ay bencede buraya en son gelın yanıyo ıstanbul:)
ooo ohhhh sen masallah motıvasyonunuda valıze koyup cıkıyosun tatıle 65 çok diyosun:)
valla balım en fazla 64 ozaman:)(illa limit koyacam)
gez toz tadını cıkar tr dışına cıkmadım ama emınım memleketın degerı dısardayken daha cok anlaşılıyodurr.
ben enerjımı kendı motıvasyonumdan alıyorum kuzum sizede dagıtmaya calışıyorum,olumlu olalım olumlu olsun hesabııı
bu arada sınem eskılerden grup arkadaşııı hatta teyy nişanlanmadan öncede benı bu gruba o kolumdan tutup getirmişti:)
anlayacagın biz nişanlandık evlendık üstüne bukadar zaman geçiridk hala tombikiz:)
çekilecek çilemiz varmış napalımm:)))
sinemimm çiğdemde bizden bıraz sonra evlendı yenı evleneceklerın sohbet alanında tanışmıştık oyle yürüdü gitti işte:)
sarıp sarmalanıp yumak olalımmm ve voltranı oluşturalım kızlarrrr
evet çiğdemcim sinemle 1.takıma nerdeyse aynı zamanlarda katılmıştık,candır oooo,tanıyınca sende çok seveceksin
nazar boncuğumuzu koyalımda aman nazar değmesin canım
oyyy kıyamam sana gurbet te olmak ne kadar zordur tahmin edebiliyorum,neyseki senin ailen yanında canım
ohhh sefan olsun sen bunu çoktan hakettin,artık resimlerini bekliyoruz
memnun oldum çiğdemcimnasılsın?
tatile çıkıyosun he ah ne guzeldır o heycan ,biz tükettik tatılı ,gerci evdeyım tatıl gıbı ama olsun
sımdıden ıyı eglenceler canım
esram tanıstım bende sımdık çiğdemle el ele verelim bıtırelım bu işi :):)
Hehh 64 olabiler cok abarti degil hadi o kadarcik izin olsun kendime
Esram valla yaniyomus oralar bende duydum, bizimkiler; annemler dayimlar falan denize kaçtilar serinlemeye ne güzel dedim bi özendim sorma gitsin.. Gidin sizde plaja serinleyin azcik
EsraKorkarim hamile kalip dogurduktan sonrada hala buralarda olcaz, 1inci takimdan hic emekli olamicaz gibi geliyor bana
sinemde mi yeni evli nedir nerdendir kimlerdendir
tanisalim kaynasalim canim cok iyi olur, takima yeni bi ruh gerekiyor yeni kisiler yeni motivasyonlar gerekiyor
Neslim benim annem babam yanimda olsada özlüyorum oralarimemleket baskaymis megersem; bilemiyo insan elindekinin degerini
--
Canlarim sizi çooook öpüyorum, geri döndügümde de sizi böyle görmek isterim, kendinize dikkat edin, saglikli beslenin emi
Hadi Allah'a emanet olun görüsmek üzere kizlar
Eki Görüntüle 778636 (dukan diyeti tariflerinden alıntı)
esrammm ben bu arkadaşı geçen seneden biliyorum,azmetti bırakmadı dukanı ve sonuç ortada 41 kere maşallah
Eki Görüntüle 778636 (dukan diyeti tariflerinden alıntı)
esrammm ben bu arkadaşı geçen seneden biliyorum,azmetti bırakmadı dukanı ve sonuç ortada 41 kere maşallah
günaydın canlarım,ballarımm
keyifler nasıl,valla bende bombaa,güne 300 gr daha eksiyle uyandımmm
günaydın kızlar .esım 2 gun rapor aldı .ugrayamıcam sanırım .bu 2 gun merak etmeyın benı :):):)
pztsı gorusuruz öpuyorum
neslim esram ödemler gıdıyo kızlar yavas yavas.pzstıye bomba gıbı baslıcaz inş..
bu dukan galıba direk bel yanlar göbege çalışıyoo
yaa varyaaa şöyle uyusak uyansak bı anda 20 kılo vemrıs olsak falannn
uffff
valla her zayıflayanı gorunce kendımde yapabılrmısım gibi gelıyo sonra küçücük bisey oluyo motıvasyon yerlerde...
neyseee günaydın cemaaatttt
toplaşalımmm artıkk haydenn
bide ben hergün tartılmıycammm bu tartı benı delı ettı günde 5 kere çıkıp her defasında farklı rakam görünce uyuz oldum
haftadaaannn haftayaaa artıkın
ohhh süpersınn kuzummm
ya ben tartıya cıkmıycam artık sınırımı bozuyo
yemegıme sporuma dıkkat edıp haftadan haftaya tartılıcammm
-300le kac oldu sımdı bakımmm
günaydın sinemcimm
ohhh önce ödemler sonrada yağlar gidecek inş.
haftasonuda aynen devam canım,pazartesi yine seni böyle görmek istiyorum
evet esram,bide dukanda 10 kg veriyosun ama görünüş olarak 15 kg vermş gibi oluyosun,direk yağdan gidiyo çünkü
o küçüçük şeylerin motivasyonumuzu bozmasına izin vermeyelim,elele verelimmm,bu sefer üstesinden gelelim canım
bu arada senin şu karabuğdaya dün d soping de rastladım,sahrap soysalin tarifleri falan var,4 lü paketler halinde satılıyo,tam bi protein kaynağıymış,ben şu dukanın seyir evresini bitirince alayım diyorum
valla esram sana hangisi iyi geliyosa onu yap,hergün tartılınca ben daha iyi hissediyorum kendimi,ona göre önlemimi alıyorum
bide excelde liste yaptım gün gün takip ediyorum kilomu,zevkli oluyo
öhöm öhömmm bugünle birlikte 3 günde 2300 gr cık oldu
pazartesi 78,8
perşembe 76,5
ama hala tatil öncesi kiloma ulaşmama 2700 gr var
olsun yawww bomba bi sonuçç şimdilik bide sporu ekleyınce ve diyetı hıc bozmazsan en fazla 1 haftada atarsın o yüküde..
ben bu karabugdayı ılk karbonhıdrat diye düşündüm ama baklagil famılyasından degılmıişş,full proteınmışş bu..
ve dedıgım gibi bankadakı arkadaş dün ogle arasında bu dıyetı 1 ay yapan kızla konustu ve 1 ayda 25 verdım dedı kızz ikimizinde şeklı şemali degişttii şaşırdıkk
1 ayda 25 olmasında 8-10 olsun yanı yeterkı işe yarasın
ama dün öglen 1 kase kadar yedım yogurtla akşama kadar zerre acıkmadımm diyebılrım delı tok tutuyor,,
sabah normal kahvaltı oglen bu bugday ve aksamda canım ısterse bir yeşil elma..
bakalım böyle nekadar gidecek
tabı bide 1 saat yürüyüşş
veririm dimi yaa valla bazen ciddi umutsuzluga kapılyıorumm
aaaaaaaaayok öyle umutsuzluğa kapılmak
1 ayda 25 çok ama bence sen rahat 8-10 verirsin,zaten bu kiloda son zamanlarda aldığın kilo çabuk gider
boğazını tutup bide sporla destekleyince gitmeyecek kilo yok,ee sendede bu var zaten,takır tıkır gidecek bak gör
Eki Görüntüle 779041
esram bak bu melis hanım,benim idollerimden birisi,o yada başkaları bu başarıyı yakaladıysa biz niye yapmayalım dimi
hem ayrıca kilo insanı gerçekten çok yaşlı gösteriyo,kurtulalım fazlalıklardan gençleşelim güzelleşelimmm
ınsallah neslım yaa yenı baslayınca korkular oluyo ıster ıstemez 3-5 atınca kendıme gelırım ben:)
şu haftasonlarınıda hayırlısıyla güzel atlatabılrsem degmeyın keyfıme:)
amann allahımmm bu dukanla kaç ayda gelmiş bu haleee
ayy çoközenıyorum yaaa
resım cekelım kızlar bızde yılbaşında önce sonra yapalımm dün sinemede dedım zatenn
çekılelımm sımdıkı halımızı,benım fil halimi görünn:)
kesinlikle esram bak gör 1-2 kg eksilsin gerisi bol motiveli şekilde gelicektir
valla canım melis hanım ne kadar zamanda bu hale geldi bilmiyorum ama yine 1 seneyi bulmuştur
evet resim ekleyip önce sonra yapalım,gerçi benim geçen sene tatilden bol bol kilolu resmim var,şimdi onlara bakıp haline şükrediyorum,nede olsa arada 10-12 kg fark var
tabı canımm senın şu eskı yenı yaptıgın resımde bıle fark bariz var
bide 65 olup 88-65 arası bı önce sonra yaptıgındakı farkı düşünsene:)
bende 102lik resımlerımde var onlarla eskı yenı yapacam:)
o günlerde gelicek inş.esracım
hedefimize ulaşıp bunun tadını çıkaracağımız günler yakın
ben tekrar diyet moduna girdim ya valla benden mutlusu yok,şimdi netten dukanla ilgili malzemelerimide aldım,tarifler süper,tatlısı,tuzlusu,ekmeği herşeyi yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?