Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kızz okuduğum bir sürü şey var hepsini sırayla yapmaya niyetliyim... yanlız ben dün akşam çok kötü oldum niye bilemedim. yediklerimi yazayım

sabah: hüsran avuç içi yumurta+1 dilim pastırma

ara: 1 yk goji berry

öğle: 1.5 yk ile yapılan yulaf kepekli krebim içine sarılı diyet beyaz peynir.

ara: tatlandırıcılı yoğurt ve krebin kalan kısmı

akşam: eşim geç geldiği için geç yedim 18 de 2 dilim hindi salam yedim 1 kk peynir sonra 20 de haşlanmış et ve light yoğurt

gece resmen kıvrandım karın ağrısından eşimde yoktu ağladım bağırdım o ne ağrıydı çözemedim. o dakika vazgeçtim dukandan ama midem bulandığı için birşey yiyemedim. bugün iyiyim sadece kafamın üstüne biri oturmuşta onu taşıyormuşum gibi bir ağırlık bir ağrı var güç olarak düşmedim ama beyin olarak acaip yorgunum. sabah hadi yapabiliriz diye uyandım dünkü krebimin mükemmel olduğunu bugünkini yapamayınca anladım :)

sabah: haşlanmış yumurta + peynir + yapamadığım krebin kopan parçaları

öğle: ton balığı yemeyi planlıyorum

akşama da lahmacun yapacağım ne de olsa en sevdiğim menüdür lahmacun ayran

ayyy midemin içi acaip nesli yaa normalmiyim ben??? (ben bende değil gibiyim)

günaydın hepinize

edacımm hay allah niye öyle oldunki,:26:aslında yediklerin normal gibi,sadece hindi salam bana cıss geldi,salam yemiyoruz dukana içinde nişasta olduğu için,füme yada yağ oranı düşük jambon serbest ama ben yinede çok yememeye çalışıyorum

benim protein günlerinde kurtarıcım piliç çevirmeyarım tavuk alıyorum yanına ayran hem tadını seviyorum hemde çok doyurucu

krepte yapamazsan ekmek dene mikroda yada fırında,sandviç yada tost yapabilirsin

...................

özlemmmmmmmne dersin yakalarmıyız gülnhal ablayıı

benimde bu ara kilo vermem durdu gibi,cumadan beri 300 gr anca gitti,ama kaçamaksız devam,biliyorumki arada duraklamalar olucak sonra hoppp bi bakmışım 1 kg birden gitmiş,bu akşam sporum var üstelik bugün protein günüm yarına inş.güzel şeyler olucak

haftaya çarşamba evlilik yıldönümümüz çok istemiştim 60 lı rakamla girmeyi ama biraz zor görünüyo,neyse buna şükür,bu arada kocam iyice zayıfladın demeye başladı,3-4 kg daha ver orda dur diyo,bende söz veremem dedimm

nasıl bir kafayla geziyorsam dün füme yada jambon alacaktım unuttum tabi kalorisi en düşük olana birde içeriğine bakıp aldım nişasta varmıydı ki hiç görmedim ama :26: hatta light yoğurdu da unutmuştum bir sonraki markete elimde poşetlerle daldım başım ağrıyor sanırsam ben bir ağrı kesici atayım. açlıktan ölebilirimmm çok acıktım çok

1+1 yapıyorsun dimi güzelim??? 1 günlük menünü bana yazsana acaba 1 hafta sonra doyabilecek miyim bakiyim???

benim göremeyeceğim kesin...
öyle deme canım ya bi motive olsan reminim sende bu rakamları göreceksin.ben geçen hafta 74 kilo oldum birden kafayı yiyecektim ama inatla bırakmadım daha sıkı sarıldım diyete inşallah sende başlarsın kaç kilosun sen bakayım bize hergün kilo bildir bizde sana yardım edelim 2-3 kilo versen eminim devamı gelir.1.5 ay önce 79 kiloydum tam 9 kilo almıştım ama bak şimdi 71 kiloyum.sende başarırsın yeterki kararlı ol

burdayım vallahi sabah 1 saat spor yaptım eminim yakalayacaz Gülnihal ablayı hatta onu geçecez ikimiz birdensonra Gülnihal abla saçımızı başımızı yolacak beni nasıl geçersiniz diye.
Gülnihal abla peşindeyiz yakalayacaz seni az kaldı geliyoz

1+1 yapıyorsun dimi güzelim??? 1 günlük menünü bana yazsana acaba 1 hafta sonra doyabilecek miyim bakiyim???

evet canım 1+1 yapıyorum,ya edacım dukanın amacı aç kalmak değil,aksine izinli gıdalardan doyana kadar yemek,saat,porsiyon kısıtlaması olmadan,o yüzden doyacakmıyım endişen olmaması lazım

birde yoğurt ve sütü illa lıght alcam diye uğraşma,yarım yağlı al en iyisi,ben öyle yapıyorum

menümüde vereyim hemen canım

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: "Can"Beyaz Ekmek

sabah kahvaltıda beyaz ekmek yapıyorum,yukarıda linkini verdim,hatta ben 4 günlük yapıyorum,arasına peynir jambon,azcık domates koyup sandviç yapıyorum,yada lıght kaşarla tost yapıyorum,hem çok doyurucu hemde yulafı sabah yeyeince bağırsaklarda güzel çalışıyo

öğleyin yarım piliç çevirme,yanında ayran,(yarımla doymam dersen 1 bütün tavuk bile yiyebilirsin)

akşamda spor yapıyosam akşam yoğurt ayranla geçiştiriyorum,eğer spor yoksa kendi yaptığım köftemden çıkarıyorum buzluktan,yada en pratik kıymalı yumurta yanında zeroo

protein günlerim genelde böyle,sebze günlerindede akşamdan salatamı yapıyorum,roka,kırmızı biber,maydonoz,birde patlıcan közlüyorum,(patlıcanı dukan özellikle sebze günlerinde öneriyo) içinede ton balığı,haşlanmış yumurta,yada tavuk döner katıyorum,yanında ayranla çok doyurucu oluyoakşamları yoğurt çorbası yapıyorum,terbiyesini yoğurt,1 çay kaşığı mısır nişastası ve 1 yumurta sarısı ile yapıyorum,içine didiklenmiş tavuk,süper ötesi bişey oluyo

sen takıldıkça sor canım,tabi herkesin bünyesi farklı,önemli olan sıkılmaman

bencede geçerizkiiii ahh özlemcim inan en son 60 lı rakamları ne zaman gördüm hatılamıyorum,70 benim kilit noktam,oraya kadar hep geldim ama her seferindede bişeyler mani oldu takrar yukarılara çıktım,inş.bu sefer herşey yolunda giderde görürümm

geçen gün tartıya bakıp kriz geçirdiğim kilo 95 ti. dün 93 tü. bakmakta istemiyorum yaa artık bu kiloya kadar çıkınca ne yapacağımı şaşırdım. gerçi 1-2 günde 2 kg vermemde anlamsız ama sanırım birden saçma bir şekilde şiştim 86 max. 87 olup gidiyordum cuma yarışmasından ayrıldığımızdan beri tek umudum 87 den sonrası birden yükseldim belki birden verebilirim diye umutlanıyorum. her gün değilde 2 günde bir yazayım. az önce yine bir mide krampı geçirdim. ofis arkadaşım karşımda ölüp gideceksin git birşeyler ye dedi. yok dedim kararlıyım. inşallah dayanabilirim...

kızz doyana kadar herşeyi ye diyorsun da 3 kutu ton balığı getirdim açlıktanda kıvranıyordum 1 kutuyu zor bitirdim. neden herşeyden midem bulanıyor yaaa işin kötüsü dukan yüzünden midem bulanmıyor benim herşeyden midem bulanıyordu zaten insülin direnci ilacını bırakınca kesiliyor bu bulantı bu ilacı bırakırsam da rejim hiç işe yaramıyor duruyor direk metabolizmam

neyse dayanacağım sanırsam ne insülin direncim bırakacak beni ne bu kilolar rahat diyet yapmam bu ikisiyle zor zaten bu eziyeti çekmek bana düşüyor...

ayyy ne güldüm şimdi bizim muhasebeci gelmiş gözlerinin altı morarmış ölüp kalma odada diye ikna etmeye çalışıyordu yemek yedirmeye yemem dedim bayılırsan sokarım yarım ekmeği ağzına karışmam diyor ayy ne güldümm bayılmamam lazım valla yedirir ekmeği

bu beyaz ekmek tarifininin hemen çıktısını alıyorum :) dün akşam eşime yoğurtlu patates yaptım yoğurtlu suyundan ye dedi eşim çokta canım çekti ama onun eti kemikli yağlı birde patatesin nişastası suya geçer diye yemedim ama yoğurt çorbası yapabilirim yarına... ben bir 1+1 e gelirsem yaşadım patlıcana bayılırım

2 gündür de kimseler yok yaaa nerdesiniz kızlar yaaa hepiniz verdiniz kiloları bir ben mi kaldım nedir

slm kızlar ,vallahı utancımdan gıremıyorum,dün yedımde yedım e doğal olarak artış oldu tartıda ama olsun nezamandır ödül vermemiştim kendıme :) oyuzden ödül sayıyorum bunu, bugun kaldıgım yerden devam edıyorum ,en önemlısıde bu sanırım :)
allah hepımıze ırade versın kurtulalım bı an once su kılolardan

neslim,eda,gülnihal abla ,esra ,çiğdemcim öpüyorum hepınızı ,bol eksılı gunler haftalar aylar diliyorum,

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

güne çokkkk keyifli başladım,tartıda harika bi rakam gördüm,dukanı bu yüzden çok seviyorum,dün demiştim kilom durdu sanki diye ama bu sabah hopppp diye 900 gr birden indimm

saçımı makyajımı bile daha özenli yaptım,hattaa bayramda aldığım gömleğim vardı,sırf indirimde diye m beden almıştım denemeden,ama eve gelip giydiğimde düğmeleri bile kapanmamıştı,bu sabah bi deneyeyim dedim oda neeresmen potluk bile vardı

gunaydınnn kızlarrr
ben dun aksam tekrar toparlandım gibi,sporumu yaptım yogurt 2 parça cevız bıde 2 kuru kayısı yedım aksam reglm bıtmek uzere ödem attım sanırım baya sabahta wc olunca degmeyın keyfıme:)
bayrama kadar bozmadan devam etmem lazım cünkü tartıda ibre sağa kaya kaya bi hal oldu,ınanın korkumdan tartılmıyorum ama 90lardayım bılıyorum
zaten şiştim yıne yüzüm gözüm tipim kaydı..:)

neslıcım valla süpersın onumuzdekı haftaiçi bi sabah hatta okadarda beklemeyebılrız belkı ptesi dersın kızlar 6ları gördüm diye çok az kaldı
sinemım sende 3-5 gunluk sıkı yonetımle 7leri göreceksın önümüzdekı haftaiçi emınım..
gulnıhal ablada zaten onumuzdekı haftaya baya ınmıs olacak azım devam hatunda..
eda sen ve ben azımlenmelıyız,sende de istikrar sorunu var bende de,ikimizinde artık bu zevki sefalardan vazgeçip hatta canımıızın cekmelerınden vazgecıp odaklanmammız lazım..
sen start aldın gerçi umarım devamı güzel gelır
benımkı daha tazecık dun aksam sporla basladım ama beynen daha azımlıyım oyuzden bayrama kadar güzel giderim diye düşünüyorum..
haydı kızlarrr...
çidommm özledım senııı,benım çıtır olan ama kendını tombik gören arkadasımmm:)
bide bu melek yaffrusuuu nerelerdekı acep yıne,kesın yogundur
ama emını oda spor askıyla bırlıkte ınmıstır 71-72lere falan görüşmeyelı

hepımızz için bomba bi gün olsunn bombaaa

ayy kımsecıklerr ugramamısss
nerelerdesınız yahuuu

meydan bana kaldıı bi başıma yalnızzz ve aççç

ooooo bu ne enerji... tebrik ederim güzelim... darısı başımaaa

ayy kımsecıklerr ugramamısss
nerelerdesınız yahuuu

meydan bana kaldıı bi başıma yalnızzz ve aççç

baktım salı çarş ses yok burda bende bugün denize gittim... bugün dukanımın 3. günü gel senide alalım güzelim. yaptığım sıcacık krepler benim hamur sevdamı dindiriyor :))) birde yoğurda tatlandırıcı ekleyip yiyorum ayyyy nefis oluyor yaaa

günadın günaydın günaydın bu sabah çok mutluyum bilin bakalım kaç kilo oldum SÖYLÜYORUM

69.9 69.9 69.9

:82::98::119::119:

gunaydın hanımlar hayırlı cumalarr
valla özlemcım tebrık ederım senkı daha nekadar onceydı 79um dıye üzülüyodun bak sımdı 69u gördünn:)
hayatta hiçbir zevk,eksik tartı rakamı kadar keyıflı degıl bence:)
gunaydın edacımm,nasıl gidiyo dukan memnunmusun halınden,ben almıyım canım dukan benı bozar:)
ben spor artı saglıklı beslenmeyle gidicem:)

günaydın kızlar hayırlı cumalar,
özlemcim bravooo bende senın başladıgın noktadayım inş, 70 kg mı görürüm bende :) özlemcim nasıl düştün bu kıloya azıcık akıl ver uygulim bende , bu sıra çok zor gidiyo kılolarım

neslicim senı gönülden tebrik ederim,azmedınce nasılda oluyo dimi arkadasım :) istedıgın noktaya bı an önce gelırsın ınanıyorum sana , bıdahada 8 lı rakam degıl 7 li rakamı bile görmıyecegıne emınım ,çok çok sevindim senin adına :) öptüm kocaman

melekcim nerelerdesın kuzucum

esracım tekrardan motıve olman benı çokk ümitlendırdı ,sende en kısa zamanda 8 lı rakamı goruceksın ,belkı yarın :) belkı yarındanda yakın :):)

eda cım sende dukana baslamıssın hayırlı olsun ,dukan işe yarıyo ben yapmıştım atak dönemını yapmıstım sadece 4 kg gıtmıstı ,ama sonra dayanamdım proteın yemege :) sen dayanırsın inş.

gelelim bana en son salı günü sanırım 79.3tüm şımardım sanırım bı tabak dolusu makarna yedim ve ertesı gün 80.6 yı gordum ,günlerdır spor rejım derken bu sabah 79.9 u gördum tekrardan,reglıde olucam sanırım onun şişkinliği ve yemek yeme isteğim tavan yapmış durumda ama inatla devam edıcem yemicem :):)

şimdilik hedefım 15 ekim;76 hadı bakalım sahalara geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…