Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

selam millet...güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için........

gülnihal abla senın sodalı kür hala işe yarıyormu devam edıyormusun ?

yok ben taktım sanırım bugun illa bi kür uygulucam

bıraktım sinem ben onu..diyetle beraber kilo vermeyi hızlandırıyor ama sadece sodalı suyla olmuyordukendime eziyet etmeyeyim dedim..dün özgürün doğumgünüydü.yaşpastaya hızlı bir dalış yaptım(pişmanım ama şimdi bi işe yaramıyor pişmanlık..
nereye gittiysen yanıma gel aziiimmmm....bekliyorum seniiii

haftasonu menüsünü vereyim beni dövün

cumartesi

sabah:
patates kroket
poğaça
zeytin
domates,salatalık
saat 4:
elma,mandalina
akşam:
karışık dolma
konya usulü bamya çorbası

farkettiğiniz gibi miktarları yazmıyorum..

pazar
sabah:
pişi
peynir
domates,salatalık
saat 4:
halka tatlı
akşam:
yaşpasta
kola

korkunçç...ama yazarsam belki vazgeçerim....

bugün
sabah:
1 simit
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
3-4 kaşık ankara tava
1 mandalina
sonrasını da yazarım yine

hadi bakalım esram haftaya süper bi başlangıç yaptın,yaw niye cuma tartılmıyosun ki,bizide meraklandırma şimdi

ooo yurtdışı hee,nereye gitceniz bakem,bizimde hayallerimizde var yurtdışı ama bakalım gerçekleşecekmi:26::26:

kesinlikle haklısın,orda kendini kötü hissetmemen için zayıflaman lazım kuzum,gerçi sen o zamana çoktan afeti devran olursunn

canım bence şu anda nasıl bi diyet yapıyosan aynen devam et,gayet istikrarlı gidiyosun,bence dukan yapmasanda sen aralıkta 68 i görüceksin ben eminimm

ayy tamerimde gururlanmaz mı,sürekli baya zayıfladın,harika oldun deyip duruyoo

gülnihal abla bak herkes motive olmuş durumda bi sen kaldın

Son düzenleme:
bende senden heveslendim , 4 gun yaptım sankı pek bişi etkılemedı ,bıde zaten gun içinde tukettıgım seylerdı ,hani birleşince zaten aynı etkıyı yapar sanırım :):):)

inanamıyorummmmmm, geçen sene harıkaydı abla sen ,takımda tek azımlı kişi sendın ,ne oldu bu sene sanaaaaa
gelll gell azim tekrar geri gelllll

işte hayalımdekı menüüü:)
keşke hepımız cok zayıf olsaydıkta böyle kılo alma menulerı yazaydıkk
ozaman ben sana derdımkı hımmm gulnıhal abla hiç çikolata yokk burda amaaa:)
gerçi pasta var:)

bal damlıyo agzından bal :):) inş. olurum ,benım gözüm yükseklerde 65 i görmem şartt
daha karar vermedık ama turla bı yerlere gıtcez kesın :)siz nereye gıdıceksınız bakemm

bal damlıyo agzından bal :):) inş. olurum ,benım gözüm yükseklerde 65 i görmem şartt
daha karar vermedık ama turla bı yerlere gıtcez kesın :)siz nereye gıdıceksınız bakemm

sanırım kg verdikçe dahada vermek istiycez sinemim,bende 65 diyorum ama hani 60 a kadar insem hiç fena olmaz bakıcaz artık

valla aynen bizde hiç düşünmedik,sadece 1 kez olsun bi yurtdışı yapalım diyoruz,büyük ihtimal turla olur,başka türlüsünü düşünemiyom zati

Son düzenleme:

inan inan bu sensin neslim, zoru basardin halada basariyosun masallah sana

ay insallah görürüm kasim basi 62 leri

bugün spor dönüsü canim nasil yumusak seker istedi iki kere dükkanin önünden geçtim Allahtan para yoktu da alamadim
ivir zivira bi son vermem lazimmmm :26:

insallah sinemcim ama asil o azim sende var kuzum, bi gidiyosun 3-5 kilo vermis olarak dönüyosun

ay ablacim süpersin
bu arada menülerin asiri degil aslinda pek :26: ama yinede kizartmalara falan bi süre ara ver sagligin icin

------------

veeee 45 dakikalik kosu bandiyla bulusmamizda 420 kalori yakilir, sonrasindada 3 minik biber arti bi minik patlican dolmasi yenilir, tatli olarakta ince bi dilim pasta yedim :26: iste orda cozuttum cok görmeyin arkadasim yapmisti nayir diyemedim

kızlar bu sıra ara öğünümde ananas dilimleyıp yıyorum ,,abartmadan inş. bı faydası olur

aaaaa
1 ,takım tekrar acılmıs ,farklı kişileri görünce hüzünlendım yaww

neslihan , esra , gülnihal abla nasılsınız . sizleri burada görünce sevindim . bende doğum yaptım ALLAH bağışlarsa oğlum 12 ekimde tam 4 aylık oluyor işede başladım bu arada ve doğum kiloları yapıştı üzerime gitmiyor .

nazlımmmmmhoşgeldin canım benimm

Allah bağışlasın canım oğluşunu,Rabbim analı babalı büyütsün,oyyy daha dün gibi hamişlik haberini verdiğin gün,zaman nasılda çabuk geçmiş

siz iyisiniz ya kilolar nasıl olsa verilir canım,bizde takımı bıraktık burdan devam ediyoruz,kuralsız bi şekilde

sende katıl aramıza tekrardan,bu arada de bakem kaç kilosunn

hoşbuldum canım . valla en son 79 kiloydum neslihan tartıya çıkmaya korkuyorum

hoşbuldum canım . valla en son 79 kiloydum neslihan tartıya çıkmaya korkuyorum

79 kg muben seni hiç 70 li kilolarda görmedim canım,neyseki kilolarının sebebi çok güzel bişey

nazlım sen toplamda ne kadar kg aldın hamilelikte,bide kaç kg ile başlamıştın,doğumla falan ne kadarı gitti

bende kilolu hamile kalmak istemiyorum,hoş kalamıyorum oda ayrı bi konu ama en azından kiloları vereyim istiyorum

canım ben 66 kilo ile hamile kaldım . toplamda 15 kilo aldım 81 kilo ile doğuma gittim . doğumdan sonra 75 oldum 6 kilo gitti . sonrasında sütüm az olduğundan ne dedilerse yedim içtim sonuç 79 şuanda . ama inanıyorum ki en kısa zamanda vericem kilolarımı . ALLAH hayırlısıyla sanada nasip etsin canım İNŞALLAH çok güzel bir duygu

günaydın herkese bu aralar giremiyorum pek kızı kursa verdim onu almaya gidiyorum akşamları.

nesli kız beni geçtin tebrik ederim çok sevindim çok mutlu oldum hadi devamı gelir inşallah

ben malesf takıldım kıpırdamıyor 69.9 ile 70.5 arası gidip geliyorum ama olsun acelem yok zaten 5 kilo kaldı o yüzsen dert etmiyorum sıktıkça kilo inatla duruyor bende akışına bıraktım ne zaman isterse o zaman eksiye geçsi bu kılomdanda memnunum

bende yarın 2 günlük protein diyeti yapıcam o zaman mecbur eksiye geçecek.

sabah hafif kahvaltı yapıyorum öğlen canım ne isterse yiyorum ama abartmadan tabiki akşam yoğurt ayran yada meyve yiyorum akşam yemeğini kaldırdım 8 den sonra bişey yemiyorum

ha bide cuma öğlen kaçamak günüm öğlen ne istersem yiyorum bu cuma 1 dilim pasta yiyecem

günaydınlarrrr.....

sevsinler senin oğlunuuuAllah güzel ömür versin inşallah nazlı..

gülnihal abla senın sodalı kür hala işe yarıyormu devam edıyormusun ?

yok ben taktım sanırım bugun illa bi kür uygulucam

ben sodalı kürü ara ara uyguluyorum bende acaip ödem attırıyor keşke terle attırıyor olsa devamlı yapardım ama git git gel wc ye zor durumda kalıyorum... o yüzden gerekli zamanlarda yapıyorum :)

dünkü menüyü tamamlanmış haliyle yazıyorum..
sabah:
1 simit
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
3-4 kaşık ankara tava
1 mandalina
saat 5:
küçük salkım üzüm
akşam:
2 domates
2 ızgara köfte
biraz semizotu

yazmak işe yaradı.akşam evdekilerin yemeğinden uzak durdum
diyetkoliğe göre 1600 kalori almam lazım ama 1264 te kalmışım..ayarlarız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…