hadi artik belli olsun ne zaman bilecegiz digerinin cinsiyetini1 kiz 1 erkek olsun ki paylasin aranizda hem dedigin gibi ikisininde tadina bakarsiniz insallah
hahah kizlar çok fena yaa çok simartmislar hiç sevmem
Waw eda antalya ya mi gelsem kihem tatilimi yaparim hemde tedavimi doktorun çok iyiymis gerçekten, ve çok sükür ki ilkinde tuttu, benimde senin gibi yumurtlama tembelligim var hiç bi ise yaramadi klomenler ve igneler
hergün tartilipta canini sikma o zaman, mesela haftada bir gün belirle sadece o gün tartil, böylece 1 hafta dikkat etmek zorunda olursun
günaydın gül yüzlü hatunlarr
hayırlı cumalar diliyorum hepinize
bugun fenalardayım yaz gelmesinn yaww
endişe etme tatlım,ağrılar malesef oluyor ,hamileliğin sonuna kadarda olucak sanırım ,
ağırlaştıkça özellikle şiddetlenicek gibi geliyor,
hamileliği ben basit bişey sanıyodum yaw, her dönem farkı şeyler oluyor vücutta
yok valla ben hiç basite almadım gözümde korkuyordu hala da korkuyor eh fazla korkarak bakınca bana çok kötü gelmedi ama her safhada farklı bir endişe var 9 ay sonra da o evhamlar endişeler canlı canlı karşımda oturacak yani bitmeyen çile gibi
bu ara özellikle akşamları doru dürüst birşey yemememe rağmen karnım patlayacak gibi şişiyor sert... annem karnımdayken onlarla konuşmamı telkinde bulunup birşeyler öğretmemi istiyor benim onlarla tek konuştuğum 'sığamadınız yavrum içeriye ananız 20 kilo verdi derisi henüz gerilmedi içeri boşaldı, yer çok at koşturmanız lazım ama hala ittiriyorsunuz içerden yuh yaaani' tadında oluyor
ne konuşacağım ben bu çocuklarla yaaa... teyzemde illa konuş dedi ne diyim dedim. dolapları açma karıştırma filan demeliymişim çok tuhaf geliyor yahu... çıkınca sütünü emicen filan diye yapılan telkin tutarmı acep :44:
valla bende sabırsızlıkla gün sayıyorum başka bir doktora gitsemmi diyorum aman şimdi tutar canımı sıkacak birşey der malum rahim kalp şeklinde o yüzden kendimi susturuyorum...
çok şirinler ama inşallah benimkiler bu kadar konuşmaz
gel güzelim bekleriz biliyorsun 2 kişiyiz zaten ayrıca misafiri çok seviyoruzbu arada doktor mu merkez mi bilmiyorum ama baya iyi dışardan gelen çok kişi var... bende anlattım yumurtalık tembelliğimi klomen günde 2 tane mi ne kullanmıştım. yada 3 hatırlamıyorum şimdi yumurtalık gelişmesi fena değil ama iğnelere de geçsen olur demişlerdi bende aynen ilettim doktora düşük doz gitmedi yüksek başlayacağım tepkisine göre belki düşürürüm dediydi ama düşürmedi iyi yanıt versinler riske atmayalım dedi eh baya da oluşturmuştu hemde büyüklükleri filan gayet iyi oldu... yanlız uyarayım böyle çalışmaya alışık olmayan yumurtalarım bu tedavi sırasında deli gibi ağrıdı
evet kendimi frenleyip her gün tartılmamam lazım ama dünde bunu yedim artımmı diyip kendimi tartıda buluyorum... eh birde etkilememişse bu dibine tatlının
dolapları açmamı ay bu büyükler bazen çok abartıyor yahu
eda 20 .haftadan sonra bebekler duymaya baslıyormuş,ozamanlar konuş bence
ben yatıyorum yataga konusuyorum tık yok benım oğluşta,susuyorum bı baslıyo tekmelemeye ,sonra ben konusuyorum o duruyo,susuyorum tekrar baslıyor
ay yerim onuu canım oğluşum benim yaa
karnın sertleşme sebebide hareketsız kaldıgın zamanlar olabılır canım
ben cok oturdugum zamanlar patlıcak gıbı oluyor karnım ,
deniz ve güneşlenme olayın doktoruna sor canım ,ne olur ne olmaz
ben sıcaktan cok korkarım ,güneşide pek sevmem
varsın yağmur olsun benim için ,bayılıyorum toprak burcuyum dıyemı acaba ,eylül de yagmurdur ya hep ,eski mevsımlere göre tabi
benım tavsıyem cok cıkma güneşe sızın orası kavrulur bide ,bol sıvını tükett
kuzularımıza iyi bak annesi
selam kizceler yasasin cuma geldi son bi kaç saat ve haftasonu
Edacim Allah razi olsun agirlayacagini biliyorum canim benim.
Insallah bebisler dogsunda tatile gelmek kismet olursa ozaman ugrarim
Ama simdilik istikamet istanbul olsun hem anneannemler orda onlarlada vakit geçiririm biraz
Ayy yumurtalarin agridi demekneyseki bi kerede buyuttunde kurtuldun yumurtalari, bazi insanlarin asiri buyuyuncede tedavi yapmiyolarmis o ay.. bendede oyle olursa zaman kaybederim bide ikinci ay nasil gideyim tekrardan hayirlisi, Allah herseyin hayirlisini versin
Burdan bi arkadasin rahmide ters sekildeymis hayatta cocugun olmaz demis bazi doktorlar ama o inatla deneye deneye ikizlerine sahip olmus simdi 16-17 yasindalar simdi
günaydın kızlar... bugünden sonra nete sık giremeyebilirim. kuzenim eşi ve miniğiyle bize geliyor ayrıca eşide hamile benden 2 hafta önde :)) onları gezdiririm büyük ihtimal... bende tatil yapmış olacam tabibazen misafir gelmeyince tatil bölgesinde olduğumuzu unutuyoruz yaaa
10 gün kaldı 2. minnağımızın cinsiyetini öğrenmeye... bu arada esra öğrenmiş olmalı sinem sen duydun mu hangisi geliyor acaba ????
bol bol denize girin,bugünlerde en çok aşerdiğim şey diyebiliim
az kalmış kuzum inşallah gösteriri kendini küçük adamiçimden öyle geçmiyor ,direk erkek olsun istiyorum
nedir benim bu erkek düşkünlüğüm yaw
esra haziranın 28 inde gidicek kontrole ozamana öğrenicek canım inşallah gösterir minnakı
benımde bu cumartesı randevum bakalım son durum ne kılosu boyu ,allahım doktor artık sancıma,plasentaya ,çatımı falan kontrol eder gibime gelıyor,
bide ben dizlerimi kırıp eğilip bişi alırken yerden ,bı tuhaf oluyor ,malum bölgem ,açılcak oğluşum çıkıcak sanıyorum ,hiç böyle hissetmıyodum bu haftaya kadar :18:
benimde planlarımda deniz var... görülecek şelale de çok gezilecek yerde çok bakalım... yüzme bilmediğimden en sevdiğim şey güneşlenmekti biz 3 ten sonra güneşe çıkabiliyormuşuz o yüzden bu sene baya bir erteledim denize gitmeyi... benim eskiden içimden geçiyordu ama şu ara kendimi hiçbirşeye hazırlamamaya çalışıyorum. çünkü erkek bebiş bekleyenlerin karnı sivri olur çıkar benim hala çıkmadı ağzımı tutamadığımdan midem çıktı oda göbeği kapatıp düzleştirdi orayı normal kilolu eski eda gibiyim dışardan da hamileyim demezsem farkeden yok zaten eşimde şakayla karışık kimseye hamile olduğunu söylemesek anlamayacaklar herhalde 6 aya kadar diyorsevinsemmi üzülsemmi anlayamadım. demekki ilk 3 ay kıtlıktan çıkmış gibi açılmasam gerçi o kadarda abartmadım da dukanın sözünden çıkmasaydım diyelim, nerdeyse 3 kiloyla filan gelecektim bu günlere :44: ahh ahh
aaa süper tamamiyle belli olmuş olacak 28 ine doktor yüzde bile vermez inşallah... ya sorma ben rüyalarımın çoğunda doğuma elimle bebişin kafasını alttan çıkıyormuş gibi hissederek zorla yetişiyordum nedir bu rüyalarımdan çektiğim arkadaş resmen fobi yaptı bana rahim ağzını dikme konusunda çok konuştum bu yüzden doktorla için rahat edecekse en küçük riskte dikeriz dediydi... inşallah hiç birşeycik olmadan doğururuz... dün eşim markette birsürü değişik atıştırmalık gösteriyor istiyormu sor karnındakilere diyor yok çıksınlar ağızlarıyla istesinler ben yiyemem kilo alıyorum boş yere dedimbu karnımdaki oğlan çıkmazsa bu kadar yediğim tatlı yüzünden kızın birinin adını hakkı mı koysam
nazlıcımmm günaydınn
nasıl geçti oğluşun doğum günüü
günaydın sinemciğim . çok keyifli geçti doğum günü canım albüme resim ekledim senin için ordan bakabilirsin
bayıldım bayıldımmm,harika olmuş canım ellerine sağlık
yeni yaşı huzur sağlık getirsin minik efeye
çok zevkli hazırlanmış,organızasyon fırmasımı yoksa kendı el emeğinmi,
herşey eksiksiz ve bir uyum içinde olmuş
pastayı üfleyen senmisin
eğer sensen nazlıcım gram fazlan yok gayet formundasın yaww,
sakın kılom var dıye dert etmee
çok sağol canım hepsi el emeği canım kardeşlerimle hazırladım . evet pastayı üfleyen benim canım . çok şükür kilonun çoğu gitti azı kaldı ilk etapta şöyle 5kilo daha gitse benim için yeter şimdilik
gelirsen beklerim bebişlerim doğunca gelirsen sana bırakır kaçarım haaa
baya ağrılı bir dönemdi benim normalde hiç adet sancım olmazdı o yüzden bilmiyordum da nasıl bir ağrı ilk iğne tedavisiyle başladı yumurta toplamayla da tavan yaptı... merak etme tüp bebek merkezlerinde doktorlar gayet uzman oluyor ben 2 günde bir kontrole gittiğimi bilirim. büyüyecek gibi olursa diye sık sık görüyorlar seni... ben birde çok ağrıyor filan diyince doktorda sanırım daha sık çağırdı... o kısmı çok dert etme büyük alırlarsa yumurtayı 3. gün transferi yapabiliyorlar... eh belli sınırları da var sonuçta döllenmeden önce ne kadar olmalı diye ama inşallah benim gibi tek seferde atlatırsın ben çok ağrı çektim ağlayacak kadar neyse ki tuttu... gerisi yine takdiri ilahi inşallah evlatlarımızı rabbimin istediği zamanda istediği şekilde kollarımıza alırız....
günaydın kızlar
iyi haftalar olsun inşallah hepimize
günaydın canımcımmkorkutamazsin beni minik canarvarlari cok severimmm
2 günde bir kontrole gitmek benim içinde en iyisi olcak kisitli bi sürem oldugu için bisey gözden kaçirmak istemiyorum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah :26:
Hamile kaldiktan sonrasida dert anacim dogana kadar endise içindesin hep :26:
Transferden sonra hep yattin mi eda sen? Disari cikip gezebiliyor musun? Zamanda geçmez bide istanbula evde yatmak için gitmiyorum
insallah 23 agustos gibi gitmeyi düsünüyorum, eylülü ekimide bekleyemicem
günaydin cancagizim biri gitti kaldi dört gün
nasilsiniz minnakinla sen
günaydın canımcımm
eylülü beklemıyorsun he oh ne güzel ,ne kadar erken okadar iyi
allahım emeklerınızı boşa çıkarmasın inşallah
ikiz annesi olursun belkı sendene güzel olurr
ben istedim ikiz aslında ama rabbım boylesını hayırlı gördü(eşim ikiz biliyosunuz)
bence şimdiden çiğdemcim fazlalığın varsa bedenınde vermeye çalış sonra hızlı kılo alınıyor
ne kadar az kilo okadar iyi ,ben çokk pişmanım
keşke 70 kg ken kalsaymışım hamile ,sankı benım elımde hey allahım bazen bu cümlelerime sasırıyorum ,ama olsun karpuz gibiyim ,yata yata büyüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?