günaydın kızlar hayırlı cumalar,
özlemcim bravooo bende senın başladıgın noktadayım inş, 70 kg mı görürüm bende :) özlemcim nasıl düştün bu kıloya azıcık akıl ver uygulim bende , bu sıra çok zor gidiyo kılolarım
neslicim senı gönülden tebrik ederim,azmedınce nasılda oluyo dimi arkadasım :) istedıgın noktaya bı an önce gelırsın ınanıyorum sana , bıdahada 8 lı rakam degıl 7 li rakamı bile görmıyecegıne emınım ,çok çok sevindim senin adına :) öptüm kocaman
melekcim nerelerdesın kuzucum
esracım tekrardan motıve olman benı çokk ümitlendırdı ,sende en kısa zamanda 8 lı rakamı goruceksın ,belkı yarın :) belkı yarındanda yakın :):)
eda cım sende dukana baslamıssın hayırlı olsun ,dukan işe yarıyo ben yapmıştım atak dönemını yapmıstım sadece 4 kg gıtmıstı ,ama sonra dayanamdım proteın yemege :) sen dayanırsın inş.
gelelim bana en son salı günü sanırım 79.3tüm şımardım sanırım bı tabak dolusu makarna yedim ve ertesı gün 80.6 yı gordum ,günlerdır spor rejım derken bu sabah 79.9 u gördum tekrardan,reglıde olucam sanırım onun şişkinliği ve yemek yeme isteğim tavan yapmış durumda ama inatla devam edıcem yemicem :):)
şimdilik hedefım 15 ekim;76 hadı bakalım sahalara geri döndüm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
güne çokkkk keyifli başladım,tartıda harika bi rakam gördüm,dukanı bu yüzden çok seviyorum,dün demiştim kilom durdu sanki diye ama bu sabah hopppp diye 900 gr birden indimm
saçımı makyajımı bile daha özenli yaptım,hattaa bayramda aldığım gömleğim vardı,sırf indirimde diye m beden almıştım denemeden,ama eve gelip giydiğimde düğmeleri bile kapanmamıştı,bu sabah bi deneyeyim dedim oda neeresmen potluk bile vardı
gunaydınnn kızlarrr
ben dun aksam tekrar toparlandım gibi,sporumu yaptım yogurt 2 parça cevız bıde 2 kuru kayısı yedım aksam reglm bıtmek uzere ödem attım sanırım baya sabahta wc olunca degmeyın keyfıme:)
bayrama kadar bozmadan devam etmem lazım cünkü tartıda ibre sağa kaya kaya bi hal oldu,ınanın korkumdan tartılmıyorum ama 90lardayım bılıyorum
zaten şiştim yıne yüzüm gözüm tipim kaydı..:)
neslıcım valla süpersın onumuzdekı haftaiçi bi sabah hatta okadarda beklemeyebılrız belkı ptesi dersın kızlar 6ları gördüm diye çok az kaldı
sinemım sende 3-5 gunluk sıkı yonetımle 7leri göreceksın önümüzdekı haftaiçi emınım..
gulnıhal ablada zaten onumuzdekı haftaya baya ınmıs olacak azım devam hatunda..
eda sen ve ben azımlenmelıyız,sende de istikrar sorunu var bende de,ikimizinde artık bu zevki sefalardan vazgeçip hatta canımıızın cekmelerınden vazgecıp odaklanmammız lazım..
sen start aldın gerçi umarım devamı güzel gelır
benımkı daha tazecık dun aksam sporla basladım ama beynen daha azımlıyım oyuzden bayrama kadar güzel giderim diye düşünüyorum..
haydı kızlarrr...
çidommm özledım senııı,benım çıtır olan ama kendını tombik gören arkadasımmm:)
bide bu melek yaffrusuuu nerelerdekı acep yıne,kesın yogundur
ama emını oda spor askıyla bırlıkte ınmıstır 71-72lere falan görüşmeyelı
hepımızz için bomba bi gün olsunn bombaaa
baktım salı çarş ses yok burda bende bugün denize gittim... bugün dukanımın 3. günü gel senide alalım güzelim. yaptığım sıcacık krepler benim hamur sevdamı dindiriyor :))) birde yoğurda tatlandırıcı ekleyip yiyorum ayyyy nefis oluyor yaaa
günadın günaydın günaydın bu sabah çok mutluyum bilin bakalım kaç kilo oldum SÖYLÜYORUM
69.9 69.9 69.9
:82::98::119::119:
ooooo bu ne enerji... tebrik ederim güzelim... darısı başımaaa
günadın günaydın günaydın bu sabah çok mutluyum bilin bakalım kaç kilo oldum SÖYLÜYORUM
69.9 69.9 69.9
:82::98::119::119:
gunaydın hanımlar hayırlı cumalarr
valla özlemcım tebrık ederım senkı daha nekadar onceydı 79um dıye üzülüyodun bak sımdı 69u gördünn:)
hayatta hiçbir zevk,eksik tartı rakamı kadar keyıflı degıl bence:)
gunaydın edacımm,nasıl gidiyo dukan memnunmusun halınden,ben almıyım canım dukan benı bozar:)
ben spor artı saglıklı beslenmeyle gidicem:)
özlemcim bravooo bende senın başladıgın noktadayım inş, 70 kg mı görürüm bende :) özlemcim nasıl düştün bu kıloya azıcık akıl ver uygulim bende , bu sıra çok zor gidiyo kılolarım
neslicim senı gönülden tebrik ederim,azmedınce nasılda oluyo dimi arkadasım :) istedıgın noktaya bı an önce gelırsın ınanıyorum sana , bıdahada 8 lı rakam degıl 7 li rakamı bile görmıyecegıne emınım ,çok çok sevindim senin adına :) öptüm kocaman
esracım tekrardan motıve olman benı çokk ümitlendırdı ,sende en kısa zamanda 8 lı rakamı goruceksın ,belkı yarın :) belkı yarındanda yakın :):)
eda cım sende dukana baslamıssın hayırlı olsun ,dukan işe yarıyo ben yapmıştım atak dönemını yapmıstım sadece 4 kg gıtmıstı ,ama sonra dayanamdım proteın yemege :) sen dayanırsın inş.
gelelim bana en son salı günü sanırım 79.3tüm şımardım sanırım bı tabak dolusu makarna yedim ve ertesı gün 80.6 yı gordum ,günlerdır spor rejım derken bu sabah 79.9 u gördum tekrardan,reglıde olucam sanırım onun şişkinliği ve yemek yeme isteğim tavan yapmış durumda ama inatla devam edıcem yemicem :):)
tebrikler neslimmm cok sevindim valla canim
esrammmmm hahahaha koptum valla benim için yazdigini okuyunca
napiyosun yavru nasil gidiyo spor bakim? kaç kere yaptin bu hafta?
edacim senide tebrik ederim baslamissinda ucuncu gunu bile olmus valla
cok zorlanmiyosundur insallah
vaaaaaaaaayyyyyyharika 69.9 demekkkk
tebrikler özlemcim
------
Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun hepimizede
64.1 kiloydum sabah! Bu hafta hiç dikkat etmedimAma aksamlari mekik cekmeye bide kollarimi calistirmaya basladim, insallah faydasi olur
Haftaya sali sporuma basliyorum sükür, insallah incelerek biseyler yapabilirim!
Keyifsizim bu aralar gelesim yok buralara mazur görün azcik :26:
benımle takıla takıla makarnacı oldun sende:)
esra=makarna
pişirmesem bile her alışverişe gittigimde şelık şekıl alıyorum cinsmıyım neyım:)
tebrikler neslimmm cok sevindim valla canim
esrammmmm hahahaha koptum valla benim için yazdigini okuyunca
napiyosun yavru nasil gidiyo spor bakim? kaç kere yaptin bu hafta?
edacim senide tebrik ederim baslamissinda ucuncu gunu bile olmus valla
cok zorlanmiyosundur insallah
vaaaaaaaaayyyyyyharika 69.9 demekkkk
tebrikler özlemcim
------
Günaydin kizlar hayirli cumalar olsun hepimizede
64.1 kiloydum sabah! Bu hafta hiç dikkat etmedimAma aksamlari mekik cekmeye bide kollarimi calistirmaya basladim, insallah faydasi olur
Haftaya sali sporuma basliyorum sükür, insallah incelerek biseyler yapabilirim!
Keyifsizim bu aralar gelesim yok buralara mazur görün azcik :26:
Gülnihal ablacım şu çayı bende deneyim çayı sıcakmı içmemiz gerekiyor.tekrar diyete motive olmana sevindim eksileri görünce motive oluyor insan nesliyle peşindeyiz seni yakalarız inşallah
hanımlar günaydın diet yapmadığım için yazmıyorum ama sizi takip etmekten vazgeçmiyorum heppeba sen neymişsin beee MAŞALLAH ama san hayranlığın eşinin onaylamamsına rağmen kapanmanla başlamıştım :)
günaydın hepinize
edacımm hay allah niye öyle oldunki,:26:aslında yediklerin normal gibi,sadece hindi salam bana cıss geldi,salam yemiyoruz dukana içinde nişasta olduğu için,füme yada yağ oranı düşük jambon serbest ama ben yinede çok yememeye çalışıyorum
benim protein günlerinde kurtarıcım piliç çevirmeyarım tavuk alıyorum yanına ayran hem tadını seviyorum hemde çok doyurucu
krepte yapamazsan ekmek dene mikroda yada fırında,sandviç yada tost yapabilirsin
...................
özlemmmmmmmne dersin yakalarmıyız gülnhal ablayıı
ayyy ablacım insülin direncine yarayan birşey mi var nerden aldın abla tam adı ne bende alayım yaaa...
selam millet.............
amanın:18::18::18::18:
onu da mı yazmışım kıı
tutmayın beniii
solgarın krom pikolinatını aldım edacım..bende çok işe yarıyor
günaydın canlar, iyi haftalar,bol eksili haftalar
edacım kutlarım seni ,dukan sende işe yarıyor desene :) 5 kg çok güzel bir rakam :)
kızlar nerelerdesınız yaw kımsecıkler yok
bende gülnihal ablanın yaptığı sodalı kürü yapıyorum,bakalım 3 .gunum bugun 1 hafta yapıp sonucu bıldırırım ,ama inanılmaz tok tuttuğu kesın :):)
hepınızı öptümm
yarıyor gibi güzelim. Gerçi ben o rakama birden çıktım birden de indim. Ahh ahhh 85 iken yapsaydım da 80 olsaydım sonra 70 li rakamlara geçseydim benden mutlusu olmazdı inşallah oda olur... O kürü bende yapıyorum ama benim için zor oluyor yeni bir tarz buldum koyuyorum benim maxi boy kupama (yarım lt alıyor :) yeşil çayı içine 2-3 damla limon bir sodayı da açıyorum. Yarısını içiyorum yarısını çaya ekliyorum. Bunu cmrt yaptım 11 gibi saat 4 te filme girdik ayy molayı zor ettim. Tabi evde de durmadım ama evde kolaydı. Bende fazla işe yarıyor her gün yapmaya korkuyorum :18:
yarıyor gibi güzelim. gerçi ben o rakama birden çıktım birden de indim. ahh ahhh 85 iken yapsaydım da 80 olsaydım sonra 70 li rakamlara geçseydim benden mutlusu olmazdı inşallah oda olur... o kürü bende yapıyorum ama benim için zor oluyor yeni bir tarz buldum koyuyorum benim maxi boy kupama (yarım lt alıyor :) yeşil çayı içine 2-3 damla limon bir sodayı da açıyorum. yarısını içiyorum yarısını çaya ekliyorum. bunu cmrt yaptım 11 gibi saat 4 te filme girdik ayy molayı zor ettim. tabi evde de durmadım ama evde kolaydı. bende fazla işe yarıyor her gün yapmaya korkuyorum :18:
kaç kıloyla dukana basladın canım ,atak donemınde bu kadar cok kılo vermen başarılı bende 7 gun yapmıstım 3.5 falan vermıstım
bende etkılı değil yaw ,ne var benım bu bagırsaklarımdaki anlamadım gitti :) kabızlık cok var , sabahları yeşillik tüketıyorum artık ,faydasını gordum
su ıctıkce wc ye sık ugruyorum off cok sıkıcı :):)
kafanda bıtırdıysen sonuca kısa sürede varırsın hiç merak etme
çiğdemcimmm nerelerdesın canımcımm ,
ben de sodalı suyu içiyorum ama diyet azmim bu aralar yok.kendimi zorluyorum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?