Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çiğdemcim bueşler hep mi böyle yaa ,sinirlerimizi zıplatıyolar sonra da edanında dedıgı kedi gıbı sokuluyolar ,işte o an harıka oluyo ,sarılmaya doyamıyo ınsan :26:
yapıştırdım bakalım olacak mı???

olmuş olmuş ,daha ıyı takip edeerız bırbırımızı :2:

çiğdemcim bueşler hep mi böyle yaa ,sinirlerimizi zıplatıyolar sonra da edanında dedıgı kedi gıbı sokuluyolar ,işte o an harıka oluyo ,sarılmaya doyamıyo ınsan :26:

dimi sinem yaaa hemde ne ziplatma ne söylediginin farkinda degiller bazen

önce aslan kesiliyolar sonra kedi dimi

ama erkeginde küsüp surat asani cekilmezdi, ben surat asiyorum zaten bi eve bi tane yeter surat yapan

Ne demisler;

Yanindayken dövesin, uzaktayken öpesin geliyorsa o kisi senin kocandir

uydurdum mu duydum mu bu sözü bilmiyorum ama çok dogru

evet aynen ben o durumlarda hala sinirini sürdüren taraf modundan çıkmamak için azıcık uyur numarası yapıp sonra sarılıyorum sabah ise ben uyuyordum kesin sen sarılmışsındır ben farketmeden sarılmışımdır diyorum

evet 88,5 yazdıydım ama beni 88 kabul etmiş hadi bakalım Allah söyletti herhalde yarın sabah tartılayım :)))

dimi sinem yaaa hemde ne ziplatma ne söylediginin farkinda degiller bazen

önce aslan kesiliyolar sonra kedi dimi

ama erkeginde küsüp surat asani cekilmezdi, ben surat asiyorum zaten bi eve bi tane yeter surat yapan

aynen evde 1 surat asan yetiyor... ben surat asınca bizimkinin sanki kuyruğuna basıyorlar deliriyor... baya bir aslan oluyor zaten de aslan burcu... bu kedigillerin en sevdiğim yönü sonra kedi olan halleri

7 günde 5 kilo mu verdin eda
7 günlük atak ta ben mi yapsam..63 lere inerim..biraz öyle dururum..ayy..çok cazip geldi

bugun cok dahil olamadım masallah herkeşş burda
ben bahtsızım arkadaşş
bi konu oluyo yorum yazıyorum mesela kımse peşıne bişey yazmıyo en son benım yorumum kalıyo falan
gören kaçıyomudur nedir:)

çidoşş ne oldu kısım nıye yidiniz birbirinizi:)
en sevdsıgın ve en nefret ettıgın kişinin aynı kişi olması nekadar gıcık bı durum dımı:)

7 günlük atak ta ben mi yapsam..63 lere inerim..biraz öyle dururum..ayy..çok cazip geldi

gülnihal abla sakın o hataya düşme ,cunku zaten rejım yapıyosun ödemlerin gitti ,sımdı kılo verme aşamasındasın , dukanın atak dönemınde vucuttan su gıdıyo , ben dıyet yapıyodum ,dukana baslım dedım atak yaptım 2 kılo aldım oyuzden yapma bence( nesli daha ıyı anlatır benden :))
baslıcaksan 1+1 yada 5+5 den başla dukana

belkide :)
88,5 değilde 88.5 olarak yaz belkı düzelir,amann boşverr kalsın boyle yarın nede olsa o 500gr vermiş olursun

evet abla hemde benim gibi biri verdi 5 kg ı yanlız son günlerde birden kilo aldım belkide ondan böyle çabuk gitmiştir... yada bünye ilk kez karbonhidratsız kaldı yediremedi

bugünkü menüm.........
sabah:
1 lavaş
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 su bardağı süt
saat 11:
2 kepekli bisküvi
öğle:
2-3 kaşık pirinç pilavı
derisiz tavuk but
2-3 parça patates
kadayıf
ara:
1 elma
ara:
2 kepekli bisküvi
şimdiye kadar böyle

hahahah cok fenasin sende demek uyuma numarasi yapiyosun

aynen evde 1 surat asan yetiyor... ben surat asınca bizimkinin sanki kuyruğuna basıyorlar deliriyor... baya bir aslan oluyor zaten de aslan burcu... bu kedigillerin en sevdiğim yönü sonra kedi olan halleri

Aslan mi seninkide benimkide aslan seviyorum ya aslanlari
ayni dedigin gibi ben surat asinca acayip delirdi dün aksam beter olsun nihahahah

ay esra islerini bitirde gel sana soru sordum görmedin, hos icinden demissindir zaten normal hayatta calisiyorum bu hatun beni burdada calistircak diye düsündün galiba

aman esra cok basit bisey buyudude buyudu
beni yalniz birakmamak icin arabayla bi yere goturdu (halbuki hep kendim giderdim arabayi birakirdi bana). O gittigimiz yerde de islerimi aceleyle halletmeye calistim cok beklemesin diye cunku sevmez beklemeyi, cok sira vardi bi kac isimide yapmadim acelemden, o yuzden arabaya binince gelmeseydin su su isimide yapardim dedim sende yemegini yerdin evde dedim, bu onu sucladim gibi aldi buyudu de buyudu iste o beni dusundu ben onu dusundum suc oldu..

yok yok bu erkekler hep aynı demekki ,tek türler

amaaann al birini vur ötekine hakkaten cok gıcıklar bazen ıyılıkte yaramıyo
az once benım kasımın ılk haftası ızınlı oldugumu ogrendım,
aradım dedım ızın girebılrsmısın sen yoksa ertelıymmı?ama 2013te kullanmam lazım falan..
bu allahhhh benım işim başımdan aşkınn ne iznii sırasımı iznin firma elaman cıkarıyo bıdı bıdı vıdı vıdı
ya dedım malmısın nesın,sana sorduk ınsan gıbı ne bu şiddet bu celal:)
oyuzden düşünmüycenn bunları çidemcimm
al sana kocanın ıstanbul versıyonu:)

senın soruna gelınce yanlış anlamadıysam eger,siz burda ev alıp kredıyı ordan cekeceksınız ve ordan kredı cekerken burdakı evı ıpotek edeceksınız dogrumu??
bnp parıbas olması lazım fransada,bızım bankanın fransız ortagı..sormak lazım ama eksper olayları falan var hanı nasıl olur hıc bılmıyorum hic denk gelmedım ama ogrenırım

Cok dogru anlamissin esram, krediyi ordan verseler ordan cekmek daha avantajli olur, TL'yi euro kazanarak ödersek daha avantajli oluruz aslinda ama ordan bize kredi vermezler sanirim... Burdanda normal bankalar ev kredisi vermiyor ev yurtdisinda oldugu icin.. ama belki boyle kardes bankalarla bisey yapilabilir :26: bi ögrenebilir misin canim sana zahmet :26:

aha iste ayni sende onu düsündün sordun ama bambaska bi tepki aldin.. al birini vur ötekine

bu arada 1 haftalik iznin var demek ne güzel

pekı burda alacagınız ev bellımı??
satıs bedelı nekadar?ve sız nekadar cekmek ıstıyosunuz kac ay vadeyle?
az detay ver bana:)

yada söyle olabılır belkı
sızın tr de alacagınız ev için teb size fransız ortagı araya koyarak kredı verebırmı bunu arastırmak lazım
ee yazın geldıgfınde keske aklınızda olsaydı kredı ayarlardık ozaman yaa sonucta odeme kısmı sorun olmaz sen fransadan tr hesbına
western unıonla aktarırdın odenırdı kredın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…