canım ben anadolu yakasındayım,esra avrupa yakasında ,ortak yerde buluşalım dıcem ama karnım burnumda nasıl gelırımki ben yawmanken kim ben kim benimde kemiklerim kalin canim yanina geldigimde daha iyi anlicaksinayy o zamana dogarmi ki minnagimiz bak transferimden önce dogurmaya bak lütfen sonra cikip gelemem
Aslinda haklisin ev için çokta sorun degil park yatak alirim portatif dolap alirim bezlerden oluyor ya, idare ederim cidden sorun degil yeterki saglikli olsun, olayim... Asil ben böyle zamanlarda huzuru daha çok hissediyorum ilerde eminim odasi bile yoktu ama sıkış sıkış ne güzeldik dicem
Aman iyi bari kuzum kasinman azaldiysa sevindim sor bakalim merak ettim neymis ne degilmis :26:
Istanbul'da anneannemler var canim teyzem dayim hepsi aile binamizda oturuyorlar onlarin yanina gidicem fatih sultan mehmet mahallesinde (etilere yakin)
Bol bolda sisliye gidicem ordaki tüp bebek merkezine karar verdim hayirlisiyla..
Sizin is yeriniz ne tarafta belki gecerken ugrarim beraber yemek yeriz
Dogumunda dedigin gibi cok farkli cesitleri var kimi pit diye cikartiyor kimi saatlerce acilmayi bekliyor, Allah herkesin yardimcisi olsun acisiz agrisiz kurtulursunuz insallah saglicakla yavrulariniza
biizimde antepli gelin var,oda dıyor sabah et yenir genelde etsiz sofra olmaz dıyor,senın kanında dedıgın gıbı azıcık var galıba yada minnaklarının kanında var karadenizlikantepliler aç karnına ciğer kebabı yiyor ıyk o hiç tarzım değil yani antep adeti değil o belli acaba hamurumda karadenizlilik mi var??? babişte mekanı cennet olsun hamsi yemeye antepten karadenize gidermiş ordan mı kaptı ne etti acaba
bende almıyorum da bıdık için aldık... açtık açtık durmadan elime yüzüme su sürüp klimayla ayrılmaz bir bütünlük sağladık yanıyorummmmmmmm ilk güneşe çıkışım hep bir talihsizliğe denk geliyor yaa dün yandıktan sonra şelaleye gittik orda biraz serinledik her yer yeşil ve su ben bugün işe geldim yoksa bugün 2 şelale daha vardı gezilecek neyse kısmet... hatta 1 resim ekliyim şelalenin arkasındaki mağaraya çıktık ordan çektik bu resmi... minnak kucağımda olunca anca bu kadar çekebildim. bu arada staj yapıyorum diye minnağı arada ben taşıdım püfff ne zor be bebişle yürümek uyudu birde hınzır... bizimki 2 olacak eşimle dönüşümlü taşıma işi de sakat bu kangurularda kaç yaşına kadar taşınıyor acaba bebişler
Eki Görüntüle 1162115
biizimde antepli gelin var,oda dıyor sabah et yenir genelde etsiz sofra olmaz dıyor,senın kanında dedıgın gıbı azıcık var galıba yada minnaklarının kanında var karadenizlik
antalya harıka bı yer canım emınım her gezdıgınız yerde keyıflı anlar yasıyosunuzdur,
sen nıye kucagına alıyorsun kuzum ,ne olur ne olmaz agır kaldırma sakın ,herseyden sakın kendini
kanguruları bende sevıyorum aslında ama sanki bebek rahat değilmiş giib gelıyor,ezilip büzülüyomus gıbıme gelıyo , ben almadım ama size şart
2 bebişle çok zor olur dısarıda ,
heveslenmek değilde hazırlıklı olmak diyelim o zaman... birde ikiz geldiğini öğrenirseniz sanırım daha da telaş başlayacak.. ev size yeter 1 minnak gelirse de en azından 2 yaşına kadar yeter tabi evde dolap çoksa...
narkoza verdiğin tepkiye göre değişir tabi ama bana yumurta toplama çok ağır geldi... ananası bul kesinlikle tutunmayı artırıyormuş. tabi yinede kısmet ama ben çok yedim sonraki muayenelerde de hep dedi iyi tutunmuş diye... düşük riskin de iyi tutununca erken geçiyor erken bırakıyorsun bazı ilaçları...
canım ben anadolu yakasındayım,esra avrupa yakasında ,ortak yerde buluşalım dıcem ama karnım burnumda nasıl gelırımki ben yaw
bebiş eylülde gelicek kısmetse ,
sen tedavıne basladıgında h.içi buluşuruz kahvaltı yaparız,esrada bende işe geç gideriz azıcık,harıka olur,sne bı gel kesin buluşma ayarlayalım
hele bı mınnagın annesıne tutunsun eşyada kolay eve sığabılmekte kolay,rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın inşallah
aa akrabaların var ozaman ,oh oh sana gül gibi bakarlar ozaman ,gözümüz arkada kalmaz
canım ben bayram sonrası rapor almayı düşünüyorum ama bakalım ,bu hafta doktorum sorucam 35.haftada rapor yazabılme sansı varsa ozaman yazındıcem ama yok sadece 32 ve 37.haftalarda rapor alabılırsınız derse ,dırek 32.de cıkıcam
dayanamıyorum bu iş yerıne artık ,dogum sonrası yıllık iznimi ekletıcem o sıra devletten izin maaşımıda alırım dıyorum ,2 sene bebeğime bakıcam sonrası allah kerim
ben antepteyken yemek yeme sorunum vardı zaten her yemekte et her zaman et... hani ete çok karşı değilim ama ben eti ızgara yerim sebzeyle de sulu yemekle de pek karıştırmayı sevmem... nasıl kilo aldın dersen yemekler böyle olunca yemez başka şeylere dadanırdım hatta hep açken tatlı yerdim sanırım insülin direncimde bu yüzden oluştu...
evet güzel bir yer gerçekten hele egeye doğru gidince doyamıyorsun oraların tadına... egenin küçük yerleşim yerleri de harikadır.
ne bileyim kuzenin eşide hamile bende hamile bebişi kuzene veriyoruz zırt pırt tlf geliyor yine bize şutlanıyor çocuk... ya birde tatlı ki doyamıyorsun normalde bebişler uyanınca yabancı birisi olursa annesi hariç basar yaygarayı bu hiç birşey demiyorda kaldırıyor kafasını ben bakıyor bön bön sonra kafayı koyup tekrar yatıyor sonra yine aynı kaldırıp kafayı bakıyor 2-3 kere yaptıktan sonra gülmeye başlıyor... eşim bunu burda bırakın diyor nasılsa karnında var diyor kuzene abi sizede 2 tane geliyor 3 taneyi napıcan diyor ama öyle sevimli ki...
çiçekten ottan korkuyor denizden de biraz korkuyordu... dün ağladı sızladı bir uyumadı benide denizde görünce denizi istedi. annesi de mızmızlanınca deliriyor sinirle babasına atıyor bir attı kuzene bebiş denize düştü ama daha kenardalardı düştükten sonra bir tatlı oldu ki burnundan sular çıkıyor surat ekşidi dondu ağlayamadı bile şok oldu bebiş gittim yanına nasıl korkmuş ondan başkada girdiremedik yanlız sıpayı denize götür kucağında eğilsin elleriyle suya vursun gayet keyfi yerinde hem belin ağrıyor hemde bildiğin yanıyorsunaman ne anlattım keratayı...
bize kanguru şart zaten bebek arabasını da çiftli alacağız ben yanyana değilde önlü arkalı olanını beğendim öndeki yatamıyormuş öyle olunca en azında oda ağlarsa kanguruya gelir.. yanyana olanlar sığmıyor biryerden geçerken ne zor oluyor gezmesi ayrıca ayrılıpta 1 taneyi de bindiremiyorsun önlü arkalı olanlar çıkabiliyor istersen tek araba oluyor gezdikçe bebişlerin arabalarına baktım... burda turist çok yaa türk belki 2-3 görmüşümdür ikiz ama yabancıların öyle çok ikiz üçüz bebeği varki
Günaydın kızlarIsin kötüsü evde çok dolapta yok koycak yerde yok, ne mutfakta ne yatak odasinda dolaplar agzina kadar dolu anca yetiyorartik tikis tikis olcaz ay keske iki tane minnak gelse ben raziyim
Narkoza nasil tepki verdigimide hatirlamiyorum bi 8 yasinda ameliyat olmustum bademcikten baska narkozluk isim olmadi :26:
Simdiden not aldim ananasida canim bakalim bulurum insallah :26:
Edacim senin ana kucagi alman çok yorucu olmaz mi? Dedigin gibi kocana satip dinlenemezsinde cünkü esindede bi tane olcak
En iyisi kucuklukten baslayip ikiz arabalari kullanmak olurdu sanirsam
Ana kucagina bende çok özeniyorum özellikle su bezle beline dolanip baglananlara bayiliyorum ya
Sinem ortada bulusuruz kuzum sen merak etme o hâlde seni yormam zaten..
Kahvalti fikride güzel ama iste seni yormamsana en yakin yere geliriz dicem Esrada agirlasicak o zamana neysem bi çozum buluruz o zaman gelirse insallah
Sen anadoluda oturup avrupaya mi geliyorsun calismaya yani? Siz esrayla ayni subedesiniz dimi??
Rapor olayi niye sadece ya 32 ya 37de olmaliymis? Mecbur mu o tarihler?
Süper yaaa dogumdan sonra 2 sene izinli olcaksin harika bisey
Sinem agustosun kaçinda izne ayriliyorsun ?
Esra sen izne çikmiyorsun degilmi ben gelmeye?
Günaydın kızlar
Bugun evdeyım sıkılıyorum işe gitmekten artık dinlenim dedim bugun
Tatlım ben anadolu yakasında oturuyorum ve çalışıyorum
Esrayla aynı şubede değiliz keşke olsak :)
Esrayla sık görüşmemizin sebebi iş mailinden görüşüyo olmamız :)
Esraa özel msj alanını temızle kuzum
Esraa ben özel msj atmayı bilemıyorum telefondan yaww
Yok kız yüzünden değil,arada lazım bu şirkete böyle yapmak lanet şeyler
Dün benımkıyle didiştim ,gece uyumadım doğru düzgün,sağlık oc.gıttım rapor aldım.kadın beni sevıyo muhabbetımuz iyi ,nezmn istersen gel rapor yazarım sıkıntı yapma dıyo.söle kocanmı k.validemi üzdü seni diyo :) benimki doktorun odasına geldi .sen çık geliyorum dedım onu duydu kadın herhalde :)
Başım fena çatlıyo,kadının yanında sinîrden aglamamak için zor tuttu. Kendımı anladı herhalde
Yarın oğluşu görücem :)heyecanlıyım bu haftaan snr 2haftad bir giderim sanırım ,senınde 1hafta kaldı,cinsiyetını öğrenmeye :) hayırlısı bakalım allah gönlünüze göre versin inş
Günaydın kızlar
Bugun evdeyım sıkılıyorum işe gitmekten artık dinlenim dedim bugun
Tatlım ben anadolu yakasında oturuyorum ve çalışıyorum
Esrayla aynı şubede değiliz keşke olsak :)
Esrayla sık görüşmemizin sebebi iş mailinden görüşüyo olmamız :)
Esraa özel msj alanını temızle kuzum
gunaydınnnn fındıkımmm:)
ben agustsun son 2 haftası yıllık ızıne cıkıyorum
tekırdaga gidicem ama 26-27 agstos gıbı gelırım ıst.a ve eger o donem buralarda olursan herturlu ayarlarız gorusuruz tüm gün senınınmmm:)
Günaydin tatlim
Sinemim oh valla en en iyisini yapmissin kiz az bile ben olsam bi hafta alirdim öyle is yerine
Kocan niye üzdü seni
Ben sizi ayni subedesiniz saniyordum yaaa :26:Neysem kismet, asagida esraya yazdigimi okur musun balim
Ay esra günaydin Edayi rüyanda görmüssün hayirdir insallah...
dün konustuk ya görüselim falan diye, bende seninle sinemi gördüm rüyamda.. Bi otobüsteyiz sizle beraber bilmiyorum nereye gidiyorsakSonra senin karnin gözüme takildi yaw esra senin ikizin olmicakti ki yanlis mi hatirliyorum masallah kocaman karnin var diyordum, Edanindi ikizler nasil oluyor bu diyorum ayy Allahim ne rüya ama
26sinda istanbuldaysan süper.. 25inde doktorla ilk görüsmem var sonrasinda hemen ertesi gün gel demezse o güne ayarlayalim canlar.. sinemede uyarsa tabii :) Bide bana ikinizde numaranizi yazarsaniz özelden sevinirim
sana teeesssüüff ederım çidommmm benım mınnacıkkk karnıma nasıl ikiz dersin sen:)
len ruyalarda bıle kalıbıma sıgmıyorum beee:)
senın ist.da kalacagın yer şişli taraflarındaydı dımı?
aslında mecıdıyekoyde cevahırde yapablrız bı organızasyon hem sana yakın olur hem bıze bı metrobus mesafede olur:)
Sisliye bir otobüslük yerde kalicam canim Etiler tarafindayim, cevahire kolay gelirim yani.. Ama ben heryere gelirim sorun olmaz siz kendinizi yormayin yeter...
Hahahahahah minnacikkkk mi karnin hiçte öyle görünmüyordun rüyamda
Hadi artik sende ögren cinsiyetini hayirlisiyla
haftaya gidip görelim bakalım kızımızı:)bana gore kızz:)
volkana göre erkikkk
gerçi oda benım etkımde kaldı galıba artık kendımı kız babası hıssedıyorum dıyo
senden olsa olsa şam babası olur dıyorum..donuyo kalıyo garibim bön bön:)
kızım ben hamıle degılken zaten hamıle gıbıydım ee hamıle kalınca ıkızmış gibi bi göbege sahıp olmam çokkk normaallll:)
Ooooo annesi kiz hissediyorsa o bebis kizdir
senden güzel kivircik saçli sari bi cimcime çikar bence
Hahahah bakiyorumda kocanla didismeniz artik tek yönlü olmaya baslamis, hamilelik degistirdi mi onu ne
abartma yavrum yaa asil bizim gibilerin hamileyken fazla göbüsü olmaz, edanin dedigi gibi içimiz genis orda büyür bebek
benım bebek enıne yatıyo heralde:)
ayaklarını gere gere öne ittiriyo olabıler:)
gerçi bazen karnım gayet düz olurken bazen gayet şişkin oluyor
bu gaz ve wc problemı bende hepp vardıı,hamılelıgın ılk zmanalarında dahada cok oldu
ve cıgdemcım eger wcde sıgara içiyosan yada girmeden hemen once ıcıyosan sana söyliyim yaklaşık 3-4 gün o mide ınmıyo aşagı:)
bıraktıgını varsayarak konusuyorum tabe:)
gercşi ben 13 yıllık tıryakı olarak bıraktysam sen her turlu anasını aglatırsın:)
tyotemım hala gecerlı ve sende 2014 cıkmadan hamıle kalacaksın..hatta içimde bı hıs daha var ama o bana kalsın sımdılık,tutarsa söylerım
sigarayi ne birakmasi yaa dahada artirdim bu aralar oy oykendime çok kiziyorum oruçta birakmaya caliscam ama oraya geldigimde teyzem dayim annem tüm sülale önümde pofurdaticaklar napicam bilmiyorum
enteresanmis wcde hayatta içmem canim evin içinde içmiyorum, balkonda anca
Totemin insallah tutar kuzum ya bakalim bizi neler bekliyor
merak ettim diger totemini bi tahminim var ama ne acaba senin dusuncen
Günaydin tatlim
Sinemim oh valla en en iyisini yapmissin kiz az bile ben olsam bi hafta alirdim öyle is yerine
Kocan niye üzdü seni
Ben sizi ayni subedesiniz saniyordum yaaa :26:Neysem kismet, asagida esraya yazdigimi okur musun balim
Ay esra günaydin Edayi rüyanda görmüssün hayirdir insallah...
dün konustuk ya görüselim falan diye, bende seninle sinemi gördüm rüyamda.. Bi otobüsteyiz sizle beraber bilmiyorum nereye gidiyorsakSonra senin karnin gözüme takildi yaw esra senin ikizin olmicakti ki yanlis mi hatirliyorum masallah kocaman karnin var diyordum, Edanindi ikizler nasil oluyor bu diyorum ayy Allahim ne rüya ama
26sinda istanbuldaysan süper.. 25inde doktorla ilk görüsmem var sonrasinda hemen ertesi gün gel demezse o güne ayarlayalim canlar.. sinemede uyarsa tabii :) Bide bana ikinizde numaranizi yazarsaniz özelden sevinirim
Böyle bişeye sinirlenince hıncımı evden alıyorum ,silmediğim mobilya kalmadı ,şimdi kapıları silicem ,ancak deşarj olurum oturdukça kendımı dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?