evett kızlarrr sabahkı yagsız beyaz peynırlı ve cavdar ekmeklı tostumdan sonra öglen ızgara tavuk salata ve zero ıle devam edıyorum artı olarak 1,5 lt su içtim
şimdi aksama kadar 1,5 lt daha su içicem
akşamda EVE GİDİNCE YOGURT KURU KAYISI VE CEVIZ yiyip
sonrasında 1 saat yürüyüşle günü kapatıcam
gerçi aksam toplantı var sbde gec gidebılrım eve ama 30dk bıle olsa yürümeye calışıcam..
gazamız mübarek olaa:)
buarada ctesi sabahı rakamım 93,7ydi :)malesefff demıyorum bılıyorumkı hızlı gidecek:)
yalnız tartının pili bitti hazır fırsattan ıstıfade cumaya kadar almayıp ctesi 1 haftalık sonucumu ogrenıcem
diyetteyken tartıla tartıla bı hal oluyorum ben:)
haftasonu menüsünü vereyim beni dövün
cumartesi
sabah:
patates kroket
poğaça
zeytin
domates,salatalık
saat 4:
elma,mandalina
akşam:
karışık dolma
konya usulü bamya çorbası
farkettiğiniz gibi miktarları yazmıyorum..
pazar
sabah:
pişi
peynir
domates,salatalık
saat 4:
halka tatlı
akşam:
yaşpasta
kola
korkunçç...ama yazarsam belki vazgeçerim....
bugün
sabah:
1 simit
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
3-4 kaşık ankara tava
1 mandalina
sonrasını da yazarım yine
ben sodalı kürü ara ara uyguluyorum bende acaip ödem attırıyor keşke terle attırıyor olsa devamlı yapardımama git git gel wc ye zor durumda kalıyorum... o yüzden gerekli zamanlarda yapıyorum :)
Bende vermek istiyorum ya yarın başlıcam bende
ben 4 gün yaptım da pek fayda göremedim sanırım ,gün içinde içtiğim şeyler zaten ,vucumda birleşir ,demlemeyle ugrasamıcam :)
günaydın hanımlarr,
oh herkesin keyfi yerinde
hakikaten benimde gün içinde tükettiğim şeyler ama neden öyle içince coştum ki????:44:
benımde var evde xxl gecen gıyındım bosbol ,dedımkı kendı kendıme sinem sanki giydiğin M bedende seviniyosunhemde nasıl... yazın bu günlerde giymek için tşört aldıydım. aman dar gelmesin bedenimde alayım dedim. birde rengi şeker pembe dar olursa direk oturur kötü dururdu... ama bugün onu taytın üstüne giydim çünkü acaip bol ve uzamış sanki :)))
canım ben 66 kilo ile hamile kaldım . toplamda 15 kilo aldım 81 kilo ile doğuma gittim . doğumdan sonra 75 oldum 6 kilo gitti . sonrasında sütüm az olduğundan ne dedilerse yedim içtim sonuç 79 şuanda . ama inanıyorum ki en kısa zamanda vericem kilolarımı . ALLAH hayırlısıyla sanada nasip etsin canım İNŞALLAH çok güzel bir duygu
özlemcim hoşgeldingünaydın herkese bu aralar giremiyorum pek kızı kursa verdim onu almaya gidiyorum akşamları.
nesli kız beni geçtin tebrik ederim çok sevindim çok mutlu oldum hadi devamı gelir inşallah
ben malesf takıldım kıpırdamıyor 69.9 ile 70.5 arası gidip geliyorum ama olsun acelem yok zaten 5 kilo kaldı o yüzsen dert etmiyorum sıktıkça kilo inatla duruyor bende akışına bıraktım ne zaman isterse o zaman eksiye geçsi bu kılomdanda memnunum
bende yarın 2 günlük protein diyeti yapıcam o zaman mecbur eksiye geçecek.
sabah hafif kahvaltı yapıyorum öğlen canım ne isterse yiyorum ama abartmadan tabiki akşam yoğurt ayran yada meyve yiyorum akşam yemeğini kaldırdım 8 den sonra bişey yemiyorum
ha bide cuma öğlen kaçamak günüm öğlen ne istersem yiyorum bu cuma 1 dilim pasta yiyecem
günaydın kızlar.........
dün farklı bir fırın köftesi yaptım... baya süt koydum, 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, maydonoz, sarımsak, yarım kilodan azdı ama sanırım 250 g filan kıyma... cıvık birşey oldu yağlı kağıdın üstüne kaşıkla yaydım minik minik ince avuç içi kadar bisküvi gibi oldu birde çok pişirdim... kıtır kıtır ben çok beğendim... Allahım yakında etten bisküviler yapacağım hayırlısıyla akıl sağlığım gitmeden vereydim şu kiloları
benımde var evde xxl gecen gıyındım bosbol ,dedımkı kendı kendıme sinem sanki giydiğin M bedende seviniyosun
hemde nasıl... yazın bu günlerde giymek için tşört aldıydım. aman dar gelmesin bedenimde alayım dedim. birde rengi şeker pembe dar olursa direk oturur kötü dururdu... ama bugün onu taytın üstüne giydim çünkü acaip bol ve uzamış sanki :)))
aynen öyle oldu... m bedenin bol olacağı günleri göremeyeceğime eminim o kadar zayıf olmak istermiyim düşünmem lazım
olsun kızzz omzu yakası filan bol geliyor ya bir kıyafetin o zaman mutluluktan uçuyorum... hani karnı filan bir şekilde çeke çeke genişletme yeteneğim vardaboyunu uzatma omzunun yakasının büyük gelmesi gerçekten zayıflama gerektiriyor.... darısı diğer kıyafetlerin başına... bunu umutsuz bir yaz günü almışım demek ki ileriyi görememişim
nazlıcım bence çok almamışsın,zaten sen bilinçli bi annesin,eminim kısa süredede kurtulacaksın fazlalıklardan
ne düşünüyosun,yine montiye devammı
bu arada amin canım,inş.hayırlı zamanda rabbim bizede nasip eder
özlemcim hoşgeldinözlettin kuzum kendini,daha sık uğra olmazmı,bak herkesler toplandı artık
evet bende çok şükür 60 lı rakamları gördüm,inş.70 leri bi daha hamilelik dışında görmem
edacım kepek hakkını bence boşuna köftede tüketme,tabi bu benim fikrim,ben genelde köfteye sadece baharat soğan sarmısak koyup yoğuruyorum,haa bide 2 kaşık süttozu,valla dışarıda yediğim köfteler gibi harika oluyo,bol bol yapıp poşetliyorum,zor zamanlarda tam bi kurtarıcı,at ızgaraya,yada tost makinasına ohh miss
ooo sen daha dur,ne tarifler gelişticeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?