hosgeldin özlemcim, ne uyuz vücudumuz var dikkat ettikce ters tepiyor bu ara bende öyleyim, $oklama amaciyla bugün saf proteinle besleniyorum
vücut su tutuyorsa inadina bol su iç faydasini görürsün :26:
misssss gibi valla daha ne olsun ya, tartin kafayi yemis sen böyle devam cok güzel menülerin
kendimi şöle bir dövesim varki anlatamam sbah işe geldim işyerindekiler kahvaltı yapr sofrayı bir donatmışlarkii anlatmıyorum aklınız kalmasın yok dedim oturmadım bile yemiyorum dedim sonra öğlen oldu sofraya oturdum 1 tabak çorba içtim ama yok kalkamadım sofrdan yaa kendime kızıyom ama bi andan hala yiyorum ne kadar iradesiizm diye ama hala yiyorum ya şu dietin ilk haftası nı bi aşmayı başarsam geris geliyor ama yapamıyorumyaaa irade sıfır demki diyorum ben gerçekten istemiyorum dr.kubilay zayıuflattığı programalra çıkartığı bi bayan var nuran orta kızı ekledim festen buldum baya sohbet ettim kız 157 kg 57 kg ya düştü ya nası yaptın diyorum iardene nası hakim oldun o bi ann diyor oan geldi oldum hemd ehiç kaçmak yapmadım diyor ben ki günde en az 2 lire kola 10 çikolata yeme alışkanlığım vardı diyor 2 sen azıma hiç birşey sokmadım diyor hatun ya
hosgeldin özlemcim, ne uyuz vücudumuz var dikkat ettikce ters tepiyor bu ara bende öyleyim, $oklama amaciyla bugün saf proteinle besleniyorum
vücut su tutuyorsa inadina bol su iç faydasini görürsün :26:
misssss gibi valla daha ne olsun ya, tartin kafayi yemis sen böyle devam cok güzel menülerin
bende geçen hafta yaptım saf protein 1 kilo gitti ama ertesi gün 500gr geri geldi sen bir dene bakalım kilo alacakmısın
bencede tartı kafayı yemiş ben kilo verdiğim için beni kıskanıyor
günaydın hepinizehayırlı cumalar
bi kaç gündür modum düşüktü,hiç yazasım bile gelmedi,hafta başından beri karnım ağrıyo ama daha bu sabah regl oldum,sanırım hem onun sıkıntısı hemde malum dolunaybiraz etkiledi beni,neyse bu sabah söküldümde rahatladım
neyseki diyetle ilgili herşey yolunda,karın ağrısına rağmen sporumu aksatmadım,bu akşamda var
kiloda bildireyim bari
geçen hafta : 72,5
bu hafta : 71,7
eh regle rağmen fena değil,inş.haftaya çok daha güzel sonuçlar alırımm
eee sizlerde durumlar nasıl:26::26:
esram,çiğdoşum,sinem,özlem,gülnihal abla,edaaa mucuksss
Bugün umutla doldum. Neden mi? Çünkü bugün bana verilmiş nimetlerin farkına daha iyi vardım. O vakit güneş daha nefis, hava daha berrak, daha masmavi göründü bana. Dedim ki kendi kendime: Demek ki insan nasıl görmek isterse öyle yaşar!
Bugün yaşamakta olduğumu unutmayarak yaşayışın bana verdiği bütün güzel hisleri tadacağım; günümü yaşamaya değer güzelliklerle dolduracağım.
Bugün karşıma çıkacak zorluklar karşısında yüce yaratıcıya yöneleceğim. Bu güçlükleri yenecek gücü bana bahşetmesi için ondan dileyeceğim ve hayatımı güzelleştirmek için güzel düşüneceğim
Bugün mutlu olacağım. Çünkü, insan içinde bulunduğu mutlulukları tadabildiği, görebildiği ve duyabildiği kadar mutludur. Çünkü insan mutlu olmaya karar verdiği oranda mutludur
Bugün bir dostumun hatırını soracağım. Birine bir iyilik yapacağım. Bir kırgınlık görürsem kimseye darılmayacağım. Bütün bunlarla birlikte kendimi akan hayat suyunun salınımına bırakacağım.
Bugün kimseye yol göstermeye kalkmadan kendi içimdeki dünyalara dönerek, oradaki faziletlerin göz kamaştırıcı ışıklarla bezenmesine, düşüncelerimin yükselip, ruhumun enginleşmesine çalışacağım.
Yüce Allahın, hemen yanı başımda olduğunu düşünerek hiçbir kötülükten korkmayacağım, hiç kimseye hiçbir kötülük de yapmayacağım.
Dünya yaşanacak kadar canlı, sevilecek kadar neşet, görülecek kadar güzel, hayran olunacak kadar anlamlıdır. Bugün bütün bunları duyarak, hissederek, yüreğimdeki tüm coşkuyla hayata şükrederek yaşayacağım.
reglnın ılk gunu olmasıa ragmen cok ıyı sonuc canımmm
ya bende ılk gun +2 bıle olabılıyo
benım bunyedemı sorun var acep?
bıde ılk günündeyken spor yapınca rahatsızlık vermıyomu?
ben ılk gun cok hareket etmeyı sevmıyorum yürüyüş bile yapsam sankı daha cok gelıyo gibi oluyo:)
günaydınnnn:119::119::119: gunaydınnnn :119::119:
nassınız hatunlarrr
cumanız mübarek olsunnn
istanbul bugün biraz kapalı bir havaya uyandı,gün içinde tekrar güneş açacak gib gözüküyor
umarım hepımız ıcın pırıl pırıl musmutlu,bol kazanclı,saglıklı bigün olurr
hayde bakalımmm iş başı
ilk müşterim geldı
öpüyorum sizi
günaydın hepinizehayırlı cumalar
bi kaç gündür modum düşüktü,hiç yazasım bile gelmedi,hafta başından beri karnım ağrıyo ama daha bu sabah regl oldum,sanırım hem onun sıkıntısı hemde malum dolunaybiraz etkiledi beni,neyse bu sabah söküldümde rahatladım
neyseki diyetle ilgili herşey yolunda,karın ağrısına rağmen sporumu aksatmadım,bu akşamda var
kiloda bildireyim bari
geçen hafta : 72,5
bu hafta : 71,7
eh regle rağmen fena değil,inş.haftaya çok daha güzel sonuçlar alırımm
eee sizlerde durumlar nasıl:26::26:
esram,çiğdoşum,sinem,özlem,gülnihal abla,edaaa mucuksss
Günaydinnnnn kizlar hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah!
Bildirim yapayimmmmm özlemisim, dün protein günüyle tam 1 kilo gitmis!
63.1'dim sabah
havanin yüzü burdada asik esram sonbahar geldi bile diyemiyorum direk kisa gectik keske azcik sonbahar yasasaydik ya :26:
kolay gelsinnnn
neslim harikasin tü tü tü nazar degmesin kuzum, dolunay seni pek etkilememis kilo yönünden ama
dolunay molunay hakgetire valla size kızlar maşallahınız var
çidocumm oranın kışıda sert geçiyo sanırım,burda henuz sonbahar yaşanıyo ama kışa geçiş yakındır:)
neslım bende haftaya regl olucam bu ay bende spor denemesı yapım bakım nasıl olacak,bendede hızlanacakmı kör olasıca metabolızma
slm kızlar hepınızı cok öpuyorum ,gıremıyorumm sıklıkla benı mazur görün,ama takıp edıyorum sızı merak etmeyın ,
neslim kılo vermıssın baya gonulden kutluyorum devamını dılıyorum, bende bu hafta aksam yemegını kesmıs durumdayım :) faydasını gordum epey :)
aksam yemıyorum ,sporumu yesılcayımı suyumu hıc ıhmal etmıyorum , kosu bandı buyuk bı nimet :):) aramız epeydır düzeldi ,kanka olduk :):)
kilo bıldırımım:80.4 kg haftaya cuma ne olur allah buyuk
hepınıze hayırlı cumalar çok öptüm
dolunay molunay hakgetire valla size kızlar maşallahınız var
çidocumm oranın kışıda sert geçiyo sanırım,burda henuz sonbahar yaşanıyo ama kışa geçiş yakındır:)
neslım bende haftaya regl olucam bu ay bende spor denemesı yapım bakım nasıl olacak,bendede hızlanacakmı kör olasıca metabolızma
slm kızlar hepınızı cok öpuyorum ,gıremıyorumm sıklıkla benı mazur görün,ama takıp edıyorum sızı merak etmeyın ,
neslim kılo vermıssın baya gonulden kutluyorum devamını dılıyorum, bende bu hafta aksam yemegını kesmıs durumdayım :) faydasını gordum epey :)
aksam yemıyorum ,sporumu yesılcayımı suyumu hıc ıhmal etmıyorum , kosu bandı buyuk bı nimet :):) aramız epeydır düzeldi ,kanka olduk :):)
kilo bıldırımım:80.4 kg haftaya cuma ne olur allah buyuk
hepınıze hayırlı cumalar çok öptüm
teşekkür ederim tatlımmbende seni tebrik ederimm
kuzum aslında taa geçen pazar 71,9 ü görmüştüm tartıda o yüzden bugünki rakama çokta sevinemedim ama yinede ne gitse kardır,bi an önce 69 ları görmek istiyorum,hatta çokkk sabırsızlanıyorumm:18::18:
teşekkür ederim tatlımmbende seni tebrik ederimm
kuzum aslında taa geçen pazar 71,9 ü görmüştüm tartıda o yüzden bugünki rakama çokta sevinemedim ama yinede ne gitse kardır,bi an önce 69 ları görmek istiyorum,hatta çokkk sabırsızlanıyorumm:18::18:
bencede yap canım,hemm bırak akıp gitsin ne olucakki
sinemmmmmcanım süpersin,inan senin adına çok çok seviniyorum,inş.haftaya veda ediyosun 80 lere
aynen hiç bozmadan devam canımm
tskler esram regl megl dinleme direk basla spora valla etkisi oluyor, olmasa bile incelmeye devam edersin
selam sinemcim tebrikler azimle gönderiyorsun kilolari helal olsun
neslim tesekkür ederim canim benim
olsun canim cok iyi bi rakam regli haline göre sevin sevin bundan bi ay önce nasildin hatirlat kendine
ayy son 3 bucuk saat aksam olsa hemen
okullar açıldı pek giremiyorum ama diyet spor hiçkaçamaksız devam ediyor.önceden kıyafetler dar olurdu içine giremezdim hep aynı kıyafeti giyerdim şimdi bütün kıyafetlerim bol geliyor çok seviniyorum 42 beden pantolon dar olyordu şimdi bol oluyor çok mutluyım.
yarın kızımın okulunu değiştirecem çok istediğim bir okul var inşallah olur bana dua edin olması için yarın görüşürüz öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?