Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

sinemcim

ben bugün çizelgeyi 100 gr cık daha sağa kaydırdımmm

wawwwwwwwww öpüyorum ozaman seni kocaman
harıkasın canımcım vallahı meleki örnek alıyodum ,şimdi senin azmini örnek alıyorumm , gecen senede gülnihal ablayı alıyodum ama bu sene benı üzüyooooo çokkk

sinem maşallah kız sana..yakında 40 bedene girersin bak gör

aman Allahım bu bankacılar her yerden çıkabiliyor

eda çizelge yapsana kendıne ,çok motıve edıyo ınsanı ,kılo azaldıkca sağa kaydırmak kadar keyıf veren bişi yok,

yaptım aynen bende yanlız profilde yazılan yere ticker da geçen neyi kopyalayıp yapıştırsam kabul etmedi... :44:

evet ya aynen... daha kışlıkları çıkaramadık onlarda bol olunca değme keyfime...

sinemcim

ben bugün çizelgeyi 100 gr cık daha sağa kaydırdımmm

bende 500 g cık daha verdim.... atakta 7 günde 5 kg seyirde haftada 1,5 kg fena değil dimi güzelim acelemiz yok nasılsa dukan amcam seyire 126 gün vermiş nede olsa ben daha 7 sini bitirdim :13:

vayyyy beni burdan yapabilir misin??? :)

diyet nasıl gidiyor güzelim yazsana menünü...

kepeği unutmakmııbenim asla unutmayacağım bişey sanırımakşamları mutlaka ekmeğimi yapıyorum,bu ara mikrodalgada yapıyorum,içinede mahlepli ve susam aromalı kabartma tozu ,bide yuvarlak tupperin bi kasesi var ona koyuyorum,kocaman hamburger ekmeğim oluyo,ohh içinede allah ne verdiyse,tabi izinlilerden,eğer ekmek türü bişey yapmazsam ben doyduğumu anlamıyorum edacım

evet tavuk benimde kurtarıcım,özellikle işyerinde piliç çevirme favorimm

esrammnasılsın kuzuu

bireysel emeklilik hesabım benim varki,yaklaşık 2 sene oldu,şimdi pişman oluyorum,niye işe başladığım ilk yıllar yaptırmamışım diye

tamerle hayaller kuruyoruz o parayı çocuğumuzun eğitimine harcarız diyee,tabi allah o günleri gösterirse:26:

Son düzenleme:
yaptım aynen bende yanlız profilde yazılan yere ticker da geçen neyi kopyalayıp yapıştırsam kabul etmedi... :44:

ben çizelgeyı yapıyorum sonra en sondakı olan kutuyu yanı 3 .kutudakı yazılanı,çizelge bölümüne yapıstıyorum ,çıkıyo ,

amin canım ,kılocuklarını ver bı an önce ,bebişinide kucagına aldıgın gunlerı hep bırlıkte görucez inş.

ay neslim bu dukan tam senlık,nasıl ugrasıyosun yapıyosun boyle cesıt cesıt ,sanırım ben yapamadıgım için çeşitli yemekler oyuzden dukanı surduremıyorum :)

birde hamburger ekmeği deneyeyim bari... benimkiler kabarmadı diye üstelemedim ama onuda deneyeyim hem hamburger getirmek iş yerine kolay olur :))) yemek taşımak için eşim pazar günü sefer tası almaya götürdü tabi sefer tası almadık ama bir sürü değişik kap aldım... akşam eşim yarın ki beslenme çantanın hazırlığını yaptın mı diye uyarıyor hatta... alıştı adam yaaa

aminn sinoşumminş.birlikte doğum kilolarınıda vermek nasip olur

evet canım ben seviyorum uğraşmayı,yoksa hergün kepeği yoğurdun içine koyup tüketsem 2 günde bıkarım dukandan,ama çeşit çeşit ekmek,kek,börek yapmak hoşuma gidiyo,bana kendimi diyette gibi hissettirmiyo dukan amcam

beyaz akmek ve hamburger ekmeği süper oluyo,kesinlikle dene canm

bende eğer sebze günümse evden mutlaka salatamı yapıp getiriyorum,malum dışarıya güven olmuyo,protein gününde zaten sıkıntı yok dışarısı bunun için yaratılmış

Son düzenleme:
Herkese selam kizlarrrrrrrr ne kalabalik bgn buralar öyle

spor yapmaya yapmaya hamlamisim iyice bgn her yerim agriyor

Dün aksam hic kacirmadim, 1 tabak yayla corbasi içtim yaninda biraz misirli havuc salatasi yedim.. hic bisey yemedim baska baya aç yattim

kocamla bi güzel birbirimizi yedik o yüzden ivir zivirda yemedik, demledigim cayda döküldü öylece

neyseki sonu güzel bitiyor kavgalarimizin ask tazeliyoruz sanki

arada bi sart kavga

eda koptum koptum ama ne güzel bak yeni tarifler gelistiriyosunuz astiniz siz kendinizi masallah

alıntı yapamıyorum kızlar ama dıyet ıyı gidiyo sadece grip başlangıcım var biraz enerjım düştü onun dışında ıyıym bıde bura ana baba günü bayram öncesi malummm

bu bıreysel emeklılık gercekten cok cokkk ıyı bişeyyy,parça parça biriktirin ileride neslınınde dedıgı gibi cocuk egıtım masrafı olabılır ev eşya yenıleme olabılır kullanın....

kolay gelsin kuzum yogun olursunuz artik bu hafta :26:

aman dikkat et hasta olma git sicak bi yesil cay ic limonlu falan :26:

esra hazir konu acilmisken bankadan falan, yurt disinda yasayan biri ordan bi ev almak istese o evi hipotek göstererek kredi çekebilir mi?
bi bilgin var mi canim?

bende çok seviyorum, uğraşıyorum... hatta kahvaltımın bile 5 dk sı tabağı süslemekle geçiyor halbuki elimde sınırlı besinler var...

İNŞALLAH toparlarım canım kendimi en kısa zamanda . ilk montiyle başlarım canım bayramdan sonra tam gaz başlamayı aynı zamanda sporada gitmeyi düşünüyorum oğlumun düzenini oturtabilirsem .

hoşbuldum esracığım . oğluşumun adı MUSTAFA EFE canım .

bizimki çok taze o vakit nadiren bazı akşamlar kavga etmiyoruz ama telafisini pazar gününü tam gün kavgayla geçirip ödeşiyoruz... benim sinirim ortalama 2 gün sürsede eşim maşallah 8 de kavgasını eder 10 da kedi gibi kıvrılır yanıma uyur :)))

hahah taptaze kalin iste ne güzel

benimde sinirim uzun sürüyor ama evlenmeden önce verdigim yeminin gazabina ugruyorum.. yataga küs girmek yok diye yemin etmistik, ben zor uygularim biraz onu sinirim kolay gecmiyor ama herseferinde esim hatirlatinca bayragi indirmek zorunda kaliyorum :92: sapsal kocamda sirnasir hemen duramaz küs, azcik küs kalalim diyorum, özleriz diyorum ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…