ben geldim millet kaynatmışsınız vallahi
nesli gaza gelmişsin tekrar ne güzel inşallah sonu gelir
ben geldim ve artılarla geldim tabiki ama bugün 3. günüm 2 kilo gitti maşallah bende sıkı sarıldım bu ara inşallah sonu gelecek kilomu söylemeyim ama bayağı bir artıdayım ama o artılar eksi olacak inşallah
nazarmaşallah neslim devamı gelir inşallah.bu dukan diyetini araştırdım mantıklı geldi banada.hangi sitden buldun
tarifleri bende bakayım bi aslında kitabınımı alsam diye düşündüm
dukan oldum olası hep gözümü korkuttu benım nıyeyse ozlemcım yaa
sankı boyle cesit cesit yiycekler işte sınırsız proteınler etler falan veremem yada bıkac kılo versem kıtlenır kalırım gibi gelıyo
bide aşırı düşkün degılım proteıne,meyve sebze daha cok sevıyorum elma diyetını yapabılmemde ondan aslında ama bellı bı noktaya gelınce bıde bunu denıycemm..bakalımm bi o kaldı denenmeyen:)
hoşgeldin özlemcim
çok şükür eski halime döndüm,sende kopma artık buralardan,bak ne zaman ayrılsak geri artılarla dönüyoruz
neyseki çoğu ödem,seninde maşallah 2 kilosu gitsin,devamıda gelir inş
ben daha önce yapmıştım canım dukanı,ama geri bırakınca öküz gibi yediğim için 2 katını aldım,bende kitabı var
netten dukan diyeti tarifleri diye aratırsan simla nın sitesi çıkar karşına ordan bütün bilgileri öğrenebilirsin,4 evreden oluşan bi diyet
kk dada var dukan yapanlar,kitabı almak lazım aslında bide dukan testi var,nette türkçe açıklamalı olarak var,ben yaptım 3 gün atak,97 gün seyir,138 günde güçlendirme evresi çıktı,eğer kaçamaksız yaparsam 100.gün 65kg olabilirmişim
hedefine bu şekilde ulaşan çok kişi var,fecein varsa ordada gruplar var,aslında ilk başta dışardan bakanlar için sadece protein diyeti gibi gözüküyo ama sebzede var,sadece meyve biraz sıkıntılı,meyve uzun süre yasak
sen oku bi aklına yuatarsa beraber yaparız,ben elimden geldiğince yardımcı olurum
neslım yaa şu dukanın testinin türkçesinin linki varmı sende bende yapayım
bakındım bıraz netten ama bulamadım ayar oldum hee
çok güzel tarifler var dukanı yapamazsamda bu tariflerle değişik şeyler yapabilirim sıkıldım aynı şeyleri yemekten
kesinlikle canım,benimde evde mutlaka yulaf kepeği oluyodu,normal diyet yaptığım zaman bile ekmeğinden çok yaptım,hem tok tutuyo hemde çok sağlıklı
bende gidip aıyım çok güzel tarifler var tatlı tuzlu çok güzel.peki krep yapıyoruz ya kaç tane çıkıyo ve hepsini yiyebiliyormuyuz mesela 2 krep çıkara ikisinide yiyebiliyormuyuz
özlemcim normalde atakta 1,5 kaşık yulaf kepeği,seyirde 2 kaşık yulaf kepeği hakkın var
bide şimdi yulaf kepeği galeta karışı çıktı,ondada seyirde 3 kaşık hakkın var günlük
sen dukan yapmayacağına göre,kepekten günlük 2 kaşık,karışımdanda 3 kaşık olacak şekilde tüketebilirsin
krep mesela 3 kaşıktan ne kadar çıkarsa hepsini o gün yiyebilrsin,zaten içine yumurta süt falanda giriyo baya bereketli oluyo
özellikle doğalsan marka öneririm,migros ve carfurlarda var
Eki Görüntüle 779330 özlemcim bunlar karışım olan günlük 3 yemek kaşığı hakkın var
Eki Görüntüle 779331 buda sade kepek 2 yemek kaşığı hakkın var
ikisinden birini alman lazım,sana tavsiyem karışım bulabilirsen onu al,ekmekler krepler daha güzel oluyo
hmmm baktım şimdi neslıcımm baslangıc 91 olarak,
atak 6 gün 2,3 kg hedef
seyır 143 gün 18.1 hedef...
sonuç 12 ocakta 70.6 olup agustos 2014e kadarda güçlendırme evresı sanırım o son evre,ozaman kadarda koruyacakmışım
dukan emmiye göre 20 kg vercem yanııı
kendımı 70te düşünemıyorummm oyuzden yapmıycam dukan mukan
bide şımdı aklıma geldı 1,takım eskı kaptanı vardı ozlem o dukanla 100 kılolardan 70lere ınmıstı sanırım kısa sürede..
yanı bana seyır degılde atak donemınde verecegım kıloyu cok az cıkardı gibi geldı..
ben ocaga kadar bunu yaparsam daha cok verırmısım gibi gelıyo banaaa
bide şımdı aklıma geldı 1,takım eskı kaptanı vardı ozlem o dukanla 100 kılolardan 70lere ınmıstı sanırım kısa sürede..
yanı bana seyır degılde atak donemınde verecegım kıloyu cok az cıkardı gibi geldı..
ben ocaga kadar bunu yaparsam daha cok verırmısım gibi gelıyo banaaa
kızlar arada bakabılıyorum :)
benıde dukana gore hesaplarmısınız
85 kg boyum 168cm yas26
esra az cok bedenımı bılıyosun sen yaparmısın o testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?