slm kızlar
bu ara pek yazasım yok nedense,arada girip bakıyorum sadece,zaten pek gelen gidende yok:26::26:
edacımm takip ettiğim kadarıyla atağı bitirmişsin,eminim seyirde daha çok rahat edeceksin,ama sebzelerin su tuttuğunu unutma,yani ilk zaman tartıda 300-500 artı görebilirsin hiç takılma,sana tavsiyem sp den sonra tartıl
sinemimm senin yazılarını okudukça çok seviniyorum,78 lere düşmüşsün,kız bana yaklaşıyon vallaresimleri büyük bi heyecanla bekliyoruz bitanecimm
bende 70,5 ta takılı kaldım,hatta hafta sonu 71 lere tekrar çıktım,sebebinide hiç bilmiyorum,bu sabah yine 70,5 çıktım,sanırım yıllardır 70 in altına bi türlü inemediğim için vücut direniyo,yeni kilosuna alışamıyo bi türlüneyse acelemiz yok bekleriz
68 e bi düşeyim bende önce sonra yapıcam sinemcim,o zaman tam 20 kg oluyo
bu arada yarın bizim 3.evlilik yıldönümümüzzaman nasıl çabuk geçti yaa:44:
eşim izin almış,ne yapacak hiç bilmiyorum,:26:birde şu sıralar ev alma hayalimiz var,inş.gönlümüze göre bi yer bulursak almayı düşünüyoruz,yarın emlakçıdan randevu almış kocacım,bi kaç eve bakıcak,tabi onun niyeti hemen yarın almak ama bu işleri çok aceleye getirmemek lazım dimiben tabi hala inanamıyorum,eskişehire gitme planları yapan ve asla burda kalmam hele ev asla almam diyen adam gitti yerine bambaşka biri geldi fikrini ne değiştirdiyse iyiki değiştirdi
neslim harıkasın sen ,şeytanın bacagını bu sefer kırdık gercekten ,ben sana nasıl yetişim yahu ,oo cok yolum var daha :),senın hedefıne cok az kaldı , bı artı bı eksı gıde gıde hedefıne ulasıcaksın inş. :)
20 kg gitti diyebılmek allahım ne güzel bir telaffuz o öyle ,az kaldı inş. çıtır bı bayan olarak hayatımızı devam ettırıcez neslimm
vallahı eşinede çok şaşırdım ,inadını kırmış he sonunda bravo vallahi, rahatsızlıgı tamamen bıttı dımı canım ,
ahaaa yakaladımm siziiii
neslişş nerdesınnn kız senn 70lık çıtırım benımmm
ayyy senıon şuankı kılon varya benım hayal kılommm ben 70 olsammm burda 5 takla atarımm:)
gerçı senın hedef 65mıydı ne kaldı surda 5 kılooo şaka gibi hemen gider oo zaten sana dukan aralıkta ıdeal kılodasın demıstı yanlıs hatırlamıyosammm..
sınemımmm yazmaıyom yaa suandada 2 kişi var hala valla içim kasvetlendı bıktım boyle bısey bekleyıp gözümün içine bakan ınsanlardan
ahaaa yakaladımm siziiii
neslişş nerdesınnn kız senn 70lık çıtırım benımmm
ayyy senıon şuankı kılon varya benım hayal kılommm ben 70 olsammm burda 5 takla atarımm:)
gerçı senın hedef 65mıydı ne kaldı surda 5 kılooo şaka gibi hemen gider oo zaten sana dukan aralıkta ıdeal kılodasın demıstı yanlıs hatırlamıyosammm..
sınemımmm yazmaıyom yaa suandada 2 kişi var hala valla içim kasvetlendı bıktım boyle bısey bekleyıp gözümün içine bakan ınsanlardan
canım benim teşekkür ederimevet evet bu sefer kırdık gibi canım,hem sen niye yetişemiyomuşsun,ne kalmışki
dün gece eşimde dedi zayıfladıkça daha bi sexi oluyosun diyeeahahaaa artık kim tutar beni,kaçamaksız tam gaz devam,dediğin gibi artı eksi hedefe ulaşıcazz
sinemcim çok şükür eşim şu anda çok çok iyi,arada kötü olduğu oluyo ama ayda yılda bir,her insanda olan şeylervalla inadının kırılmasında birazda eskişehirdekilerin payı büyük,en son bayramda yanlız gitmişti,pek aradığı ilgiyi bulamadı,banada diyo şimdi oraya gitsek zaten benim doğru dürüst kimsem yok,ee bide sen ailenden ayrı kalıcan bide sen hasta olma diye,bunları bende çok söylemiştim ama kendinin anlaması çok iyi oldu
canım benim teşekkür ederimevet evet bu sefer kırdık gibi canım,hem sen niye yetişemiyomuşsun,ne kalmışki
dün gece eşimde dedi zayıfladıkça daha bi sexi oluyosun diyeeahahaaa artık kim tutar beni,kaçamaksız tam gaz devam,dediğin gibi artı eksi hedefe ulaşıcazz
sinemcim çok şükür eşim şu anda çok çok iyi,arada kötü olduğu oluyo ama ayda yılda bir,her insanda olan şeylervalla inadının kırılmasında birazda eskişehirdekilerin payı büyük,en son bayramda yanlız gitmişti,pek aradığı ilgiyi bulamadı,banada diyo şimdi oraya gitsek zaten benim doğru dürüst kimsem yok,ee bide sen ailenden ayrı kalıcan bide sen hasta olma diye,bunları bende çok söylemiştim ama kendinin anlaması çok iyi oldu
anladım kuzum zaten sen sıkıntı yapma ben seni hepp beklerimm
esraaaasıl sen nerelerdesin kuzuuu,özlemişim valla gel bi öpem
evet yaa şaka gibi ama hedefe 5 kilom kaldı,dukan amcam 21 kasımda 65 sin dedi,ama ben yılbaşına bile razıyımm
canım sende görüceksin o rakamları,tabi senin 70 lik halin benim 50 lilik halim gibi oluır,malum bende boy moy yok
wawwwww tanere bak senn :):) seksi he ,ee demesıde ıyı bişi tabi
neslim aman anzar değmesın allah daha ıyı etsın,ogunlerı bı daaha yasatmasın
ya bu erkekler var ya tam sopalık illa bekledıgı ılgıyı göremıyıncemı eşi haklı çıkıyo,neyse çok sevındım bu durumun olmasına bide seni aılenden ayırıp göturucektı :):) ,belkı aılene daha süşkün olur da kıymetını bilir
eskısehırde kım varkı canımm
senın eşının annesı falan vefat etmıstı dımı??
en güzeli düzen kurdugun yerdır 3 yıldır burda oda alışmıştır artık
ınsallah gönlünüze göre bi ev bulup yerleşirsiniz canım
ama emlakcıdan cok dırek mal sahıbının sattgı evlerı bulmaya calışın boşu boşuna para verılıyo emlakcılara gıcık oluyorum:)
esraaaasıl sen nerelerdesin kuzuuu,özlemişim valla gel bi öpem
evet yaa şaka gibi ama hedefe 5 kilom kaldı,dukan amcam 21 kasımda 65 sin dedi,ama ben yılbaşına bile razıyımm
canım sende görüceksin o rakamları,tabi senin 70 lik halin benim 50 lilik halim gibi oluır,malum bende boy moy yok
yaa kiloluyken şimdi allahı var,bi gün bile kötü bişey demedi,hep ben seni her halinle seviyorum dedi,hatta bana sen çok şekilcisin bile dedi ama şimdi zayıfladıkça aşkım yaa gerçekten baya kiloluydun diyo
işte sinemim erkekler ne deyimki,mantık aramayacksın,illa bi şeylerin kafalarına dank etmesi lazım,valla şu ara sevincimi bile çok yaşamıyorum büyü bozulacak diye
eşim eskişehirli benim esracım,babası ve kardeşi orda,evet şimdi ilk zamanlardaki gibi değil,alıştı artık,bide burda yaşam oraya göre daha kolay ve daha ucuz,ee bide ben burda çalışıyorum falan ,artılar daha çok,işte anlaması biraz zaman aldı,beni üzdüğüyle kaldı
emlakçıya para vermek benimde hiç işime gelmiyo ama direk ev sahibindende ev bulmak ne kadar zor,ben sırf bu yüzden acele etmek istemiyorum ama kocacım artık kira vermek istemiyorum diyo,bakalım artık hayırlısı
valla bana ev deyınce elım dırek sahıbınden coma gidiyo al bakımsende şu lınkı bı ıncele:)
huyum kurusun
:)
Sahibinden 3+1, 120 m2 Satılık Daire 55.000 TL'ye sahibinden.com'da - 139286618
allahın ıznıyle gönlünüze göre bı ev alın ınsallah
yalnız şöyle bı baktımda ev fıyatlarına,yemın edıyorum artık ıstanbulda yaşanmazz
esrammm bizde sahibindenin abonesi olduk vallahergün eşimde bende inceliyoz,hatta birbirimize beğendiklerimizi gönderiyoz
ama dediğin gibi ev fiyatları uçmuş,tabi burası istanbula göre yine iyi sayılır,bakalım bizim bi miktar birikmişimiz var altınlar falan,birazda kayınpederim yardım edicek,kalanıda kredi çekicez,ama sanırım bu aralar kredi fazileride çok yüksek,ne dersin bi bankacı olarak inermi faizcikler
faizlerı cok düşük degil canım ozellıkle masraflardan bındırıylar zaten..
eksperın belırleyecegı degerın%70ini verıyo banka yasal olarak,gerı kalanını mutlaka nakıt temın edın
bide benım tavsıyem oncelıkle ziraat bankası cunku oranı gecen ay 0,65 0,64lerdeydı çok ıyı oran..
ıkıncıde halkbankası..oda 0,70-0,71 olması lazım
özellerde yuksek olur,gel biz verelım dıcem ama 0,99 oranıyla kıyamam arkadasıma:)
bide eger esın cekecekse sen kefıl ol,ki o kamuda ona daha rahat cıkar ödedıgınız bi kredı yoksa rahat alabırsınız diye düşünüyorumm
tabı alacagınız evın fıyatıda onemlı
esrammm bizde sahibindenin abonesi olduk vallahergün eşimde bende inceliyoz,hatta birbirimize beğendiklerimizi gönderiyoz
ama dediğin gibi ev fiyatları uçmuş,tabi burası istanbula göre yine iyi sayılır,bakalım bizim bi miktar birikmişimiz var altınlar falan,birazda kayınpederim yardım edicek,kalanıda kredi çekicez,ama sanırım bu aralar kredi fazileride çok yüksek,ne dersin bi bankacı olarak inermi faizcikler
canım şu anda halk,vakıf ve ziraatin fazin oranları 0,85-0,89 arası bişey,krediyi eşim çekecek zaten,dediğin gibi kamuda çaılştığı için sorun olmaz biz en fazla 50 yada 60 bin falan çekeriz esracım,alacağımız ev de 100 ü geçmesin istiyoruz,bakalım 90 -95 arası bi kaç sıfır ev bulduk,yarın bakmaya gidicez,hayırlısı artık
slm kızlar
bu ara pek yazasım yok nedense,arada girip bakıyorum sadece,zaten pek gelen gidende yok:26::26:
edacımm takip ettiğim kadarıyla atağı bitirmişsin,eminim seyirde daha çok rahat edeceksin,ama sebzelerin su tuttuğunu unutma,yani ilk zaman tartıda 300-500 artı görebilirsin hiç takılma,sana tavsiyem sp den sonra tartıl
sinemimm senin yazılarını okudukça çok seviniyorum,78 lere düşmüşsün,kız bana yaklaşıyon vallaresimleri büyük bi heyecanla bekliyoruz bitanecimm
bende 70,5 ta takılı kaldım,hatta hafta sonu 71 lere tekrar çıktım,sebebinide hiç bilmiyorum,bu sabah yine 70,5 çıktım,sanırım yıllardır 70 in altına bi türlü inemediğim için vücut direniyo,yeni kilosuna alışamıyo bi türlüneyse acelemiz yok bekleriz
68 e bi düşeyim bende önce sonra yapıcam sinemcim,o zaman tam 20 kg oluyo
bu arada yarın bizim 3.evlilik yıldönümümüzzaman nasıl çabuk geçti yaa:44:
eşim izin almış,ne yapacak hiç bilmiyorum,:26:birde şu sıralar ev alma hayalimiz var,inş.gönlümüze göre bi yer bulursak almayı düşünüyoruz,yarın emlakçıdan randevu almış kocacım,bi kaç eve bakıcak,tabi onun niyeti hemen yarın almak ama bu işleri çok aceleye getirmemek lazım dimiben tabi hala inanamıyorum,eskişehire gitme planları yapan ve asla burda kalmam hele ev asla almam diyen adam gitti yerine bambaşka biri geldi fikrini ne değiştirdiyse iyiki değiştirdi
neslim harıkasın sen ,şeytanın bacagını bu sefer kırdık gercekten ,ben sana nasıl yetişim yahu ,oo cok yolum var daha :),senın hedefıne cok az kaldı , bı artı bı eksı gıde gıde hedefıne ulasıcaksın inş. :)
20 kg gitti diyebılmek allahım ne güzel bir telaffuz o öyle ,az kaldı inş. çıtır bı bayan olarak hayatımızı devam ettırıcez neslimm
vallahı eşinede çok şaşırdım ,inadını kırmış he sonunda bravo vallahi, rahatsızlıgı tamamen bıttı dımı canım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?