merhaba kızlar uzun biraradan sonra nihayet yazabildim daha öncede çok uzun yazmıştım aslında ama bi sorun olmuş burya yuklenmemisti sonrada bidaha yazamamıştım neyse
see nevar neyok çiğdemim 6 ay bitti demi kuzum gerisi zaten çorap söküğü heleki taşınma işleri falan bi bakmışın hatun- kucağındadikkat et ama taşınma döneminde hem kendine hem minigine
edacik 2 kızdan fırsat bulamiyo muhtemelen bitanesi bile nasıl yorucuyken 2 taneye allah kolaylik versin
melekcim gelmişsin senden haber almak istiyodum,inşallah sağlıkla kucağına alırsın yawrunu,uzun ve mesakkatli bir yolmuş bu,allah tamamına erdirsin tüm isteyenlere nasip etsin
bana gelince günler jet hızıyla geciyor,yağmur hanım büyüyor 3.ayımız bitti 4ün içindeyiz artık
normalde işbaşı yapmam gerekiyodu geçen hafta ama daha çok küçük diye 6 ay ücretsiz izin aldım eylülde başlıycam bakalım
hayat normal seyrine döndü diyebilirdim ilk 40 gün gelen giden aile büyükleri vs derken daha bunaldıydı çekirdek aile kalınca daha keyifli olmaya başladı tabi zorluk kısmından bahsetmiyorumkızımla hava güzel olduğunda yürüyüşlere çıkıyoruz,tek kalmak istediğimizde babaanneye bırakıp bikac saat takiliyoruz kocayla
tek başıma yıkamaya alıştım artık,bide yaz gelse benimki biraz daha büyüse tam raht olcam insallah
bende haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum arada haber edin sizde,ozlesiyoruz
cigdemmimm canimm valla insanın evladını kimseye bırakası gelmiyo ama bi zaman sonra ise döneceğim için alışması lazım ufak ufak bensiz kalmaya sadece anne sütü aldığı için 2 saatliğine kaçabiliyorum zaten açılıyo benim canavar yanında olmam lazım9 ay bittiğinde ise dönücem çok zorluk yaşanmaması için alıştırma yapıyorum diyelim zaten anne bebek bağı bambaşka bisey ilk kucağına alınca anlayacaksın ilk bebeğin olmasına rağmen herşeyi sen daha iyi biliyo olacaksın annelerden bile daha tecrübeli hissedeceksin kendini,çünkü anne hissediyormuş gerçekten. az kaldı cigdemcim çok keyifli günler seni bekliyo,logusalik zamanı benim acımdan sadece kalabalık açısından biraz sıkıntılıydı başbaşa kalamadım pek bebeğimi ama yinede saolsunlar sonuçtur yardim için yanimdalardi,insan bundan sonra hep böylemi olcak falan diyo ama hersey normale dönüyo ilk süreçleri gecirince daha keyifli olacak herşey inşallah
melekcimm canım gerçekten her hamilelik farklı oluyo,ben ilk 5 ay hamileliğimi hissetmedim bile ne midem bulandı ne kustum ne halsizlestim 120 kiloyu aşarak doğuma gitmeme rağmen hala enerjim iyiydi son gun bile gezdim ama mesela bendede acaip diş problemleri oldu diş etlerim sürekli kaniyodu,34.haftalarda falan dayanılmaz hal aldı kanal tedavisine doktorum izin vermedi vs,cildim çok bozuldu mesela yani anlayacağın herkese etkisi başka..
bide hamileyken sanki hamilelik hiç bitmeyecekmis gibi geliyor insan normal halini hatirlamiyor,doğumdan sonrada hamilelik hiç hatırlanmıyorçok hızlı geçen bir süreç tadını çıkarın arkadaşlarım
özellikle bol bol uyuyun film izleyin gezin tozun,sonra ufaklık çok musade etmiyo olacak
cilt doğumdan sonra biraz daha iyi oluyo ama bunun için zaman lazım galiba hala tm düzelmedi,,madem seninde bozulmaya yatkınmış doğuma doğru artıyo ama o artan kısım -normale dönüyo
valla çiğdem sigara konusunda aynı şuanda ne hissediyorsan yine aynı psikolojide oluyorsun cünku oksijenini düşündüğün gibi gıdasını düşünüyosun buseferdebuseferde doğumdan sonra zaten bukadar aradan sonra çok icesimde gelmedi açıkçasıkorkma yani bebeğin seni emdiği sürece bu seferde farklı bir vicdan azabı olacağı için yine yanaşmıyosun sigaraya,sen simidi arada sırada iciyomusun tamamen mi kestin
ayyy melek gelmiş hoşgeldin canım hayırlı olsun ikizi taşımakta çok zor Allah kolaylık versin ben son 2 hafta bastonla yürüyordum... kilo alma konusunda sinem uyarmasına rağmen şımarıklık yapıp götürdüm de götürdüm tatlıları öyle pişmanım kidoğuma gitmeden 2 gün önce tartıldım 105 kg idim ki o günlerde günde 1 kg alır duruma geldim doğumdan 2 hafta sonra 15 kg verdim 1 ay sonra 17 kg vermiştim dr kontrolüne gittiğimde bak gidiyor kilolar beklediğimizden hızlı sakın diyet yapma ikizler gıdasını alsın dedi ah ahhhhhhhh bana o denir mi bende suyunu çıkardım sanırım yedikçe yedim. 5 kg geri aldım vaktiyle 96 larda olduğumdan kıyafet konusunda da sorun yaşamıyorum sanki böyle de gidecek gibi depresyonlara girip girip çıkıyorum. dukanın güç 2 sini yapıyorum arada annemden çok baskı geliyor kimse sütünü etkilemez senin dirayetsizliğin diyor ama sağdığım süt bile şeffaf oluyor diyetteyken kızlar doymuyor biberon günde 6 defaya çıkınca bırakıyorum. biraz daha ertelemeye karar verdim diyeti 1 tane olsa 2 memeden emecek belki doyacaklar ama tek taraf yetmiyor kuzularıma kilo alımları biraz azaldı bende yine vurdum dibine yiyorum bakalım ne olacak sonumuz...
selam hatunlarrrr
bayadır kımse yok tabi çoluk çocuk derken kımsede zaman yok buraya girecek:)
ben 9 ayımı doldurdum bu hafta itibariyle işe döndüm
ev ıyıydı güzeldi ama kılo verme açısından hiç verimli olmadı
şimdi işyerinde belkı daha duzenlı olup kılo verebılırım dıyorummm
edacım çiğdemcımm ugrayın artık buralardayım ben:)haberleşelim
sinemcimle görüşüyoruz ara sıra ondan haber alabılıyorum:)
Esracim ikizlerimden biri kiz biri oglan :)selam canıınm gördüğm şimdi
masallah 32 haftalık olmuşsun az kalmış doguma
ikizler gelıyo dımı bellı oldumu cınsıyet kac kılo aldın ne durumdasın hepsını yazz:)
selam kızlarr
ahhh ahh nerde buranın eski coşkusu
bir yazardık sayfalarca:)melek naptı acaba dogurdumu ki?buralara ugrarsan yaz melekcım merak ettım
cıgdem zaten kayıp edayı düşünemıyorum 2 bebeyle başını kaşıyamıyodur:)
senle ben kaldıkmı yıne başbaşa sinemcim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?