Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kızlar nolur bana yardım edin acilen zayıflamalıyım sewgilim beni terketti...ondan intikam almalıyımkarşısına bambaşka olarak çkmak istiyorumbiliyorum geç kaldım ama anca buldum burayı

güzelim yaşın kaç? günlük hareketin nasıl? sadece bitki çayımı denedin? prof. diyetlerlerle aran nasıl? biraz bilgi ver bize yardım edelim. şeker/insülin gibi sağlık problemlerin varmı?

ayrıca sırf sevgiliden intikam için değilde yeni bir sevgili içinde bir başlangıç olarak düşün isteğini çünkü negatif değil pozitif niyetlerle başla...

sabah içtiğin ılık limonlu su gözle görünür değişimler yaratmaz. kabızlık problemin varsa ve vereceğin kilo 5 kilo ise o zaman yararlı olabilir...

günaydın arkadaşlar......sabah bi uyandım burnum, boğazım tıkalı..bu sıcakta bunu nasıl başardım. hayret..

elmalı ne güzel yapmış öyle eda..maşallah hepsine..zaten onlar büyük tefsir alimi elmalılı hamdi yazırın akrabalarıdır.
annen için söyleyebileceğim tek şey var....kadın haklı kız.antalyada ,o nemde,hem de o yaşta yaşanmaz bence de......

cewp werdiğin içn teşekkür ederim 20 yaşındayım herhangi bir sağlık durumum yok bitki çayına daha yeni başldım duymuşsunuzdur belki 9hayat çayı çalştğm için ewe geldiğimde çok yorgun oluyorum en fazla ewimin ordaki parkta 30dk faln yürüyüş ve parktaki aletleri kullanabiliyorum tabi çalıştığım için çok fazla yüklenemiyorum kendime ramazanda hep oruç tuttuğum için limonlu suyumu yürüyüşlerimden sonra uyumadan önce içiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim

sorun degil canim ya bende görmemisim iki gündür full calisiyorum, tatil öncesi iyice biktirma calismalari
Hmmm nisansa bi derece daha kolay olur cabuk biter cok gec gelmezsiniz eve ama iste hazirlik sürecin var onuda iyi düsünmüssün dedigin gibi yaparsan kolay olur
hatirlatma bacim daha cok depresyona girerim bugünde olmaktan memnunum cünkü daha tatil gecmedi

selam ablacim hosgeldin, izinliydin demek herkesler kilo almis ramazanda, cok sükür ben almadim verdim, tabi bence sudur ama bakalim görcez persembe cuma :26:

nasilsa ki$ geliyor yapcak biseyimiz olmaz diyete sarariz yine, biktik desekte bu bizim bi parçamiz sanirim :44:

selam edacim, hay Allah yaa iyi olcak falan derken kadincagiz pat diye gitmek mi istedi :26: hayirlisi olsun ama dayanamicaksada napsin demekki yerinden memnun annecigin

1 kere bende katilabildim teravihe cok sükür dedigin gibi ne kadar hafifletici hem ruhun hem bedenin hafifliyor gerçektende :26: Allah seneye yine nasip etsin cok keyifliydi yine bu Ramazan

günaydın arkadaşlar......sabah bi uyandım burnum, boğazım tıkalı..bu sıcakta bunu nasıl başardım. hayret..

oyy geçmis olsun ablacim cabuk atlatirsin insallah yaz hastaligi bile bi baska oluyor

güzelim araya bayram girecek bayram boyunca sana önerim kendini diyetteyim diye sıkma... bitki çaylarını günde 2 büyük kupayı geçmeyecek şekilde iç ve 2 bardağın arasında en az 3-4 saat olsun... yürüyüş çok iyi ama yaptığın yürüyüş anladığım kadarıyla kısa süreli böyle kısa süreli sporlarda helede yürüyüş ise azmini kaybetmeden uzun süreli yapman lazım ki sonucunu göresin... çalışıyorsan sorunumuz ara öğün yapmıyor olman olabilir... acıkmasan bile ramazandan sonra iş yerinde ara öğün yapmaya çalış kuru üzüm erik kuru meyveler olabilir paket ayran süt tuzsuz kuruyemiş olabilir hangisi kolayına gelirse... bayramda tatlı yiyeceksen ya öğün yerine ya ara öğün yerine ye ve yanında süt olsun... ben ara öğün yapıp günde en az 6 öğün (3 ana 3 ara ) beslenmen taraftarıyım. ayrıca limonlu suyu da sabahları aç içersen iyi olur mide sıkıntılarına sebep olmaması için çay kaşığının ucuyla bal eklersen daha iyi olur... daha 20 yaşındasın ben bitki çayına yüklenme derim mesela bunu tanımıştır vücudun bununla devam et değiştirme (bende içmiştim güzel çay hatta ramazandan sonra başlayayım beraber içelim ) öyle birden mucize olacak vereceğim diye farklı farklı diyetlere ilaçlara bulaşma yada akşam birşey yemeden aç yatma... ben 20 yaşındayken çok yaptım o hataları

ay gerçekten elmalı mükemmel bir atmosferdi...

ama ama ama abla ya annem gitmese çok mutluydum ben yaa

günaydın kızlar,

diyet listelerimizi unuttuk bayadır ben benimkini örnek olarak yazıyorum. bu listeleri hatırlamak lazım yeme şeklimizi düzeltmek lazım kendime yeni bir ben lazım :)

KAHVALTI 07:30

1Adet (orta/normal) Haşlanmış Yumurta

1Porsiyon (orta) Yeşillik/Domates-salatalık

2Dilim (ince) Ekmek

ARA ÖĞÜN 10:00 1Adet Meyve Yedim

ÖĞLE YEMEĞI 12:00

3Köfte kadar Et (az yağlı) Grubu

1Porsiyon (orta) Ege Salatası (Tarif)

2Dilim (ince) Ekmek

ARA ÖĞÜN 14:30 2Adet (orta/normal) Ceviz 1Adet Meyve

ARA ÖĞÜN 17:00
1Dilim (orta/normal) Beyaz Peynir Çeşitleri

2Adet (büyük) Kepekli Galeta

1Su bardağı (200 ml lik) Ayran (Yağsız)

AKŞAM YEMEĞI 19:30

1Kutu (orta/normal) Ayran

8Çorba kaşığı (tepeleme) Sebze Yemeği (Etsiz) (Tarif)

2Dilim (ince) Ekmek

1Serbest Yağsız Salata

ARA ÖĞÜN 21:30

2Adet Meyve

1Su bardağı (200 ml lik) Süt (Yağsız)

bol neşeli eğlenceli ailenizdeki tüm yaşlıların gönlünü alacağınız düşük kalorili bir bayram diliyorum hepinize :)

bol neşeli eğlenceli ailenizdeki tüm yaşlıların gönlünü alacağınız düşük kalorili bir bayram diliyorum hepinize :)

INSALLAHHHHH diyorum düsük kalori için

Hayirli bayramlar olsun herkese, musmutlu, huzurlu, saglikli ve ailecek geçirilen bir bayram diliyorum hepimizede

Selam kizlar,

Tekrar hayirli bayramlar diyim size, ben calisiyorum buraya bayram gelmedi tabi
Ama dün aksam akrabalarimizi ziyaret ettik.
Kendimi tebrik etmek istiyorum degil bir baklava dilimi, bir tane seker bile yemedim
Ve saglikli beslenmeme geri döndüm.
Dün sabah evden cikmadan güzelce kahvaltimi ettim peynir domates maydanoz iki dilim ekmekle
Öglen salatayla yaninda izgara et yedim. Aksamda taze fasülye yedim tabi aralarda meyvelerimi ihmal etmedim

Ve bugün tartida 62.3'ü gördüm Bi zamanlar 63'e inemiyorum diyen ben 62'leri gördüm valla Cok sükür

önerlern için çoook teşekkr edyrm byrmda btdi yarndan itibaren skı ve sağlıklı bir diyet bni beklyr desteğn içn çok teşkkr edrmçayada yarn tkrardn düznli olrk bşlyrm dedğn gbi bakalm umrm güzl snçlar alrz

günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun

bayramdı ramazandı saldım kendimi iyice ve sabah tartı beni kendime getirdi çok kilo aldım ama bugün 1.günüm tekrar eski günlere dönecem inşallah(hep öyle diyorum ama yapamıyorum ama bu sefer yaparım inşallah).sabah tartıldım ve bir hafta hiç tartılmayacam ve kendime düzenli bir menü oluşturacam .haftaya pazar tartılınca kilomu sizede yazarım

beraber başlayalım güzelim bende yarın işe götüreyim 9 lu otlarımı :) ben hepsini ayrı ayrı aldım aktardan bir tanede şu kafelerdeki top gibi kafeslerden aldım. 9 lu otu her gün minik minik poşetlere hazırlıyorum tek içimlik. iş yerinde poşetten direk o kafes süzgeçe koyup sıcak suya bırakıyorum. bu ne güvensizlikse hazır almadım uzun uzun zaman harcıyorum buna :) bu aldığım biterse hazır alıcam ama :)

eh bayram bitti ben bayramın ilk günü yine iyi bir hızla gidiyordum ama 2. ve 3. günler frene bastım. geç kahvaltı geç öğle yemeği ve akşam 9-10 bizimki ve yeğeni yemek yiyor ilk gün bende takıldım ama 2. ve 3. gün akşamı hep meyveyle kapattım. dünü de denizde geçirdim sporda yok antalya yanıyor yürünmüyor bile... diyet sözcüğünü kaldır güzelim be yok diyet filan sağlıklı beslenme ve kilo vermek var diyet sözünü ne zaman etsem o gün acaip yiyecekler geliyor önüme

çarşamba akşamı 1 kepek ekmeği almıştım açılmayayım diye 1. günü pek kısmet olmadı ama 2. ve 3. gün birde bu sabah yedim sonunda bitti 1 ekmek :)))

özlemciğim yapamadığın zamanlar için kendine içerleme güzelim yaşıyoruz 1 gün 5 gün değilki ömür hem insanlar değişken hem plan yapsak bazen yolunda gitmiyor birşeyler psikolojik dalgalanmalar da var... bu yeni bir başlangıç bile deme bak direk beyin sana cevap veriyor bu kaçıncı başlangıç diye... moralinin bozulmasına izin verme dalgaların kıyıdaki taşları düzeltmesi gibi olacak yavaş emin adımlarla....

bazen diyetteyim sözünden sonra etrafımdan yine mi lafı geliyor sonra güzel yorumlar bugüne kadar diyettesin de ne değişti gibisinden aamaaaan diyette filan değilim kimselerde bilmesin ne yiyorum ne içiyorum...

ne güzel ben bugn başldm 9 lu ot çayıma işte içemem ne yazk ki bende uyandığımda kahwaltmdan önce ve akşm ymğmden önce içeceğim tabi düzenli olarak yediklerimede dikkat edeceğim bugün ne yazk ki çok fazla motive olamdım ama yarın çok dikkatli şekilde sağlıklı kilo wermeye adım atacağım

günaydın kızçeler hepinize,geçmiş bayramınız mübarek olsun

nasılsınız bakalım keyifler umarım yerindedir,ramazandı bayramdı derken ben hiç diyet modunda değildim o yüzden canım buraya bile yazmak istemedi,

ama artık geçmişi bi kenarda bırakıyorum,bugün kendime yepyeni bi sayfa açtım,anladımki ben öyle sağlıklı besleneyim az yiyeyim gibi şeyleri yapamıyorum,benim belli bi proğrama girmem lazım,o yüzden bugün itibariyle tekrar dukana başladım...

14 aralığa kadar hedef koydum kendime,bugün daha önce gittiğim spor salonunada gidicem tekrar başlıcam spora

bu arada takım için eylüle kadar izin almıştık en azından o zamana kadar şu fazlalıklardan kurtulalım dimii

bu sabahki rezil kilomuda söyleyimde bana çanta ayakkabı ne varsa fırlatın 78,8

kız zz demek siz burdasınız. sizi gebertcem. nerdesiniz siz be zilliler.
ne kadardır arıyorum ben sizi. neysehadi bakalım geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben de bugün itibariyle yeniden diyete başlıyorum yafrular. bu sabah 78 kiloydum. sinir oluyorum kendi kendime.
10 kg vermek için tam iki ayım var yafrular. iki ay sonra yani 9 günlük kurban bayramında denizli de memleketimde olacağım ve ben o zamana kadar fıstık gibi olmak istiyorum inşallah. bugün itibariyle spor sağlıklı beslenme başlasın yeniden. hadi bakalım gazamız mübarek olsun.
glelelim bayramda ne yaptığıma. bi güzel denizliye memleketime gittim yedim içdim baklavalar vs ohh neler neler
gram kilo almadığım için mutluyum. almışımdır bi kaç kilo diyordum ama almamışım. bütün kuzenlerim akrabalarım harika bi bayramdı benim için.sadece eşim yanımda değildi çünkü onun izni yoktu. olsun buna da şükür. kurban da onu götürcem inşallah.
kızlar ya sizce ben 2 ayda 10 kg verebilir miyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…