Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Arkadaşlar bilinçli diyet yapmak çok önemli tabi ve bence bir önemli nokta da protein ağırlıklı diyet yaparken kaş yapayım derken göz çıkartmamak. protein almak için tükettiğimiz etin yağını yakmadan suya bırakan dolayısıyla kalorisini minimuma düşüren bir ızgara buldum sonunda. Akıllı ızgara diye bir ürün. ben şahsen memnunum

bende senin gibiydim sen nasıl olsa diyet gitti diye akşamda yemeye devam edersin ben hep öyle yapardım nasıl olsa bugün bozdum yarın devam ederim deyip bol bol yerdim ama o yarın hiçgelmezdi.bugün yarın derken aylar yıllar geçiyor.artık öyle yapmıyorum diyeti bozduysam spora yükleniyorum ve bir sonraki öğünü hafif geçiriyorum.
mesela pazar günü pikniğe gittim ne bulduysam yedim cips cola dondurma çikolata bir güzel yedim.eve geldiğimde hadi bakalım okadar yedin tabiki bir bedeli olacak dedim ve spora yüklendim o hırsla 1 saat 45 dakika spor yaptım akşam meyve yiyip yattım sabah tartı eksiyi gösteriyordu.
yani sen öğlen kaçırdıysan bunu akşam telafi et akşamı hafif geçir meyve yoğurt gibi ve yediğin için kendine ceza ver ve bol spor yap.sakın nasıl olsa bugün bozdum deyip bırakma eğer bunu alışkanlık haline getirirsen bir süre sonra diyeti devam ettirirsin.ceza verdiğin gibi kilo verince kendine ödül ver mesela 5 kilo verince bir öğün istediğin bir şeyi ye.mesela ben 69 olursam adana ve künefe yiyecem

bende geçen hafta yaptım saf protein 1 kilo gitti ama ertesi gün 500gr geri geldi sen bir dene bakalım kilo alacakmısın

bencede tartı kafayı yemiş ben kilo verdiğim için beni kıskanıyor

bende geçen hafta yaptım saf protein 1 kilo gitti ama ertesi gün 500gr geri geldi sen bir dene bakalım kilo alacakmısın

bencede tartı kafayı yemiş ben kilo verdiğim için beni kıskanıyor

aslinda bence bi kisminin geri gelmesi mantikli sonucta yagdan yakmiyoruz sporla desteklesem neysede bugünlük spor yapamicam :26:

hahah o kiskanan tartiya inat 1 hafta tartilma sende; bence sonucu kayda deger olcak kaçamak sifirsa

günaydınnnn:119::119::119: gunaydınnnn :119::119:

nassınız hatunlarrr
cumanız mübarek olsunnn
istanbul bugün biraz kapalı bir havaya uyandı,gün içinde tekrar güneş açacak gib gözüküyor
umarım hepımız ıcın pırıl pırıl musmutlu,bol kazanclı,saglıklı bigün olurr
hayde bakalımmm iş başı
ilk müşterim geldı
öpüyorum sizi

günaydın hepinize hayırlı cumalar

bi kaç gündür modum düşüktü,hiç yazasım bile gelmedi,hafta başından beri karnım ağrıyo ama daha bu sabah regl oldum,sanırım hem onun sıkıntısı hemde malum dolunaybiraz etkiledi beni,neyse bu sabah söküldümde rahatladım

neyseki diyetle ilgili herşey yolunda,karın ağrısına rağmen sporumu aksatmadım,bu akşamda var

kiloda bildireyim bari

geçen hafta : 72,5

bu hafta : 71,7

eh regle rağmen fena değil,inş.haftaya çok daha güzel sonuçlar alırımm

eee sizlerde durumlar nasıl:26::26:

esram,çiğdoşum,sinem,özlem,gülnihal abla,edaaa mucuksss

Bugün umutla doldum. Neden mi? Çünkü bugün bana verilmiş nimetlerin farkına daha iyi vardım. O vakit güneş daha nefis, hava daha berrak, daha masmavi göründü bana. Dedim ki kendi kendime: “Demek ki insan nasıl görmek isterse öyle yaşar!”
Bugün yaşamakta olduğumu unutmayarak yaşayışın bana verdiği bütün güzel hisleri tadacağım; günümü yaşamaya değer güzelliklerle dolduracağım.

Bugün karşıma çıkacak zorluklar karşısında yüce yaratıcıya yöneleceğim. Bu güçlükleri yenecek gücü bana bahşetmesi için ondan dileyeceğim ve hayatımı güzelleştirmek için güzel düşüneceğim

Bugün mutlu olacağım. Çünkü, insan içinde bulunduğu mutlulukları tadabildiği, görebildiği ve duyabildiği kadar mutludur. Çünkü insan mutlu olmaya karar verdiği oranda mutludur
Bugün bir dostumun hatırını soracağım. Birine bir iyilik yapacağım. Bir kırgınlık görürsem kimseye darılmayacağım. Bütün bunlarla birlikte kendimi akan hayat suyunun salınımına bırakacağım.

Bugün kimseye yol göstermeye kalkmadan kendi içimdeki dünyalara dönerek, oradaki faziletlerin göz kamaştırıcı ışıklarla bezenmesine, düşüncelerimin yükselip, ruhumun enginleşmesine çalışacağım.

Yüce Allah’ın, hemen yanı başımda olduğunu düşünerek hiçbir kötülükten korkmayacağım, hiç kimseye hiçbir kötülük de yapmayacağım.

Dünya yaşanacak kadar canlı, sevilecek kadar neşet, görülecek kadar güzel, hayran olunacak kadar anlamlıdır. Bugün bütün bunları duyarak, hissederek, yüreğimdeki tüm coşkuyla hayata şükrederek yaşayacağım.

reglnın ılk gunu olmasıa ragmen cok ıyı sonuc canımmm
ya bende ılk gun +2 bıle olabılıyo
benım bunyedemı sorun var acep?
bıde ılk günündeyken spor yapınca rahatsızlık vermıyomu?
ben ılk gun cok hareket etmeyı sevmıyorum yürüyüş bile yapsam sankı daha cok gelıyo gibi oluyo:)

esrammm ne kaa hoş bi yazı,bana bile pozitif enerjin geldi valla

aslında benimde haftaiçi 1 kg kadar artım oldu ama 2 gündür akşamları bişey yemiyorum esram sanırım ondan az hasarla atlattım bugünü,1-2 güne biraz daha iner eminimm

canım genelde benim 2.gün çok yoğun oluyo,o yüzden bugün rahatım,bide reglken spor yapınca vücut daha çok kalori harcıyomuş ya onuda es geçmek istemiyorum

Günaydinnnnn kizlar hayirli cumalar, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah!

Bildirim yapayimmmmm özlemisim, dün protein günüyle tam 1 kilo gitmis!

63.1'dim sabah

havanin yüzü burdada asik esram sonbahar geldi bile diyemiyorum direk kisa gectik keske azcik sonbahar yasasaydik ya :26:

kolay gelsinnnn

neslim harikasin tü tü tü nazar degmesin kuzum, dolunay seni pek etkilememis kilo yönünden ama

dolunay molunay hakgetire valla size kızlar maşallahınız var
çidocumm oranın kışıda sert geçiyo sanırım,burda henuz sonbahar yaşanıyo ama kışa geçiş yakındır:)
neslım bende haftaya regl olucam bu ay bende spor denemesı yapım bakım nasıl olacak,bendede hızlanacakmı kör olasıca metabolızma

slm kızlar hepınızı cok öpuyorum ,gıremıyorumm sıklıkla benı mazur görün,ama takıp edıyorum sızı merak etmeyın ,
neslim kılo vermıssın baya gonulden kutluyorum devamını dılıyorum, bende bu hafta aksam yemegını kesmıs durumdayım :) faydasını gordum epey :)
aksam yemıyorum ,sporumu yesılcayımı suyumu hıc ıhmal etmıyorum , kosu bandı buyuk bı nimet :):) aramız epeydır düzeldi ,kanka olduk :):)
kilo bıldırımım:80.4 kg haftaya cuma ne olur allah buyuk
hepınıze hayırlı cumalar çok öptüm

Son düzenleme:

teşekkür ederim tatlımmbende seni tebrik ederimm

kuzum aslında taa geçen pazar 71,9 ü görmüştüm tartıda o yüzden bugünki rakama çokta sevinemedim ama yinede ne gitse kardır,bi an önce 69 ları görmek istiyorum,hatta çokkk sabırsızlanıyorumm:18::18:

bencede yap canım,hemm bırak akıp gitsin ne olucakki

sinemmmmmcanım süpersin,inan senin adına çok çok seviniyorum,inş.haftaya veda ediyosun 80 lere

aynen hiç bozmadan devam canımm

tskler esram regl megl dinleme direk basla spora valla etkisi oluyor, olmasa bile incelmeye devam edersin

selam sinemcim tebrikler azimle gönderiyorsun kilolari helal olsun

neslim tesekkür ederim canim benim

olsun canim cok iyi bi rakam regli haline göre sevin sevin bundan bi ay önce nasildin hatirlat kendine

ayy son 3 bucuk saat aksam olsa hemen

Son düzenleme:

gidiyo vallahı bende kendıme ınanamıyorum, bak gıremıyorum ama hep müjdelı haberlerle gelıyorum ,karsınıza,çizelgemı sağa kaydırmak çok keyifli,
sizde masallah cok ıyı gıdıyosunuz ,arkanızdan gelıyorummm tutmayın beni :)
7li rakamı görim resmını çekicem koyucamm :) yıllardır göremedım gıttı :)

günaydın nihayet tartı eksilere geçiş yaptı çok mutluyum oley oley oley 71.9 geçen hafta nasıl olduğunu anlayamadığım 74 kilodan kurtuldum ve çok mutluyum

okullar açıldı pek giremiyorum ama diyet spor hiçkaçamaksız devam ediyor.önceden kıyafetler dar olurdu içine giremezdim hep aynı kıyafeti giyerdim şimdi bütün kıyafetlerim bol geliyor çok seviniyorum 42 beden pantolon dar olyordu şimdi bol oluyor çok mutluyım.

yarın kızımın okulunu değiştirecem çok istediğim bir okul var inşallah olur bana dua edin olması için yarın görüşürüz öptüm hepinizi

Allah kolaylık versin canım.........
dükkanı ben açıyorum..günaydın hatunlarrrrrrrrr..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…