Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın kızlar.........

dün farklı bir fırın köftesi yaptım... baya süt koydum, 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, maydonoz, sarımsak, yarım kilodan azdı ama sanırım 250 g filan kıyma... cıvık birşey oldu yağlı kağıdın üstüne kaşıkla yaydım minik minik ince avuç içi kadar bisküvi gibi oldu birde çok pişirdim... kıtır kıtır ben çok beğendim... Allahım yakında etten bisküviler yapacağım hayırlısıyla akıl sağlığım gitmeden vereydim şu kiloları

ohh be sonunda aramıza hoşgeldin güzelimmm

ablacımmmm karbonhidrat dolu günlerrr bunlar yapmaaaaaaaa

ben sodalı kürü ara ara uyguluyorum bende acaip ödem attırıyor keşke terle attırıyor olsa devamlı yapardım ama git git gel wc ye zor durumda kalıyorum... o yüzden gerekli zamanlarda yapıyorum :)

ben 4 gün yaptım da pek fayda göremedim sanırım ,gün içinde içtiğim şeyler zaten ,vucumda birleşir ,demlemeyle ugrasamıcam :)

günaydın hanımlarr,

oh herkesin keyfi yerinde

hemde nasıl... yazın bu günlerde giymek için tşört aldıydım. aman dar gelmesin bedenimde alayım dedim. birde rengi şeker pembe dar olursa direk oturur kötü dururdu... ama bugün onu taytın üstüne giydim çünkü acaip bol ve uzamış sanki :)))

benımde var evde xxl gecen gıyındım bosbol ,dedımkı kendı kendıme sinem sanki giydiğin M bedende seviniyosun

nazlıcım bence çok almamışsın,zaten sen bilinçli bi annesin,eminim kısa süredede kurtulacaksın fazlalıklardan

ne düşünüyosun,yine montiye devammı
bu arada amin canım,inş.hayırlı zamanda rabbim bizede nasip eder
özlemcim hoşgeldinözlettin kuzum kendini,daha sık uğra olmazmı,bak herkesler toplandı artık

evet bende çok şükür 60 lı rakamları gördüm,inş.70 leri bi daha hamilelik dışında görmem

edacım kepek hakkını bence boşuna köftede tüketme,tabi bu benim fikrim,ben genelde köfteye sadece baharat soğan sarmısak koyup yoğuruyorum,haa bide 2 kaşık süttozu,valla dışarıda yediğim köfteler gibi harika oluyo,bol bol yapıp poşetliyorum,zor zamanlarda tam bi kurtarıcı,at ızgaraya,yada tost makinasına ohh miss

ooo sen daha dur,ne tarifler gelişticeksin

günaydın hepinize hatunlar

ohh maşallah sabah sabah herkesler burda

benımde var evde xxl gecen gıyındım bosbol ,dedımkı kendı kendıme sinem sanki giydiğin M bedende seviniyosun

aynen öyle oldu... m bedenin bol olacağı günleri göremeyeceğime eminim o kadar zayıf olmak istermiyim düşünmem lazım

olsun kızzz omzu yakası filan bol geliyor ya bir kıyafetin o zaman mutluluktan uçuyorum... hani karnı filan bir şekilde çeke çeke genişletme yeteneğim varda boyunu uzatma omzunun yakasının büyük gelmesi gerçekten zayıflama gerektiriyor.... darısı diğer kıyafetlerin başına... bunu umutsuz bir yaz günü almışım demek ki ileriyi görememişim

eda çizelge yapsana kendıne ,çok motıve edıyo ınsanı ,kılo azaldıkca sağa kaydırmak kadar keyıf veren bişi yok,

aynen omzu düşünce insan kendını pek bi seksi sanıyo ,vallahı benımde gecen kıs aldıgım 42 beden kışlık elbıselerım var ,kışlıkları çıkartırken gıyındımde gözlerıme ınanamadım ,hepsi oldu ,, geri kalan kıloları vermek ıcınde Allah sabırlar versın hepimize

sinemcim

ben bugün çizelgeyi 100 gr cık daha sağa kaydırdımmm

ama kepeği tüketemiyorum unutuyorum. krep dışında kepekle aramız yok. her gün krepte olmuyor bende kepeği sıkıştırabileceğim bir yerler arıyorum mayalı ekmeğim bile pasta gibi oldu ekmek tadını tek veren krep

o kadar koyun etine alışmışım ki dana eti bunca şeyi eklemezsem sanki tatsız olacak gibi geliyor ( hatta denedim de tatsızdı :) benim kurtarıcım tavuk ona bayılıyorum tost makinesinde yapınca...

evet jelatinimi süt tozumu da aldım yeni tarifleri araştırıyorum :)))

ooooo kadro kalabalıkkk günaydın kızlarrrr
nazlıcım hpşgeldın canımmm,valla özlettın kendıını.bebbişin nasıl ne koydunuz ismini:)
cok kılo almamıssın bence bikaç aya kadar toparlanırsın..

herkese tek tek selam kızlarr,,
bu hafta bireysel emeklılık kampanyamız var,kenara para atmak ısteyen ama para bırıktıremeyenler...
hu huuuu yardım edın bana
ayda 100 tl +devlet katkısı 25 tl atın kenara biriksinnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…