Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

bende onu dusunuyorum o küçük odaya bebek gelırse bende salona koyucamm
gercı benım bebegım olursa ılk 1 yıl oda moda yapmam,beşik neyıne yetmıyo:)

yaparsın yaparsın hemde ne guzelını yaparsın .vallahı ben sımdıden neler yapıcagımı tasarladım.benım bıldıgım esrada yapar bu planları :)
allah hayırlısıyla nasıp etsınde kosu bandına yer buluruz :)
hayallerımde hep erkek bebek var benım :)
hayallerımın prensıne kavusucakmııyım acaba :)

evet yaa aynı anda motive olmamız çokkk iyi oldu

kırmızılar için sabırsızlanıyorumm bendee
bende onu dusunuyorum o küçük odaya bebek gelırse bende salona koyucamm
gercı benım bebegım olursa ılk 1 yıl oda moda yapmam,beşik neyıne yetmıyo:)

bencede ilk yıl pek oda kullanımıyo,özellikle oyun parkı çok kullanışlı esram

yaa bu arada biriniz profil resmini değiştirsin yavv,ikinizinde pembe kurdela karıştırıyorum

sen ıste neslıcım degıstırırım ben

kızlar bakın ne buldum facede,nasıl güzel incelmiş dimi,inş.darısı bize olsunn

AYYYYYYYYYYYYYYYY

Oku oku bitiremedim kizlar ne güzel cene calmissiniz bilseydim erkenden damlardim bende

ÖZLEDIM SIZLERI

Cok pis gaza gelmissiniz siz ne güzel ama ne yazikki katilamicam ben su anda

Bu aksam Türkiye yolcusuyuz, gece uçuyoruz Allah'in izniyle o taraflara dogru çok mutluyum, heyecanliyimmmm

Gelincede böyle gaza gelmis halde olursunuz umarim kizlar Helal olsun su an cok süper motive olmussunuz

Ben 62.4 tüm bu sabah, kilo almadim çok sükür hatta verdim son kayitlara göre ama sporun eksikligini hissediyorum, insallah ekimde yeniden sporuma baslicam

çidommmm canım benımmm ilk durak nere ist.mu antalyamı??
sen yap tatılını dön inşallah aramıza bızde ozamana kadar bıraz zayıflayalımda senı güzel güzel karşılayalım
sana maksımum 65 barajı verıyorum tatıl boyunca 65 üstüne çıkma sakın haaa
haydı bakalımm cok keyıflı bı tatıl yapp,valla zaman hızlı gectı yaa ha geldi ha gelecek derken senın tatılın başlıyor:)

resımde degısmeyen tek sey fotograf makınesı olmuş:)
valla süper farkkk

esram bide farkettim yüzü hiç değişmemiş,benimde istediğim bu şekilde kg vermek
face yok bende olsaydı bakar bakar motıve ederdım kendımı :)

yavrum sen yeterki motivasyon iste ben sana yollarımm

çiğdoşummmm hoşgeldim balımm

bizde seni özledik,evet acaip motive olmuş durumdayız,inş.bu hep sürecek sen geldiğindede birlikte devam edicez

canımm aramızda kg almayan bi tek sen varsın sanırım,maşallah kuzuma

ayy memlekete geliyosun demek,bol bol gez tadını çıkar,mis gibi havasını ciğerlerine çek canım,kiloyuda hiçç düşünme,zaten öyle dert edicek bi kilon yok,gelince kaldığın yerden devam edersin biz bekçiler burda olucaz nasıl olsa

neslım boyle gozuna carpan resımler olursa eklede motıve olalımm
kızlar bıde başarı hıkayelerınde şule30 dıye bırı var kesınlıkle ona bı bakın derım
ben ordan cok etkılendım kadın 144ten 60lara falan ınmıss resımlerıde var albumunde..

esrammm benim senin enerjini yerim ya ben nasil iyi geliyosun kiz sen bize

Zayiflayin zayiflayinda cokta degil yani geldigimde depresyona sokmayin beni valla
Kuzum sen naptin 65 cok yüksek yaaa inene kadar neler yasadim hayatta cikmam o kadar canim, artik gercekten saglikli beslenmeye calisiyorum, bi gün kacirirsam ertesi gün yakaliyorum, canim bile istemiyor cok asiri yemeyi

Saçma sapan diyetlerle metabolizmanizi bozmayin kuzular ya düzgün beslenin, her yemege ihtiyacimiz var, ve spora dadanin valla ondan iyi incelten bi yöntem yok

Saol canim benim cok sükür geldi benim tatilin zamanida

hosbuldum neslimmm bidenemmm

Masallah masallah diyorum kuzum motivasyonunuza Allah bozmasin, istediginiz hedeflere ulastirsin insallah

Yokkk canim kiloyu düsünmeden güzel bi tatil yapicam insallah
Valla sükür memlekete geliyorum
memleket kelimesini duymak bile gözlerimi yasartiyor valla

Esram cevap vermeyi unutmusum canim,
ilk durak kayseri 3 gün orda durucaz cumartesi akraba dügünümüz var sagdiclari olucaz. Pazar sabahi 1 günlügüne nevsehire gecicez, ordan sonra Antalyaaaa olcak asil tatil orda baslicak Haftaya salidan itibaren ordayiz insallah.

En sonda ISTANBULLLLLLL insallah

ay bencede buraya en son gelın yanıyo ıstanbul:)
ooo ohhhh sen masallah motıvasyonunuda valıze koyup cıkıyosun tatıle 65 çok diyosun:)
valla balım en fazla 64 ozaman:)(illa limit koyacam)
gez toz tadını cıkar tr dışına cıkmadım ama emınım memleketın degerı dısardayken daha cok anlaşılıyodurr.
ben enerjımı kendı motıvasyonumdan alıyorum kuzum sizede dagıtmaya calışıyorum,olumlu olalım olumlu olsun hesabııı

bu arada sınem eskılerden grup arkadaşııı hatta teyy nişanlanmadan öncede benı bu gruba o kolumdan tutup getirmişti:)
anlayacagın biz nişanlandık evlendık üstüne bukadar zaman geçiridk hala tombikiz:)
çekilecek çilemiz varmış napalımm:)))

sinemimm çiğdemde bizden bıraz sonra evlendı yenı evleneceklerın sohbet alanında tanışmıştık oyle yürüdü gitti işte:)
sarıp sarmalanıp yumak olalımmm ve voltranı oluşturalım kızlarrrr

Birde sinem diye bi arkadas gelmis hosgelmis eskilerden sanirim ben taniyamadim

evet çiğdemcim sinemle 1.takıma nerdeyse aynı zamanlarda katılmıştık,candır oooo,tanıyınca sende çok seveceksin

eklerim tabiki kuzum,yeterki motive olalımm

esram şimdi bende baktımda hatundan resmen 1 kişi daha çıkmış,maşallahhh

nazar boncuğumuzu koyalımda aman nazar değmesin canım

oyyy kıyamam sana gurbet te olmak ne kadar zordur tahmin edebiliyorum,neyseki senin ailen yanında canım

ohhh sefan olsun sen bunu çoktan hakettin,artık resimlerini bekliyoruz

memnun oldum çiğdemcim nasılsın?
tatile çıkıyosun he ah ne guzeldır o heycan ,biz tükettik tatılı ,gerci evdeyım tatıl gıbı ama olsun
sımdıden ıyı eglenceler canım

esram tanıstım bende sımdık çiğdemle el ele verelim bıtırelım bu işi :):)

bende sizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…