Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Selam kizlar hic bildirim gelmediginden bakmak aklima gelmedi facebooktan esranin dogum yaptigini gordum ay cok baska bi duygu cok duygulandim yaa.. Allahim hepimizin evladini bagislasin anali babali buyutsun insallah...

Demek prenses sezaryenle gelmis vay bee :) tamda annemin dogum gününde gelmis yay burcu oldu hatun :)

Kizlar ben daha cinsiyet ogrenemedim
19 aralikta insallah cinsiyet icin gidicez bakalim kismet..

1 aydir evde yatiyorum once hafif kanamalarim oldu son 1 haftada asiri bel agrisi oldu simdiden boyleysem ilerde nasil tasicam ben bu sipayi bilmiyorum Allah yardimcim olur insallah..

Haberler boyle canlar bendende..
Sinem yağmuru gördün mü nasıl prenses??

Senin oğluşun napıyor iyimi? Herşey yolundadir umarim?

Edaya soramiyorum bile vakit bulupta buralara bakarsa ne âlâ valla :) ikizlerle hayat zor olsa gerek.. Allah hepinizinde yardimcisi olsun herkes dogurdu ya saka gibi.. Ne cabuk gecti zaman arkadass :)

Seviyorum sizleri kendinize yavrulariniza kocaman öpücükler :)

Çiğdemcim uzun süre girmeyince esra ile baya endişe ettik acaba bişimi oldu diye,hep aklımdaydın
Esrayı Zıyarete gıttım dün akşam yağmurrr cokk tatlıı , bir sacları varr oyle güZelki , ton ton yanaklı , resim var ama ilk esra paylaşmak ister diye koymuyorum
Esrad iyiydi maşallah cabuk toparlar diye düşünüyorum , hersey cok güZeldi
Darısı başına inşallah çiğdemcim

Can da iyi teyzesi büyüyo keyfı yerınde maşallah

selam kızlardır arada gelip yazarım diyodum ama ne mümkün
su gibi aktı zaman,minimi kucağıma aldım çok şükür ikimizde iyiyiz,kızda biraz sarılık çıktı ama y3nidoganlarda normalmis artmadan geçirirsek süreci atlaticaz inşallah
onun dışında ne doğumdan ne hastane günlerinden hiçbişey anlamadım patt evdeydim
sinemim canım geldi beni ziyarete çok duygulandım çok sevindim,narkoz sapsikligi günboyu devam etti ama çaktırmadım dimi sinem,iyiydim yani
güzel bir duygu gerçekten allah her isteyene yaşatsınsira sende çiğdemcim çok güzel haberlerini bekliyoruz insallah

yerim senin sapsikligini yaaaa esra çok duygulandim ama ben uzaktan uzaga !
hepinizde ayri ayri cok sukur aldiniz kucaginiza saglikla sihhatle, Allahim insallah banada gosterir o günleri..
geçmis olsun kizina insallah ilerlemeden atlatirsiniz sariligi..
emzirebiliyor musun peki sende durumlar nedir :)

biz bu cuma cinsiyet ögrenicez insallah sabirsizlikla bekliyorum

:) :) yok yok çok iyiydin canım
Anne kız cok tatlıydınızzz
Bende çok yormak istemedim ziyareti kısa tuttum :)
Çîğdemcim bekliyoruz haberini
Ben erkek diyorum yanılmıcammm inşallah :) :)
Oğluşumun yeni resimlerini ekliyorum
Okadat çabuk büyüyolarki
Ay doğum fotosuda var onuda eklim
Normal doğumun artısıda bu olda gerek :)

Hadi bakalim sinemim bende sende yanilmamistim
Bakalim topikteki oglanlari cogaltcakmiyim yoksa ilk ve tek göz agrisi sen mi kalcaksin :)

Resimleri gordum masallah cok yakisikli bi oglun var Allahim sevenlerine bagislasin nazarlardan korusun insallah

İnşallah bende yanılmam :)
Cuma günü canın 3ay kontrolu var ordan aklımda olsun
Kaçta gidiceksin muayeneye

İnşallah bende yanılmam :)
Cuma günü canın 3ay kontrolu var ordan aklımda olsun
Kaçta gidiceksin muayeneye

Ögleden sonra 4 bucukta gidicem canim :)
Bilerek geç vakit aldik bidaha ise ugramayalim dedik esimle

Oy masallah buyudude 3 ay doldu demek ha..
Ayda bir mi gidiyorsunuz kontrole?

Ögleden sonra 4 bucukta gidicem canim :)
Bilerek geç vakit aldik bidaha ise ugramayalim dedik esimle

Oy masallah buyudude 3 ay doldu demek ha..
Ayda bir mi gidiyorsunuz kontrole?
Mutlu haberi alıp yemeğe çıkarsınız :)
Evet canım ayda 1 kontrolu var
Aşıları yapılıyor aylık
Senin nasıl gıdıyor hamilelik neler yaşıyosun

Mutlu haberi alıp yemeğe çıkarsınız :)
Evet canım ayda 1 kontrolu var
Aşıları yapılıyor aylık
Senin nasıl gıdıyor hamilelik neler yaşıyosun

Iyiyim canim cok sukur hamileligin bi sikayeti kalmadi
hafif belim agriyordu oda geciyor yavas yavas

bakalim hala ev bulma derdindeyiz bi yer var imzaladik, bi aksilik cikmazsa Allahin izniyle dogumdan bi ay once tasinmis oluruz insallah.. kara kara dusunuyorum nasil yerlesicez diye, geceleri çok uykum kaçiyor artik bilmem hamilelikten bilmem dusunmekten

hakkimizda hayirlisi

Canım merakla bekliyorum haberini :)
Hamileliktendir uykularının kaçması, 4-7 ay arası harıka rahat olunuyo sonraki aylar uykusuzluk yatamamal yürüyememek baya zorluyo
Kilo aldınmı bu dönemde, göbeğin belirmeye başladımı
Ev işini halletmedınızmı canım , ben taşındınız dıye düşünmüştüm , hayırlısı olsun inşallah , yavas yavas yerleşirsin dert etme , kendını yormamaya calış o dönemde , yorgun olunca bebekte yoruluyo sessizliğe bürünüyo tekme atmıyo , snr bi telaş sarıyo :) dinlenince baslıyo tekmeler yine :) , hamilelik cok keyifli , ama kollarımda uyuyuşu daha bi başka
Benimde ilk 3 ay cok belim agrımıştı,doktor rahmin genişliyor oyuzden agrır demişti, greyfury büyüklüğünde şimdi , son aylar basket topundan daha büyük olucak demişti
Kendine iyi bak cok öptüm

KIZIM oluyor canlar KIZIMMMMM

Sinemim oglusun seçip begenip alicak kizlardan birini tek pasa o kaldi

Kilo almazmiyim 7 kilo aldim 18inci haftanin basindayim ve de
Göbüs çikiyor canim ozellikle aksamlari fena ama sabah daha belli oluyor
Tasinmadik kuzum nerdee, ama insallah bu sefer olucak Allahin izniyle, kizimiz sans getiriyorr insallah..

hamilelik keyifli evet ama yanimda olmasini tercih ederim yinede, bazen ciksa opsem koklasam geri koysam yerine diyorum

opuyorum bende çok kendinize iyi bakin oglusunada kocaman öpücükler

Canım benim çok sevindîm ,annesi gibi bi fıstık gelicek desene allah tamamına erdirsîn inşallah
Babası nasıl tepki verdi, erkeklerin o anki surat ifadeleri çok saf oluyo :)
Benim oğluş ilk göz ağrısı olarak kaldı :)
Benim gibi kılo alımın tavan yapıcak :) ben toplam 25 kg aldım . Hala veremedim :)
Karnındayken bi başka yanındayken bi başka tabi :) ikiside cok farklı güzel duygular :)
Öptüm ikinizide birbiriniZe îyi bakın
Hımm isim düşündünüzmü :)

Amin canim insallah :)
Babasi çok duygulandi, gözleri doldu, ben soktaydim inanilmaz erkek hissediyordum o yüzden inanamadim ilk bi kaç saat ama esim direk doktordan çikinca kizimiz olcak diyip sarildi
Dogumda hiç mi kilo vermedin canim?
20leri bulmam insallah ama bu gidisle zor
bende cok opuyorum seni ve oglusunu, Allaha emanet olun canim

Erkekler genelde kız beebek isterler,annesine benZicek bi kız :)
Canım doğumda 12 kg ama nerdeyse geri aldım ,evvde oturmaktan süt yapsın diye herseyi yemekten şiştim iyice, başlıcam rejıme spora ama haZır hıssetmıyorum hala
Son 2 ay cok alınıyor kilo ,ödem fazlalaşıyor
Bol bol yürü su iç canım

haklisin canim ödemde var sanirim geçen hafta iki gunde iki kilo aldim cunku
su iciyorum her gun iki litre ödemler kalcak gibi; dogumda cok gider insallah :)

sende takma kafana kendini hazir hissedince baslarsin nasilsa canim..

Bu arada ise baslicak misin geriye? yoksa is hayatini bitirdin mi?

Doğum iznim kasımda bitti canım
Annem şehir dışında oturuyor bırakıcagım kimsen yok malesef
Kayonvalıdede sehır dısında yasıyo ,gerci ona baktırmazdım burda olsada

İsim düşündünüzmü kızınıza :)
Su çok önemli bebeğin amnıyo sıvısı için içmen ıyı oyuzden canın
Edadan habet varmı yaw merak edıyorum ne yaptı etti bi yaZsaydı buraya iyi olucaktı

Anladim canim hakkinizda hayirlisi, hem oglunu kendin buyutmus olursun cok daha iyi :)

İsim olarak Ela düsünüyoruz ama bilmiyorum degisir mi canim :)

Eda'dan hiç haberim yok face'te de gözükmüyor başı kalabalıktır annesi bebekleri falan.. İyi olsunlarda yazar nasılsa :)
Esra neler yapıyor konusuyor musunuz? Selam söyle konuşursanız canim :)

Elamı aaa esraa da cok istiyordu bu ismi :)
Esrada iyi canım konuşuyoruz,yağmurla vaktın nasıl geçtiğini bilemiyor :)
Herşey yolunda allaha şükür ,çok tatlı sırma saçlı yumuk yumuk tatlı bir kıızı var :)
Bakalım senın minnakın nasıl tatlı bi bıdık olucak :)

Yerim ben o sirma saçli yagmuru yaaa masallah... Esra gelde bi resim at merak ediyoruz kizçeni :)

Aman herkes yerinde iyi olsun, kürtçü dükkanina döncez nasilsa elbet

Benim minnak kara bisey hissediyorum gibi ama bilemedim, ben ne hissedersem tersi çikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…