ay insallah sinemim agzindan bal damliyorkayinvalidemde ikiz insallah onlarin geni bizede geçmistir bide zaten tüp bebekle sans yüksek oluyor
inan bende simdiden vermeye calisiyorum ama hiçte motivasyonum yok bu aralar spora bile gidemez oldum
en azindan bi 65e düssem cok iyi olur bakalim umudum ramazankarpuzla besleniyorum ramazanda sadece
k.validenmi ikizbenım k.valıdem iyiki ikiz değil ondan 1 tane daha düşünemıyorum
ramazanı iyi değerlendir canım
hem ilk dönemler ilaçlar v.s kılo alınıyormus hemde sonrasında kendıne dur diyemıyor ınsan,hamılelık sadece yemek yemek gibi düşünüyor insan ,
inşallah hayırlı haberlerını alıcaz kuzucum
bence motıvasyonun tavan yapmalıkısmetse 2 ay sonra güzel günler başlıyor senın için
2 aya kadar hiç bişeyi düşünme sadece kendine eşine vakit ayır ,güzel vakıt geçirin olumsuzlukları atın çöpe gitsin,
benımde ınanılmaz kaşıntılarım var gebelik kaşıntısıymıs,
7. ayda başlarmıs genellıkle ,deli gibi kaşınıyorum dayanılıcka gıbı değil
bu kasıntı safra kesesi ve karaciğerle ilgili bir durummuş,
erken doğuma bile neden olurmuş
kan testi yaptırmam gerekıyormuş,cumartesı kontrolum benımde ozamana kadar dayanabılırmıyım bılmıyorum
ahahah deliiii kayinvalidem ikiz ama cift yumurta ikizi ve kardesi erkek :))) hiçte benzemezler he
haklisin canim motivasyonumu yerlerden toplayip baslamaliyim dedigin gibiaksam spora gidicem
Ay Allah korusun ya neren kasiniyor göbegin mi? eger oyleyse sakin tirnaklama elinin tersiyle kasi :26:
cumartesine var baya kan testini yaptiramaz misin kontrolden once :26:
aa erkekmi hee iyi ozaman ,korktum bı an
gerçi senın k.valıde ıyıdır de benımkı gıcık oldugu ıcınbi an ön yargılı davrandım
spora gittinmi canım ,bak vallahi ihmal etme ,ben edaya da cok söyledim dıkkat et ilk 3 ay diye
ben o hataya düştüm siz düşmeyin ,yolun başındayken
göbek değilde canım,kolum bacagım yanaklarım ,hart hurt kasınıyor,kanatana kadar kaşıyabılırım o derece ,bı an cok kasınıyor bı an geçiyor,tuhaf bişi
günaydın canlarrr
selam canimmiyidir cok sükür benim kayinvalidem, ikizi hatun olsa nasil olurdu bilmiyorum ama
Evettt dün aksam spora gittimzaten ise bisikletle gelip gidiyorum 20 dakika gelis 20 dakika gidis günlük 40 dakika sabit sporum var.
Bide aksam esimle evin önünde bulusup beraber gidip sporumuzu yaptikgidene kadar hiç yapasim yoktu ama cikarken iyiki gelmisiz diyorum klasik ben iste
aman kasima ozaman yuzunu falan kalici zarar verebilirsin kendine Allah korusun.. sende takma kilolara dogumdan sonra hepsine birden odaklanip verirsin insallah canim
bisikletlemi ay nekadarda güzel ,yabancı filmlerde görüp özenirim hep,çok sanslısın,hımm demekki formunu buna borçlusun sen ,o ince yapın bisikletten dolayıymış
spor yaptıkca insan açılıyor ,başladımı bitiremıyor,ama o başlama süresini aşana kadar bın kere vazgeçiyor insan
kiloları veririm vermesine ,ama hamilelikte baya zormuş kılo almak çiğdemcim ,zorluyor insanı cok fazla
ne kadar zayıf olursan okdar iyi bence
inşallah 2. çocuğuma çok zayıf olarak hamile kalırım
bisikleti çok seviyorum gerçektende çok zevkli oluyor ozellikle sabahlari hafif serinken2 aydir bu hâlde gidip geliyorum Ramazanda ara vericem sonra yeniden baslicam insallah, keske aklima geçen sene gelseymis ne güzelde zayiflamistim geçen sene daha ince olurdum
haklisin canim ya aldigin kilolarla daha zorlasir hareket etmelerin.. dedigin gibi bu acemiligine denk geldi insallah ikincide zapzayif olursun
bol bol geziceksiniz yani,olsun oda güzel
ah edam okadar dil döktüm ,benım düştüm hataya düşme sakın dedım ,ama nerdeee beni dinleyen
neyse olsun artık yapıcak birşey yok kuzum
ama zaten normal karın cıkma zamanı 6 dan sonra , dün bi arkadasım 5.5 aylık hamıleydı karnı dümdüzdü ,zayıf bı kız ama oyuzden belkide
6 aydan sonra istemesende çıkıyor karnın merak etme,ozaman tadını cıkarırsın hamılelıgının
içini ferah tut canım allahın izniyle hiç gerek kalmadan doğumunuyaparsın inşallah
olumlu düşün olumlu olsun canım
bu tatlı nasıl bişi yaw
benımkı erkek oldugu halde ben düşkün değilim
en çok meyve yiyorum bende ,ondakı seker yetıyoda artıyor demekki
evet o kadar söyledin 1-2 sonra 3 kilo hadi diyetten çıktım bundan sonra almam derken aldımda aldımama benim için zor oldu 7 ay meyve dahi yemeyip birden açılınca eh napalım kısmet böyleymiş
geldi kuzenim eşi ve bebişi, bebişi çok şirin yaa bayıldık ona kız birde berra ismi dekuzenin eşide hamile kız zayıf ötesi birşeydi hala heryeri zayıf ama karnı benimkinden büyük büyük derken sadece öne doğru uzantıyı ölçmek lazım belini ölçsen 2 ye katlarım onu benden 3 hafta önde acep benimkiler 3 haftada mı atak yapar :44: hep ona bakınca diyorum ki eh zaten kız kağıt gibi zayıf yazık bebek içerde büyüyecek değil ya haliyle dışarı doğru çıkacak ben feci tatlı yiyorum eh kuzenimde memleketten geldi haftada 2 kez sabahları aç karnına yiyeceğim diye söz verdim bu sabah 2. kezi de bitirdim pehhh keşke meyve yetse aslında onuda çok yiyorum yaa
korkutamazsin beni minik canarvarlari cok severimmm
2 günde bir kontrole gitmek benim içinde en iyisi olcak kisitli bi sürem oldugu için bisey gözden kaçirmak istemiyorum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah :26:
Hamile kaldiktan sonrasida dert anacim dogana kadar endise içindesin hep :26:
Transferden sonra hep yattin mi eda sen? Disari cikip gezebiliyor musun? Zamanda geçmez bide istanbula evde yatmak için gitmiyorum
insallah 23 agustos gibi gitmeyi düsünüyorum, eylülü ekimide bekleyemicem
günaydin cancagizim biri gitti kaldi dört gün
nasilsiniz minnakinla sen
gunaydın hatunlarrrr
ne kaynatmışınız beee
yaw neslıhann nerde ozledım hatunu
bu arada bisiklet süper bi fikir ama ben uzun süre sürünce popom agrıyo,sert gelıyo o oturak benım nazik popuşuma:)
genel olarak bisikletle işe gidip gelen oluyomu çigdem yada genelde kullanan varmı?
ben çinde çok yaygın diye biliyorum bisikleti bide
hatta adamlar motorlu taşıtı yasaklayıp bisiklete geçmiş sanırım:)
edoşum gunaydın
ac karnına tatlı yıyorum dedıgını gorunce yazim dedım
şeker sevıyenı ani indirip kaldırıyosun dolayısıyla daha cok acııkırsın ve ınsulın dırencın var senın
mumkun oldugu kadar tokken ye barı tatlını canım
hamılelıkte bide şeker belasıyla ugrasmayalım
meyve dısında sekerı tatlıyı komple kestım dıyebılrıım,gercı benım canımda ıstemedıgı için isabet oldu..
uyku durumun nasıl
hareketın?enerjın?
yapabılrsen yürüyüş yap hazır mısafırlerınde burdayken
ben hala baygın varıyorum eve,şöyle bi atsam ustumden yorgunlugu,cıkıp yürüycem akşamları sitede
ama baslarım artık yavas yavas
30-40 dakıkadan..
evet aslında tüm hatam bu yemede abartmama rağmen tatlıyı nedense aç yemeyi seviyorum. doğru söylüyorsun aslında insülinimi yine sarsıyorum tok yesem daha az zarar verecek bana
ay ne güzel yaa tatlıyı kesmen benim acaip canım çekiyor hele de yemeğin üstüne kendimi zor tutuyorum. şimdi minik misafirimiz içinde dolabı doldurduk şeker çikolata ile geçen almış benim çubuk krakerimi çikolatasını yemiyor ben çubuk krakeri almaya çalışıyorum elinden oda çikolatayı bana yedirmeye... kilo alıyorum tatlım sen yesene şunu diye birbirimize girdik ne oldu o kazandı çikolataların hepsini bana yedirecek diye ellerinde parçaladı yerlere sürdü durumun vehametini gören ben temizliğe giriştim oda rahat rahat yedi krakerini :44:
uyku durumum çok iyi mecburen kuzenim burda diye ayaktayım hep geziyoruz. dün artık pilim bitti sabah erken denize gidelim dedik hazırlanıp gidene kadar 11 oldu sıpanın istekleri birde kimse denize girmedi bende onun korkusunu yensin diye hep denizde zaten şezlongları da parsellemiş el kadar kıçıyla dolayısıyla yandım acım tarifsiz sıpamızın yüzü bile kızarmadan döndü en azından iyi korumuşuz
spor konusunda çok iyiydik 2 gündür ne kadar hareket edersem o kadar hissediyorum sıpaları zatenbugünde işe geldim kısmet olursa burda yatmayı planlıyorum
çiğdemmmmmmmmmmmm
senın fazlalığın varsa ben sinem değilim ozaman ,gayet fit bır hatunsun ,hanı bıraz göbeğin olur basenın olur,gıdın olur anlarım bu çabanı ama ben resmıne baktıgımda bide montluydun gram fazlalık görmedim ,gözlerimmi bozuk benim yaww
ama spor olarakve sıkılaşmak için bisiklet harika bi seçim helekı açık hava olunca oh mis ,
günaydın kızçelerr
gunaydın hatunlarrrr
ne kaynatmışınız beee
yaw neslıhann nerde ozledım hatunu
bu arada bisiklet süper bi fikir ama ben uzun süre sürünce popom agrıyo,sert gelıyo o oturak benım nazik popuşuma:)
genel olarak bisikletle işe gidip gelen oluyomu çigdem yada genelde kullanan varmı?
ben çinde çok yaygın diye biliyorum bisikleti bide
hatta adamlar motorlu taşıtı yasaklayıp bisiklete geçmiş sanırım:)
korkutmak mı valla çekince anlayacaksın. kuzenim geldi bebişleri 1 yaşında çok tatlı sokakta bile millet mıncıklamadan zor yürüyoruz ama bazen nasıl bir işkence olmayı başarıyor tahmin bile edemezsinsıpa sayesinde bizde resmen staj yaptık evdeki tehlike noktalarını bir bir gösterdi sağolsun poposuna motor takmışın gibi sürünüyor kerata
son günlerde bir sorun olmasın diye her gün çağırıyor mesela ben çalışıyorum diye haftanın 3 gününü çalışmaya gerisini ona denk getirdik... belki sende boş olursan her gün bile alabilir. bir kere tedaviye başlayınca çok ilgileniyorlar emekleri ne onların ne bizim boşa çıksın kolay bir tedavi değil... ben tedavi süresince yani iğneleri olurken çıktım gezdim hep ama ağrım çok fazlaydı bazen yürümeme engeldi o yüzden çok gezdim diyemem... ayrıca yumurta toplama narkoz verilen bir operasyon ondan sonra ben 2 gün doğrulamadım işe bile gidemedim 3 gün evde uzandım yanlış hatırlamıyorsam... sonra da zor gittim eve gelip hep yattım... bundan korkunca transfer sonrasını riske atmayıp 1 hafta rapor aldım ama yumurta toplama işlemi daha zordu ama duyduğum kadarıyla transferden sonra en az 3 gün çok kımıldamamı bir çok tanıdık söyledi. doktorum da hareket edenlerle etmeyenler arasında tuttuğu yada tutmadığı gibi bilimsel bir kanıt yok ama gönlün neyde rahat ediyorsa öyle yap dedi onda da direk kımıldamadan 3 gün uzandım tutmasına ananas yardımcıymış hep ananas yedim uzandım 3 günden sonra da öyle çok hareket etmedim... 1 hafta az hareketliydim... onca emek zaman umut bence sende çok gezme o süreçte... hepsini, tutupta doğurduğunda minnakın peşinde koşacağın zamanlara sakla
ooo süper öne almışsınız bebiş eylülde tutsa nisan yada mayısa denk gelecek yani koça yada boğa koç olsun ben koçum iyiyiz biz iyiyiz
Topikte hareketlilik varrr cok mutlu oldum yazdiklarinizi görünce
gidigimda var, göbegimde var ha bak basen yok çok sükür... Canim beniiim moral veriyorsun ama 70 kiloluk fit hatun olur mu yaw 168 boya 70 kiloyum benim 58 kilo olmam lazim
Naptin kasintilari doktordan randevu almadin sanirim cumartesiyi bekliyorsun ?
Günaydin esram hosgeldinnn
Neslisle bazen konusuyoruz face'den, instagramdan.. Keyfi yerinde iyiye benziyor canimAllah dahada iyi etsin insallah
Sen ne diyosun arabadan çok bisikletle gidip gelen varSimdiye kadar farketmemisim bisiklet pistlerinde bile trafik oluyor
Sehir merkezinde oturdugumuz için çok kalabalik bisiklet yollari :26:
Cini tahmin bile edemiyorum o kadar nüfuslu bi yerde adamlar nasil ordan oraya gidebiliyorlar nasil birbirlerine karismiyorlar hayret valla
Canim o kadarini inanirmisin hesaplayipta heveslenmek istemiyorum simdilik amacim saglicakla hamile kalmak insallah, devamini dusunuruz..
Hatta 2 odali evde oturuyoruz bi yatak odasi bi salon.. hatta odamiza salondan geciliyor ve biz sigdik hadi ama cocuk olursa napicaz bilmiyorum tasinmamiza en az 1, 1 buçuk sene varonlar isin detayi saglicakla olsunda insallah..
Yumurta toplama agrili oluyor demek :26:idare edicez artik napalim :) zaten transferden sonra yatmayi göze aldim canim ben, o kadarda fedakarlik yapmak gerekiyor.. Bos oldugum için her günde çagirsa sorun olmaz sanirim
Ananas aklimda olsunda bende yerim bulabilirsem
Cocuklarin en tatli zamani yürüyene kadar oluyor ondan sonra heryeri kirip dökmeye basliyorlar
hımm ben manken olucam diyosun seennn ,anladımm
bence kılon boyuına göre normal canım bide sen ince kemiklisin ,ben kalın kemıklıyım iri duruyorum cok
canım evınız ufak ama zaten bebişin doğunca en az 1 sene yanında yatırıcaksın oyuzden o da sorun olmaz ,ozamana kadarda hayırlısıyla bır ev alırsınız inşallah
istanbulda tedavıye geldiğinizde nerede kalıcaksınız canım ,akrabanız varmı
canım ben cumartesıyı beklıyorum ama çok şükür dün akşamdan beri kaşınmadım çok şiddetli ,dönemselmi oluyor bılmıyorum,ama yınede sorucam gıttıgımde hepimize bilgi olsun diye
senınde inşallah ağrısız sızısız geçer canım transferden sonra ,her bünyede aynıe tki olmayabilir,bu sıra kendımı böyle kandırıyorum,doğumu düşündükçe
bu bahaneyle yutsaydın eda çikolatayı nıye sürdünüz oraya buraya yaww
bende almıyorum eve abur cubur aldım başımı gıttım daha nereme yiyim dıyorum ama canım çekmıyor değil yaw,
denız sezonunu actınız he ,ne güzel çok şanslısın eda sen ,antalya sıcak mıcak ama keyfıde bir baska
istanbulun kalabalıgı yüksek binaları ,yeşil alansız yerler falan filan iyice bunaldım ,keyfını çıkarın antalyanın
eda karadenizliler genelde aç karnına yer tatlısende bizim tarafamı çektın
Topikte hareketlilik varrr cok mutlu oldum yazdiklarinizi görünce
gidigimda var, göbegimde var ha bak basen yok çok sükür... Canim beniiim moral veriyorsun ama 70 kiloluk fit hatun olur mu yaw 168 boya 70 kiloyum benim 58 kilo olmam lazim
Naptin kasintilari doktordan randevu almadin sanirim cumartesiyi bekliyorsun ?
Günaydin esram hosgeldinnn
Neslisle bazen konusuyoruz face'den, instagramdan.. Keyfi yerinde iyiye benziyor canimAllah dahada iyi etsin insallah
Sen ne diyosun arabadan çok bisikletle gidip gelen varSimdiye kadar farketmemisim bisiklet pistlerinde bile trafik oluyor
Sehir merkezinde oturdugumuz için çok kalabalik bisiklet yollari :26:
Cini tahmin bile edemiyorum o kadar nüfuslu bi yerde adamlar nasil ordan oraya gidebiliyorlar nasil birbirlerine karismiyorlar hayret valla
Canim o kadarini inanirmisin hesaplayipta heveslenmek istemiyorum simdilik amacim saglicakla hamile kalmak insallah, devamini dusunuruz..
Hatta 2 odali evde oturuyoruz bi yatak odasi bi salon.. hatta odamiza salondan geciliyor ve biz sigdik hadi ama cocuk olursa napicaz bilmiyorum tasinmamiza en az 1, 1 buçuk sene varonlar isin detayi saglicakla olsunda insallah..
Yumurta toplama agrili oluyor demek :26:idare edicez artik napalim :) zaten transferden sonra yatmayi göze aldim canim ben, o kadarda fedakarlik yapmak gerekiyor.. Bos oldugum için her günde çagirsa sorun olmaz sanirim
Ananas aklimda olsunda bende yerim bulabilirsem
Cocuklarin en tatli zamani yürüyene kadar oluyor ondan sonra heryeri kirip dökmeye basliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?