gülnihal abla senın sodalı kür hala işe yarıyormu devam edıyormusun ?
yok ben taktım sanırım bugun illa bi kür uygulucam
evett kızlarrr sabahkı yagsız beyaz peynırlı ve cavdar ekmeklı tostumdan sonra öglen ızgara tavuk salata ve zero ıle devam edıyorum artı olarak 1,5 lt su içtim
şimdi aksama kadar 1,5 lt daha su içicem
akşamda EVE GİDİNCE YOGURT KURU KAYISI VE CEVIZ yiyip
sonrasında 1 saat yürüyüşle günü kapatıcam
gerçi aksam toplantı var sbde gec gidebılrım eve ama 30dk bıle olsa yürümeye calışıcam..
gazamız mübarek olaa:)
buarada ctesi sabahı rakamım 93,7ydi :)malesefff demıyorum bılıyorumkı hızlı gidecek:)
yalnız tartının pili bitti hazır fırsattan ıstıfade cumaya kadar almayıp ctesi 1 haftalık sonucumu ogrenıcem
diyetteyken tartıla tartıla bı hal oluyorum ben:)
denicem bakalım işe yarıcakmıs bu kürler ,ay yap yap nereye kadar :):):) be neslimmm
vallahı tatıl de bız yurt dısına gıtmek ıstıyoruz, e malum yabancı kızlarda çok havalı ,ben şişko olursam ,kıskanclık krızınden gezdıgım yerlerdende bişicik anlamam :) oyuzden zayıflamam şart:26:
reglide olmadım ama 1 kerecik kaza oldu ama inş. değilimdir ,ama yok yaw havalardandır bıde spor yapıyorum oyuzden gecikti sanırım,
keşke dukanı bende yapabılsem aralık 6 da 68 kg sun demişti ,of of du bıdaha test yapım kendımı motıve edim ,
tamercik napıyo eşiyle gurur duyuyodurbu azmini ve vucutunu görünce
selam millet...güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için........
bıraktım sinem ben onu..diyetle beraber kilo vermeyi hızlandırıyor ama sadece sodalı suyla olmuyordukendime eziyet etmeyeyim dedim..dün özgürün doğumgünüydü.yaşpastaya hızlı bir dalış yaptım (pişmanım ama şimdi bi işe yaramıyor pişmanlık..
nereye gittiysen yanıma gel aziiimmmm....bekliyorum seniiii
bende senden heveslendim , 4 gun yaptım sankı pek bişi etkılemedı ,bıde zaten gun içinde tukettıgım seylerdı ,hani birleşince zaten aynı etkıyı yapar sanırım :):):)selam millet...güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için........
bıraktım sinem ben onu..diyetle beraber kilo vermeyi hızlandırıyor ama sadece sodalı suyla olmuyordukendime eziyet etmeyeyim dedim..dün özgürün doğumgünüydü.yaşpastaya hızlı bir dalış yaptım (pişmanım ama şimdi bi işe yaramıyor pişmanlık..
haftasonu menüsünü vereyim beni dövün
cumartesi
sabah:
patates kroket
poğaça
zeytin
domates,salatalık
saat 4:
elma,mandalina
akşam:
karışık dolma
konya usulü bamya çorbası
farkettiğiniz gibi miktarları yazmıyorum..
pazar
sabah:
pişi
peynir
domates,salatalık
saat 4:
halka tatlı
akşam:
yaşpasta
kola
korkunçç...ama yazarsam belki vazgeçerim....
bugün
sabah:
1 simit
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
3-4 kaşık ankara tava
1 mandalina
sonrasını da yazarım yine
haftasonu menüsünü vereyim beni dövün
cumartesi
sabah:
patates kroket
poğaça
zeytin
domates,salatalık
saat 4:
elma,mandalina
akşam:
karışık dolma
konya usulü bamya çorbası
farkettiğiniz gibi miktarları yazmıyorum..
pazar
sabah:
pişi
peynir
domates,salatalık
saat 4:
halka tatlı
akşam:
yaşpasta
kola
korkunçç...ama yazarsam belki vazgeçerim....
bugün
sabah:
1 simit
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
3-4 kaşık ankara tava
1 mandalina
sonrasını da yazarım yine
hadi bakalım esram haftaya süper bi başlangıç yaptın,yaw niye cuma tartılmıyosun ki,bizide meraklandırma şimdi
ooo yurtdışı hee,nereye gitceniz bakem,bizimde hayallerimizde var yurtdışı ama bakalım gerçekleşecekmi:26::26:
kesinlikle haklısın,orda kendini kötü hissetmemen için zayıflaman lazım kuzum,gerçi sen o zamana çoktan afeti devran olursunn
canım bence şu anda nasıl bi diyet yapıyosan aynen devam et,gayet istikrarlı gidiyosun,bence dukan yapmasanda sen aralıkta 68 i görüceksin ben eminimm
ayy tamerimde gururlanmaz mı,sürekli baya zayıfladın,harika oldun deyip duruyoo
gülnihal abla bak herkes motive olmuş durumda bi sen kaldın
bal damlıyo agzından bal :):) inş. olurum ,benım gözüm yükseklerde 65 i görmem şartt
daha karar vermedık ama turla bı yerlere gıtcez kesın :)siz nereye gıdıceksınız bakemm
günaydınn kuzucummmçokk teşekkür ederim,aynen canım yaa,hala inanamıyorum
ohh sende başlamışsın sağlıklı beslenmeye,aynen bu kış bu kilo işini hallaedelim,yaza çıpçıtır girelimm
kasım başı çok rahat görürsün sen 62 leri çidom,hadi bakalım bende peşinden geliyomm
bu arada ben kendime 3 hedef belirlemiştim,ilkine ulaştım,2.si 14 ekim 68,2 kg,3.süde 21 kasım 65 kg
inşallah çiğdemcim ilk hedefine ulaşırsın ,gerçi bu azimle ulasırsın sennn hiiççç merak etme
bu hafta herkes motıve olmuş masallahımız varcuma günü bildirim yapalım ,çok keyıflı olucak herkes eksilerini yazıcak ,dahada motıve olcazz
selam millet...güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için........
nazlımmmmmhoşgeldin canım benimm
Allah bağışlasın canım oğluşunu,Rabbim analı babalı büyütsün,oyyy daha dün gibi hamişlik haberini verdiğin gün,zaman nasılda çabuk geçmiş
siz iyisiniz ya kilolar nasıl olsa verilir canım,bizde takımı bıraktık burdan devam ediyoruz,kuralsız bi şekilde
sende katıl aramıza tekrardan,bu arada de bakem kaç kilosunn
hoşbuldum canım . valla en son 79 kiloydum neslihan tartıya çıkmaya korkuyorum
79 kg muben seni hiç 70 li kilolarda görmedim canım,neyseki kilolarının sebebi çok güzel bişey
nazlım sen toplamda ne kadar kg aldın hamilelikte,bide kaç kg ile başlamıştın,doğumla falan ne kadarı gitti
bende kilolu hamile kalmak istemiyorum,hoş kalamıyorum oda ayrı bi konuama en azından kiloları vereyim istiyorum
neslihan , esra , gülnihal abla nasılsınız . sizleri burada görünce sevindim . bende doğum yaptım ALLAH bağışlarsa oğlum 12 ekimde tam 4 aylık oluyor işede başladım bu arada ve doğum kiloları yapıştı üzerime gitmiyor .
gülnihal abla senın sodalı kür hala işe yarıyormu devam edıyormusun ?
yok ben taktım sanırım bugun illa bi kür uygulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?