günaydın hepinizeee
geçmiş bayramınız kutlu olsun,umarım herkesin bayramı çok çok iyi geçmiştir...benim kide güzeldi,kocacımla bol bol dinlendik,öyle aman aman bayram gezmemiz olmadı ama ben çok keyif aldım,tek kötü yanı bayram sabahı regl olmam oldu
diyetimide regle,onca tatlıya,çikolataya rağmen hiçç bozmadım,tek bir çatal,tek bir yudum bile almadım,sadece spor ve suyu ihmal ettim,vee 69,4 ile gittim,u sabah 69,4 ile döndüm,ne kaa istikrarlıyım dimi
neyse bayram,regl bitti,dolunay da gitti,eeee nerde kalmıştıkkbugün su ve yeşil çaya yüklenicem,akşamada spora gittikmi ohh benden mutlusu yok,bu arada bayramda bol bol övgü,iltifat aldım,sanırım bunun tadı hiç bişeye değişilmez
alın size iki bayram arası fark
Eki Görüntüle 834242 Eki Görüntüle 834243
bi anda yoğunlaştım kızçeler,off güya biz tatil yaptık ama fabrika haftasonu çalışınnca yine bi sürü iş birikmişneyse yine buna şükür
bu arada alıntı yapmamışım edacımm çok çok tebrik ederim seni,bayramda bırak kilo almamayı üstüne bide vermişsin bravo canım
canımsın esram,teşekkür ederim,valla aynen show yaptım,hergüne farklı bi kombin yaptım, bide ilk defa eteğimide pantolonumuda gömleğin üstüne getirdim,kemer taktım harika oldu
canım ağzından bal damlıyo,bende çok istiyorum rabbim bi bebekle ödüllendirsin beni ama sanırım daha vakti var,bi türlü gelmiyo
kuzummm sende harikasınnsendeki farkta süper
evet küçüldüğümü bi kaç kişi daha söyledi,sinemcim tabiki bu halimden de çok çok memnunum ama kesinlikle hedefime ulaşınca dahada iyi olucam,hatta 65 te kalmayım 60 a kadar ineyim diyorum
canım sen hala regl olmadınmı,bi doktoramı görünsen sinemcim:26::26:
teşekkür ederim çiğdoşumm
kuruyemiş güzeli seniayy benimde bazen öyle şuursuzça çekirdek yiyesim geliyo ama ahh bu dukan beni hep frenliyo,afiyet olsun canım,sporda hepsi uçar gider
günaydın iyi haftalar
geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlarnasılsınız bakem
keyifler nasıl?
ben iyi sayılırım. pazertesinin verdiği bi bunalım var o kadar ama birascıkkkk...
onun dışında süperim .
neslim maşallah on numara beş yıldızsın anammm. süper görünüyorsun?
eda nasıl gidiyo dukan?
esra senin ağzını yırtcam nerdesin kızzz?
teşekkür ederim çiğdoşumm
kuruyemiş güzeli seniayy benimde bazen öyle şuursuzça çekirdek yiyesim geliyo ama ahh bu dukan beni hep frenliyo,afiyet olsun canım,sporda hepsi uçar gider
valla sorma neslim :26: tam bi suursuzca yedim iste tuzlu tuzlu :26: geçen sene findiga dadanmistim bu sene antep fistigina, ikiside birbirinden kalorik
ayy sen cok güzel kücülmüssün neslim masallahbende kücülürmüyüm acaba 50'lere düssem? kücülcegimi bilsem bogazimi tutarim kemiklerim iri benim :26:
eda ,neslihan
dukan ekmeği yapıyomusunuz hiç , ben kepek olayını sevmıyorum ya tadını özellikle ,krep yapıyodum severek yıyemıyodum ,
bugday kepegı kullansak olurmukı , varmı tarif denenmiş,
ben mayalı yaptım tek beğendiğim ekmeğim o oldu... onun dışında hep krep favorim. buğday kepeği kullanıyorum da güzelim anında etkili valla ye yarım saat geçmeden wc ye yerleş.
krebe koyarsam yarım kaşık buğday yarım kaşık yulaf kepeği koyuyorum. + 1 yumurta + yarım çay bardağı süt + 1 kaşık peynir ne bulursam tuz karıştırıp haydi krebeee
mayalının tarifini de istersen veririm. ben yaptım kek gibi oldu bayram tatiline gitmeden yaptım yaklaşık 10 dilim etti 1 haftaya yakın yedimaslında bu akşam onuda yaparken buğday kepeği ekleyebilirim...eklersemde sadece 1 kaşığını buğday koyarım...
birde unutmadan kepek tadını bastırmak için 1 kaşık kepeğe 3 kaşık süttozu yetiyormuş. buda denenecekler arasında...
evde süt tozum var, öncekı dukan denemelerımden kalma ,mayalısı sankı daha ıyı olur dıye dusunuyorum , onun tarıfını ver ıstersen canım,bende tam dukan yapmıcam ama en azından canım tatlı ıstedıgınde kalorısız tarıflerınden yapabılırım dıye dusunuyorum
antep fıstığı daha yağlı be güzelim keşke fındıkta kalsaydın... yine de tuzsuz ye o kadar etki etmeyebilir...
deme yaa :26::26::26:
aman ozaman fistigida birakabilirim
ee ne yicem ben yaaa tek tek kuruyemislerim alindi elimden
leblebi deme biktiriyor bi yerden sonra
bu arada masallah 7 kilo iyi gitmis edacim ne guzel motive ediyordur o seni simdi
günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım,bende baş ağrısı dışında herşey yolunda,ya bayramdan beri sol tarafımda bi ağrı var,artık alnıma elimi değemiyorum,sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyo:26::26:
ama yinede keyifliyim,bu arada saçlarıma kakül kestirdim,bide koyu renge boyattım,ufacık bi değişiklik bile çok çok iyi geldi
nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 835402
valla bence bomba olmuş neslimm
fon varmı bu sacının orjınal düz halimi
ay hep içimde kalmıştır kahkül ya
günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım,bende baş ağrısı dışında herşey yolunda,ya bayramdan beri sol tarafımda bi ağrı var,artık alnıma elimi değemiyorum,sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyo:26::26:
ama yinede keyifliyim,bu arada saçlarıma kakül kestirdim,bide koyu renge boyattım,ufacık bi değişiklik bile çok çok iyi geldi
nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 835402
teşekkür ederim esram
fön yok canım saçımda,sadece evde düzleştiriciyle biraz düzelttim
ya bende kullanamam diye cesaret edemiyodum ama hoşuma gitti,bi süre böyle kullanayım diyorum
senin kıvırcıktı dimi saçların,ne güzel,bende hep dalgalı saça özenirim, dalgalı kabarık saçın daha sexi durduğunu düşünüyorum
10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.
bakın bayramlıklarımaaa
herkes olmayanı istermiş derler ya bende dümdüz pırasa gibi saçlarımın olmasını cok ısterdım :)
valla hiç seksı meksı olmuyo kabarınca bildigin aslan yelesi:)
hmmm çok tatlı olmuşun canımm
maşallah kaçtasınn bakımm,70 oldunmu düz dahada ince geldın gözüme
saol esram...
nerdeeeee 70??
78 im cnm
nasıl 78 yaaaa
sen 75in altında degılmıydın kaçırdın dımı bayrammdaaa dayanamadın tatlılara:)
amam şaka bı yana valla gözüme daha ınce gözüktünn sporu bırakmadıysan onunda etkısı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?