Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

canım benim çok saol,artık olan oldu ne yapalım,insan tabiki üzülüyo sonuçta kolay kazanmıyoruz ama allah sağlık versin yeterki

Günaydın hanımlar bende kilo vermek isteyen her şişko hanım gibi araştırma içerisndeyim dukanı yapmak isityorum
gurupta tn sanırım sen dukan cıısn sendne deneyimlerini alabilirmiyim

hoşgeldin canım,evet ben dukan yapıyorum,4 hafta oldu başlayalı ve 6 kg verdim

öncelikle dukan yapmaya karar verdiysen benim naçizane tavsiyem başlamadan önce iyice araştır ve mutlaka bi kitap edin,sonra alışveriş listesi oluştur kedine,yani stok yap,

bak en önemli şeyi unuttum google dukan türkçe test yaz ve sana uygun olan dönemleri çıkar,çünkü dukan 4 evreden oluşuyo,atak,seyir,güçlendirme ve koruma,bu testte neyi kaç gün yapacağın çıkıyor,mesela bana 3 gün atak,97 gün seyir ve 138 gün güçlendirme çıktı

diyetini mutlaka çeşitlendirmeye çalış,nette dukan tarifleri diye aratırsan birbirinden güzel tarifler bulabilirsin,tatlısından tuzlusuna,bu şekilde hem aynı şeyleri yemezsin hemde sıkılmadan devam edersin,eğer dukana harfiyen uyup suyunu egzerzisini eksik etmezsen sana verdiği süre sonunda hedef kilona mutlaka ulaşırsın,facede dukan sayfaları var önce sonra resimleri süper motive kaynağı,kesinlikle bak derim

günaydın günaydın bu aralar çok giremiyorum alıntı yapamadım ama okuduğum kadarıyla cevap yazayım buarda 72.7 kiloyum çoık şükür tekrar kilo vermeye başladım

NESLİ.canımgeçmiş olsun çok üzüldüm ama Allahtan size bir şey olmamış.sende bende 73 lerden kurtulduk bir daha çıkmayız inşallah
ÇİĞDEM.hoşgeldin canım tatil sana yaramış ne güzel kilo almamışşın .
ESRAh ne güzel kurtlarını döktüm eğlendin bi düğünde benim olsun bende eğlendem keşke

cevap yazmadığım yoktur inşallah

teşekkür ederim özlemcimm

ohhh sefamız olsun,sende görmüşün 72 leri,hatta 10 gr la sollamışın bile beni amin canım bidaha görmeyelim,hatta en yakın zamanda 70 lerden tümden kurtulalımm

geçmiş olsun canım..basit hırsızlık galiba.yoksa giren evi derleyip toplardı:)pencerelere hırsız kilidi yaptırmak lazım.kapıyı mutlaka kilitlemek..hırsızların cezası az napalım..önlem alcaz artık.

esra hayrılı olsun canım.ayyy..özgürün düğünü olsa ben de hiç oturmam herhalde

Günaydın hanımlar bende kilo vermek isteyen her şişko hanım gibi araştırma içerisndeyim dukanı yapmak isityorum
gurupta tn sanırım sen dukan cıısn sendne deneyimlerini alabilirmiyim

Selam hosgeldin girgir :)
Su lafina cok güldüm "her şişko hanim gibi"

günaydin özlemcim tesekkür ederim hosbuldum, evet canim cok sükür kilo almadan gelmisim
sen nasilsin napiyosun, cocuklarin nasil iyilermi?

hadi iyisin sende eksileri görmeye baslamissin ne güzel

saolasın ablacımbaşımıza gelmeyince bu tür önlemleri düşünemiyoruz maalesef,artık bundan sonrası için daha dikkatli olucaz

ondan eminim ben

valla bencede oturmazsın düğün sahıbı olunca insan dahada şevkle oynuyo oturası gelmıyo
keşke elımde vıdeo falan olsada ızletebılsem sıze kaynanamı
kız evınde şuanda gündem konusu benım kaynanaymış tüm akrabalar bayılmışş bizimkı gamgam yapar gibi oynuyo her şekıl hertürlü
valla sendende beklıyorum ben buyuk bı performans:)
ablacım özgürün okul işi ne oldu,o kısmı hiç konuşmadık sankı

saolasın ablacımbaşımıza gelmeyince bu tür önlemleri düşünemiyoruz maalesef,artık bundan sonrası için daha dikkatli olucaz

ondan eminim ben

neslüüüüüüü
ben ne yedimm bilinmiii:)

ne yedin bakemm

dur tahmin edeyim

ahahaha

yaaa varya nasıl tanıyosunnn sen benııı
ahanda aynı bundan tavuklu mantarlı kremalı
fettucını alfredo:) yasak aşkım o benimm

yanee ben malımı tanırımm oh afiyet olsun balımyaramasın inş.

yanlız esram bence yasak aşkınla biraz ara verin ilişkinize

oyyy kuzum Allah korumuş hakikaten evde olman ihtimali para kaybından filan beter birşey ben evde otururken üst kilit alt kilit yandaki zincir herşeyi takıyorum cam açık yatamıyorum boğulsam bile paranın gitmesi de üzücü ama o an ki o dizlerinin titremesi o beter birşey...

bizde bir sene otele gittik ilk gece sağolsun hırsız girmiş sabah aynı şeyi yaşadık birde gece uyuyorduk kız arkadaşım annem bendik. sonuç çıkmayacak biliyordum ama inatla şikayet ettim sürdürdüm. bilinsin bu otel hırsızın rahat girebileceği kayıtları olsun diye şikayet ettim. biz baya kaptırmıştık hatta tüm paramızı o yüzden o günde döndük jandarma elinize geçecek birşey mi var ne uğraşıyorsunuz diye üstüne dalga bile geçti bak dedim sinirlerim gevşedi o yetmedi paramı kaybettim o yetmedi burda senin gibi insanlara birde vaktimi kaybettiriyorum ama bu şikayeti etmek zorundayım benden sonra zarar görecek insanlar için falan filan neyse birden gözümde canlandı durum... çok geçmiş olsun tatlım...

neslicim bu gidişle bende dukan yolcusu olacağım valla az kaldı :)

yanee ben malımı tanırımm oh afiyet olsun balımyaramasın inş.

yanlız esram bence yasak aşkınla biraz ara verin ilişkinize

bencede yasak o ilişki... bende dolapta kepekli makarna almıştım onu buldum inşallah birkaç gr kaybetsem ödüllendireceğim kendimi :)

bugün acaip acıktım eşim beni de götürdü sabah şehir dışına çıktık 7 de yedim 12 olmuştu. o müşteriye girdi beni de dışarda bıraktı ahh ahhhhhhh neler geçti gözümün önünden kuruyemişçiye girip tuzsuz leblebi ve badem aldım badem tuzluydu neyseki kesti yemeğide beraber yiyelim yeme dedi eşim biraz zor oluyor ama frenlere basabiliyorum :))) birkaç gündür yine kendimde değilim dişçide mide bulantısına neden oldu diye 2 hafta insülin direnci ilacımı bırakmıştım yeniden başladım sanki o 2 haftanın öncesinde 8 ay içmemişim gibi yine baş dönmeleri mide bulantısı yeniden başladım yani maratona bugün kadın doğumcudaydım yine hani mide bulantıları olaki dedim ama cık nerdeeeeeeeeee neyse fix mesajımı verdi doktor, kilo vermelisin başka sorun göremiyorum dedi :18:

teşekkür ederim edacımmgiden parayada bi süre sonra üzülmüyosun ama insanın sinirleri bozuluyo,hırsıza ben yiyemedim al se ye diyosun,bizde sırf başkalarıda zarar görmesin dikkatli olsun diye polis çağırdık,bakalım beklemedeyiz

sizinkide çok kötüymüş canım yaabazen hırsızlar için şeriat gelsin istiyorum,insanın canın yanınca daha iyi anlıyo,hangi elinle çaldın kess gitsin onuuu bak bidaha yapıyomu,tövbe tövbe yaa
neslicim bu gidişle bende dukan yolcusu olacağım valla az kaldı :)

canım ben en iyi dukandan verim alıyorum,ama sen yapacaksan iyice araştır derim,yapabileceksen başla,hani dukan öyle 3-5 gün yapayım sonra bırakayım denilecek bi diyet değil

edacımm bence bu kış kilo işini halledelim,kendine özel bi proğram uygula,sonuçta kendi vücudunu en iyi sen tanıyosun,sıkılmadan ama aynı zamanda kilo vereceğin bi proğram olsun,sonra senin spor salonu işi ne oldu,tek başına diyet bi işe yaramıyo,sporla desteklemek lazım kilolar gidince inş.diğer sağlık sorunlarında kendiliğinden çözülür

Ben sağlıklı besleniyorum ama neredeyse hiç kilo alamıyorum. Bende de bu problem var işte

işte herkesin derdi farklı tatlımyanlız sağlıklı beslenerek fazla kilolardan kurtulursun(kilo fazlan varsa tabi) yada mevcut kilonu korursun,ekstra kilo almak istiyosan farklı şeyler denemelisin,en iyisi kilo almak isteyenler topiğine takılmak

günaydın hepinize

güne süper bi kahvaltıyla başladım,dün akşam yulaf kepeğiyle göz kararı bişeyleri karıştırdım,(yumurta,süttozu,tuz,süt vs) sonra küçük yuvarlak borcama döktüm,üstüne çörek otu doğru fırınaçıtığında mis gibi koktu,4 kaşık kepek koyduğum için 2 günlük hakkımdı,2 ye böldüm bende kocaman sandviç ekmeğim oldu,içine kendi yaptığım labne peynirinden sürdüm,biraz maydonoz,2 dilim domates,akşamdan hazırladım,az önce hüplettim,offff ekmek süper ötesi olmuştu,artık sıkılana kadar bundan yaparım,içide fosur fosur olmuş,bana mısır ekmeğinin tadını anımsattı

bu arada dün akşam spor salonunda acaip efor sarfettim,30 daakika eliptik,30 dakikada koşu bandında yokuş ayarında yürüdüm,100 de mekik çektim,sonra eve yürüyerek gittim (30 dakika),kocişimin yemeğini yedirdikten sonra tekrar yürüyüşe çıktık,1 saatte öyle yürüdüm,eve geldiğimde bacaklar iptaldi,ama ona rağmen kendime dukan ekmeği,kocamada üzümlü kek yaptım sonrada duş ardından misler gibi uyumuşum

çizelgemdende belli olacağı üzere - 300 gr la güne merhaba dedimmm hedefe kaldı 7,5 kg

günaydınlarrr

özgür denizlide iyi bir anadolu lisesine yerleşti.kayıt yaptırdık.ama milli eğitim yeniden tercih ahkkı verdi.şimdi de fen lisesini tercih ettik.bekliyoruz.okullar pzt açılıyor ama hala nereye gideceği belli değil.bu milli eğitimin işleri akıllara zarar
bir taraftan da özgür özel okula alışkın olduğu için sıkıntıya girdi.normalde bizim okul diğerlerinden 1 hafta önce açılırdı.kıyafet falan okuldan verilirdi.kitaplar..herşey..normal okullar açıldığında bizimkiler çoktan alışmış olurlardı.şimdi ne okul belli,ne kıyafet,ne kitaplar..şu anda kaydolduğu okula ek kitap aldıracakmısınız diye sorduk.niye acele ediyorsunuz dedilerözgür şok
eğitim de parayla olmuş.daha iyi anladım:26:

Allahım azme bakkkkmaşşallahhhyürü dukan kraliçesi..kim tutar seniiii

Son düzenleme:
günaydın tartı bugün+300 gösterdi bende anlamadım sporumuda yaptım ama kabızlık var sanırım ondan artı gösterdi neyse moral bozmak yok aynen devam.hafta sonu pikniğe gidicem ogün diyet falan yok bir günlük tatil yapıcam kendime ödül hak ettim ama değil mi

maşallah nazar değmesin güzel tarif böyle deneyip tadını beğendiğin tarifleri bizimlede paylaş ben bir krepini yaptım tadına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…