Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydınn kızlarrr
neslıcımm özlemcımm sinemımm
gülnihal ablacım yaa sen azımlı ınsansın emınım en kısa sürede düzene oturtucaksın,bi kere gırtlak başladımmı durmak bılmıyo
şuan aynı durumdayım moralımbozuk benıdme yarın nişan var ama ben haftasonu özgüvenle yedım
zaten ctesi bohça götürdük kız evıne bisürü yiycek içecek içinde buldum kendımı
dünde 90dk yürüdüm ama volkanla dibini gördük mutfagın
bugün durdurdum kendımı
yarın şu nişanı hayrlısıyla atlatayımda gerisine bakıcam artık
ben yarın izinliyim hatunlar,giremem burayada..

yaa bu beğenme butonu yine kaybolmuşşş

gülnihal ablam akşam 7 den sonra kendine bi meşkale bul,mesela ben spora gidiyorum 6,30 da onda sonra hayatta su yada ayran dışında bişey koymuyorum ağzımaevede artık alma cıss şeyleri,bi süre özgürde eşinde yemeyiversin canım ne olcek,bak bu kdar hedefine yaklaşmıştın tekrar başa dönme,kilolu fotolarına bak gözünü korkut

özlemcim bende seni merak etmiştim,sende bendensin desene,bende 10 gündür 74 te takılı kaldım,300 yukarı,200 aşağı dönüp durdum,bende hiç bozmadım diyeti,sporuda aksatmadım ama direndi işte vücut,bugün 73,8 ü gördüm nihayet,tatile çıkmadan önceki kiloma döndüm şükür,şimdi sırada kalanı vermek,inş.60 lı rakamlara yol alıcaz birlikte

esrammm ne oldu kuzum sana:26:,çok motiveydin,neyse geçmiş gitmiş artık
devamı gelmesin inş.

hatun beni yakaldı..abowwwww...maşşallahhh

yemeyelim yaaa...yememenin bir yolunu bulalım

hımmmm..kendime ev dışında bir iş bulayım...evde cıss kalmadı.ama ..mesela dün gece 11 de şeftali yiyordum.o saate kadar da meyve eksik olmadı ağzımdan..aç ta değilim aslında..olmazsa mutfağı kilitleyeyim.yoksa balkondan dolaşır yine de girer miyim oraya acep
bakalım bu akşam nasıl olacak...

Son düzenleme:

bu hayattaki en büyük savaş,insanın nefsiyle verdigi mücadele galıba
özellıklle boğazıyla:)
ama yemek yemek cok güzel bişey yaaaa,nereye kadar frenleyecez bız kendımızı valla usandımmm
gulnıhall abla kapıyı kıtlesen bacadan girersin valla:)beyınde odaklanmayınca her yol mübah:)

ben dün limon peltesı yaptım yaww
spor yaparken içim yandı valla onu düşüne düşüne bitirdim sporu
soguk sguk ekşi ekşi hımmm

günaydın günaydın günaydınnnnnnn

güne bomba enerjiyle başladım,sanırım bunun için -800 gr yeterli

akşam yememek,spor ve sabahına süper sonuç,üstelik dün sebze günümdü

inş.yarın 73 lere veda ederim,dukan böle işte durur durur birden düşüverir,I LOVE YOU DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Selam kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm

Gelmez olaydim 150 tane mail var oku oku nereye kadar

Nasilsiniz ne yapiyosunuz kimler ne kilolar verdi bakimmm

Esranin bugün önemli biseysi vardi sanirim, benim geldigim gün icin hedef koymustu napti acep

Neslimmm, gülnihal abla, elif, eda, sinem ve unuttuklarim varsa eger, hepinizede

Ve bomba haber ben gittigim gibiyim 62.5'le geri dönüs yaptim hiç kilo almamisim cok sükür

öpüldünüz kizlar islerimi ayarlayip gelirim yine

vayyy neslimmm toplam kaç kilo verdin sen bakimmm süper yaa

oyyyyyyyyyy kimler gelmişşşşcanım benim hoş geldin,özlettin kendini,gel bi öpemm

oh gezdin tozdun ne güzel,nasıl geçti bakem tatilin

valla çiğdemim tatilden kilo almadan dönmen süper ötesi bişey harikasın

esrada bugün izinli canım,nişanı vardı

vayyy neslimmm toplam kaç kilo verdin sen bakimmm süper yaa

canımcım ben bayram sonrası en son 78,8 ü gördüm tartıda ve o gün dukana başladım,şu ana kadar 5,8 kg gitti,bugün itibariye 73 kg yumm vee yıllarrr sonra ilk defa gömleğimi pantulumun içine soktummşaka gibi ama gerçek,o yüzden çokk mesudummm

HOSBULDUMMM kuzummmm bende özledim valla sizleri
Tatil nasil olur ki canim harika ötesiydi, dönüs çok koydu çok agladim geldigim gün ama simdi yavas yavas alismaya calisiyorum iste

Evet kilo almamam süper, ama hep derim ya, saglikli beslenmeyi yasam biçimi haline getirmeye calisiyorum, o yüzden bi gün fazla yersem ertesi gün dengeledim hep Hele otelde acik büfe diye saldirmadim zaten pekte istah yoktu bu sene bende niyeyse

Aa dogru nisan diyordu esra hadi bakalim yarin ölü gibi gelir yorgunluktan

Kiz asil bomba sendeymis heee nerdeyse 6 kilo mu verdin 3 haftada MASALLAH yaaaaa
cok sevindim cidden sonunda sana uyan bisey buldun birakma bu dukan amcayi

sporda yapiyo musun?

Ben malesef ekimde baslicam spora o zamana kadar full dikkat edip kilo almamam gerek

güzel olan şeyler çabuk bitiyor işte çiğdemim,dönüşün ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum

evet haklısın sağlıklı beslenmeyi hayatımıza adapte ettikmi zaten olay bitiyo,bende bu sefer dukanı korumaya kadar götürmek istiyorum,yaparkende hiç sıkılmıyorum,sporada 3 haftadır devam ediyorum canım

bu arada takım kapatıldı,artık burdan devam edicez çiğdemcim paylaşımımıza

masallah masallah dukanla spor birlestimi süper bisey cikacak ortaya neslim ben inaniyorum sana

aa takim resmen kapandi mi yaa nolcak simdi yarismasiz mi devam edelim?
bana yarismasiz daha iyi bu sekilde, ama boslamadigimiz sürece

sen naptin canim ne var ne yok sende keyfin yerine gelmistir iyice bu kilo kaybiyla

inş.canım,şu anda gözle görülür sıkılaşma var zaten,spor+dukan mucizesi

evet canım takım kapandı,kimse dönmek istemedi,bencede stressiz devam etmek en güzeli,aslında sinem esra falan gelmedi bugün yoksa topik pek sessiz değil,yarın şenlenir

bende aynen dediğin gibi kilo kaybıyla moral tavan yaptı,kendimi spora ve diyete adapte ettim,başka şeyleri unuttum

günaydınnn hatunlarrrr

çidommm hoşgeldinn balımm döndün demii kürkçüü tükanınaa
yaa işte tatil böyle uyuz bişey giderken moral tavan,dönerken bünye yerlerde
neyse yeter zati cok gezdinnn özlettın kendınıı

neslim harıkasın sen maşallah dukan amca senı cok sevıyo bayramda bı el öpmek lazım:)
zaten kurban bayramı,adam proteıncı,tam zamanıı

ayy sacmalıyomuyum ne:)dün akşam hatta gece 01,30da falan bitti nişan
ben gunluk hayatta topuklu gıymeyen bırı olarak,o topuklardan ne cektım allahımm babaette almamıştım yanıma
valla gece 1den sonra cıkardım ayakkabıları,mekandan arabaya,arabadan eve öyle çorapla dolandımmm
volkann dıyoo allahımm rezıl oldumm çingeneye bak:)
dün izin almıştım zaten almasam hayatta yetiştiremezdım,çok keyıflı gectı kayınvalıdemle 1 dk oturmadık hatta ben oturdum onun enerjısı bitmedı:)pistte tek başına oynadıgı oldu falan:)
volkan desen zaten abisi gibi gördügü için oda öyle 1 dk oturmadı aklınıza gelen tüm oyunlarda kendınden geçti:)
tabı bu curcunada bızım eve gelıpte yatmamız 2,30 falandı hatta hemen dalamadım 3e dogru falan uyumusumdur..:)

çokk konuştum farkındayım ama bu satırları sıze tek gözüm kapalı yazıyorum,bedenım uyanık olsada beynım uyku modunda:)
bu gün biter umarım aksam spor mipor yapmam benn dogru yataga:)
bu arada kılo almışım sanırım resımelrde falan heçç begenmedım kendımı

günaydın hepinize

dün kendime nazar değdirdim galiba bugün moral sıfır

akşam işten çıktım hiç oyalanmadan evime gittim,kocacım sporda olduğu için o gelmeden yemek hazırlama derdindeyim,kendi kendime plan yapıyorum ona çorba yapayım yanına protein günüm tavuk falan,neyse gittim eve,üzerimi değiştireyim diye yatak odasına girdim,sonra yerde yatağın ucunda bi kağıt farkettim,baktım taa 2 sene önce kocamın bana doğumgünümde yazdığı kağıt,yatağımın yanında komidinin üstünde bi metal kutu var normalde onun içinde duruyodu,sadece o kağıt değil para falanda koyuyoruz içine harçlığımız bitince alıyoruz,neyse herhalde dedim kocam para aldı içinde alırkende kağıdı düşürdü,gittim kutuyu açıp yerine koyum derken baktım kutu bomboş içinde benim yıllardır sakladığım 10 dolarım bide 500 tl para vardı,ama hiçbirinden eser yok,bi an bacaklarım titredi,hemen kocamı aradım hani yerinimi değiştirdin yada sana lazım oldu hepsinimi aldın diye,oda almadığını söyledi,ben iyice panik oldum,annemleri falan aradım,neyse herkes geldi eve,bi türlü anlam veremedik,evde hiç biyer karıştırılmamış,herşey yerli yerinde laptop falan hiç dokunulmamış,sonra polis çağırdık,polisin dediğine göre pazartesi semp pazarı olduğu için bu kadınların işi dedi:26: kapıyı çekip çıktığımız için çok kolay açmışlar,ve direk parayı bulup hiç bişeye bakmadan çıkmışlar,ifademizi aldılar,buluruz yapanları ama paradan ümidinizi kesin dediler

zaten umudumuzu kestik,çıkacağı varmış dedik,allah beterinden korusun dedik ama hala düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum,yabancı biri benim yatak odama kadar girmiş,ya o arada ben evde olsaydım:18::18:gece kabuslar gördüm resmen

off çok uzun oldu kızlar ama içimi dökeyim dedim kusura bakmayın

esracım günaydınne güzel eğlenmişsin,doping almışsınşu ayakkabı işini bende yapıyorum hatta bi keresinde yarım saat ayakkabısız yol yürümüştümişte bünye alışık olmayınca

kayınvalideyede maşallah,gönlü genç demekki
canım artık nişanıda atlattığına göre bugünde dinlen bi güzel ve yarın tam gaz başla,hem diyetine hem sporuna

banada saolsun dukan amcam kıyak geçiyo,kaç zaman sabit kaldım ama 2 günde 1 kg gitti,73 ten çabuk kurtuldum,bu sabah 72,8 geldimm aynen kurbanda hiç zorlanmayacammmm

ya bu arada sinemden haber varmı,başladımı işe:26::26:

gecxmıss olsun canımm yaaa
allahtan sen evde degıldınn,ortalarda ıykı takı toka ziynet eşyası yokmus onlarıda alırlardı altın vs..
gerçekten insanı ürperten bişey sana ait bi alanda bi yabancının dolanması
yollar once bızım 2,kattakı eve gece giren hırsız bi mıktar para cep tlfnları ve babamın araba anahtarını bulup gitmişti tabı araba bulunamadı
ama allah korusun diyoruz o araba anahtrarını almasa belkı daha cok karıştıracaktı evi ve belkıde karsı karsıya kalacaktık..allah korusunn
umarım yapan bulunur ama polıslerde cok üstünde durmuyolar bu olayların
zaten yapanı bulsalar bıle ya ınkar edecek ya almadım dıyecek vs..oyuzden para bulunma olayı cok zor
tekrar gecmıs olsun canım benım
evden cıkarken mutlaka altı üstü kıtleyıp çıkın ihmale gelmez,bi kredı kartıyla bile açıyolar kitli olmayan kapıları

aynen güzel eglendık neslımm yorucuydu ama olsun
benım kayınvalıdenın gönlü genç hakkaten hayat dolu maşallah:)
sinem dün başladı sanırım işe
ptesi eşinin amelıyatı vardı küçük bi oprasyon,sonrasındada başlıycaktı işe
bi süre girmem işten sonra gelırım yanınnıza diyodu
gelır en fazla 1 haftaya umarım:)

aynen esram allahtan ziynetlerimi geçen sene banka kasasına koymuştuk,yoksa onlarda giderdi

evet polisler çok üstünde durmuyo,zaten paradanda geçtik,başka şeyden çıkmasında paradan çıksın ne yapalım,kredi kartını geçtim şampuan kutusuyla bile açıyolarmış artık kapıları

evet kayınvalideye maşallah

sinemcimede geçmiş olsun,çok özletmesin kendini

esrammmm hosbuldummmmm canim
aynen öyle giderken havamdan geçilmiyordu döndük surat bin karis
aman napim daha önümüzde bi sürü tatil var Allahin izniyle, Allah saglik versin yeterki

Ohhh ne de güzel dökmüssünüz kurtlari, gitsin kaloriler yaglar sen dans ettikce sefan olsun
Kaynin mi nisanlandi canim kimindi nisan?
Bi kaç gün sürer artik yorgunlugun aksamlari erken yat telafi edersin artik..

Günaydin neslim cok cok gecmis olsun canim benim ya, cok üzüldüm cidden, Allahlarindan bulsunlar bunu yapanlar, elalemin rizkindan ne istiyorlar kolayina mi atiyoruz kenara sanki
Tabiki tek giden mal mülk olsun caniniza bisey olmasin ama insan onada üzülüyor ya
Ne diyim Allah saglik versin yine biriktirirsiniz canim...

Kapiniza su yapiskanli alarmlardan taksaniza, kapiyi actiklari anda kulak agritan bi sesle ötüyor, korkup kaçarlar belki

Günaydın hanımlar bende kilo vermek isteyen her şişko hanım gibi araştırma içerisndeyim dukanı yapmak isityorum
gurupta tn sanırım sen dukan cıısn sendne deneyimlerini alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…