yok zaten şimdi görün tabiilerleten haftalarda daha tombik görüyosun ya hanı ozaman daha bi başk aduygu oluyor
çarşamba dımı kontorlunn,inşallah gösteriri minnakın
esranında cumartesi günü randevusu bakalım göstericekmi onun miniğide
allah bebeişlerimizi bize bağışlasın,allah her isteyene nasip etsin inşallah
benım mınnakın hersyeıhazır teyzesı artık kendıme bişiler alim diyorumbi geceliğim bile yok
h.sonu eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim ,bide çantasını hazırlıcam artık izine ayrılınca ,kapının önüne koyarım hazır ve nazır
allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
inşallah gösterir evet çarş. bu akşamda başka bir kuzenim geliyormuş bize maşallah eşimle anlaşıp anlaşıp geliyorlar :)))) yarın o burda izin alsammı diyorum sonra da çarş. bebişime gidicem almıyım diyorum neyse gelsinde akşam görelim ay inşallah gösterir ikimizinki de...
amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
oooo hazırsınız siz... bizde diğerinin keyfini bekliyoruz ondan sonra herhalde daha rahat alışveriş yaparız... hastane çıkışlarını aldık zaten krem üzeri resimli birşey ne kız ne erkek tarzı gecelikleri de koydu annem hepsini sabun tozlarıyla yıkadık ütüledik annem burdayken çantamız hazırdıbiz çantamıza yeni doğan bebek bezimizi ekleyip gideceğiz... ay inşallah hepimizinde doğumu kolay olur çok tırsıyorum ben doğumdan yaa
ohh maşallah hazırsınız ,bende çantaya koymadım cesaret edemedım,hazır değilim henüz
bende dalin in granül lavanta sabun tozunu aldım ama kokmuyo pekyumuşatıcada almak istemedım ne kadar bebek içinde olsa durulanmıyor diye
eda gerçekten cok kıyafet alınıyormuş ben hala bişe yyok yok dıyodum ama cıks yıkayınca ortaya cıkıyor canım cıktı vallahi
senın dogum sezeryanmı olucak ,erken doğucaklar cunku,normal doğrumak zor olurmukı
k.valıdem ikizlerini normal doğurmuş ,cesaret işi
ama ben normal doğum değilde sezeryandan korkuyorum ,kendım müdahale edemiceğim için sanırım, ne olucak ne yapıcaklar bana diye ,
benımde kasık batmalarım basladı çok dinlememeye çalışıyorum kendımı ama olmuyor
oda falan bakmadınız dımı daha bebişlerine
isim düşündünüzmü kızına:26:
dalanı bende alıcaktım ama baktım dalin var hadi dedım bılındık olsun ama koku namına bir şey yok yawvalla ben bir yerde dalanın sabun tozuna denk geldim bu kadar mı sabun kokar yaa acaba çokmu koyuyorum dedim ama önerilen miktarda koydum sonra azalttım ama bütün ev o kokudan dışardan geliyoruz eve kapıyı açtığımız an koku sarıyor ben bizim çamaşırlara da eklemeye başladım. nasılsa minnakın kıyafetleri bitti yıkandı... görürsem bu kez 3-4 paket alıcam... bende tereddütte kalmıştım acaba şöyle bilindik bir marka mı alsam diye ama kokusu annemide beni de ikna etti... ayrıca yumuşatıcı kullanmıyorum iyice yıkanıp çıksınlar gerek yok ona temiz olsun koksun gerisini boşver zaten yumuşacık hep pamuklular...
benim kayın validem de normal doğurmuş ikizleri erkende gelmiş eşimde bende 7 aylığız... annemde ikinizde 7 aylıksınız erken gelirseniz belki normal doğum olur diyor bakalım sezeryan olasılığı şimdilik yüksek doktoruma göre ama oda kesin konuşmuyor zaman bebişler ve benim durumum belirleyecekmiş bunu...
sezeryandan bende çok korkuyorum yaa zaten narkoz korkum var
yok daha bakmadık odayatağa bile aklımız bir geliyor bir gidiyor nasıl yapsak diye :26: belki cinsiyeti belli olursa daha net oluruz
birkaç isim bulduk favorimiz şimdilik derin... irem de olabilir 2 kız olursa derin ve duru olabilir... hiç aklımıza isim gelmiyor ne zormuş seçmesi... hem kuranda geçsin istiyoruz hemde ağır anlamlar içermesin istiyoruz :44:
dalanı bende alıcaktım ama baktım dalin var hadi dedım bılındık olsun ama koku namına bir şey yok yaw
hastane cıkıslarını tekrar yıkıcam içime sinen kokulu birsey alıcam sabun
7 aylıkmı doğdunuz anamm pamuklara sarmalayıp beslemişlerdir ,küçükmüşsünüz daha
inşallah bebişlerin vaktın gelır canım
isimler fena değil ama benım eltilerimin çocuklarının ismi oyuzden bi hoş oldum
irem de kuzenımın ismi bende çok begenırım bu ısmı ama cadolozun tekii kendılerıı,
allah hayırlı dogumlar versin inşallah
bizde bebişlerimizde sağlıklı sıhhatli olarak bu işin üstesinden gelmiş olalım
evet ikimizde 7 aylığız hatta ben 1.1 kg doğmuşum 15 gün hastanede kalmışım. ben o kadar küçük olunca hep tepmişler birşeyleri büyüsün diye maşallah bende emeklerini boşa çıkarmamış baya büyümüşümbabam beni görmeye gelenlere sevdirmemiş beni uzaktan bakın demiş portakal kadardın kolun bacağın kopacak diye sevemezdik derdi... şimdi maşallah kolumdan bacağımdan 2 şer adet çıkar
isim seçmek zormuş diğeri de göstersin de yarın oda kız ise hummalı bir çalışmaya gireceğim.
1 gün kaldı desene canım öğrenmene ,heyecanlı bır bekleyiş,artık öğrenınde bende rahatlim burdaa yaw
oğluma oyun arkadası gelsin bı tane yoksa kızlarınla nasıl baş eder benim oğlum
benımde kasık ağrılarım var bugun cok fazla
acaba medine hurmasıyedim onunlamı alakalı yaw,
doğuma cok yardımcı bır meyveymiş ,etkimi yaptı nedir ,korkuyorum :18::18: yemicem bı daha
Selam kizlar
Kontrolün yarin mi Eda? Hadi insallah güzel haberler alirsin, bak Sinem hep derdi tatli yiyip kontrole gittigini bence sende dene, tatli yiyince kipir kipir oluyorlarmis minnaklar
Sinem sen nasilsin canim cumartesi doktor ne dedi kasintilarina?? 6 eylülde mi gelcekmis oglusun ayy acep gelipte görmek kismet olurmu ki
Saglicakla kolayca gelsin insallah dünyaya
amin innşallah çiğdemcimmSelam kizlar
Kontrolün yarin mi Eda? Hadi insallah güzel haberler alirsin, bak Sinem hep derdi tatli yiyip kontrole gittigini bence sende dene, tatli yiyince kipir kipir oluyorlarmis minnaklar
Sinem sen nasilsin canim cumartesi doktor ne dedi kasintilarina?? 6 eylülde mi gelcekmis oglusun ayy acep gelipte görmek kismet olurmu ki
Saglicakla kolayca gelsin insallah dünyaya
vallahı her gebe aynı şeyi yaşıcak dıye bırsey yok ama ,ben hamılelıkte ne yaşanması gerekıyorsa yasadım sanırımbende rahatlayacağım bakalım ne gelecekoyun arkadaşı getireyim sana da kuzum çok uzağız
geçmiş olsun ben çoğu forumda bunu okuyorum kasık ağrıları ve kaşıntı derdi. henüz çaresini yazan görmedim ama inşallah kendiliğinden geçer...
medine hurmasını çok söylüyorlar bende yicem de zaten tatlıdan yana ağzım çok açık acaba biraz daha beklesemmi diyorum
amin innşallah çiğdemcimm
6 eylül sonrası beklemeye başlıcaz dedi,heyecanlıyım sankı hemen 2 ay geçicekmiş gibi gelıyor
inşallah gelip görüceksin teyzesisenın şansın olur da bizim olmıcak senın mınnakları görmek için,alla alla çoğul kullandım vardır bundada bir hayır
kaşıntılarım 2 gün içinde geçti tatlım oyuzden sormadım,allahtan çok sürmedi yoksa dayanamazdım sanırım ,
izin tarihim kesinleşti 22 temmuzda ayrılıyorum , artık evden yazarım bol bol yattıgım yerde ,inşallah yiyip oturup kılo almam yaw
sen nasılsın canımcım yogunmu işlerin ,rejim nasıl gidiyor ,istanbula gelene kadar ne verdıysen kar çiğdemcım sıkı tut işi benım gıbı zorlanma kılodan ,bacaklaırm benı tasımaz oldu artık
vallahı her gebe aynı şeyi yaşıcak dıye bırsey yok ama ,ben hamılelıkte ne yaşanması gerekıyorsa yasadım sanırım
bence hurma yeme derim ,ben yiyince ( denedım onayladım) agrım artıyor sankı dahada , ben doğum cantama koyucam,sancı anında yicem ,
allahım yardımetsın inşallah,çok özel güzel bi rgün olucak benım için
yarın kaçta randevun canım
yaaaa göstermedi benım artizzz kendını yaaa
normalde ctesi gidecek olmama ragmen,kendı kendımın gazına gelerek bugun gittim öglen yok anam yatıyo paşa gibi
ama kapamış o bacaklarıda ne pipi var ne kuku::)
cevremde herkes erkege odaklandı bu donemde,
ultrason kagıdını gören 2 arkadasım da beden tipi duruşu erkek gibi diyor
ya bu ctesi göstermezse valla nasıl gecer 1 ay daha yaff
eda bende gıdınce cok beklıyodum ,herkes şikayetçiydi şimdi bir düzene oturtmuslar
beklemek kadar sıkıcı birşey yok ,
esracım paşan göstermemiş ,anlattıklarına göre benım mınnakımın tavırları ıcerısındeymiş
pakalım paşamı prensesmi kendılerı ,az kaldı sabret bacım
erkekler geç gösterir derler
evet yarın 2 de anca 3 te sıra gelir bize benim tatlı yiyip kontrole gitme gibi bir sorunum yok güzelim her daim yiyorum zatenbu kez fırçanın büyüğünü yicem doktordan sabah tartıda 84 olmuştum. resmen 1 ayda 3 kg almışım doktor da öğleden sonra tartıyor kimbilir ona göre kaç kilo aldım
dün gece kuzenim geldi. eh memleketimde biliyorsunuz geniş yelpazeli gıda açısından sağolsun eli boş gelmemiş balkonda sohbet ederken birde baktım kuzen konuşmuş ben ise silip süpürmüşüm üstüne de yattım ohhhhh 1 gecede 1 kg geçen hafta 5 gün de diğer kuzen vardı onlarlada aldım kaç hafta sabitim diye sevinirken birden zıpladım
ama 2 haftadır esrada söylemişti aç yeme tatlıları diye tatlıları hiç aç karnına yemedim el titremelerim yok... eh buna da şükür... iş yerindekiler onca ay eziyet ettin kendine bunun için miydi diyorlar, dukan diyetimden bahsediyorlar
amin innşallah çiğdemcimm
6 eylül sonrası beklemeye başlıcaz dedi,heyecanlıyım sankı hemen 2 ay geçicekmiş gibi gelıyor
inşallah gelip görüceksin teyzesisenın şansın olur da bizim olmıcak senın mınnakları görmek için,alla alla çoğul kullandım vardır bundada bir hayır
kaşıntılarım 2 gün içinde geçti tatlım oyuzden sormadım,allahtan çok sürmedi yoksa dayanamazdım sanırım ,
izin tarihim kesinleşti 22 temmuzda ayrılıyorum , artık evden yazarım bol bol yattıgım yerde ,inşallah yiyip oturup kılo almam yaw
sen nasılsın canımcım yogunmu işlerin ,rejim nasıl gidiyor ,istanbula gelene kadar ne verdıysen kar çiğdemcım sıkı tut işi benım gıbı zorlanma kılodan ,bacaklaırm benı tasımaz oldu artık
vallahı her gebe aynı şeyi yaşıcak dıye bırsey yok ama ,ben hamılelıkte ne yaşanması gerekıyorsa yasadım sanırım
bence hurma yeme derim ,ben yiyince ( denedım onayladım) agrım artıyor sankı dahada , ben doğum cantama koyucam,sancı anında yicem ,
allahım yardımetsın inşallah,çok özel güzel bi rgün olucak benım için
yarın kaçta randevun canım
yaaaa göstermedi benım artizzz kendını yaaa
normalde ctesi gidecek olmama ragmen,kendı kendımın gazına gelerek bugun gittim öglen yok anam yatıyo paşa gibi
ama kapamış o bacaklarıda ne pipi var ne kuku::)
cevremde herkes erkege odaklandı bu donemde,
ultrason kagıdını gören 2 arkadasım da beden tipi duruşu erkek gibi diyor
ya bu ctesi göstermezse valla nasıl gecer 1 ay daha yaff
kızlarda gec gösterır diyolar:)
sen bılıyosun sınem once ıcımden erkek gecıyodu,sonra baya bi süre kıza döndüm şimdi tekrar erkekdemeye basladım
yaw bu belırsızlık ne uyuz bişey
saglıklı sıhhatlı olsun valla ıkısınede cok coksevınıcem hiçbir tercıhım yok ama bu belırsızlık kalksın ortadan ctesi yahuu:)
kuzum sen transferini yap dinlen ,biz seni beklıyoruz ,hayırlısıyla sende kavuş bebeğineIs yerindekileri takma kafana ama kendi içinin rahat etmesi için dikkat et saglikli beslen biraz :26: millet gelirken zararli seyler getirmesin sana söylede
Insallah transferimden önce dogum yaparsin canim benim yoksa evden çikmamayi düsünüyordum transferden sonra
Ben geldigimde tanistiririz yavrularimizi hele bi saglikla dogsunlarda
Agirlasmissindir canim artik sen cok normal son aylara yaklastin
Benim diyette yerinde sayiyor simdilikdikkat etme ugruna bisey yapamiyorum napim ben oruçta zaten kilo veririm su kaybida olsa
hahahahahahahedepli olcak cocugun annesi göstermiyor iste ne güzel
ay insallah cumartesi gösterir
kiz o kiz, kimseye inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?