Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kızzzzz hadi dinliyoruz diyet planını????????

günaydın kızlarr
iyi haftalar diliyorum hepinize

neslim harikasın ya süpersin biliyodum bu sefer senın başarıcağını
bayrama kadarda istediğin kilo ya ulaşırsın inş. ,vallahı harıka bı haberrr

bende bu haftaya 77.5 le başlamış bulunuyorum ,cumaya kadar inş. 76 yı görmem dileğimle ,öptüm hepınızı

neslihancım nar şerbeti dedğin nedir yahuuu :) ,bide kılo vermede bi etkısı var mı kuzum ,beni aydınlatırmısın bu konuda

ooooooooo sende süpersin kuzummm inş.bu sefer hep birlikte başarıcaz,benim inancım tamm
neslihancım nar şerbeti dedğin nedir yahuuu :) ,bide kılo vermede bi etkısı var mı kuzum ,beni aydınlatırmısın bu konuda

nar şerbetinin tarifini daha önce vermiştim canım,duraklamalarda işe yarıyo

2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!

Son düzenleme:
neslim peki nar çiçeği ve yeşilcayı ne kadar suya ekleyıp dınlendırcem ,o kısmını anlamadım , sen sımdı 2 gunluk proteın ve bu dedıklerını yaptın ya ,kaç kilo vermiş oldun

Günaydinnnn günaydin günaydinnnnnnnnnnn

Nedense musmutluyum bugün

Nedenini biliyorum aslinda; öglen sporuma kavuscam sükür; artik baslayabilirim

Ayyyy neslim inanmiyorummmmm süper bi rakam bu senin için nerden nereye yaptin helal olsun valla tebrik ederim kuzum seniiiii

Esra basliyoruz mu bugün "saglikli" beslenmeye

Haydi kizlar bu kilolar bize yapistikca mutsuz olcaz, bu kisi bos gecirmeyelim yazin yumurta kapiya dayaninca zor oluyor

aynen başlıyoruz çidommm
başladım bugün ilk hedef bayram sabahına kadar nekadar giderse:)

neslim bide bişi sorcam ,kaç gün yapıp içicem bu karışımı bellı bı sure varmı,yoksa tekrar kılo vermeye basladıgım an bırakıcakmıyım içmeyi .

aynen başlıyoruz çidommm

gazamiz mübarek ola

kisaymis ilk hedefin ama neyse idare etcez artik

Ben kasim basi 62'leri görmek istiyorum hedefim 1 kasim

Sabah rafadan yumurta yaptim kendime içinede beyaz peynir katip yedim..

Is yerindede bi elma + 2 / 3 bisküvi yedim simdilik

neslim peki nar çiçeği ve yeşilcayı ne kadar suya ekleyıp dınlendırcem ,o kısmını anlamadım , sen sımdı 2 gunluk proteın ve bu dedıklerını yaptın ya ,kaç kilo vermiş oldun

sinemcim ben büyük boy cezveye koyuyorum hepsini 6-7 dakika bekletip sonra süzüyorum 1 litre suyun içine o kadar

cuma günki kiloma göre 1800 gr verdim ama,zaten ben daha önce 70,5 ü görmüştüm o yüzden hepsi gerçek kilo kaybı değil

günaydınn kuzucummmçokk teşekkür ederim,aynen canım yaa,hala inanamıyorum

ohh sende başlamışsın sağlıklı beslenmeye,aynen bu kış bu kilo işini hallaedelim,yaza çıpçıtır girelimm
aynen başlıyoruz çidommm

esramm da motive olmuş,devamıda gelir inş.spor+diyetle bayrama rahat 2-3 kg gider,belki daha fazlası,sonuçta aldıkların çabuk gelen kilolar
neslim bide bişi sorcam ,kaç gün yapıp içicem bu karışımı bellı bı sure varmı,yoksa tekrar kılo vermeye basladıgım an bırakıcakmıyım içmeyi .

yani bi günü yok sinemcim,ben arada yapıp içiyorum,her zaman bu sonucu aldığım söylenemz ama

kasım başı çok rahat görürsün sen 62 leri çidom,hadi bakalım bende peşinden geliyomm

bu arada ben kendime 3 hedef belirlemiştim,ilkine ulaştım,2.si 14 ekim 68,2 kg,3.süde 21 kasım 65 kg

neslicim bende ne yapıcagımı şaşırdım vallahi,gerçi 78 de takılı kaldım 2 hafta ,şükür kırdım direncini aslında ah bide regli olabilsem ,korkuyorumm heran bi süprizle karsılasırım dıye :18:
neyse ben bu dukana hiç uyamadım zaten :) seni gönülden kutluyorum ,başarılarının devamını dılıyorum efem
bende bı 73 e düşim hedefi 65 çekicem ksımetse , şubat son hedefim sonra korurum inş. :)
bu sene sen tatile ne güzel fit bi şekilde gittin ,bananeeeee bende gitcem

inşallah çiğdemcim ilk hedefine ulaşırsın ,gerçi bu azimle ulasırsın sennn hiiççç merak etme
bu hafta herkes motıve olmuş masallahımız var cuma günü bildirim yapalım ,çok keyıflı olucak herkes eksilerini yazıcak ,dahada motıve olcazz

gülnihal abla senın sodalı kür hala işe yarıyormu devam edıyormusun ?

yok ben taktım sanırım bugun illa bi kür uygulucam

kuzucum ne güzel kırmışsın sende direncini,bence çok takıldığında dene bu tür kürleri

hem reglde olmamışsın,buna rağmen çok çok iyisin,bu arada varmı öyle bi ihtimal sinemimm

ay evet bu sene tatilde öncekine göre çok çok iyiysim,inş.seneye daha iyi olucam,bunun için bile değer canım kilo vermeye
gülnihal abla senın sodalı kür hala işe yarıyormu devam edıyormusun ?

yok ben taktım sanırım bugun illa bi kür uygulucam

allahım yaa hala kür diyo

evett kızlarrr sabahkı yagsız beyaz peynırlı ve cavdar ekmeklı tostumdan sonra öglen ızgara tavuk salata ve zero ıle devam edıyorum artı olarak 1,5 lt su içtim
şimdi aksama kadar 1,5 lt daha su içicem
akşamda EVE GİDİNCE YOGURT KURU KAYISI VE CEVIZ yiyip
sonrasında 1 saat yürüyüşle günü kapatıcam
gerçi aksam toplantı var sbde gec gidebılrım eve ama 30dk bıle olsa yürümeye calışıcam..
gazamız mübarek olaa:)
buarada ctesi sabahı rakamım 93,7ydi :)malesefff demıyorum bılıyorumkı hızlı gidecek:)
yalnız tartının pili bitti hazır fırsattan ıstıfade cumaya kadar almayıp ctesi 1 haftalık sonucumu ogrenıcem
diyetteyken tartıla tartıla bı hal oluyorum ben:)

denicem bakalım işe yarıcakmıs bu kürler ,ay yap yap nereye kadar :):):) be neslimmm

vallahı tatıl de bız yurt dısına gıtmek ıstıyoruz, e malum yabancı kızlarda çok havalı ,ben şişko olursam ,kıskanclık krızınden gezdıgım yerlerdende bişicik anlamam :) oyuzden zayıflamam şart :26:

reglide olmadım ama 1 kerecik kaza oldu ama inş. değilimdir ,ama yok yaw havalardandır bıde spor yapıyorum oyuzden gecikti sanırım,
keşke dukanı bende yapabılsem aralık 6 da 68 kg sun demişti ,of of du bıdaha test yapım kendımı motıve edim ,
tamercik napıyo eşiyle gurur duyuyodur bu azmini ve vucutunu görünce

harikasın bidenemm ,azımlı olman beni musmutlu yapıyoo seviyom seniii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…