Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

hoşgeldin özlemcim

çok şükür eski halime döndüm,sende kopma artık buralardan,bak ne zaman ayrılsak geri artılarla dönüyoruz

neyseki çoğu ödem,seninde maşallah 2 kilosu gitsin,devamıda gelir inş
nazarmaşallah neslim devamı gelir inşallah.bu dukan diyetini araştırdım mantıklı geldi banada.hangi sitden buldun
tarifleri bende bakayım bi aslında kitabınımı alsam diye düşündüm

ben daha önce yapmıştım canım dukanı,ama geri bırakınca öküz gibi yediğim için 2 katını aldım,bende kitabı var

netten dukan diyeti tarifleri diye aratırsan simla nın sitesi çıkar karşına ordan bütün bilgileri öğrenebilirsin,4 evreden oluşan bi diyet

kk dada var dukan yapanlar,kitabı almak lazım aslında bide dukan testi var,nette türkçe açıklamalı olarak var,ben yaptım 3 gün atak,97 gün seyir,138 günde güçlendirme evresi çıktı,eğer kaçamaksız yaparsam 100.gün 65kg olabilirmişim

hedefine bu şekilde ulaşan çok kişi var,fecein varsa ordada gruplar var,aslında ilk başta dışardan bakanlar için sadece protein diyeti gibi gözüküyo ama sebzede var,sadece meyve biraz sıkıntılı,meyve uzun süre yasak

sen oku bi aklına yuatarsa beraber yaparız,ben elimden geldiğince yardımcı olurum

birde özlemcim eda dukancan,yada ilkayın dukan lezzetleri diye aratırsan acaip güzel tarifler var

ya yulaf kepeği bu diyetin olmazsa olmazı,onunla neler yapılıyo şaşarsın,helva bile yaptılar,bende bu akşam deniycem

dukan oldum olası hep gözümü korkuttu benım nıyeyse ozlemcım yaa
sankı boyle cesit cesit yiycekler işte sınırsız proteınler etler falan veremem yada bıkac kılo versem kıtlenır kalırım gibi gelıyo
bide aşırı düşkün degılım proteıne,meyve sebze daha cok sevıyorum elma diyetını yapabılmemde ondan aslında ama bellı bı noktaya gelınce bıde bunu denıycemm..bakalımm bi o kaldı denenmeyen:)

bence esracım diyette en önemli olan şey senin bünyene uygun olması ve sıkılmaman

her diyet herkeste aynı sonucu vermiyo maalesef,ben protein de sebzede meyvede seviyorumçok zorlanmıyorum açıkcası

bide hamur işi börek tarzı şeyleri daha çok seviyorum galiba,yulaf kepeğiylede hepsini yapabiliyorum,mesela dün akşam günlük kepek hakkımla kendime 2 koca krep yaptım,içine kefirden kendi yaptığım peyniri sürdüm bide maydonoz serptim dürüp yaptım ohhh yemede yanında yat oldu,o kadar tok tuttuki öğlen yemeğimin hepsini bitiremdim,daha bitaneside öğleden sonrası için duruyo,yani hem gözüm hem midem doyuyo

neslım yaa şu dukanın testinin türkçesinin linki varmı sende bende yapayım
bakındım bıraz netten ama bulamadım ayar oldum hee

çok güzel tarifler var dukanı yapamazsamda bu tariflerle değişik şeyler yapabilirim sıkıldım aynı şeyleri yemekten

neslım yaa şu dukanın testinin türkçesinin linki varmı sende bende yapayım
bakındım bıraz netten ama bulamadım ayar oldum hee

Anne Kaz | Adım Adım Dukan diyeti testi

burdan siteye yönlendiriyo esracım,sitede yabancı ama ilk açtığın yerde nereye ne yazman gerektiğini yazıyo,ben yaptıysam sen rahat yaparsın
yanlız isim kısmını küçük hafrle ve birleşik yaz yoksa error veriyo

çok güzel tarifler var dukanı yapamazsamda bu tariflerle değişik şeyler yapabilirim sıkıldım aynı şeyleri yemekten

kesinlikle canım,benimde evde mutlaka yulaf kepeği oluyodu,normal diyet yaptığım zaman bile ekmeğinden çok yaptım,hem tok tutuyo hemde çok sağlıklı

kesinlikle canım,benimde evde mutlaka yulaf kepeği oluyodu,normal diyet yaptığım zaman bile ekmeğinden çok yaptım,hem tok tutuyo hemde çok sağlıklı

bende gidip aıyım çok güzel tarifler var tatlı tuzlu çok güzel.peki krep yapıyoruz ya kaç tane çıkıyo ve hepsini yiyebiliyormuyuz mesela 2 krep çıkara ikisinide yiyebiliyormuyuz

bende gidip aıyım çok güzel tarifler var tatlı tuzlu çok güzel.peki krep yapıyoruz ya kaç tane çıkıyo ve hepsini yiyebiliyormuyuz mesela 2 krep çıkara ikisinide yiyebiliyormuyuz

özlemcim normalde atakta 1,5 kaşık yulaf kepeği,seyirde 2 kaşık yulaf kepeği hakkın var

bide şimdi yulaf kepeği galeta karışı çıktı,ondada seyirde 3 kaşık hakkın var günlük

sen dukan yapmayacağına göre,kepekten günlük 2 kaşık,karışımdanda 3 kaşık olacak şekilde tüketebilirsin

krep mesela 3 kaşıktan ne kadar çıkarsa hepsini o gün yiyebilrsin,zaten içine yumurta süt falanda giriyo baya bereketli oluyo

özellikle doğalsan marka öneririm,migros ve carfurlarda var

özlemcim bunlar karışım olan günlük 3 yemek kaşığı hakkın var

buda sade kepek 2 yemek kaşığı hakkın var

ikisinden birini alman lazım,sana tavsiyem karışım bulabilirsen onu al,ekmekler krepler daha güzel oluyo

hmmm baktım şimdi neslıcımm baslangıc 91 olarak,
atak 6 gün 2,3 kg hedef
seyır 143 gün 18.1 hedef...
sonuç 12 ocakta 70.6 olup agustos 2014e kadarda güçlendırme evresı sanırım o son evre,ozaman kadarda koruyacakmışım
dukan emmiye göre 20 kg vercem yanııı
kendımı 70te düşünemıyorummm oyuzden yapmıycam dukan mukan

bide şımdı aklıma geldı 1,takım eskı kaptanı vardı ozlem o dukanla 100 kılolardan 70lere ınmıstı sanırım kısa sürede..
yanı bana seyır degılde atak donemınde verecegım kıloyu cok az cıkardı gibi geldı..
ben ocaga kadar bunu yaparsam daha cok verırmısım gibi gelıyo banaaa

tamam canım sağol birazdan gidip alıcam migrosta görmüştüm

allah seni emiii

benimde hedefim 65 ti,dukan 64,96 çıkardı,benimkini tam 12 den vurdu,bakalım dediği tarihte 65 olabilecemmi:26:

sen elmaya devam et canım,en iyi onda veriyosun,bide buğdayla desteklersin tam olur

canım banada 3 günde 1,2 çıkarmıştı ama benim 2,3 oldu bile

zaten gününden önce hedefine ulaşan çok var

bende kararsız kaldım yapsammı yapmasam mı diye ama tarifleri hoşuma gitti değişik şeyler yapıp yiyebiliriz

kızlar arada bakabılıyorum :)
benıde dukana gore hesaplarmısınız
85 kg boyum 168cm yas26
esra az cok bedenımı bılıyosun sen yaparmısın o testi

kızlar arada bakabılıyorum :)
benıde dukana gore hesaplarmısınız
85 kg boyum 168cm yas26
esra az cok bedenımı bılıyosun sen yaparmısın o testi

canım ben bıkac bıseyı yazdımm kendıme göre mesela sorduklarını soylıyım sana
kaç kılo olmak ıstıyosun dıyo 68 dedım
en fazla cıktıgın kılo 92 dedım
18 yasından sonrakı en dusuk kılon dedı 65 dedım
ortalama kılona 75 dedım
veee sonuççç şöyle bacımmm

ideal kılon 66,3
bugun 85 ile başlarsan
atak 6 gün hedef 2,2
seyir 119 gün hedef 14,8
bu sısteme gore 19 aralıkta 68 kılosun kısmetse:)
yanı tam 4 ayda 17 kılo atıyosunn:)
ne yazdım beeeaaa:)

Selam kizlar nasilsiniz? Bende dukan yapsam mı ki kıskandı sizi yaaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…