ben çizelgeyı yapıyorum sonra en sondakı olan kutuyu yanı 3 .kutudakı yazılanı,çizelge bölümüne yapıstıyorum ,çıkıyo ,
çiğdemcim bueşler hep mi böyle yaahahah taptaze kalin iste ne güzel
benimde sinirim uzun sürüyor ama evlenmeden önce verdigim yeminin gazabina ugruyorum.. yataga küs girmek yok diye yemin etmistik, ben zor uygularim biraz onu sinirim kolay gecmiyor ama herseferinde esim hatirlatinca bayragi indirmek zorunda kaliyorum :92: sapsal kocamda sirnasir hemen duramaz küs, azcik küs kalalim diyorum, özleriz diyorum ama nerdeee
yapıştırdım bakalım olacak mı???
çiğdemcim bueşler hep mi böyle yaa,sinirlerimizi zıplatıyolar sonra da edanında dedıgı kedi gıbı sokuluyolar ,işte o an harıka oluyo ,sarılmaya doyamıyo ınsan :26:
çiğdemcim bueşler hep mi böyle yaa,sinirlerimizi zıplatıyolar sonra da edanında dedıgı kedi gıbı sokuluyolar ,işte o an harıka oluyo ,sarılmaya doyamıyo ınsan :26:
olmuş olmuş ,daha ıyı takip edeerız bırbırımızı :2:
dimi sinem yaaa hemde ne ziplatma ne söylediginin farkinda degiller bazen
önce aslan kesiliyolar sonra kedi dimi
ama erkeginde küsüp surat asani cekilmezdi, ben surat asiyorum zaten bi eve bi tane yeter surat yapan
7 günde 5 kilo mu verdin eda
7 günlük atak ta ben mi yapsam..63 lere inerim..biraz öyle dururum..ayy..çok cazip geldi
evet aynen ben o durumlarda hala sinirini sürdüren taraf modundan çıkmamak için azıcık uyur numarası yapıp sonra sarılıyorum sabah ise ben uyuyordum kesin sen sarılmışsındır ben farketmeden sarılmışımdır diyorum
evet 88,5 yazdıydım ama beni 88 kabul etmiş hadi bakalım Allah söyletti herhalde yarın sabah tartılayım :)))
7 günde 5 kilo mu verdin eda
7 günlük atak ta ben mi yapsam..63 lere inerim..biraz öyle dururum..ayy..çok cazip geldi
evet aynen ben o durumlarda hala sinirini sürdüren taraf modundan çıkmamak için azıcık uyur numarası yapıp sonra sarılıyorum sabah ise ben uyuyordum kesin sen sarılmışsındır ben farketmeden sarılmışımdır diyorum
evet 88,5 yazdıydım ama beni 88 kabul etmiş hadi bakalım Allah söyletti herhalde yarın sabah tartılayım :)))
aynen evde 1 surat asan yetiyor... ben surat asınca bizimkinin sanki kuyruğuna basıyorlar deliriyor... baya bir aslan oluyor zaten de aslan burcu... bu kedigillerin en sevdiğim yönü sonra kedi olan halleri
bugun cok dahil olamadım masallah herkeşş burda
ben bahtsızım arkadaşş
bi konu oluyo yorum yazıyorum mesela kımse peşıne bişey yazmıyo en son benım yorumum kalıyo falan
gören kaçıyomudur nedir:)
çidoşş ne oldu kısım nıye yidiniz birbirinizi:)
en sevdsıgın ve en nefret ettıgın kişinin aynı kişi olması nekadar gıcık bı durum dımı:)
hahahah cok fenasin sende demek uyuma numarasi yapiyosun
Aslan mi seninkidebenimkide aslan seviyorum ya aslanlari
ayni dedigin gibi ben surat asinca acayip delirdi dün aksambeter olsun nihahahah
ay esra islerini bitirde gel sana soru sordum görmedin, hos icinden demissindir zaten normal hayatta calisiyorum bu hatun beni burdada calistircak diye düsündün galiba
aman esra cok basit bisey buyudude buyudu
beni yalniz birakmamak icin arabayla bi yere goturdu (halbuki hep kendim giderdim arabayi birakirdi bana). O gittigimiz yerde de islerimi aceleyle halletmeye calistim cok beklemesin diye cunku sevmez beklemeyi, cok sira vardi bi kac isimide yapmadim acelemden, o yuzden arabaya binince gelmeseydin su su isimide yapardim dedim sende yemegini yerdin evde dedim, bu onu sucladim gibi aldi buyudu de buyudu isteo beni dusundu ben onu dusundum suc oldu..
yok yok bu erkekler hep aynı demekki ,tek türler
hahahah cok fenasin sende demek uyuma numarasi yapiyosun
Aslan mi seninkidebenimkide aslan seviyorum ya aslanlari
ayni dedigin gibi ben surat asinca acayip delirdi dün aksambeter olsun nihahahah
ay esra islerini bitirde gel sana soru sordum görmedin, hos icinden demissindir zaten normal hayatta calisiyorum bu hatun beni burdada calistircak diye düsündün galiba
aman esra cok basit bisey buyudude buyudu
beni yalniz birakmamak icin arabayla bi yere goturdu (halbuki hep kendim giderdim arabayi birakirdi bana). O gittigimiz yerde de islerimi aceleyle halletmeye calistim cok beklemesin diye cunku sevmez beklemeyi, cok sira vardi bi kac isimide yapmadim acelemden, o yuzden arabaya binince gelmeseydin su su isimide yapardim dedim sende yemegini yerdin evde dedim, bu onu sucladim gibi aldi buyudu de buyudu isteo beni dusundu ben onu dusundum suc oldu..
amaaann al birini vur ötekine hakkaten cok gıcıklar bazen ıyılıkte yaramıyo
az once benım kasımın ılk haftası ızınlı oldugumu ogrendım,
aradım dedım ızın girebılrsmısın sen yoksa ertelıymmı?ama 2013te kullanmam lazım falan..
bu allahhhh benım işim başımdan aşkınn ne iznii sırasımı iznin firma elaman cıkarıyo bıdı bıdı vıdı vıdı
ya dedım malmısın nesın,sana sorduk ınsan gıbı ne bu şiddet bu celal:)
oyuzden düşünmüycenn bunları çidemcimm
al sana kocanın ıstanbul versıyonu:)
senın soruna gelınce yanlış anlamadıysam eger,siz burda ev alıp kredıyı ordan cekeceksınız ve ordan kredı cekerken burdakı evı ıpotek edeceksınız dogrumu??
bnp parıbas olması lazım fransada,bızım bankanın fransız ortagı..sormak lazım ama eksper olayları falan var hanı nasıl olur hıc bılmıyorum hic denk gelmedım ama ogrenırım
Cok dogru anlamissin esram, krediyi ordan verseler ordan cekmek daha avantajli olur, TL'yi euro kazanarak ödersek daha avantajli oluruz aslinda ama ordan bize kredi vermezler sanirim... Burdanda normal bankalar ev kredisi vermiyor ev yurtdisinda oldugu icin.. ama belki boyle kardes bankalarla bisey yapilabilir :26: bi ögrenebilir misin canim sana zahmet :26:
aha iste aynisende onu düsündün sordun ama bambaska bi tepki aldin.. al birini vur ötekine
bu arada 1 haftalik iznin var demekne güzel
Cok dogru anlamissin esram, krediyi ordan verseler ordan cekmek daha avantajli olur, TL'yi euro kazanarak ödersek daha avantajli oluruz aslinda ama ordan bize kredi vermezler sanirim... Burdanda normal bankalar ev kredisi vermiyor ev yurtdisinda oldugu icin.. ama belki boyle kardes bankalarla bisey yapilabilir :26: bi ögrenebilir misin canim sana zahmet :26:
aha iste aynisende onu düsündün sordun ama bambaska bi tepki aldin.. al birini vur ötekine
bu arada 1 haftalik iznin var demekne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?