slm kızlar
kaç gündür yazamadım,umarım keyifler yerindedirgeçmişi okudum geldim ama alıntı yapamadımm:26::26:
biraz geç oldu ama esracımm sağlıkla,mutlulukla aşkla dolu nice güzel yıllara canımhayallerinin gerçekleşeceği bi yıl olur inş.
.......................
sinemcimm seninde çizelgeni görünce nasıl sevindim anlatamaminş.bidaha 80 li rakamları rüyanda bile görmezsin
......................
çiğdemimm eminim spora başlayınca herşey daha güzel olucak,kesinlikle çalışıyo olmak büyük nimet,bende evde olsam zor yaparım diyeti
...........................
özlemcimm ohh ne güzel tekrar 71 lerdesin,off çok az kaldı kurtulmaya,bakalım ilk kim görecek 69 u:18::18:
...................
gülnihal ablam krom etkisini hemen göstermiş,zaten akşam yemeği kestinmi kilolarda tıkır tıkır gitmeye başlıyo,devamı gelir inşş
................
edacımm dukanın hayırlı olsun canım,inş.senden benim gibi güzel sonuçlar alırsın,sana tavsiyem diyetini çeşitlendir,tek tip beslenme yoksa çabuk bıkarsın,nette dukan diyeti tariflerim diye bi sayfa var,ben baştan sona 2 kere okumuşumdur,hem çok güzel bilgiler var hemde şahane tarifler var,bol bol yap,dukanda biraz kendine zaman ayırman gerekiyo,yemeğini ekmeğini akşamdan hazırlarsan ertesi gün çok rahat edersin
günaydın hepinize
edacımm hay allah niye öyle oldunki,:26:aslında yediklerin normal gibi,sadece hindi salam bana cıss geldi,salam yemiyoruz dukana içinde nişasta olduğu için,füme yada yağ oranı düşük jambon serbest ama ben yinede çok yememeye çalışıyorum
benim protein günlerinde kurtarıcım piliç çevirmeyarım tavuk alıyorum yanına ayran hem tadını seviyorum hemde çok doyurucu
krepte yapamazsan ekmek dene mikroda yada fırında,sandviç yada tost yapabilirsin
...................
özlemmmmmmmne dersin yakalarmıyız gülnhal ablayıı
benimde bu ara kilo vermem durdu gibi,cumadan beri 300 gr anca gitti,ama kaçamaksız devam,biliyorumki arada duraklamalar olucak sonra hoppp bi bakmışım 1 kg birden gitmiş,bu akşam sporum var üstelik bugün protein günüm yarına inş.güzel şeyler olucak
haftaya çarşamba evlilik yıldönümümüzçok istemiştim 60 lı rakamla girmeyi ama biraz zor görünüyo,neyse buna şükür,bu arada kocam iyice zayıfladın demeye başladı,3-4 kg daha ver orda dur diyo,bende söz veremem dedimm
öyle deme canım ya bi motive olsan reminim sende bu rakamları göreceksin.ben geçen hafta 74 kilo oldum birden kafayı yiyecektim ama inatla bırakmadım daha sıkı sarıldım diyete inşallah sende başlarsın kaç kilosun sen bakayım bize hergün kilo bildir bizde sana yardım edelim 2-3 kilo versen eminim devamı gelir.1.5 ay önce 79 kiloydum tam 9 kilo almıştım ama bak şimdi 71 kiloyum.sende başarırsın yeterki kararlı olbenim göremeyeceğim kesin...
günaydın hepinize
edacımm hay allah niye öyle oldunki,:26:aslında yediklerin normal gibi,sadece hindi salam bana cıss geldi,salam yemiyoruz dukana içinde nişasta olduğu için,füme yada yağ oranı düşük jambon serbest ama ben yinede çok yememeye çalışıyorum
benim protein günlerinde kurtarıcım piliç çevirmeyarım tavuk alıyorum yanına ayran hem tadını seviyorum hemde çok doyurucu
krepte yapamazsan ekmek dene mikroda yada fırında,sandviç yada tost yapabilirsin
...................
özlemmmmmmmne dersin yakalarmıyız gülnhal ablayıı
1+1 yapıyorsun dimi güzelim??? 1 günlük menünü bana yazsana acaba 1 hafta sonra doyabilecek miyim bakiyim???
öyle deme canım ya bi motive olsan reminim sende bu rakamları göreceksin.ben geçen hafta 74 kilo oldum birden kafayı yiyecektim ama inatla bırakmadım daha sıkı sarıldım diyete inşallah sende başlarsın kaç kilosun sen bakayım bize hergün kilo bildir bizde sana yardım edelim 2-3 kilo versen eminim devamı gelir.1.5 ay önce 79 kiloydum tam 9 kilo almıştım ama bak şimdi 71 kiloyum.sende başarırsın yeterki kararlı ol
burdayım vallahi sabah 1 saat spor yaptım eminim yakalayacaz Gülnihal ablayı hatta onu geçecez ikimiz birdensonra Gülnihal abla saçımızı başımızı yolacak beni nasıl geçersiniz diye.
Gülnihal abla peşindeyiz yakalayacaz seni az kaldı geliyoz
öyle deme canım ya bi motive olsan reminim sende bu rakamları göreceksin.ben geçen hafta 74 kilo oldum birden kafayı yiyecektim ama inatla bırakmadım daha sıkı sarıldım diyete inşallah sende başlarsın kaç kilosun sen bakayım bize hergün kilo bildir bizde sana yardım edelim 2-3 kilo versen eminim devamı gelir.1.5 ay önce 79 kiloydum tam 9 kilo almıştım ama bak şimdi 71 kiloyum.sende başarırsın yeterki kararlı ol
burdayım vallahi sabah 1 saat spor yaptım eminim yakalayacaz Gülnihal ablayı hatta onu geçecez ikimiz birdensonra Gülnihal abla saçımızı başımızı yolacak beni nasıl geçersiniz diye.
Gülnihal abla peşindeyiz yakalayacaz seni az kaldı geliyoz
evet canım 1+1 yapıyorum,ya edacım dukanın amacı aç kalmak değil,aksine izinli gıdalardan doyana kadar yemek,saat,porsiyon kısıtlaması olmadan,o yüzden doyacakmıyım endişen olmaması lazım
birde yoğurt ve sütü illa lıght alcam diye uğraşma,yarım yağlı al en iyisi,ben öyle yapıyorum
menümüde vereyim hemen canım
İlkay'ın Dukan Lezzetleri: "Can"Beyaz Ekmek
sabah kahvaltıda beyaz ekmek yapıyorum,yukarıda linkini verdim,hatta ben 4 günlük yapıyorum,arasına peynir jambon,azcık domates koyup sandviç yapıyorum,yada lıght kaşarla tost yapıyorum,hem çok doyurucu hemde yulafı sabah yeyeince bağırsaklarda güzel çalışıyo
öğleyin yarım piliç çevirme,yanında ayran,(yarımla doymam dersen 1 bütün tavuk bile yiyebilirsin)
akşamda spor yapıyosam akşam yoğurt ayranla geçiştiriyorum,eğer spor yoksa kendi yaptığım köftemden çıkarıyorum buzluktan,yada en pratik kıymalı yumurta yanında zeroo
protein günlerim genelde böyle,sebze günlerindede akşamdan salatamı yapıyorum,roka,kırmızı biber,maydonoz,birde patlıcan közlüyorum,(patlıcanı dukan özellikle sebze günlerinde öneriyo) içinede ton balığı,haşlanmış yumurta,yada tavuk döner katıyorum,yanında ayranla çok doyurucu oluyoakşamları yoğurt çorbası yapıyorum,terbiyesini yoğurt,1 çay kaşığı mısır nişastası ve 1 yumurta sarısı ile yapıyorum,içine didiklenmiş tavuk,süper ötesi bişey oluyo
sen takıldıkça sor canım,tabi herkesin bünyesi farklı,önemli olan sıkılmaman
bencede geçerizkiiiiahh özlemcim inan en son 60 lı rakamları ne zaman gördüm hatılamıyorum,70 benim kilit noktam,oraya kadar hep geldim ama her seferindede bişeyler mani oldu takrar yukarılara çıktım,inş.bu sefer herşey yolunda giderde görürümm
evet canım 1+1 yapıyorum,ya edacım dukanın amacı aç kalmak değil,aksine izinli gıdalardan doyana kadar yemek,saat,porsiyon kısıtlaması olmadan,o yüzden doyacakmıyım endişen olmaması lazım
birde yoğurt ve sütü illa lıght alcam diye uğraşma,yarım yağlı al en iyisi,ben öyle yapıyorum
menümüde vereyim hemen canım
İlkay'ın Dukan Lezzetleri: "Can"Beyaz Ekmek
sabah kahvaltıda beyaz ekmek yapıyorum,yukarıda linkini verdim,hatta ben 4 günlük yapıyorum,arasına peynir jambon,azcık domates koyup sandviç yapıyorum,yada lıght kaşarla tost yapıyorum,hem çok doyurucu hemde yulafı sabah yeyeince bağırsaklarda güzel çalışıyo
öğleyin yarım piliç çevirme,yanında ayran,(yarımla doymam dersen 1 bütün tavuk bile yiyebilirsin)
akşamda spor yapıyosam akşam yoğurt ayranla geçiştiriyorum,eğer spor yoksa kendi yaptığım köftemden çıkarıyorum buzluktan,yada en pratik kıymalı yumurta yanında zeroo
protein günlerim genelde böyle,sebze günlerindede akşamdan salatamı yapıyorum,roka,kırmızı biber,maydonoz,birde patlıcan közlüyorum,(patlıcanı dukan özellikle sebze günlerinde öneriyo) içinede ton balığı,haşlanmış yumurta,yada tavuk döner katıyorum,yanında ayranla çok doyurucu oluyoakşamları yoğurt çorbası yapıyorum,terbiyesini yoğurt,1 çay kaşığı mısır nişastası ve 1 yumurta sarısı ile yapıyorum,içine didiklenmiş tavuk,süper ötesi bişey oluyo
sen takıldıkça sor canım,tabi herkesin bünyesi farklı,önemli olan sıkılmaman
bencede geçerizkiiiiahh özlemcim inan en son 60 lı rakamları ne zaman gördüm hatılamıyorum,70 benim kilit noktam,oraya kadar hep geldim ama her seferindede bişeyler mani oldu takrar yukarılara çıktım,inş.bu sefer herşey yolunda giderde görürümm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
güne çokkkk keyifli başladım,tartıda harika bi rakam gördüm,dukanı bu yüzden çok seviyorum,dün demiştim kilom durdu sanki diye ama bu sabah hopppp diye 900 gr birden indimm
saçımı makyajımı bile daha özenli yaptım,hattaa bayramda aldığım gömleğim vardı,sırf indirimde diye m beden almıştım denemeden,ama eve gelip giydiğimde düğmeleri bile kapanmamıştı,bu sabah bi deneyeyim dedim oda neeresmen potluk bile vardı
ayy kımsecıklerr ugramamısss
nerelerdesınız yahuuu
meydan bana kaldıı bi başıma yalnızzz ve aççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?