Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın kızlar,

bu tartı beni delirticek ,tam 2 haftadır 78.3 kg mım tartı bazen yukarı çıkıyo bı bakmısım tekrar aynı kıloya düşmüşüm ,78 in zincirlerini bu hafta sonu kırıcam inş. (1 gun ayran detoksu yapmayı düşünüyorum )

sizde durumlar nasıl ?

katılıyorum dışarda yemek çok zevkli olmaya başladı. dün yine dışardaydık az daha size ilk kaçamağım yazacaktım ki mantar izinli sebzelerimdeymiş çok sevindim. dün bir yere gittik yemeğe ya diyet menü budur abi dedirttiler bana ızgara tavuk ve ızgara sebze olsun pilav patates yanındaki diğer mezeleri istemiyorum dedim. adam bir tabak getirdi ızgara tavuk ızgara mantar, biber ayrıca haşlanmış ıspanak, brokoli sanırım diyet yapan aç insan profili çizdim :))) full doluydu bende full serbest mantarı da hatırlamıyorum ama müthiş görünüyor diye yedim. tek kötü yanı saat 8 di

bende leblebi istiyorum ama 65 olursam yolla bana zaten şimdi yasak :)))

günaydın hepinizeehayırlı cumalar

maalesef haftaiçi 70 lere inen kilom 3 haftadır cumaları 71 lere çıkıyo,valla deli olucam,şimdiye çoktan görmem lazımdı 60 ları ama yok olmuyo,hayır kaçamak falanda yapmıyorum,dün protein günü olmasına rağmen bugün artıdayım

kilom 71,4 oysa 2 gün önce 70,5 dü

bende haftasonu 2+2 ye geçicem,ve sınırlı izinli dahil hiç bir gıdayı tüketmicem,ve tabi spora ağırlık vermem lazım

sinemcim üzülme canım sende,baksana bi tek sen değilsin,haftasonu bi şaşırt vücudunu,sende biraz hareketi artır bakalım

edacımm sen hele bi düş 65 e,istediğin leblebi olsun canımm

ay neslihancım insan sinirleniyo ,üzülüyo ama olsun bunada şükür demeden geçemicem :)
esraya da söledım inş. ocak ın ilk günü hedefımıze çoktan ulaşmış olcaz ,nasipse :),bunun hayalı bıle güzel

günayyyydınnnnnn hatuncuklarrrrrr hayırlı cumalar hepınızee

sabah volkının toplantısı var dıye anama gittim ordan servıse bınmek için
servıste saolsun gelmedı taksıyle geldım ama servısı beklerken dondum resmen,bu sonbahar degıl resmen kara kış..
akşamada gelmıycek ben yıne annemlere geçicem,ozlemısım bekarlıktakı gibi iş çıkışı anneme gitmeyi:)

sizlerde ne var ne çokkk
edacan nasıl gidiyooo dakınn:)
neslımmm bu sabah bana esraaaaaaa 69,9 olmuşummm de haddiii:)

neslım acaba 2 gün dukana ara verıp farklı bişey denesen detoks gibi,sonrasında ptesiden itibaren 2+2 devam etsen nasıl olur??
uzun zamandır dukan yapınca bunye bunamı alıştı acap??

aynen öyle sinemimm,önceki hallerimi düşündükçe şükrediyorum şimdiki durumuma,evet kesinlikle 2014 e hedefimize ulaşmış şekilde giricez ondan eminimm
neslım acaba 2 gün dukana ara verıp farklı bişey denesen detoks gibi,sonrasında ptesiden itibaren 2+2 devam etsen nasıl olur??
uzun zamandır dukan yapınca bunye bunamı alıştı acap??

esramm sana o haberi vermeyi çok isterdim ama maalesef,ama haftaya söz veriyorum olucak

canım dukana ara vermem demek seyir süresini uzatmam demek,ben bi an önce bitirip güçlenndirmeye geçmek istiyorum,maalesef böyle duraklamalar olabiliyo,bunun için 2+2 yada yumruk yöntemi gibi şeyler yapıcam,vücudu şaşırtmam lazımm

eee sende durumlar nasıl bakemm

unuttum sölemeyi 2 gündür wc problemimde var,sanırım birazda onun etkisi var,bakalım esramın kayısılı form çayından içiyorum,umarım etki eder

Günaydin kizlarrrr hayirli cumalar hepinizede

Neslim; alinti yapmadim canim hersey cok güzel gözüküyodu, Allahim daha nice yillar nasip etsin masallah canim size

Esram; benim deli dolu arkadasim, ortami kirip geçiren, grubumuzun en kendiyle barisik insani napiyosun

Sinem; senin gibi istikrarli kilo vereni görmedim, azmine hayranim valla tebrikler canimmm

Edaaa; dukan amcayla iyi geçiniyor musunuz?

ve geriye gülnihal abla kaldi sanada selam ablacim

Bendeniz ise bu hafta pazartesi ise gelip sonrasinda hasta düsmüs ve evde yatmis biri olaraktan bugün yeniden sahalardayim Allahtan bugün cuma.. bi pazartesi bi cuma calismis oldum bi hafta içinde

canımmmm çok teşekkür ederim,güzel dileklerine kocaman aminn

sen hasta mı oldum kuzucum yaa,hay allah çok geçmiş olsunneyin var canım,şimdi nasılsınn:26:

günaydın çıtırlar...

dün evde dukana uygun kek yapayım dedim. görüntü mükemmel oldu hatta eşim bile hayran kaldı slikon kalıbım baya şekilli güzel taş gibi çıktı yanlız ben 1 dilimin yarısını yiyemedim. bir daha keke girişmeyeceğim. yinede dökmedim görüntü güzel koydum mutfağın ortasına bakıyoruz :)))

canımmmm çok teşekkür ederim,güzel dileklerine kocaman aminn

sen hasta mı oldum kuzucum yaa,hay allah çok geçmiş olsunneyin var canım,şimdi nasılsınn:26:

tesekkür ederim neslim

malesef bogazlarim acayip sisti, iki gün corbadan baska bisey yiyip içemedim. yeni öksürük basladi bide ama halsizlik yok cok sükür daha iyiyim

ev bakiyomussunuz kuzum ne güzel, insallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz

aileniz ordami sizin? uzak degilsiniz galiba akrabalara?

Günaydin edacim görüntü hakkaten muhtesem
yiyememenin sebebi tadi mi kötüydü, miden az yemeye mi alisti

kızzz çidooo bende kızacaktım sana nerelerdesın bakim sen diye ama hasta olmuşun kuzum
hayırdır grip falanmı başka bişeymi ne oldii:)
kırıp geçirmek derken sen benım popoma lafmı attın bakım poposuyla dagları devıren diye:)
gerçi ben gülmekten kırıp geçiren olarak algılıyorum
bu arada ben senı facede görüyorum ama arkadaslık ıstegı gonder yazıyodu sildinmi benııı yada benmı senı sıldımmm
ne oldu anlamadımm

edaa bu kekın tadını hayal edıyorumda söyle damla çıkolata cevız tarcın havuç vs..:)üfff
tipi güzel ama tadı iyi degil heralde ne var bunun içinde??
bıde sılıkon kalıplara güvenemedım ben oldum olası,plastık kokusu falan olmuyo dımı
kalıp seklı 10 numara

bizde soğuktan şorttan kapriye terfi ettik :))) gerçi ben ettim sokakta etmeyen vatandaş çok ruslar zaten hala donla geziyor...

dukanım artık bana dokanmıyor aramız iyi birde sebze gününde kıtlıktan çıkmış gibi sebzelere saldırmasam iyi olacak :))) hiç aklıma gelmezdi sebzelerle aramın böyle olacağı...

kızzz onu bunu boşver de sen ne alemdesin nedir kiloda son durum nasıl gidiyor ??????????

tadı kötü elma aroması koydum tarçın koydum birde goji berry meyvesi ekledim içine kokusu muhteşem görüntü süper ama tat yok tatlandırıcı olmasından ön yargılı mıyım neyim beğenemedim. mini mini parçaladım tabakta yanımda duruyor midem kazındı az önce bir parça attım ağzıma tüm açlık hislerimi törpüledi hatta fazla törpülüyor ağzıma birşey alasım kalmadı

hiiiiiiiiiiiiiiii inanmiyorum beni sildin mi face'den tamam buraya kadarmis arkadasligimiz konusma bidaha benimle

yok kiz ha$a popona laf etmedim asil poposuyla daglari deviren benim cok sakarim varya ben

grip gibi bisey anjin diyorlar yani bogaz enfeksiyonu diyeyim, ateslendim falan baya agirdi ilk 2 gün :26:

üfff gelmememe kizmada 64 kiloyum onun için kiz bana
dün evdeyken bogazimda acilmisken cips cikolata yuvarladim mideye :26: haliyle sabah 64 ciktim

hahahahahah koptum valla

hep yap sen bu kekten, iyi frenleyiciymis

yok güzelim tatlandırıcı+goji berry meyvesi+tarçın+elma aroması+yulaf kepeği+ süt+yumurta

daha önce ben havuçlu yapmıştım köşeleri bu kadar güzel çıkmadı yada ben parçaladıydım ama malzemeden olsa gerek bu kalıp gibi çıktı... ben güvenirim silikona benim spatulamda silikon hiç plastik kokusu almadım ne ondan ne bundan hem özel silikon bunlar sonuçta yağ koymadan yapışmadan mis gibi kek :))) kalıp şekli çok güzel de eğer çikolatalı yada yumuşak akışkan birşeyler varsa çıkarması zor oluyor :)

hahahahahah koptum valla

hep yap sen bu kekten, iyi frenleyiciymis

hemde ne frenleyici... size de yollayayım mı??

haftaya antepe gideceğiz yolda sen ne yiyeceksin dedi kocacım bu keki dedim haftaya diyorum eda kalırmı bu dedi kalır içinde bozulacak birşey yok hepsi kimyasal ayrıca yiyipte bitirmemde imkansız yolda yerim ben bunu dedim. sanırım bu kek bana 1 ay gider :))))

geçen bir arkadaşım yaptığı kruvasanların resmini koymuş. altına biri yorum yazmış bunca yıl okuyacağına bana gelsen 1 saatte öğretirdim sana demiş. arkadaşımda altına yorum yazmış. tamam 1 saatte öğreteceğin kruvasanlar benim yaptıklarım gibi 1 sene raf ömrüne sahip olsun ben işi bırakırım seni almaları içinde referans olurum demiş :)))))))))))

aynen o hesap benim bu kekte gider 1 ay :)

Edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…