evet esram dukan dışarıda olunca çok daha rahat oluyo,mutlaka sana uygun bişeyler oluyo,pilavını pidesini almadınmı al sana dukan menü
eşimde ben hiç bişey yemiyorum diye yeme içme işine hiç girmemiş zaten,yoksa pasta falan kesin olurdu
duraklama içinde vücutta şaşırıyo ne yapsın,hiç inemediki bu kilolara,direniyo ama kırarım ben onun direncini
inş.bayrama görücem 60 ları
sen ne zaman istersen hemen kargolarım leblebileri sen iste yavrumm
ay neslihancım insan sinirleniyo ,üzülüyo ama olsun bunada şükür demeden geçemicem :)günaydın hepinizeehayırlı cumalar
maalesef haftaiçi 70 lere inen kilom 3 haftadır cumaları 71 lere çıkıyo,valla deli olucam,şimdiye çoktan görmem lazımdı 60 ları ama yok olmuyo,hayır kaçamak falanda yapmıyorum,dün protein günü olmasına rağmen bugün artıdayım
kilom 71,4oysa 2 gün önce 70,5 dü
bende haftasonu 2+2 ye geçicem,ve sınırlı izinli dahil hiç bir gıdayı tüketmicem,ve tabi spora ağırlık vermem lazım
sinemcim üzülme canım sende,baksana bi tek sen değilsin,haftasonu bi şaşırt vücudunu,sende biraz hareketi artır bakalım
edacımm sen hele bi düş 65 e,istediğin leblebi olsun canımm
günaydın hepinizeehayırlı cumalar
maalesef haftaiçi 70 lere inen kilom 3 haftadır cumaları 71 lere çıkıyo,valla deli olucam,şimdiye çoktan görmem lazımdı 60 ları ama yok olmuyo,hayır kaçamak falanda yapmıyorum,dün protein günü olmasına rağmen bugün artıdayım
kilom 71,4oysa 2 gün önce 70,5 dü
bende haftasonu 2+2 ye geçicem,ve sınırlı izinli dahil hiç bir gıdayı tüketmicem,ve tabi spora ağırlık vermem lazım
sinemcim üzülme canım sende,baksana bi tek sen değilsin,haftasonu bi şaşırt vücudunu,sende biraz hareketi artır bakalım
edacımm sen hele bi düş 65 e,istediğin leblebi olsun canımm
ay neslihancım insan sinirleniyo ,üzülüyo ama olsun bunada şükür demeden geçemicem :)
esraya da söledım inş. ocak ın ilk günü hedefımıze çoktan ulaşmış olcaz ,nasipse :),bunun hayalı bıle güzel
neslım acaba 2 gün dukana ara verıp farklı bişey denesen detoks gibi,sonrasında ptesiden itibaren 2+2 devam etsen nasıl olur??
uzun zamandır dukan yapınca bunye bunamı alıştı acap??
Günaydin kizlarrrr hayirli cumalar hepinizede
Neslim; alinti yapmadim canim hersey cok güzel gözüküyodu, Allahim daha nice yillar nasip etsin masallah canim size
Esram; benim deli dolu arkadasim, ortami kirip geçiren, grubumuzun en kendiyle barisik insani napiyosun
Sinem; senin gibi istikrarli kilo vereni görmedim, azmine hayranim valla tebrikler canimmm
Edaaa; dukan amcayla iyi geçiniyor musunuz?
ve geriye gülnihal abla kaldi sanada selam ablacim
Bendeniz ise bu hafta pazartesi ise gelip sonrasinda hasta düsmüs ve evde yatmis biri olaraktan bugün yeniden sahalardayimAllahtan bugün cuma.. bi pazartesi bi cuma calismis oldum bi hafta içinde
canımmmm çok teşekkür ederim,güzel dileklerine kocaman aminn
sen hasta mı oldum kuzucum yaa,hay allah çok geçmiş olsunneyin var canım,şimdi nasılsınn:26:
günaydın çıtırlar...
dün evde dukana uygun kek yapayım dedim. görüntü mükemmel oldu hatta eşim bile hayran kaldı slikon kalıbım baya şekilli güzel taş gibi çıktı yanlız ben 1 dilimin yarısını yiyemedim.bir daha keke girişmeyeceğim. yinede dökmedim görüntü güzel koydum mutfağın ortasına bakıyoruz :))) Eki Görüntüle 822627 Eki Görüntüle 822628 Eki Görüntüle 822629
Günaydin kizlarrrr hayirli cumalar hepinizede
Neslim; alinti yapmadim canim hersey cok güzel gözüküyodu, Allahim daha nice yillar nasip etsin masallah canim size
Esram; benim deli dolu arkadasim, ortami kirip geçiren, grubumuzun en kendiyle barisik insani napiyosun
Sinem; senin gibi istikrarli kilo vereni görmedim, azmine hayranim valla tebrikler canimmm
Edaaa; dukan amcayla iyi geçiniyor musunuz?
ve geriye gülnihal abla kaldi sanada selam ablacim
Bendeniz ise bu hafta pazartesi ise gelip sonrasinda hasta düsmüs ve evde yatmis biri olaraktan bugün yeniden sahalardayimAllahtan bugün cuma.. bi pazartesi bi cuma calismis oldum bi hafta içinde
günaydın çıtırlar...
dün evde dukana uygun kek yapayım dedim. görüntü mükemmel oldu hatta eşim bile hayran kaldı slikon kalıbım baya şekilli güzel taş gibi çıktı yanlız ben 1 dilimin yarısını yiyemedim.bir daha keke girişmeyeceğim. yinede dökmedim görüntü güzel koydum mutfağın ortasına bakıyoruz :))) Eki Görüntüle 822627 Eki Görüntüle 822628 Eki Görüntüle 822629
günayyyydınnnnnn hatuncuklarrrrrr hayırlı cumalar hepınızee
sabah volkının toplantısı var dıye anama gittim ordan servıse bınmek için
servıste saolsun gelmedı taksıyle geldım ama servısı beklerken dondum resmen,bu sonbahar degıl resmen kara kış..
akşamada gelmıycek ben yıne annemlere geçicem,ozlemısım bekarlıktakı gibi iş çıkışı anneme gitmeyi:)
sizlerde ne var ne çokkk
edacan nasıl gidiyooo dakınn:)
neslımmm bu sabah bana esraaaaaaa 69,9 olmuşummm de haddiii:)
tesekkür ederim neslim
malesef bogazlarim acayip sisti, iki gün corbadan baska bisey yiyip içemedim. yeni öksürük basladi bide ama halsizlik yok cok sükür daha iyiyim
ev bakiyomussunuz kuzum ne güzel, insallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz
aileniz ordami sizin? uzak degilsiniz galiba akrabalara?
Günaydin edacim görüntü hakkaten muhtesem
yiyememenin sebebi tadi mi kötüydü, miden az yemeye mi alisti
kızzz çidooo bende kızacaktım sana nerelerdesın bakim sen diye ama hasta olmuşun kuzum
hayırdır grip falanmı başka bişeymi ne oldii:)
kırıp geçirmek derken sen benım popoma lafmı attın bakım poposuyla dagları devıren diye:)
gerçi ben gülmekten kırıp geçiren olarak algılıyorum
bu arada ben senı facede görüyorum ama arkadaslık ıstegı gonder yazıyodu sildinmi benııı yada benmı senı sıldımmm
ne oldu anlamadımm
tadı kötü elma aroması koydum tarçın koydum birde goji berry meyvesi ekledim içine kokusu muhteşem görüntü süper ama tat yok tatlandırıcı olmasından ön yargılı mıyım neyim beğenemedim. mini mini parçaladım tabakta yanımda duruyor midem kazındı az önce bir parça attım ağzıma tüm açlık hislerimi törpüledi hatta fazla törpülüyor ağzıma birşey alasım kalmadı
kızzz çidooo bende kızacaktım sana nerelerdesın bakim sen diye ama hasta olmuşun kuzum
hayırdır grip falanmı başka bişeymi ne oldii:)
kırıp geçirmek derken sen benım popoma lafmı attın bakım poposuyla dagları devıren diye:)
gerçi ben gülmekten kırıp geçiren olarak algılıyorum
bu arada ben senı facede görüyorum ama arkadaslık ıstegı gonder yazıyodu sildinmi benııı yada benmı senı sıldımmm
ne oldu anlamadımm
edaa bu kekın tadını hayal edıyorumda söyle damla çıkolata cevız tarcın havuç vs..:)üfff
tipi güzel ama tadı iyi degil heralde ne var bunun içinde??
bıde sılıkon kalıplara güvenemedım ben oldum olası,plastık kokusu falan olmuyo dımı
kalıp seklı 10 numara
hahahahahahkoptum valla
hep yap sen bu kekten, iyi frenleyiciymis
hemde ne frenleyici... size de yollayayım mı??
haftaya antepe gideceğiz yolda sen ne yiyeceksin dedi kocacım bu keki dedim haftaya diyorum eda kalırmı bu dedi kalır içinde bozulacak birşey yok hepsi kimyasal ayrıca yiyipte bitirmemde imkansız yolda yerim ben bunu dedim. sanırım bu kek bana 1 ay gider :))))
geçen bir arkadaşım yaptığı kruvasanların resmini koymuş. altına biri yorum yazmış bunca yıl okuyacağına bana gelsen 1 saatte öğretirdim sana demiş. arkadaşımda altına yorum yazmış. tamam 1 saatte öğreteceğin kruvasanlar benim yaptıklarım gibi 1 sene raf ömrüne sahip olsun ben işi bırakırım seni almaları içinde referans olurum demiş :)))))))))))
aynen o hesap benim bu kekte gider 1 ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?