günaydın güzeller......................
67.8 de takıldım kaldım yaa...bi sabah tartılıyorum 68..sonraki sabah 69..sonraki sabah 67.8..acayip yani..
aldığım kaloriyi mi düşürsem...
ablacım kalorini genelde yoğurt olarak kullansan...kaloriyi düşürmek çare değil durmadan düşüreceksin... 1-2 yöntem daha dene öyle düşür... en son 1500 demiydin?
günaydın kızlarr
ayran aşı detoksu yapan varmıydı aramızdan , ben yapan var dıye hatırlıyorum , 2 gün yapıcam vucudumu sasırtmam lazım ,
gülnihal abla benımde tartı oyle bı ılerı bı gerı gosterıyo sınırlerımızı bozuyo
ama sen kalorını azaltma ,sonra azalta azalta ne kalıcak gerıye ,bence kısma yedıklerınden ,
eda günaydın
diğer kızlar nerelerde yaw ,cuma günü bildirim yapalım ( yalancıktan :) ) ancak oyle bı araya gelıyoruz :):)
bir sıkıntı da kalori sepeti sitesinde var.işyerinde site açılmıyor.yediklerimi takip etmem zor oluyor haliyle
evvlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım,cicilerinde çok hoş,günaydın hepinizee
dün malum evlilik yıldönümümüzdü,işten öğleden sonra izin alıp eve gittim,giyinip güya yemeğe çıkacaktık ama kocacımm erkenden kalkıp bi sürü hazırlık yapmış,mavi güller,kırmızı güller,ben içeri girer girmez müzikler falan her şey çok ama çokkk romantikti
evde biraz vakit geçirdikten sonrayemeğe çıktık,sonrada emlakçıyla bi kaç ev baktık ama hiçbiri içimize sinmedi,bakalım acelemizde yok zaten
bunlarda yıldönümü cicilerimmm
Eki Görüntüle 821294 Eki Görüntüle 821295 Eki Görüntüle 821298
evvlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım,cicilerinde çok hoş,
ama dikkatimi bişi çektii sennn HARİKA görünüyosun nesliiiii :):) allahım o 88 lık halın gozumun onune geldı de ,kılolar güzelliğine gölge düşürüyomus yahuu :):) harıkasın canım 65 kg ken senı düşünemıyorum benn,taner çokkk kıskanıcakk çokkk :):)
uwwww kım bu güzel hatunnn:)tanıştırmadınız benı:)
neslıcım nıce gzel yıllarınız olsun bırlıkte omuz omuza,mutlulukla saglıkla ınsallah:)
bu arada gercekten cok güzel gözüküyosun maşallahhhhh
sakın şımarma ama heeee,şurda kaldı son 5:)valla geri adım atarsan gelır basarım çorumu:)tüm leblebılerı atarım sana:)
leblebı demısken o üstü soya çıtırı kaplı olan ne güzel bişeydir öyle yahu:)
sevıyorummm senıııı fıstıkkk
neslıcımmm ındınmı 70ın altınaa???
bide dün ne yedın bakım evlılık yıldönumu yemegınde gittimi dukan
esram nerde yaa,bu ara kilom çok oynak,70-71 arası bi iniyo bi çıkıyo,kız ben 69,9 olsam varya burda havai fişek patlatırım
dukanımada hiçç ihanet etmedim,dün protein sebze günümdü,sadece kıyma ve baharattan yapılan urfa yedim,yanındada salata+ayransadece sporuma gidemedim,ama onuda başka türlü telafi ettimm
esram nerde yaa,bu ara kilom çok oynak,70-71 arası bi iniyo bi çıkıyo,kız ben 69,9 olsam varya burda havai fişek patlatırım
dukanımada hiçç ihanet etmedim,dün protein sebze günümdü,sadece kıyma ve baharattan yapılan urfa yedim,yanındada salata+ayransadece sporuma gidemedim,ama onuda başka türlü telafi ettimm
canımmm çokkk teşekkür ederimtamerimm bitanedir yaa,dün çok mutlu etti beni evet biraz kıskanmalar var ama oda çok mutlu benim bu halimden
bi daha o kilolara hayatta çıkmak istemiyorum,valla dün evlilik yıldönümü falan dinlemedim,hiç bozmadım diyetimi
ayyy utanırımki bennn
esrammm balım çok teşekkür ederim,vallahi şımardım ne yalan söleyimm
yok canım aynen devam,hatta daha bi gaza geldim,şuraya 65 lik fotomuda koyacam dahaa
kız sen adresi ver hemen yollayım sana envai çeşit leblebi,acılısı,ballısı,çikolatalısı,soyalısı
ayrıcanaa bende seni seviyorumm
ayy tamer miydi adı ben taner sanıyorumsoryy
oh ıyı barı ıhanet etmemıssın dukan amcaya ,harıkasın neslı ıstıkrarını hıc bozma sakın ,
kız yoksa kırmızılarımı gıydın :):):)
neslim ya bende 78 -79 gıdıp gelıyorum oyle dırenıyokı vucudum ,reglıde oldum olucam onunda etkısı var sanırım ,sende bı dönem takılmıstın galıba 77 -78 gıbı varmı önerıcegın bişi ,bendemı dukan yapsam yahu , dırek 1+1 den baslayabılıyomuyumkı ,atak yapmadan zaten atagı 3 gun vermıstı,gecen test yaptıgımda ,çunku dıyet yapıyorum artık ödem falan yok vucudumda ,atak yaparak kılo alırım dıye düşünüyorum , gecen basladıgımda atak yapım dedım 2 kılo aldım zor attım o 2 kıloyu :)
ayy tamer miydi adı ben taner sanıyorumsoryy
oh ıyı barı ıhanet etmemıssın dukan amcaya ,harıkasın neslı ıstıkrarını hıc bozma sakın ,
kız yoksa kırmızılarımı gıydın :):):)
neslim ya bende 78 -79 gıdıp gelıyorum oyle dırenıyokı vucudum ,reglıde oldum olucam onunda etkısı var sanırım ,sende bı dönem takılmıstın galıba 77 -78 gıbı varmı önerıcegın bişi ,bendemı dukan yapsam yahu , dırek 1+1 den baslayabılıyomuyumkı ,atak yapmadan zaten atagı 3 gun vermıstı,gecen test yaptıgımda ,çunku dıyet yapıyorum artık ödem falan yok vucudumda ,atak yaparak kılo alırım dıye düşünüyorum , gecen basladıgımda atak yapım dedım 2 kılo aldım zor attım o 2 kıloyu :)
valla süpersın helal olsun dukan aslında dışarıda olsan dahı bozmayacagın bı dıyet gayet güzel begendım menunu,pasta masta işin içine girmemişş
senın 2,duraklama zamanındır belkı fücudun ne oluyo diyodur ama bayrama ıneceksın 6lara ınanıyorum ben sana bacımmm
spor herşeklıyle spordur,farketmezz:)kırmızısı sıyahı beyazı,önemlı olan yakılan kalorii:)
ayy evet bana leplebı gonderr:)
ama sımdı degıl daha sonraa:)zayıflamam lazım öncelıklee:)
ben bayılırıyorum leblebıye ya:)
olmayan ödem için vücut saldırıya geçti sende:)
bence dukanın 1+1i yapılabılır sınemım ama sen bılırsın düzenını gayet güzel oturttu sadece sendede neslıınkı gibi vücut dirrenıyo kırlacak ınadı yakında..
hadı ya senındemı kımıldamıyo ,çok moral bozucu ama duran kılo bı bakıyosun bı anda 1-2 kılo eksilere geçmiş ,ozamanda tadından yenmıyo :)
evet canım tamer
kız kırmızıları giymedim daha,şimdilik kırmızısız idare ediyozinş.yılbaşınaa
sinemcim benimde kilom 10 gündür kıpırdamıyo yaa,bende 2+2 yapmayı düşünüyorum,haftasonu başlıcam
ne bileyim vücudu şaşırtmak lazım,hergün yaptığının dışında şeyler yapabilirsin,akşamları yemek yeme bi kaç gün,suyu yeşil çayı artır,hatta nar şerbeti yap iç,ama sende sakın vazgeçme bitanem,bu kadar yol katettik sonunu görelim artık
inş. kırılır yoksa ben kırıcam bu kılolar yüzünden kafayı :)valla süpersın helal olsun dukan aslında dışarıda olsan dahı bozmayacagın bı dıyet gayet güzel begendım menunu,pasta masta işin içine girmemişş
senın 2,duraklama zamanındır belkı fücudun ne oluyo diyodur ama bayrama ıneceksın 6lara ınanıyorum ben sana bacımmm
spor herşeklıyle spordur,farketmezz:)kırmızısı sıyahı beyazı,önemlı olan yakılan kalorii:)
ayy evet bana leplebı gonderr:)
ama sımdı degıl daha sonraa:)zayıflamam lazım öncelıklee:)
ben bayılırıyorum leblebıye ya:)
olmayan ödem için vücut saldırıya geçti sende:)
bence dukanın 1+1i yapılabılır sınemım ama sen bılırsın düzenını gayet güzel oturttu sadece sendede neslıınkı gibi vücut dirrenıyo kırlacak ınadı yakında..
günaydın hepinizee
dün malum evlilik yıldönümümüzdü,işten öğleden sonra izin alıp eve gittim,giyinip güya yemeğe çıkacaktık ama kocacımm erkenden kalkıp bi sürü hazırlık yapmış,mavi güller,kırmızı güller,ben içeri girer girmez müzikler falan her şey çok ama çokkk romantikti
evde biraz vakit geçirdikten sonrayemeğe çıktık,sonrada emlakçıyla bi kaç ev baktık ama hiçbiri içimize sinmedi,bakalım acelemizde yok zaten
bunlarda yıldönümü cicilerimmm
Eki Görüntüle 821294 Eki Görüntüle 821295 Eki Görüntüle 821298
hadı ya senındemı kımıldamıyo ,çok moral bozucu ama duran kılo bı bakıyosun bı anda 1-2 kılo eksilere geçmiş ,ozamanda tadından yenmıyo :)
inş. kırılır yoksa ben kırıcam bu kılolar yüzünden kafayı :)
Ayyy masallah çok güzel olmuşsun tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?