Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

k.validenmi ikiz benım k.valıdem iyiki ikiz değil ondan 1 tane daha düşünemıyorum
ramazanı iyi değerlendir canım
hem ilk dönemler ilaçlar v.s kılo alınıyormus hemde sonrasında kendıne dur diyemıyor ınsan,hamılelık sadece yemek yemek gibi düşünüyor insan ,
inşallah hayırlı haberlerını alıcaz kuzucum

bence motıvasyonun tavan yapmalı kısmetse 2 ay sonra güzel günler başlıyor senın için
2 aya kadar hiç bişeyi düşünme sadece kendine eşine vakit ayır ,güzel vakıt geçirin olumsuzlukları atın çöpe gitsin,

benımde ınanılmaz kaşıntılarım var gebelik kaşıntısıymıs,
7. ayda başlarmıs genellıkle ,deli gibi kaşınıyorum dayanılıcka gıbı değil
bu kasıntı safra kesesi ve karaciğerle ilgili bir durummuş,
erken doğuma bile neden olurmuş
kan testi yaptırmam gerekıyormuş,cumartesı kontrolum benımde ozamana kadar dayanabılırmıyım bılmıyorum

ahahah deliiii kayinvalidem ikiz ama cift yumurta ikizi ve kardesi erkek :))) hiçte benzemezler he

haklisin canim motivasyonumu yerlerden toplayip baslamaliyim dedigin gibi aksam spora gidicem

Ay Allah korusun ya neren kasiniyor göbegin mi? eger oyleyse sakin tirnaklama elinin tersiyle kasi :26:
cumartesine var baya kan testini yaptiramaz misin kontrolden once :26:

aa erkekmi hee iyi ozaman ,korktum bı an
gerçi senın k.valıde ıyıdır de benımkı gıcık oldugu ıcın bi an ön yargılı davrandım

spora gittinmi canım ,bak vallahi ihmal etme ,ben edaya da cok söyledim dıkkat et ilk 3 ay diye
ben o hataya düştüm siz düşmeyin ,yolun başındayken
göbek değilde canım,kolum bacagım yanaklarım ,hart hurt kasınıyor,kanatana kadar kaşıyabılırım o derece ,bı an cok kasınıyor bı an geçiyor,tuhaf bişi

günaydın canlarrr

selam canimm iyidir cok sükür benim kayinvalidem, ikizi hatun olsa nasil olurdu bilmiyorum ama

Evettt dün aksam spora gittim zaten ise bisikletle gelip gidiyorum 20 dakika gelis 20 dakika gidis günlük 40 dakika sabit sporum var.
Bide aksam esimle evin önünde bulusup beraber gidip sporumuzu yaptik gidene kadar hiç yapasim yoktu ama cikarken iyiki gelmisiz diyorum klasik ben iste

aman kasima ozaman yuzunu falan kalici zarar verebilirsin kendine Allah korusun.. sende takma kilolara dogumdan sonra hepsine birden odaklanip verirsin insallah canim

bisikletlemi ay nekadarda güzel ,yabancı filmlerde görüp özenirim hep,çok sanslısın,hımm demekki formunu buna borçlusun sen ,o ince yapın bisikletten dolayıymış
spor yaptıkca insan açılıyor ,başladımı bitiremıyor,ama o başlama süresini aşana kadar bın kere vazgeçiyor insan
kiloları veririm vermesine ,ama hamilelikte baya zormuş kılo almak çiğdemcim ,zorluyor insanı cok fazla
ne kadar zayıf olursan okdar iyi bence
inşallah 2. çocuğuma çok zayıf olarak hamile kalırım

bisikleti çok seviyorum gerçektende çok zevkli oluyor ozellikle sabahlari hafif serinken 2 aydir bu hâlde gidip geliyorum Ramazanda ara vericem sonra yeniden baslicam insallah, keske aklima geçen sene gelseymis ne güzelde zayiflamistim geçen sene daha ince olurdum

haklisin canim ya aldigin kilolarla daha zorlasir hareket etmelerin.. dedigin gibi bu acemiligine denk geldi insallah ikincide zapzayif olursun

çiğdemmmmmmmmmmmm

senın fazlalığın varsa ben sinem değilim ozaman ,gayet fit bır hatunsun ,hanı bıraz göbeğin olur basenın olur,gıdın olur anlarım bu çabanı ama ben resmıne baktıgımda bide montluydun gram fazlalık görmedim ,gözlerimmi bozuk benim yaww

ama spor olarakve sıkılaşmak için bisiklet harika bi seçim helekı açık hava olunca oh mis ,

günaydın kızçelerr

gunaydın hatunlarrrr
ne kaynatmışınız beee
yaw neslıhann nerde ozledım hatunu
bu arada bisiklet süper bi fikir ama ben uzun süre sürünce popom agrıyo,sert gelıyo o oturak benım nazik popuşuma:)
genel olarak bisikletle işe gidip gelen oluyomu çigdem yada genelde kullanan varmı?
ben çinde çok yaygın diye biliyorum bisikleti bide
hatta adamlar motorlu taşıtı yasaklayıp bisiklete geçmiş sanırım:)

evet o kadar söyledin 1-2 sonra 3 kilo hadi diyetten çıktım bundan sonra almam derken aldımda aldım ama benim için zor oldu 7 ay meyve dahi yemeyip birden açılınca eh napalım kısmet böyleymiş

geldi kuzenim eşi ve bebişi, bebişi çok şirin yaa bayıldık ona kız birde berra ismi de kuzenin eşide hamile kız zayıf ötesi birşeydi hala heryeri zayıf ama karnı benimkinden büyük büyük derken sadece öne doğru uzantıyı ölçmek lazım belini ölçsen 2 ye katlarım onu benden 3 hafta önde acep benimkiler 3 haftada mı atak yapar :44: hep ona bakınca diyorum ki eh zaten kız kağıt gibi zayıf yazık bebek içerde büyüyecek değil ya haliyle dışarı doğru çıkacak ben feci tatlı yiyorum eh kuzenimde memleketten geldi haftada 2 kez sabahları aç karnına yiyeceğim diye söz verdim bu sabah 2. kezi de bitirdim pehhh keşke meyve yetse aslında onuda çok yiyorum yaa

edoşum gunaydın
ac karnına tatlı yıyorum dedıgını gorunce yazim dedım
şeker sevıyenı ani indirip kaldırıyosun dolayısıyla daha cok acııkırsın ve ınsulın dırencın var senın
mumkun oldugu kadar tokken ye barı tatlını canım
hamılelıkte bide şeker belasıyla ugrasmayalım
meyve dısında sekerı tatlıyı komple kestım dıyebılrıım,gercı benım canımda ıstemedıgı için isabet oldu..
uyku durumun nasıl
hareketın?enerjın?
yapabılrsen yürüyüş yap hazır mısafırlerınde burdayken
ben hala baygın varıyorum eve,şöyle bi atsam ustumden yorgunlugu,cıkıp yürüycem akşamları sitede
ama baslarım artık yavas yavas
30-40 dakıkadan..

korkutmak mı valla çekince anlayacaksın. kuzenim geldi bebişleri 1 yaşında çok tatlı sokakta bile millet mıncıklamadan zor yürüyoruz ama bazen nasıl bir işkence olmayı başarıyor tahmin bile edemezsin sıpa sayesinde bizde resmen staj yaptık evdeki tehlike noktalarını bir bir gösterdi sağolsun poposuna motor takmışın gibi sürünüyor kerata

son günlerde bir sorun olmasın diye her gün çağırıyor mesela ben çalışıyorum diye haftanın 3 gününü çalışmaya gerisini ona denk getirdik... belki sende boş olursan her gün bile alabilir. bir kere tedaviye başlayınca çok ilgileniyorlar emekleri ne onların ne bizim boşa çıksın kolay bir tedavi değil... ben tedavi süresince yani iğneleri olurken çıktım gezdim hep ama ağrım çok fazlaydı bazen yürümeme engeldi o yüzden çok gezdim diyemem... ayrıca yumurta toplama narkoz verilen bir operasyon ondan sonra ben 2 gün doğrulamadım işe bile gidemedim 3 gün evde uzandım yanlış hatırlamıyorsam... sonra da zor gittim eve gelip hep yattım... bundan korkunca transfer sonrasını riske atmayıp 1 hafta rapor aldım ama yumurta toplama işlemi daha zordu ama duyduğum kadarıyla transferden sonra en az 3 gün çok kımıldamamı bir çok tanıdık söyledi. doktorum da hareket edenlerle etmeyenler arasında tuttuğu yada tutmadığı gibi bilimsel bir kanıt yok ama gönlün neyde rahat ediyorsa öyle yap dedi onda da direk kımıldamadan 3 gün uzandım tutmasına ananas yardımcıymış hep ananas yedim uzandım 3 günden sonra da öyle çok hareket etmedim... 1 hafta az hareketliydim... onca emek zaman umut bence sende çok gezme o süreçte... hepsini, tutupta doğurduğunda minnakın peşinde koşacağın zamanlara sakla

ooo süper öne almışsınız bebiş eylülde tutsa nisan yada mayısa denk gelecek yani koça yada boğa koç olsun ben koçum iyiyiz biz iyiyiz

kız aynen bende bisiklette aynı soruna sahibim. herkes nasıl biniyor çözebilmiş değilim bir bana mı batıyor bu diyip duruyordum neyseki tek değilmişim spor salonunda bile yatar pozisyon bisiklete binip yinede rahat etmeyenlerdendim

bizde eşimle birer bisiklet alalım dediydik tabi sadece hafta sonları süreriz eh bebişler araya girince şimdi onlara bakıyoruz herşeyi hiç aklımıza kendi planlarımız gelmiyor

evet aslında tüm hatam bu yemede abartmama rağmen tatlıyı nedense aç yemeyi seviyorum. doğru söylüyorsun aslında insülinimi yine sarsıyorum tok yesem daha az zarar verecek bana

ay ne güzel yaa tatlıyı kesmen benim acaip canım çekiyor hele de yemeğin üstüne kendimi zor tutuyorum. şimdi minik misafirimiz içinde dolabı doldurduk şeker çikolata ile geçen almış benim çubuk krakerimi çikolatasını yemiyor ben çubuk krakeri almaya çalışıyorum elinden oda çikolatayı bana yedirmeye... kilo alıyorum tatlım sen yesene şunu diye birbirimize girdik ne oldu o kazandı çikolataların hepsini bana yedirecek diye ellerinde parçaladı yerlere sürdü durumun vehametini gören ben temizliğe giriştim oda rahat rahat yedi krakerini :44:

uyku durumum çok iyi mecburen kuzenim burda diye ayaktayım hep geziyoruz. dün artık pilim bitti sabah erken denize gidelim dedik hazırlanıp gidene kadar 11 oldu sıpanın istekleri birde kimse denize girmedi bende onun korkusunu yensin diye hep denizde zaten şezlongları da parsellemiş el kadar kıçıyla dolayısıyla yandım acım tarifsiz sıpamızın yüzü bile kızarmadan döndü en azından iyi korumuşuz

spor konusunda çok iyiydik 2 gündür ne kadar hareket edersem o kadar hissediyorum sıpaları zaten bugünde işe geldim kısmet olursa burda yatmayı planlıyorum

bu bahaneyle yutsaydın eda çikolatayı nıye sürdünüz oraya buraya yaww
bende almıyorum eve abur cubur aldım başımı gıttım daha nereme yiyim dıyorum ama canım çekmıyor değil yaw,
denız sezonunu actınız he ,ne güzel çok şanslısın eda sen ,antalya sıcak mıcak ama keyfıde bir baska
istanbulun kalabalıgı yüksek binaları ,yeşil alansız yerler falan filan iyice bunaldım ,keyfını çıkarın antalyanın

eda karadenizliler genelde aç karnına yer tatlı sende bizim tarafamı çektın

Topikte hareketlilik varrr cok mutlu oldum yazdiklarinizi görünce

gidigimda var, göbegimde var ha bak basen yok çok sükür... Canim beniiim moral veriyorsun ama 70 kiloluk fit hatun olur mu yaw 168 boya 70 kiloyum benim 58 kilo olmam lazim

Naptin kasintilari doktordan randevu almadin sanirim cumartesiyi bekliyorsun ?

Günaydin esram hosgeldinnn
Neslisle bazen konusuyoruz face'den, instagramdan.. Keyfi yerinde iyiye benziyor canim Allah dahada iyi etsin insallah

Sen ne diyosun arabadan çok bisikletle gidip gelen var Simdiye kadar farketmemisim bisiklet pistlerinde bile trafik oluyor
Sehir merkezinde oturdugumuz için çok kalabalik bisiklet yollari :26:

Cini tahmin bile edemiyorum o kadar nüfuslu bi yerde adamlar nasil ordan oraya gidebiliyorlar nasil birbirlerine karismiyorlar hayret valla

Canim o kadarini inanirmisin hesaplayipta heveslenmek istemiyorum simdilik amacim saglicakla hamile kalmak insallah, devamini dusunuruz..
Hatta 2 odali evde oturuyoruz bi yatak odasi bi salon.. hatta odamiza salondan geciliyor ve biz sigdik hadi ama cocuk olursa napicaz bilmiyorum tasinmamiza en az 1, 1 buçuk sene var onlar isin detayi saglicakla olsunda insallah..

Yumurta toplama agrili oluyor demek :26:idare edicez artik napalim :) zaten transferden sonra yatmayi göze aldim canim ben, o kadarda fedakarlik yapmak gerekiyor.. Bos oldugum için her günde çagirsa sorun olmaz sanirim

Ananas aklimda olsunda bende yerim bulabilirsem

Cocuklarin en tatli zamani yürüyene kadar oluyor ondan sonra heryeri kirip dökmeye basliyorlar

hımm ben manken olucam diyosun seennn ,anladımm
bence kılon boyuına göre normal canım bide sen ince kemiklisin ,ben kalın kemıklıyım iri duruyorum cok

canım evınız ufak ama zaten bebişin doğunca en az 1 sene yanında yatırıcaksın oyuzden o da sorun olmaz ,ozamana kadarda hayırlısıyla bır ev alırsınız inşallah
istanbulda tedavıye geldiğinizde nerede kalıcaksınız canım ,akrabanız varmı

canım ben cumartesıyı beklıyorum ama çok şükür dün akşamdan beri kaşınmadım çok şiddetli ,dönemselmi oluyor bılmıyorum,ama yınede sorucam gıttıgımde hepimize bilgi olsun diye

senınde inşallah ağrısız sızısız geçer canım transferden sonra ,her bünyede aynıe tki olmayabilir,bu sıra kendımı böyle kandırıyorum ,doğumu düşündükçe

manken kim ben kim benimde kemiklerim kalin canim yanina geldigimde daha iyi anlicaksin ayy o zamana dogarmi ki minnagimiz bak transferimden önce dogurmaya bak lütfen sonra cikip gelemem

Aslinda haklisin ev için çokta sorun degil park yatak alirim portatif dolap alirim bezlerden oluyor ya, idare ederim cidden sorun degil yeterki saglikli olsun, olayim... Asil ben böyle zamanlarda huzuru daha çok hissediyorum ilerde eminim odasi bile yoktu ama sıkış sıkış ne güzeldik dicem

Aman iyi bari kuzum kasinman azaldiysa sevindim sor bakalim merak ettim neymis ne degilmis :26:

Istanbul'da anneannemler var canim teyzem dayim hepsi aile binamizda oturuyorlar onlarin yanina gidicem fatih sultan mehmet mahallesinde (etilere yakin)

Bol bolda sisliye gidicem ordaki tüp bebek merkezine karar verdim hayirlisiyla..

Sizin is yeriniz ne tarafta belki gecerken ugrarim beraber yemek yeriz

Dogumunda dedigin gibi cok farkli cesitleri var kimi pit diye cikartiyor kimi saatlerce acilmayi bekliyor, Allah herkesin yardimcisi olsun acisiz agrisiz kurtulursunuz insallah saglicakla yavrulariniza

antepliler aç karnına ciğer kebabı yiyor ıyk o hiç tarzım değil yani antep adeti değil o belli acaba hamurumda karadenizlilik mi var??? babişte mekanı cennet olsun hamsi yemeye antepten karadenize gidermiş ordan mı kaptı ne etti acaba

bende almıyorum da bıdık için aldık... açtık açtık durmadan elime yüzüme su sürüp klimayla ayrılmaz bir bütünlük sağladık yanıyorummmmmmmm ilk güneşe çıkışım hep bir talihsizliğe denk geliyor yaa dün yandıktan sonra şelaleye gittik orda biraz serinledik her yer yeşil ve su ben bugün işe geldim yoksa bugün 2 şelale daha vardı gezilecek neyse kısmet... hatta 1 resim ekliyim şelalenin arkasındaki mağaraya çıktık ordan çektik bu resmi... minnak kucağımda olunca anca bu kadar çekebildim. bu arada staj yapıyorum diye minnağı arada ben taşıdım püfff ne zor be bebişle yürümek uyudu birde hınzır... bizimki 2 olacak eşimle dönüşümlü taşıma işi de sakat bu kangurularda kaç yaşına kadar taşınıyor acaba bebişler

heveslenmek değilde hazırlıklı olmak diyelim o zaman... birde ikiz geldiğini öğrenirseniz sanırım daha da telaş başlayacak.. ev size yeter 1 minnak gelirse de en azından 2 yaşına kadar yeter tabi evde dolap çoksa...

narkoza verdiğin tepkiye göre değişir tabi ama bana yumurta toplama çok ağır geldi... ananası bul kesinlikle tutunmayı artırıyormuş. tabi yinede kısmet ama ben çok yedim sonraki muayenelerde de hep dedi iyi tutunmuş diye... düşük riskin de iyi tutununca erken geçiyor erken bırakıyorsun bazı ilaçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…