kızlar nolur bana yardım edin acilen zayıflamalıyım sewgilim beni terketti...ondan intikam almalıyımkarşısına bambaşka olarak çkmak istiyorumbiliyorum geç kaldım ama anca buldum burayı
merhabalar kızlar...
bende uzak kaldım yine burdan avea modemden nefret ediyorum bayramdan sonra turkcell e geçmeyi düşünüyorum. ya hiç mi çekmez ya delirtti bizi haftalardır. artık bakmıyorum bile sadece faturasını ödüyoruz geçiyoruz
ben deli gibi yiyorum kızlar henüz tartıda bir artım yok (en azından yediğime göre :))) 85 oldum ama neler neler götürdüm yahu akşam yememeye dikkat ediyorum ekmeği sabah yiyorum baklavadan da 1 kg da 3 dilim yedim öğleden sonraları 1 er dilim... birde kadir gecesi bir yere götürdü eşim bizi elmalıya aman Allahım ben daha böyle bir yer görmedim. caddeleri kapatmışlardı namaz kılınması için sokaklarda kaldırımlarda evlerin önünde herkes teravihi bekliyordu birde orda her ikram edilen helvayı yedim :)) tüm tatlı geçmişim budur... 1 haftadır antalya resmen yanıyor berbat durumda... annem için evi tuttuk nakliyesini herşeyi hazırladık ve annem vazgeçti antebe döndü ne olduğumuzu şaşırdık. çok sıcak yaşayamam ben burda dedi ve gitti...
güzelim yaşın kaç? günlük hareketin nasıl? sadece bitki çayımı denedin? prof. diyetlerlerle aran nasıl? biraz bilgi ver bize yardım edelim. şeker/insülin gibi sağlık problemlerin varmı?
ayrıca sırf sevgiliden intikam için değilde yeni bir sevgili içinde bir başlangıç olarak düşün isteğini çünkü negatif değil pozitif niyetlerle başla...
sabah içtiğin ılık limonlu su gözle görünür değişimler yaratmaz. kabızlık problemin varsa ve vereceğin kilo 5 kilo ise o zaman yararlı olabilir...
apar topar cıktım canım cuma günü yazamadım kusura bakma:)
valla salı gününe mekan ayarlamışlar bende dedım salı günü nişanmı olur diye ama napalım artık ayarlanmışş..
artık ogle arasında koştuır koştur kuaföre giderım bankadan cıkmadan makyajımı yaparım eve gidip giyinip çıkarım ee napim anca:)
o gün çok yavas gelsın ve bende aksıne cok hızlı kılo vereyımmm:)
sende de şuanda zaman geçsin tatıldeyken geçmesın:)
artık 10 eylulde konusuruz yıne hatırlatırım sana bu anı:)
selam millet
geçen hafta izinliydim.evde dinlendim bol bol.buralara da giremedim haliyle..
esracım,özlemcim.. sizleri yalnız bırakmayayım diye ben de kilo aldım canlarımne güzel 63 leri görmüştüm.şimdi 66 olmuşum.beni de evdeki beyler yaktı.özgür iftarda 1 pide yiyor.babası da yarım pide.....daha sofradan kalkmadan sahura börek yiyelim diyorlar geçen hafta da evde olunca onlara uydum ve ipin ucu kaçtı.ben de hiç değilse sahurda süt falan içip yatsam diyorum.gece yemelerine de alıştım.bayramdan sonra da gece kalkıp yemem inşallah...
offffff..bıktım diyetten..ya da sağlıklı beslenmekten..adı her neyse
merhabalar kızlar...
bende uzak kaldım yine burdan avea modemden nefret ediyorum bayramdan sonra turkcell e geçmeyi düşünüyorum. ya hiç mi çekmez ya delirtti bizi haftalardır. artık bakmıyorum bile sadece faturasını ödüyoruz geçiyoruz
ben deli gibi yiyorum kızlar henüz tartıda bir artım yok (en azından yediğime göre :))) 85 oldum ama neler neler götürdüm yahu akşam yememeye dikkat ediyorum ekmeği sabah yiyorum baklavadan da 1 kg da 3 dilim yedim öğleden sonraları 1 er dilim... birde kadir gecesi bir yere götürdü eşim bizi elmalıya aman Allahım ben daha böyle bir yer görmedim. caddeleri kapatmışlardı namaz kılınması için sokaklarda kaldırımlarda evlerin önünde herkes teravihi bekliyordu birde orda her ikram edilen helvayı yedim :)) tüm tatlı geçmişim budur... 1 haftadır antalya resmen yanıyor berbat durumda... annem için evi tuttuk nakliyesini herşeyi hazırladık ve annem vazgeçti antebe döndü ne olduğumuzu şaşırdık. çok sıcak yaşayamam ben burda dedi ve gitti...
hayır yaaa dombul dombul gezemeyiz... nerde esramız yaaaa kaçamaklar yapabiliriz ama buranın amacı sağlıklı beslenmek tatlıları mümkünse öğleden sonra ara öğünü olarak yiyin üstüne bol bol su için hem o tatlı akşam yemeğindeki iştahınızı da kesiyor... tabi oruçken tek kurtarıcım hurmaydı iftarda canınız istemese bile hurmayı tepiştirin 1-2 tane... sonrasında canınız çekmiyor zaten tatlıyı...
ağlama sakın güzelim... omzumu da veremem onun yerine çektiğin mekikleri sayabilirim yanında... :)
ayrıca Allahım teravih ne kadar güzel birşey iftarın tüm ağırlığını bir çırpıda alıyor. alışınca namaz kılacağım diye abartmıyorsun. acaipte çalıştırıyor vücudu... sırf bu nedenlerle öneriyor gibi görünmek istemem ama iftar yapıp yüklenenler varsa orucu yada ramazanı hakkıyla yaparsak teravihide yapmalıyız tüm şikayetlerimizi törpüler...
günaydın arkadaşlar......sabah bi uyandım burnum, boğazım tıkalı..bu sıcakta bunu nasıl başardım. hayret..
cewp werdiğin içn teşekkür ederim 20 yaşındayım herhangi bir sağlık durumum yok bitki çayına daha yeni başldım duymuşsunuzdur belki 9hayat çayı çalştğm için ewe geldiğimde çok yorgun oluyorum en fazla ewimin ordaki parkta 30dk faln yürüyüş ve parktaki aletleri kullanabiliyorum tabi çalıştığım için çok fazla yüklenemiyorum kendime ramazanda hep oruç tuttuğum için limonlu suyumu yürüyüşlerimden sonra uyumadan önce içiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim
elmalı ne güzel yapmış öyle eda..maşallah hepsine..zaten onlar büyük tefsir alimi elmalılı hamdi yazırın akrabalarıdır.
annen için söyleyebileceğim tek şey var....kadın haklı kız.antalyada ,o nemde,hem de o yaşta yaşanmaz bence de......
günaydın arkadaşlar......sabah bi uyandım burnum, boğazım tıkalı..bu sıcakta bunu nasıl başardım. hayret..
bol neşeli eğlenceli ailenizdeki tüm yaşlıların gönlünü alacağınız düşük kalorili bir bayram diliyorum hepinize :)
güzelim araya bayram girecek bayram boyunca sana önerim kendini diyetteyim diye sıkma... bitki çaylarını günde 2 büyük kupayı geçmeyecek şekilde iç ve 2 bardağın arasında en az 3-4 saat olsun... yürüyüş çok iyi ama yaptığın yürüyüş anladığım kadarıyla kısa süreli böyle kısa süreli sporlarda helede yürüyüş ise azmini kaybetmeden uzun süreli yapman lazım ki sonucunu göresin... çalışıyorsan sorunumuz ara öğün yapmıyor olman olabilir... acıkmasan bile ramazandan sonra iş yerinde ara öğün yapmaya çalış kuru üzüm erik kuru meyveler olabilir paket ayran süt tuzsuz kuruyemiş olabilir hangisi kolayına gelirse... bayramda tatlı yiyeceksen ya öğün yerine ya ara öğün yerine ye ve yanında süt olsun... ben ara öğün yapıp günde en az 6 öğün (3 ana 3 ara ) beslenmen taraftarıyım. ayrıca limonlu suyu da sabahları aç içersen iyi olur mide sıkıntılarına sebep olmaması için çay kaşığının ucuyla bal eklersen daha iyi olur... daha 20 yaşındasın ben bitki çayına yüklenme derim mesela bunu tanımıştır vücudun bununla devam et değiştirme (bende içmiştim güzel çay hatta ramazandan sonra başlayayım beraber içelim ) öyle birden mucize olacak vereceğim diye farklı farklı diyetlere ilaçlara bulaşma yada akşam birşey yemeden aç yatma... ben 20 yaşındayken çok yaptım o hataları
önerlern için çoook teşekkr edyrm byrmda btdi yarndan itibaren skı ve sağlıklı bir diyet bni beklyr desteğn içn çok teşkkr edrmçayada yarn tkrardn düznli olrk bşlyrm dedğn gbi bakalm umrm güzl snçlar alrz
günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
bayramdı ramazandı saldım kendimi iyice ve sabah tartı beni kendime getirdi çok kilo aldım ama bugün 1.günüm tekrar eski günlere dönecem inşallah(hep öyle diyorum ama yapamıyorum ama bu sefer yaparım inşallah).sabah tartıldım ve bir hafta hiç tartılmayacam ve kendime düzenli bir menü oluşturacam .haftaya pazar tartılınca kilomu sizede yazarım
beraber başlayalım güzelim bende yarın işe götüreyim 9 lu otlarımı :) ben hepsini ayrı ayrı aldım aktardan bir tanede şu kafelerdeki top gibi kafeslerden aldım. 9 lu otu her gün minik minik poşetlere hazırlıyorum tek içimlik. iş yerinde poşetten direk o kafes süzgeçe koyup sıcak suya bırakıyorum. bu ne güvensizlikse hazır almadım uzun uzun zaman harcıyorum buna :) bu aldığım biterse hazır alıcam ama :)
eh bayram bitti ben bayramın ilk günü yine iyi bir hızla gidiyordum ama 2. ve 3. günler frene bastım. geç kahvaltı geç öğle yemeği ve akşam 9-10 bizimki ve yeğeni yemek yiyor ilk gün bende takıldım ama 2. ve 3. gün akşamı hep meyveyle kapattım. dünü de denizde geçirdim sporda yok antalya yanıyor yürünmüyor bile... diyet sözcüğünü kaldır güzelim be yok diyet filan sağlıklı beslenme ve kilo vermek var diyet sözünü ne zaman etsem o gün acaip yiyecekler geliyor önüme
çarşamba akşamı 1 kepek ekmeği almıştım açılmayayım diye 1. günü pek kısmet olmadı ama 2. ve 3. gün birde bu sabah yedim sonunda bitti 1 ekmek :)))
günaydın kızçeler hepinize,geçmiş bayramınız mübarek olsun
nasılsınız bakalım keyifler umarım yerindedir,ramazandı bayramdı derken ben hiç diyet modunda değildim o yüzden canım buraya bile yazmak istemedi,
ama artık geçmişi bi kenarda bırakıyorum,bugün kendime yepyeni bi sayfa açtım,anladımki ben öyle sağlıklı besleneyim az yiyeyim gibi şeyleri yapamıyorum,benim belli bi proğrama girmem lazım,o yüzden bugün itibariyle tekrar dukana başladım...
14 aralığa kadar hedef koydum kendime,bugün daha önce gittiğim spor salonunada gidicem tekrar başlıcam spora
bu arada takım için eylüle kadar izin almıştık en azından o zamana kadar şu fazlalıklardan kurtulalım dimii
bu sabahki rezil kilomuda söyleyimde bana çanta ayakkabı ne varsa fırlatın 78,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?