sinemcim
ben bugün çizelgeyi 100 gr cık daha sağa kaydırdımmm
aynen omzu düşünce insan kendını pek bi seksi sanıyo ,vallahı benımde gecen kıs aldıgım 42 beden kışlık elbıselerım var ,kışlıkları çıkartırken gıyındımde gözlerıme ınanamadım ,hepsi oldu ,, geri kalan kıloları vermek ıcınde Allah sabırlar versın hepimize
ooooo kadro kalabalıkkk günaydın kızlarrrr
nazlıcım hpşgeldın canımmm,valla özlettın kendıını.bebbişin nasıl ne koydunuz ismini:)
cok kılo almamıssın bence bikaç aya kadar toparlanırsın..
herkese tek tek selam kızlarr,,
bu hafta bireysel emeklılık kampanyamız var,kenara para atmak ısteyen ama para bırıktıremeyenler...
hu huuuu yardım edın bana
ayda 100 tl +devlet katkısı 25 tl atın kenara biriksinnn:)
eda çizelge yapsana kendıne ,çok motıve edıyo ınsanı ,kılo azaldıkca sağa kaydırmak kadar keyıf veren bişi yok,
aynen omzu düşünce insan kendını pek bi seksi sanıyo ,vallahı benımde gecen kıs aldıgım 42 beden kışlık elbıselerım var ,kışlıkları çıkartırken gıyındımde gözlerıme ınanamadım ,hepsi oldu ,, geri kalan kıloları vermek ıcınde Allah sabırlar versın hepimize
sinem maşallah kız sana..yakında 40 bedene girersin bak gör
sinemcim
ben bugün çizelgeyi 100 gr cık daha sağa kaydırdımmm
nazlıcım hpşgeldın canımmm,valla özlettın kendıını.bebbişin nasıl ne koydunuz ismini:)
bu hafta bireysel emeklılık kampanyamız var,kenara para atmak ısteyen ama para bırıktıremeyenler...
ama kepeği tüketemiyorum unutuyorum. krep dışında kepekle aramız yok. her gün krepte olmuyor bende kepeği sıkıştırabileceğim bir yerler arıyorummayalı ekmeğim bile pasta gibi oldu ekmek tadını tek veren krep
o kadar koyun etine alışmışım ki dana eti bunca şeyi eklemezsem sanki tatsız olacak gibi geliyor ( hatta denedim de tatsızdı :) benim kurtarıcım tavuk ona bayılıyorum tost makinesinde yapınca...
evet jelatinimi süt tozumu da aldım yeni tarifleri araştırıyorum :)))
yaptım aynen bende yanlız profilde yazılan yere ticker da geçen neyi kopyalayıp yapıştırsam kabul etmedi... :44:
amin canım ,kılocuklarını ver bı an önce ,bebişinide kucagına aldıgın gunlerı hep bırlıkte görucez inş.
kepeği unutmakmııbenim asla unutmayacağım bişey sanırım akşamları mutlaka ekmeğimi yapıyorum,bu ara mikrodalgada yapıyorum,içinede mahlepli ve susam aromalı kabartma tozu ,bide yuvarlak tupperin bi kasesi var ona koyuyorum,kocaman hamburger ekmeğim oluyo,ohh içinede allah ne verdiyse,tabi izinlilerden,eğer ekmek türü bişey yapmazsam ben doyduğumu anlamıyorum edacım
evet tavuk benimde kurtarıcım,özellikle işyerinde piliç çevirme favorimm
esrammnasılsın kuzuu
bireysel emeklilik hesabım benim varki,yaklaşık 2 sene oldu,şimdi pişman oluyorum,niye işe başladığım ilk yıllar yaptırmamışım diye
tamerle hayyaler kuruyoruz o parayı çocuğumuzun eğitimine harcarız diyee,tabi allah o günleri gösterirse:26:
kepeği unutmakmııbenim asla unutmayacağım bişey sanırım akşamları mutlaka ekmeğimi yapıyorum,bu ara mikrodalgada yapıyorum,içinede mahlepli ve susam aromalı kabartma tozu ,bide yuvarlak tupperin bi kasesi var ona koyuyorum,kocaman hamburger ekmeğim oluyo,ohh içinede allah ne verdiyse,tabi izinlilerden,eğer ekmek türü bişey yapmazsam ben doyduğumu anlamıyorum edacım
evet tavuk benimde kurtarıcım,özellikle işyerinde piliç çevirme favorimm
esrammnasılsın kuzuu
bireysel emeklilik hesabım benim varki,yaklaşık 2 sene oldu,şimdi pişman oluyorum,niye işe başladığım ilk yıllar yaptırmamışım diye
tamerle hayyaler kuruyoruz o parayı çocuğumuzun eğitimine harcarız diyee,tabi allah o günleri gösterirse:26:
amin canım ,kılocuklarını ver bı an önce ,bebişinide kucagına aldıgın gunlerı hep bırlıkte görucez inş.
ay neslim bu dukan tam senlık,nasıl ugrasıyosun yapıyosun boyle cesıt cesıt ,sanırım ben yapamadıgım için çeşitli yemekler oyuzden dukanı surduremıyorum :)
birde hamburger ekmeği deneyeyim bari... benimkiler kabarmadı diye üstelemedim ama onuda deneyeyim hem hamburger getirmek iş yerine kolay olur :))) yemek taşımak için eşim pazar günü sefer tası almaya götürdütabi sefer tası almadık ama bir sürü değişik kap aldım... akşam eşim yarın ki beslenme çantanın hazırlığını yaptın mı diye uyarıyor hatta... alıştı adam yaaa
günaydın kızlar.........
dün farklı bir fırın köftesi yaptım... baya süt koydum, 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, maydonoz, sarımsak, yarım kilodan azdı ama sanırım 250 g filan kıyma... cıvık birşey oldu yağlı kağıdın üstüne kaşıkla yaydım minik minik ince avuç içi kadar bisküvi gibi oldu birde çok pişirdim... kıtır kıtır ben çok beğendim... Allahım yakında etten bisküviler yapacağım hayırlısıyla akıl sağlığım gitmeden vereydim şu kiloları
alıntı yapamıyorum kızlar ama dıyet ıyı gidiyo sadece grip başlangıcım var biraz enerjım düştü onun dışında ıyıym bıde bura ana baba günü bayram öncesi malummm
bu bıreysel emeklılık gercekten cok cokkk ıyı bişeyyy,parça parça biriktirin ileride neslınınde dedıgı gibi cocuk egıtım masrafı olabılır ev eşya yenıleme olabılır kullanın....
ay neslim bu dukan tam senlık,nasıl ugrasıyosun yapıyosun boyle cesıt cesıt ,sanırım ben yapamadıgım için çeşitli yemekler oyuzden dukanı surduremıyorum :)
İNŞALLAH toparlarım canım kendimi en kısa zamanda . ilk montiyle başlarım canım bayramdan sonra tam gaz başlamayı aynı zamanda sporada gitmeyi düşünüyorum oğlumun düzenini oturtabilirsem .
nazlıcım bence çok almamışsın,zaten sen bilinçli bi annesin,eminim kısa süredede kurtulacaksın fazlalıklardan
ne düşünüyosun,yine montiye devammı
bu arada amin canım,inş.hayırlı zamanda rabbim bizede nasip eder
özlemcim hoşgeldinözlettin kuzum kendini,daha sık uğra olmazmı,bak herkesler toplandı artık
evet bende çok şükür 60 lı rakamları gördüm,inş.70 leri bi daha hamilelik dışında görmem
edacım kepek hakkını bence boşuna köftede tüketme,tabi bu benim fikrim,ben genelde köfteye sadece baharat soğan sarmısak koyup yoğuruyorum,haa bide 2 kaşık süttozu,valla dışarıda yediğim köfteler gibi harika oluyo,bol bol yapıp poşetliyorum,zor zamanlarda tam bi kurtarıcı,at ızgaraya,yada tost makinasına ohh miss
ooo sen daha dur,ne tarifler gelişticeksin
Herkese selam kizlarrrrrrrr ne kalabalik bgn buralar öyle
spor yapmaya yapmaya hamlamisim iyice bgn her yerim agriyor
Dün aksam hic kacirmadim, 1 tabak yayla corbasi içtim yaninda biraz misirli havuc salatasi yedim.. hic bisey yemedim baska baya aç yattim
kocamla bi güzel birbirimizi yedik o yüzden ivir zivirda yemedik, demledigim cayda döküldü öylece
neyseki sonu güzel bitiyor kavgalarimizin ask tazeliyoruz sanki
arada bi sart kavga
eda koptum koptumama ne güzel bak yeni tarifler gelistiriyosunuz astiniz siz kendinizi masallah
bizimki çok taze o vakit nadiren bazı akşamlar kavga etmiyoruz ama telafisini pazar gününü tam gün kavgayla geçirip ödeşiyoruz... benim sinirim ortalama 2 gün sürsede eşim maşallah 8 de kavgasını eder 10 da kedi gibi kıvrılır yanıma uyur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?