günaydın kızlar.....
herkes iyidir umarım.ya ben iyi değilim.depresyona gircem nerdeyse....hiç isteğim azmim yok..diyet yapamıyorum.yani biraz yapıyorum.biraz yapmıyorum.canımın istediğini yemeye çok alışmışım(
akşam 7 den sonra bişey yemezsem güzel kilo veriyorum.ama nerdeeeeee.....
bi çözüm bulmalıyım
günaydın ben geldim diyet ve spor tam gaz devam ediyor ama 1 haftadır 74 lerde takılıp kaldım ama nihayet sabah 73.6 oldum geri.kiilom durunca sinir oluyorum okadar diyete ve spora rağmen 74 ve 74.5 arasında gidip geldim 10 gündür nihayet bugün tartı oynadı.bu ay hasta olmadım onunda etkisi var sanırım hamilde değilim test yaptım 4-5 gün geçti hiç gecikmezdi bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem
günaydınn kızlarrr
neslıcımm özlemcımm sinemımm
gülnihal ablacım yaa sen azımlı ınsansın emınım en kısa sürede düzene oturtucaksın,bi kere gırtlak başladımmı durmak bılmıyo
şuan aynı durumdayım moralımbozuk benıdme yarın nişan var ama ben haftasonu özgüvenle yedım
zaten ctesi bohça götürdük kız evıne bisürü yiycek içecek içinde buldum kendımı
dünde 90dk yürüdüm ama volkanla dibini gördük mutfagın
bugün durdurdum kendımı
yarın şu nişanı hayrlısıyla atlatayımda gerisine bakıcam artık
ben yarın izinliyim hatunlar,giremem burayada..
günaydın ben geldim diyet ve spor tam gaz devam ediyor ama 1 haftadır 74 lerde takılıp kaldım ama nihayet sabah 73.6 oldum geri.kiilom durunca sinir oluyorum okadar diyete ve spora rağmen 74 ve 74.5 arasında gidip geldim 10 gündür nihayet bugün tartı oynadı.bu ay hasta olmadım onunda etkisi var sanırım hamilde değilim test yaptım 4-5 gün geçti hiç gecikmezdi bir kaç gün daha bekleyip doktora gidicem
günaydınn kızlarrr
neslıcımm özlemcımm sinemımm
gülnihal ablacım yaa sen azımlı ınsansın emınım en kısa sürede düzene oturtucaksın,bi kere gırtlak başladımmı durmak bılmıyo
şuan aynı durumdayım moralımbozuk benıdme yarın nişan var ama ben haftasonu özgüvenle yedım
zaten ctesi bohça götürdük kız evıne bisürü yiycek içecek içinde buldum kendımı
dünde 90dk yürüdüm ama volkanla dibini gördük mutfagın
bugün durdurdum kendımı
yarın şu nişanı hayrlısıyla atlatayımda gerisine bakıcam artık
ben yarın izinliyim hatunlar,giremem burayada..
yaa bu beğenme butonu yine kaybolmuşşş
gülnihal ablam akşam 7 den sonra kendine bi meşkale bul,mesela ben spora gidiyorum 6,30 da onda sonra hayatta su yada ayran dışında bişey koymuyorum ağzımaevede artık alma cıss şeyleri,bi süre özgürde eşinde yemeyiversin canım ne olcek,bak bu kdar hedefine yaklaşmıştın tekrar başa dönme,kilolu fotolarına bak gözünü korkut
günaydın günaydın günaydınnnnnnn
güne bomba enerjiyle başladım,sanırım bunun için -800 gr yeterli
akşam yememek,spor ve sabahına süper sonuç,üstelik dün sebze günümdü
inş.yarın 73 lere veda ederim,dukan böle işte durur durur birden düşüverir,I LOVE YOU DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Selam kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Gelmez olaydim 150 tane mail var oku oku nereye kadar
Nasilsiniz ne yapiyosunuzkimler ne kilolar verdi bakimmm
Esranin bugün önemli biseysi vardi sanirim, benim geldigim gün icin hedef koymustu napti acep
Neslimmm, gülnihal abla, elif, eda, sinem ve unuttuklarim varsa eger, hepinizede
Ve bomba haber ben gittigim gibiyim 62.5'le geri dönüs yaptim hiç kilo almamisim cok sükür
öpüldünüz kizlar islerimi ayarlayip gelirim yine
vayyy neslimmm toplam kaç kilo verdin sen bakimmm süper yaa
oyyyyyyyyyy kimler gelmişşşşcanım benim hoş geldin,özlettin kendini,gel bi öpemm
oh gezdin tozdun ne güzel,nasıl geçti bakem tatilin
valla çiğdemim tatilden kilo almadan dönmen süper ötesi bişey harikasın
esrada bugün izinli canım,nişanı vardı
canımcım ben bayram sonrası en son 78,8 ü gördüm tartıda ve o gün dukana başladım,şu ana kadar 5,8 kg gitti,bugün itibariye 73 kg yummvee yıllarrr sonra ilk defa gömleğimi pantulumun içine soktumm şaka gibi ama gerçek,o yüzden çokk mesudummm
HOSBULDUMMM kuzummmm bende özledim valla sizleri
Tatil nasil olur ki canim harika ötesiydi, dönüs çok koydu çok agladim geldigim gün ama simdi yavas yavas alismaya calisiyorum iste
Evet kilo almamam süper, ama hep derim ya, saglikli beslenmeyi yasam biçimi haline getirmeye calisiyorum, o yüzden bi gün fazla yersem ertesi gün dengeledim hepHele otelde acik büfe diye saldirmadim zaten pekte istah yoktu bu sene bende niyeyse
Aa dogru nisan diyordu esra hadi bakalim yarin ölü gibi gelir yorgunluktan
Kiz asil bomba sendeymis heee nerdeyse 6 kilo mu verdin 3 haftadaMASALLAH yaaaaa
cok sevindim cidden sonunda sana uyan bisey buldun birakma bu dukan amcayi
sporda yapiyo musun?
Ben malesef ekimde baslicam sporao zamana kadar full dikkat edip kilo almamam gerek
güzel olan şeyler çabuk bitiyor işte çiğdemim,dönüşün ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
evet haklısın sağlıklı beslenmeyi hayatımıza adapte ettikmi zaten olay bitiyo,bende bu sefer dukanı korumaya kadar götürmek istiyorum,yaparkende hiç sıkılmıyorum,sporada 3 haftadır devam ediyorum canım
bu arada takım kapatıldı,artık burdan devam edicez çiğdemcim paylaşımımıza
masallah masallah dukanla spor birlestimi süper bisey cikacak ortaya neslim ben inaniyorum sana
aa takim resmen kapandi mi yaa nolcak simdi yarismasiz mi devam edelim?
bana yarismasiz daha iyi bu sekilde, ama boslamadigimiz sürece
sen naptin canim ne var ne yok sendekeyfin yerine gelmistir iyice bu kilo kaybiyla
günaydınnn hatunlarrrr
çidommm hoşgeldinn balımm döndün demii kürkçüü tükanınaa
yaa işte tatil böyle uyuz bişey giderken moral tavan,dönerken bünye yerlerde
neyse yeter zati cok gezdinnn özlettın kendınıı
neslim harıkasın sen maşallah dukan amca senı cok sevıyo bayramda bı el öpmek lazım:)
zaten kurban bayramı,adam proteıncı,tam zamanıı
ayy sacmalıyomuyum ne:)dün akşam hatta gece 01,30da falan bitti nişan
ben gunluk hayatta topuklu gıymeyen bırı olarak,o topuklardan ne cektım allahımm babaette almamıştım yanıma
valla gece 1den sonra cıkardım ayakkabıları,mekandan arabaya,arabadan eve öyle çorapla dolandımmm
volkann dıyoo allahımm rezıl oldumm çingeneye bak:)
dün izin almıştım zaten almasam hayatta yetiştiremezdım,çok keyıflı gectı kayınvalıdemle 1 dk oturmadık hatta ben oturdum onun enerjısı bitmedı:)pistte tek başına oynadıgı oldu falan:)
volkan desen zaten abisi gibi gördügü için oda öyle 1 dk oturmadı aklınıza gelen tüm oyunlarda kendınden geçti:)
tabı bu curcunada bızım eve gelıpte yatmamız 2,30 falandı hatta hemen dalamadım 3e dogru falan uyumusumdur..:)
çokk konuştum farkındayım ama bu satırları sıze tek gözüm kapalı yazıyorum,bedenım uyanık olsada beynım uyku modunda:)
bu gün biter umarım aksam spor mipor yapmam benn dogru yataga:)
bu arada kılo almışım sanırım resımelrde falan heçç begenmedım kendımı
günaydın hepinize
dün kendime nazar değdirdim galiba bugün moral sıfır
akşam işten çıktım hiç oyalanmadan evime gittim,kocacım sporda olduğu için o gelmeden yemek hazırlama derdindeyim,kendi kendime plan yapıyorum ona çorba yapayım yanına protein günüm tavuk falan,neyse gittim eve,üzerimi değiştireyim diye yatak odasına girdim,sonra yerde yatağın ucunda bi kağıt farkettim,baktım taa 2 sene önce kocamın bana doğumgünümde yazdığı kağıt,yatağımın yanında komidinin üstünde bi metal kutu var normalde onun içinde duruyodu,sadece o kağıt değil para falanda koyuyoruz içine harçlığımız bitince alıyoruz,neyse herhalde dedim kocam para aldı içinde alırkende kağıdı düşürdü,gittim kutuyu açıp yerine koyum derken baktım kutu bomboşiçinde benim yıllardır sakladığım 10 dolarım bide 500 tl para vardı,ama hiçbirinden eser yok,bi an bacaklarım titredi,hemen kocamı aradım hani yerinimi değiştirdin yada sana lazım oldu hepsinimi aldın diye,oda almadığını söyledi,ben iyice panik oldum,annemleri falan aradım,neyse herkes geldi eve,bi türlü anlam veremedik,evde hiç biyer karıştırılmamış,herşey yerli yerinde laptop falan hiç dokunulmamış,sonra polis çağırdık,polisin dediğine göre pazartesi semp pazarı olduğu için bu kadınların işi dedi:26: kapıyı çekip çıktığımız için çok kolay açmışlar,ve direk parayı bulup hiç bişeye bakmadan çıkmışlar,ifademizi aldılar,buluruz yapanları ama paradan ümidinizi kesin dediler
zaten umudumuzu kestik,çıkacağı varmış dedik,allah beterinden korusun dedik ama hala düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum,yabancı biri benim yatak odama kadar girmiş,ya o arada ben evde olsaydım:18::18:gece kabuslar gördüm resmen
off çok uzun oldu kızlar ama içimi dökeyim dedim kusura bakmayın
esracım günaydınne güzel eğlenmişsin,doping almışsın şu ayakkabı işini bende yapıyorum hatta bi keresinde yarım saat ayakkabısız yol yürümüştüm işte bünye alışık olmayınca
kayınvalideyede maşallah,gönlü genç demekki
canım artık nişanıda atlattığına göre bugünde dinlen bi güzel ve yarın tam gaz başla,hem diyetine hem sporuna
banada saolsun dukan amcam kıyak geçiyo,kaç zaman sabit kaldım ama 2 günde 1 kg gitti,73 ten çabuk kurtuldum,bu sabah 72,8 geldimmaynen kurbanda hiç zorlanmayacammmm
ya bu arada sinemden haber varmı,başladımı işe:26::26:
gecxmıss olsun canımm yaaa
allahtan sen evde degıldınn,ortalarda ıykı takı toka ziynet eşyası yokmus onlarıda alırlardı altın vs..
gerçekten insanı ürperten bişey sana ait bi alanda bi yabancının dolanması
yollar once bızım 2,kattakı eve gece giren hırsız bi mıktar para cep tlfnları ve babamın araba anahtarını bulup gitmişti tabı araba bulunamadı
ama allah korusun diyoruz o araba anahtrarını almasa belkı daha cok karıştıracaktı evi ve belkıde karsı karsıya kalacaktık..allah korusunn
umarım yapan bulunur ama polıslerde cok üstünde durmuyolar bu olayların
zaten yapanı bulsalar bıle ya ınkar edecek ya almadım dıyecek vs..oyuzden para bulunma olayı cok zor
tekrar gecmıs olsun canım benım
evden cıkarken mutlaka altı üstü kıtleyıp çıkın ihmale gelmez,bi kredı kartıyla bile açıyolar kitli olmayan kapıları
aynen güzel eglendık neslımm yorucuydu ama olsun
benım kayınvalıdenın gönlü genç hakkaten hayat dolu maşallah:)
sinem dün başladı sanırım işe
ptesi eşinin amelıyatı vardı küçük bi oprasyon,sonrasındada başlıycaktı işe
bi süre girmem işten sonra gelırım yanınnıza diyodu
gelır en fazla 1 haftaya umarım:)
günaydınnn hatunlarrrr
çidommm hoşgeldinn balımm döndün demii kürkçüü tükanınaa
yaa işte tatil böyle uyuz bişey giderken moral tavan,dönerken bünye yerlerde
neyse yeter zati cok gezdinnn özlettın kendınıı
neslim harıkasın sen maşallah dukan amca senı cok sevıyo bayramda bı el öpmek lazım:)
zaten kurban bayramı,adam proteıncı,tam zamanıı
ayy sacmalıyomuyum ne:)dün akşam hatta gece 01,30da falan bitti nişan
ben gunluk hayatta topuklu gıymeyen bırı olarak,o topuklardan ne cektım allahımm babaette almamıştım yanıma
valla gece 1den sonra cıkardım ayakkabıları,mekandan arabaya,arabadan eve öyle çorapla dolandımmm
volkann dıyoo allahımm rezıl oldumm çingeneye bak:)
dün izin almıştım zaten almasam hayatta yetiştiremezdım,çok keyıflı gectı kayınvalıdemle 1 dk oturmadık hatta ben oturdum onun enerjısı bitmedı:)pistte tek başına oynadıgı oldu falan:)
volkan desen zaten abisi gibi gördügü için oda öyle 1 dk oturmadı aklınıza gelen tüm oyunlarda kendınden geçti:)
tabı bu curcunada bızım eve gelıpte yatmamız 2,30 falandı hatta hemen dalamadım 3e dogru falan uyumusumdur..:)
çokk konuştum farkındayım ama bu satırları sıze tek gözüm kapalı yazıyorum,bedenım uyanık olsada beynım uyku modunda:)
bu gün biter umarım aksam spor mipor yapmam benn dogru yataga:)
bu arada kılo almışım sanırım resımelrde falan heçç begenmedım kendımı
günaydın hepinize
dün kendime nazar değdirdim galiba bugün moral sıfır
akşam işten çıktım hiç oyalanmadan evime gittim,kocacım sporda olduğu için o gelmeden yemek hazırlama derdindeyim,kendi kendime plan yapıyorum ona çorba yapayım yanına protein günüm tavuk falan,neyse gittim eve,üzerimi değiştireyim diye yatak odasına girdim,sonra yerde yatağın ucunda bi kağıt farkettim,baktım taa 2 sene önce kocamın bana doğumgünümde yazdığı kağıt,yatağımın yanında komidinin üstünde bi metal kutu var normalde onun içinde duruyodu,sadece o kağıt değil para falanda koyuyoruz içine harçlığımız bitince alıyoruz,neyse herhalde dedim kocam para aldı içinde alırkende kağıdı düşürdü,gittim kutuyu açıp yerine koyum derken baktım kutu bomboşiçinde benim yıllardır sakladığım 10 dolarım bide 500 tl para vardı,ama hiçbirinden eser yok,bi an bacaklarım titredi,hemen kocamı aradım hani yerinimi değiştirdin yada sana lazım oldu hepsinimi aldın diye,oda almadığını söyledi,ben iyice panik oldum,annemleri falan aradım,neyse herkes geldi eve,bi türlü anlam veremedik,evde hiç biyer karıştırılmamış,herşey yerli yerinde laptop falan hiç dokunulmamış,sonra polis çağırdık,polisin dediğine göre pazartesi semp pazarı olduğu için bu kadınların işi dedi:26: kapıyı çekip çıktığımız için çok kolay açmışlar,ve direk parayı bulup hiç bişeye bakmadan çıkmışlar,ifademizi aldılar,buluruz yapanları ama paradan ümidinizi kesin dediler
zaten umudumuzu kestik,çıkacağı varmış dedik,allah beterinden korusun dedik ama hala düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum,yabancı biri benim yatak odama kadar girmiş,ya o arada ben evde olsaydım:18::18:gece kabuslar gördüm resmen
off çok uzun oldu kızlar ama içimi dökeyim dedim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?