ist.a gel git ondan sonra bellı olur bakalım tutp tutmayacagı
bı oglen yemekten sonra magazaya bakayım dedım kaçtı 120 tl bana ya
ama gıycek hiçbişeyımm yokkk
Anam agustostamı hemde 25i kızlar yok siz beni sokakt doğurycaksınız anlaşıldı :) bende evde izinde olucam o sıra ,kocam çalışıyor Allahtan kaçabilirim inşallah ,annemi devreye sokmam lazım :) yada siz cevahırde buluşun direk bana gelinn nasıl fikir ,yokda cevahirin ortasında doğuran ilk gebe ben olurum diye düşünmekteyim :)
Böyle bişeye sinirlenince hıncımı evden alıyorum ,silmediğim mobilya kalmadı ,şimdi kapıları silicem ,ancak deşarj olurum oturdukça kendımı dinliyorum
temem bekleyelim bakalim
hmm magazadan ne aldingiycek biseyin yoksa alcaksin tabi, ama biz kadinlarin hiç bi zaman olmaz
hahahafenami biz dogurturuz seni oglunun ebeleri oluruz teyzelikten transfer
daha konusuruz canim hele bi geleyimde
hem ev temizlenmis oluyor hemde sen düsünmemis oluyorsun, ama dikkat et çokta yorma kendini
ayy ben dogurtamam düşer bayılırım:)
çiğdem artık bi doguran hamıleyle bı bayılan hamıleyle ugrasırsın yada yeaaahh sızınlemı ugrasacam be dersın bi tekmede sen atarsın
benım hıc kıyafetım olmadıkı zaten
gıydıgım anda ustumde guzel durmayan bişey olursa onunla ilişkimiz o anda bitiyo ve dolabımda etıketı ustunde okadar cok ıvır zıvır varkı..
ve tabi bunun en belırgın sebebı benı oldugumdan daha kılolu gosteren her kıyafet atılmaya,yakılmaya layıktırr:)
sen mi bayilirsinhayatta inanmam, nerde güçlü karakterde tanidigim esra
valla aynen alip alip duruyor dolapta, senede iki kez seçerim giymediklerimi kizilayin konteynirlari var onlara atarim hep.. görüp aliyoruz bari giysek ama yoksabahlarida iki saat dolabin önünde ne giysem diye dusunur dururum :26:
Ogünler gelsin bi an önce inşallah
Aklım kalıyo sizdee yaw
Actım fatma gülün suçunu onu izliyorumm :)
bayılıyorum boyle dolabındakı her kıyafet cuk diye üstüne olanlara yaa
sankı benım aldıgım her kıyafeti ben almıyorum baskası alıyo,eve gelınce begenmıyorum cunku
cınsmıyım neyım:)
ben guclu olablırım ama mınık olunca bunye hafıften hassaslaştı hemen öhööö böhöö falan:)
dün ilk defaaa aserdım delı gibiii kirazz:)saat 10 falandı
ay ne guzel yedım aman allahm yok boye bı tat:)
son zamanlarda çok git gel yaptik ondan mi ki ? hani bi kilo verip bi aldik grupçaoyüzden zayifken alip kiloluyken begenmiyor olabilirsin Benim bir çok pantalonum olmuyor mesela onlarin içine yeniden girebilmek isterdim
amaaan yemisim kiloyu simdi hamileligini doya doya yasa sonra elmayla sahalara döneriz
oyy yyerim seni kiraz istedi demek canin, afiyet bal seker, saglik olsun bebise, iyi bari zararli degil as erdigin seyler
valla hamılelıkten once gayet azgındım yeme konusunda hatta bı ara bıskuvı cıkolata konusunda master falan yapmıstım..
ama uzun zamandır nerdeyse 1,5 aydır tatlı ile ilişkim sıfırlandı dondurmada dahill ki ben bayılırım 1 kg dondurmayı gayet afıyetle yıyebılırdım..
vucut sekerı meyveden alıyo,hatta soyle bi dengem oldu meyve yıyorum delı gıbı corba içiyorum hemde yaz günü:)
karbonhdratla aram gayet iyi
tavukla aramıza mesafe koyduk,balık zaten hakgetıre:)
bı kırmızı et oda kıyma kıvamında haftada 1 veya 2:)
vaybe ne cok karbnhdrata yuklenmısım ben
gercı sebze yeemgı yogurt bol ayran yumurta ve yesıl salatayıda unutmayayımm
kızmmmmm ben bu düdüklü tencere kıvamımla,4. ayı bitirirken 4 kılo aldım 1ini gerı attım:)dıogumu 12 ile falan bıtrsem 10 numara olçcakk
kaldiki ben eskıden hatırlarsanız 1 haftada gayet güzel 2 kilo alabılıyodm:)
ben attım sana kuzum bak bakalım acabılecekmısın mesajı
sen cık gelıyorum dedıgıne takılmadı umarım bide,bizimkı olsa vay efendım nıye elalemın yanında böyle diyosun bana derdı:)
evet haftaya gösterırse şayet ogrenıcem ınsallah
hemde ramazanın ılk gununde hayırlı haber almıs olucam
kızzzz edaaaa rüyamda senı gördümmm
yanı gördüm derken yıne burda bı yazını gördum
hatta sabah geldım bı baktım hakkaten boyle bı yazmışmıydı yoksa ben rüyamı görüyorum falan dıye:)
dıyosunkı hersey cok ıyı cok yolunda,cuma cuma hayırlı haberlerle geldımmm,ikiz kardeşimizde kız yazıyosn:)
yanı 2 kızın oluyomuş bakalım artıkın:)
sen nezaman gıdıyosun kontrole?
Ooooo annesi kiz hissediyorsa o bebis kizdir
senden güzel kivircik saçli sari bi cimcime çikar bence
Hahahah bakiyorumda kocanla didismeniz artik tek yönlü olmaya baslamis, hamilelik degistirdi mi onu ne
abartma yavrum yaa asil bizim gibilerin hamileyken fazla göbüsü olmaz, edanin dedigi gibi içimiz genis orda büyür bebek
valla ben bu özellıgıne cok özenıyorum canım yaa
bende aksıne hayatta elımı suremem oturur sakınlesmeye calışırım gerçi sakınleşemem o ayrı ama olsun otururm yatarım:)
defactoda cok guzel hamıle kıyafetlerı buldum yaw hıc ummazdım lcw dısında bı yerden buyuk beden:)
son zamanlarda çok git gel yaptik ondan mi ki ? hani bi kilo verip bi aldik grupçaoyüzden zayifken alip kiloluyken begenmiyor olabilirsin Benim bir çok pantalonum olmuyor mesela onlarin içine yeniden girebilmek isterdim
amaaan yemisim kiloyu simdi hamileligini doya doya yasa sonra elmayla sahalara döneriz
oyy yyerim seni kiraz istedi demek canin, afiyet bal seker, saglik olsun bebise, iyi bari zararli degil as erdigin seyler
valla hamılelıkten once gayet azgındım yeme konusunda hatta bı ara bıskuvı cıkolata konusunda master falan yapmıstım..
ama uzun zamandır nerdeyse 1,5 aydır tatlı ile ilişkim sıfırlandı dondurmada dahill ki ben bayılırım 1 kg dondurmayı gayet afıyetle yıyebılırdım..
vucut sekerı meyveden alıyo,hatta soyle bi dengem oldu meyve yıyorum delı gıbı corba içiyorum hemde yaz günü:)
karbonhdratla aram gayet iyi
tavukla aramıza mesafe koyduk,balık zaten hakgetıre:)
bı kırmızı et oda kıyma kıvamında haftada 1 veya 2:)
vaybe ne cok karbnhdrata yuklenmısım ben
gercı sebze yeemgı yogurt bol ayran yumurta ve yesıl salatayıda unutmayayımm
kızmmmmm ben bu düdüklü tencere kıvamımla,4. ayı bitirirken 4 kılo aldım 1ini gerı attım:)dıogumu 12 ile falan bıtrsem 10 numara olçcakk
kaldiki ben eskıden hatırlarsanız 1 haftada gayet güzel 2 kilo alabılıyodm:)
günaydın kızlarr
iyi haftalarr olsun inşallah
cumartesi kontorle gittim hersey yolunda maşallah oğluşuma
6 aralıktan sonra doğum gerçekleşicekmiş ama hangi gün olduğu belirsiz :18::18::18:
maşallah oğluşunaaa
ya sinem 6 aralık biraz geç değil mi acaba yanlış mı yazdın 6 eylül yada ağustos olmasın????? ben bir tuhaf oldum kızz normalde benim ilk belirlenen doğum tarihim 1 aralık :44:
bu arada herkese günaydın güzel haftalar hepimize heyecanlı heyecanlı beklemekteyim çarş. gününü gittiğimizde 3 lü testimizi de soracağım olacak mı diye birde artık minnakın renkli halini ve cd sini alabileceğiz... artık sağımdakine canım kızım solumdakine yavrucum demekten kurtulacağız
hahhaytt ben okula gidiceği zaman çıkarım oğlumu
yanlış yazmışımne akla hizmet sabah sabah uyku mahmurluğuolsa gerek
6 eylül den sonra heran gelebılırmış
canım 3 lü yada 4 lü testmı olucaksın ,
bu haftalarda cok net bellı olmuyorlar eda
ama şöyle 25 ve 32 haftalar arası ınanılmaz tatlı cıkıyolar renklı ultrasonda hem daha kılolu oluyolar etli butlu oluyorlar
en son ayda bence gidip özelde çektir hatıra kalsın ,
benım oğluşun yanakları şişmiş aynı anası dıyorum tombiş
:))) valla birden gördüm şok oldum
iyi bari 6 eylüle ne kaldı şurda, sana eminim çok vardır
3 lü test için uygunmuş bu haftalar ama bakalım doktorumuz ne diyecek. kız daha 25. haftaya gelene kadar çatlarız meraktan biz böyle bir görelim benim minnaklar eminim büyüyünce öyle rahat görünmezler bir yerde 2 pıtırcık büyüse birbirini sıkıştırır büyümese ayrı dert... doktor geçen gittiğimizde bir dahakine gösterebiliriz dediydi bakalım yine bir süpriz yapmazlarsa göreceğiz...
maşallah kuzuna demek yanakları bile şişmiş keratanın hayırlısıyla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?