Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

benımle takıla takıla makarnacı oldun sende:)
esra=makarna
pişirmesem bile her alışverişe gittigimde şelık şekıl alıyorum cinsmıyım neyım:)

tebrikler neslimmm cok sevindim valla canim

esrammmmm hahahaha koptum valla benim için yazdigini okuyunca
napiyosun yavru nasil gidiyo spor bakim? kaç kere yaptin bu hafta?

edacim senide tebrik ederim baslamissinda ucuncu gunu bile olmus valla
cok zorlanmiyosundur insallah

günadın günaydın günaydın bu sabah çok mutluyum bilin bakalım kaç kilo oldum SÖYLÜYORUM

69.9 69.9 69.9

:82::98::119::119:

vaaaaaaaaayyyyyy harika 69.9 demekkkk
tebrikler özlemcim

------

Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun hepimizede

64.1 kiloydum sabah! Bu hafta hiç dikkat etmedim Ama aksamlari mekik cekmeye bide kollarimi calistirmaya basladim, insallah faydasi olur

Haftaya sali sporuma basliyorum sükür, insallah incelerek biseyler yapabilirim!

Keyifsizim bu aralar gelesim yok buralara mazur görün azcik :26:

ooooo bu ne enerji... tebrik ederim güzelim... darısı başımaaa

tartı eksi olduğu sürece bende enerji tavan edacımmm inş.sende yakın zamanda fazlalıklardan kurtulacaksın
günadın günaydın günaydın bu sabah çok mutluyum bilin bakalım kaç kilo oldum SÖYLÜYORUM

69.9 69.9 69.9

:82::98::119::119:

özlemmm harikasın canım,allahımmmm peşinden geliyorum bende,bak sen benden önce gördün

ama kendim görmüş kadar sevindim canım,tebrik ederim

esrammm sana kesinlikle katılıyorum,hiç bişey beni eksi rakam gördüğümdeki kadar mutlu etmiyo bu aralar

sende tekrar başlamışsın sporuna,diyetine,inş.devamı gelir canım,ayy bayrama ne kaldı şurda

sinemcimmmteşekkür ederim balım,inş.hamilelik dışında bi daha o kilolara çıkmayız
sende maşallah çok iyi gidiyosun,aradaki kaçamaklarıda ertesi gün diyeteine tekrar devam ederek telafi etmen çok çok iyi,aynen devam bitanem

çiğdemimmm teşekkür ederim balımm

hayırdır sen niye keyifsizsin bakemmm:26::26:

sağol güzelim dayanmaya çalışıyorum bir sürü pembe paket malzeme aldım işte bol yiyorum diye kandırıcam kendimi :)))

benımle takıla takıla makarnacı oldun sende:)
esra=makarna
pişirmesem bile her alışverişe gittigimde şelık şekıl alıyorum cinsmıyım neyım:)

kız bizim evde sadece 2 paket makarna bulunduruyorum. şimdi ise 1 bile değil yarım :))) eşim isterse diye makarnayı boşver güzelim yeni bir malzeme buldum shirataki rice ve noddle buda makarna gibi hemde kalori deep :)) denemeni öneririm.

ahhh bugün 4 bitiyor spor yapım diye denize gidiyorum 2 gündür normalde kolumu kıpırdatmaya üşeniyorum deniz tatlı geliyor :) orda da mısır satılıyor 2 gündür kokluyorum :)) birde midye dolma var acaba alıp pirinçleri ayıklayıp yesem olurmu ki???

eveeet bugünü de bitirdik inşallah... çok birşey içmedim sabahtan beri denizdeydim. hemen gülnihal ablanın çayından yaptım. tabi limon bize meyve görünüyor o yüzden 2-3 damla sıkıp dış kabuklarını dilimledim çaya inşallah buda olmuştur :)) kabızlık yoldaymış gibi geldi de hemen önlem alayım dedim 1 bardak bile işe yarıyor yahu ne çaymış...

bugün iyice hareket etmek canımı yakmaya başladı. eskiden nasıldı bilmiyorum da şimdi yürüdükçe ayaklarım acaip acıyor hele denizde kollarım varya acıdan bir hal oldu sanırım içerde harcanacak karbonhidrat yağ stoklara başladı kaslarımda hissediyorum

günaydın kızlar bugün dukanımın 7. ve sonuncu atak günü... yarın inşallah sebze yemeye başlayacağım. çok özledim yaaa yine pazar alışverişteydik tüm diyet ürünlerimi stokladım. cuma gecesi eşimin gelmesiyle dukan tamamen üstümüze çöken bir karabulut oldu :)))) ama alıştı sayılır menülerime bana biraz zor geçti ama ona yaptığım extra yemekler neyse önemli olan kontrolümü yitirmemem...

dukana göre 7 gün 2.6 kg verecektim ama ben 5 kg verdim süperim ben yahu tabi daha öncede söylemiştim hızlı alınan kilolardı bunlar kolay da gitti gerisi önemli...

günaydın canlar, iyi haftalar,bol eksili haftalar

edacım kutlarım seni ,dukan sende işe yarıyor desene :) 5 kg çok güzel bir rakam :)

kızlar nerelerdesınız yaw kımsecıkler yok

bende gülnihal ablanın yaptığı sodalı kürü yapıyorum,bakalım 3 .gunum bugun 1 hafta yapıp sonucu bıldırırım ,ama inanılmaz tok tuttuğu kesın :):)
hepınızı öptümm

Son düzenleme:
selam millet.............

Gülnihal ablacım şu çayı bende deneyim çayı sıcakmı içmemiz gerekiyor.tekrar diyete motive olmana sevindim eksileri görünce motive oluyor insan nesliyle peşindeyiz seni yakalarız inşallah

amanın:18::18::18::18:

onu da mı yazmışım kıı

tutmayın beniii

ayyy ablacım insülin direncine yarayan birşey mi var nerden aldın abla tam adı ne bende alayım yaaa...

solgarın krom pikolinatını aldım edacım..bende çok işe yarıyor

selam millet.............

amanın:18::18::18::18:

onu da mı yazmışım kıı

tutmayın beniii

solgarın krom pikolinatını aldım edacım..bende çok işe yarıyor

antepteyken bir eczacı arkadaşım da bana solgarın birşeylerinden bahsettiydi ama aklım orda değildi. eczacılar baya baya güveniyor ve kullanıyor şu dukanın seyir dönemini de rayına oturtayım öyle başlayayım birde onu atayım inşallah işe yarar...

inanamıyorum ama onca diyet aç kalmalar akupunktur ve hepsini bir kenara bırakacak derecede az yiyorum kurallara uyuyorum ve ellerim titremiyor... yada acilde soluğu almıyorum şimdilik iyi gidiyor

yarıyor gibi güzelim. gerçi ben o rakama birden çıktım birden de indim. ahh ahhh 85 iken yapsaydım da 80 olsaydım sonra 70 li rakamlara geçseydim benden mutlusu olmazdı inşallah oda olur... o kürü bende yapıyorum ama benim için zor oluyor yeni bir tarz buldum koyuyorum benim maxi boy kupama (yarım lt alıyor :) yeşil çayı içine 2-3 damla limon bir sodayı da açıyorum. yarısını içiyorum yarısını çaya ekliyorum. bunu cmrt yaptım 11 gibi saat 4 te filme girdik ayy molayı zor ettim. tabi evde de durmadım ama evde kolaydı. bende fazla işe yarıyor her gün yapmaya korkuyorum :18:

bende etkılı değil yaw ,ne var benım bu bagırsaklarımdaki anlamadım gitti :) kabızlık cok var , sabahları yeşillik tüketıyorum artık ,faydasını gordum
su ıctıkce wc ye sık ugruyorum off cok sıkıcı :):)
kafanda bıtırdıysen sonuca kısa sürede varırsın hiç merak etme

çiğdemcimmm nerelerdesın canımcımm ,

kaç kıloyla dukana basladın canım ,atak donemınde bu kadar cok kılo vermen başarılı bende 7 gun yapmıstım 3.5 falan vermıstım

kaç kıloyla dukana basladın canım ,atak donemınde bu kadar cok kılo vermen başarılı bende 7 gun yapmıstım 3.5 falan vermıstım

95 le başladım... yanlız 87 den 95 e yaklaşık 3 haftada çıktım. hatta 90-95 e 1 haftada onun için 1 haftada da vermem hiç sevindiremedi tabi birde olayın şu boyutu var 95 olup daha da hızla tırmanmak şükürler olsun önünü kestim. yarın sebzelerime de kavuşursam süper olcak...

faydasını görmek te bir dert üfff git git gel

ben de sodalı suyu içiyorum ama diyet azmim bu aralar yok.kendimi zorluyorum resmen...

ben de sodalı suyu içiyorum ama diyet azmim bu aralar yok.kendimi zorluyorum resmen...

anaaam bu aralar herkes bir kayıpta bir enerjisiz hayırdır inşallah dönün yuvanızaaaaaa...

ablaa zorla kendini inat et nefsine... inat edip onu bastırınca acaip bir sukunet çöküyor yaa sanki orucunu tutmuş akşam iftarı da abartmamış gibi hissediyorum... onun tarifi edilmez yaa benzer hissediyorum :)

dukan bana oruç gibi mi geldi nedir ???

günaydın kızlar...

oh bee 7 gün sonunda kahvaltımda domates biber salatalık yedim. hatta ara öğünüme de salatalık getirdim. kavuştum sebzelerime... bugün regl oldum yanlız acaba kilo vermem dururmu yada alırmıyım soruları beynimi kaplıyor neyse göreceğiz nasılsa... iş yerinden biri sarmısak çayı almış daha paketi açmamış çok merak ettim tabi bunu içmedim nasıl merak etmem :) o daha paketi açmadan hemen satın aldım denemem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…