Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

ist.a gel git ondan sonra bellı olur bakalım tutp tutmayacagı
bı oglen yemekten sonra magazaya bakayım dedım kaçtı 120 tl bana ya
ama gıycek hiçbişeyımm yokkk

temem bekleyelim bakalim

hmm magazadan ne aldin giycek biseyin yoksa alcaksin tabi, ama biz kadinlarin hiç bi zaman olmaz

hahaha fenami biz dogurturuz seni oglunun ebeleri oluruz teyzelikten transfer

daha konusuruz canim hele bi geleyimde

Böyle bişeye sinirlenince hıncımı evden alıyorum ,silmediğim mobilya kalmadı ,şimdi kapıları silicem ,ancak deşarj olurum oturdukça kendımı dinliyorum

hem ev temizlenmis oluyor hemde sen düsünmemis oluyorsun, ama dikkat et çokta yorma kendini

ayy ben dogurtamam düşer bayılırım:)
çiğdem artık bi doguran hamıleyle bı bayılan hamıleyle ugrasırsın yada yeaaahh sızınlemı ugrasacam be dersın bi tekmede sen atarsın

benım hıc kıyafetım olmadıkı zaten
gıydıgım anda ustumde guzel durmayan bişey olursa onunla ilişkimiz o anda bitiyo ve dolabımda etıketı ustunde okadar cok ıvır zıvır varkı..
ve tabi bunun en belırgın sebebı benı oldugumdan daha kılolu gosteren her kıyafet atılmaya,yakılmaya layıktırr:)

Ogünler gelsin bi an önce inşallah
Aklım kalıyo sizdee yaw
Actım fatma gülün suçunu onu izliyorumm :)

sen mi bayilirsin hayatta inanmam, nerde güçlü karakterde tanidigim esra

valla aynen alip alip duruyor dolapta, senede iki kez seçerim giymediklerimi kizilayin konteynirlari var onlara atarim hep.. görüp aliyoruz bari giysek ama yok sabahlarida iki saat dolabin önünde ne giysem diye dusunur dururum :26:

bayılıyorum boyle dolabındakı her kıyafet cuk diye üstüne olanlara yaa
sankı benım aldıgım her kıyafeti ben almıyorum baskası alıyo,eve gelınce begenmıyorum cunku
cınsmıyım neyım:)
ben guclu olablırım ama mınık olunca bunye hafıften hassaslaştı hemen öhööö böhöö falan:)
dün ilk defaaa aserdım delı gibiii kirazz:)saat 10 falandı
ay ne guzel yedım aman allahm yok boye bı tat:)

Ogünler gelsin bi an önce inşallah
Aklım kalıyo sizdee yaw
Actım fatma gülün suçunu onu izliyorumm :)

gecen gun evdeyken bende denk geldım hemde ilk sezon bölümleri sanırsam
amaaaannn ben evde olsam koltukla bütünleşip dizi izleyen makarna yıyen bi kadın olurum
çocukta artık allaha emanet:)

son zamanlarda çok git gel yaptik ondan mi ki ? hani bi kilo verip bi aldik grupça oyüzden zayifken alip kiloluyken begenmiyor olabilirsin Benim bir çok pantalonum olmuyor mesela onlarin içine yeniden girebilmek isterdim
amaaan yemisim kiloyu simdi hamileligini doya doya yasa sonra elmayla sahalara döneriz

oyy yyerim seni kiraz istedi demek canin, afiyet bal seker, saglik olsun bebise, iyi bari zararli degil as erdigin seyler

Son düzenleme:

valla hamılelıkten once gayet azgındım yeme konusunda hatta bı ara bıskuvı cıkolata konusunda master falan yapmıstım..
ama uzun zamandır nerdeyse 1,5 aydır tatlı ile ilişkim sıfırlandı dondurmada dahill ki ben bayılırım 1 kg dondurmayı gayet afıyetle yıyebılırdım..
vucut sekerı meyveden alıyo,hatta soyle bi dengem oldu meyve yıyorum delı gıbı corba içiyorum hemde yaz günü:)
karbonhdratla aram gayet iyi
tavukla aramıza mesafe koyduk,balık zaten hakgetıre:)
bı kırmızı et oda kıyma kıvamında haftada 1 veya 2:)
vaybe ne cok karbnhdrata yuklenmısım ben
gercı sebze yeemgı yogurt bol ayran yumurta ve yesıl salatayıda unutmayayımm
kızmmmmm ben bu düdüklü tencere kıvamımla,4. ayı bitirirken 4 kılo aldım 1ini gerı attım:)dıogumu 12 ile falan bıtrsem 10 numara olçcakk
kaldiki ben eskıden hatırlarsanız 1 haftada gayet güzel 2 kilo alabılıyodm:)

Baligi sevmiyor musun?? Aslinda yesen çok iyi olur :26:
Tavuk neysede kirmizi et yemekle iyi yapiyorsun aslinda beslenme seklin süper, gözün mü korktu ne kilo almakta hamilelikte salacam kendimi diyen sen degil miydin
Ve asil bomba gerçekten masallah hiç kayda deger kilo almamissin 4uncu ayin sonunda olmana ragmen masallah cidden

aynen benimki etraftaki kimse duymamış bile olsa öyle dedim diye kaç saat kavga ederiz...

ayyyyyyy demek ikinci minnakımı kız gördün hadi hayırlısı inşallah çarş. günü gidiyoruz kontrole artık gösterir bende merakla bekliyorum... geçen gelen misafirimizin de 1 yaşındaydı ya kızı aman ne alışmışız benim resmen evde gözüm aradı gittiler akşam... eşimde çok sessiz bu ev ben erken yatıcam dedi hem yorgundu hemde 1 haftada ne alışmışız kerataya inşallah onun gibi akıllı uslu olur yavrucuklarım

evet benimki de hiç belli değil kuzenin eşi hamile benden 3 hafta önde karnı nasıl çıkmış beraber geziyoruz millet buna birşeyler ikram ediyor oda dönüp arkadaşımda hamile diyor bana bakıp gerçekten mi daha yeni herhalde diyorlar sonra uzun bir muhabbet hemde ikiz filan bir insanın yüzüne bu kadar mı oturur kilo

kızım ben defacto ile resmen moral buldum yaaa adamların 38 beden pantolonuna girdim ben yaaaaa esnekti ama belirteyim yinede baya motivasyon oldu... lcw den de 46 beden ve 44 ü giydim pantolon, 46 bıraktığında düşüyordu şok oldum 44 de çok bol geldi aman kalıpları kötü zaar diye hiç 38 e inmeyi düşünmemiştim ne güzel motive etmişler bari hamile kıyafetlerini böyle bol yapsınlar

bu konuda çok şanlıyım yaa dolaptaki herşeyim bol en darı bile tam oturuyor eskiden saatler geçirir o olmaz bu olmaz derken şimdi elimi attığımı giyiyorum. zayıfladığımda tadını çıkarıp çok alışveriş yapamadığım için şimdi eskileri giyiyorum. onlarda çok bol geliyor... kış için birkaç şey aldıydım eminim kışa onları giyemeyeceğim. neyse Allahtan birsürü kıyafet var eski geniş...

bende normalde yemek delisiydim tatlı konusunda düşkünlüğüm yoktu... şimdi ise hiç yemek yiyesim yok boyuna tatlı yiyorum... normalde annem dondurma delisidir ben sevmem dondurmacıya gitsek annem yer ben soda içerdim... şimdi en hafif tatlım dondurma üff nasıl yiyorum varya eğer ikiz kızlarım olursa hamurlarında delikanlılık olacak meyveyi de çok yiyorum ama yemek yiyemiyorum masaya oturuyoruz mesela yemeğe kuzenim varken herkes yiyor kalkıyor benim tabak onların yarısı iken ben daha zorla tepiyorum suyla ite ite... kolay yediğim bir çorba birde salata... sonra tatlılar geliyor millet 2. 3. çayında daha tatlısını yiyor ben daha ilk çayımdan 2 yudum almışken temizlemiş oluyorum bu kadar şekeri nasıl atıcam bilemiyorum yaa

benimde tavukla aram kötü eskiden çok severdim hatta erpiliçte staj yaptıydım 1 ay her öğlen şirkette gün aşırı da akşam restoranda tavuk yerdim nasıl tiksindim hiç anlamadım :44:

balık süper gidiyor benim için en kolayı dışarda ekmek arası yediğim... dün bir yere gittim avm de subway diye deniz ürünleri sandviçi yaptırdım ekmeğini kepekli seçebiliyorsun çok kalında değil 6 gr yağ içeriyor filan reklamı vardı denedim bayıldım... öneririm...

maşallah güzelim az almışsın ben aldım başımı gittim dukandan sonra aldığım kilo tam 10 oldu bunca tatlıya kendimi tebrik ediyorum

günaydın kızlarr

iyi haftalarr olsun inşallah

cumartesi kontorle gittim hersey yolunda maşallah oğluşuma

6 aralıktan sonra doğum gerçekleşicekmiş ama hangi gün olduğu belirsiz :18::18::18:

günaydın kızlarr

iyi haftalarr olsun inşallah

cumartesi kontorle gittim hersey yolunda maşallah oğluşuma

6 aralıktan sonra doğum gerçekleşicekmiş ama hangi gün olduğu belirsiz :18::18::18:

maşallah oğluşunaaa

ya sinem 6 aralık biraz geç değil mi acaba yanlış mı yazdın 6 eylül yada ağustos olmasın????? ben bir tuhaf oldum kızz normalde benim ilk belirlenen doğum tarihim 1 aralık :44:

bu arada herkese günaydın güzel haftalar hepimize heyecanlı heyecanlı beklemekteyim çarş. gününü gittiğimizde 3 lü testimizi de soracağım olacak mı diye birde artık minnakın renkli halini ve cd sini alabileceğiz... artık sağımdakine canım kızım solumdakine yavrucum demekten kurtulacağız

hahhaytt ben okula gidiceği zaman çıkarım oğlumu
yanlış yazmışımne akla hizmet sabah sabah uyku mahmurluğuolsa gerek
6 eylül den sonra heran gelebılırmış
canım 3 lü yada 4 lü testmı olucaksın ,
bu haftalarda cok net bellı olmuyorlar eda
ama şöyle 25 ve 32 haftalar arası ınanılmaz tatlı cıkıyolar renklı ultrasonda hem daha kılolu oluyolar etli butlu oluyorlar
en son ayda bence gidip özelde çektir hatıra kalsın ,
benım oğluşun yanakları şişmiş aynı anası dıyorum tombiş

:))) valla birden gördüm şok oldum

iyi bari 6 eylüle ne kaldı şurda, sana eminim çok vardır

3 lü test için uygunmuş bu haftalar ama bakalım doktorumuz ne diyecek. kız daha 25. haftaya gelene kadar çatlarız meraktan biz böyle bir görelim benim minnaklar eminim büyüyünce öyle rahat görünmezler bir yerde 2 pıtırcık büyüse birbirini sıkıştırır büyümese ayrı dert... doktor geçen gittiğimizde bir dahakine gösterebiliriz dediydi bakalım yine bir süpriz yapmazlarsa göreceğiz...

maşallah kuzuna demek yanakları bile şişmiş keratanın hayırlısıyla kucağına al inşallah

yok zaten şimdi görün tabi ilerleten haftalarda daha tombik görüyosun ya hanı ozaman daha bi başk aduygu oluyor
çarşamba dımı kontorlunn,inşallah gösteriri minnakın
esranında cumartesi günü randevusu bakalım göstericekmi onun miniğide
allah bebeişlerimizi bize bağışlasın,allah her isteyene nasip etsin inşallah

benım mınnakın hersyeıhazır teyzesı artık kendıme bişiler alim diyorum bi geceliğim bile yok

h.sonu eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim ,bide çantasını hazırlıcam artık izine ayrılınca ,kapının önüne koyarım hazır ve nazır
allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…