Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çok güzel bir fark tatlım ya baktım bende face den ama burdan yazayım dedim :) mükemmel bir fark var ve insan başkalaşıyor dukanla verince çok güzel olmuşsun bebeğim maşallah

evet nasıl becerdiysem üstüne birde kilo verdim ama sıfır kaçamak giderken inanmıyordum kaçamak yapmayacağıma döndüm hala hayal gibi geliyor :) sanırım doyunca elim ayağımda titremeyince ben baya baya hırslı biriymişim

inşallah güzelim bebişinizde hayırlısıyla gelir...

dukan iyi gidiyor tatlım sıfır kaçamak 27. günümdeyim. toplamda 7.5 kg gitti. sabahta tartıldım 500 g a daha veda etmişiz. yanlız reglim geliyor sanırım bir şeylere saldırasım var havuçla çarliston biber getirdim. onları atıştıracağım...

teşekkür ederim çiğdoşumm

kuruyemiş güzeli seniayy benimde bazen öyle şuursuzça çekirdek yiyesim geliyo ama ahh bu dukan beni hep frenliyo,afiyet olsun canım,sporda hepsi uçar gider

valla sorma neslim :26: tam bi suursuzca yedim iste tuzlu tuzlu :26: geçen sene findiga dadanmistim bu sene antep fistigina, ikiside birbirinden kalorik

ayy sen cok güzel kücülmüssün neslim masallah bende kücülürmüyüm acaba 50'lere düssem? kücülcegimi bilsem bogazimi tutarim kemiklerim iri benim :26:

antep fıstığı daha yağlı be güzelim keşke fındıkta kalsaydın... yine de tuzsuz ye o kadar etki etmeyebilir...

eda ,neslihan
dukan ekmeği yapıyomusunuz hiç , ben kepek olayını sevmıyorum ya tadını özellikle ,krep yapıyodum severek yıyemıyodum ,
bugday kepegı kullansak olurmukı , varmı tarif denenmiş,

Son düzenleme:
eda ,neslihan
dukan ekmeği yapıyomusunuz hiç , ben kepek olayını sevmıyorum ya tadını özellikle ,krep yapıyodum severek yıyemıyodum ,
bugday kepegı kullansak olurmukı , varmı tarif denenmiş,

ben mayalı yaptım tek beğendiğim ekmeğim o oldu... onun dışında hep krep favorim. buğday kepeği kullanıyorum da güzelim anında etkili valla ye yarım saat geçmeden wc ye yerleş.

krebe koyarsam yarım kaşık buğday yarım kaşık yulaf kepeği koyuyorum. + 1 yumurta + yarım çay bardağı süt + 1 kaşık peynir ne bulursam tuz karıştırıp haydi krebeee

mayalının tarifini de istersen veririm. ben yaptım kek gibi oldu bayram tatiline gitmeden yaptım yaklaşık 10 dilim etti 1 haftaya yakın yedim aslında bu akşam onuda yaparken buğday kepeği ekleyebilirim...eklersemde sadece 1 kaşığını buğday koyarım...

birde unutmadan kepek tadını bastırmak için 1 kaşık kepeğe 3 kaşık süttozu yetiyormuş. buda denenecekler arasında...

evde süt tozum var, öncekı dukan denemelerımden kalma ,mayalısı sankı daha ıyı olur dıye dusunuyorum , onun tarıfını ver ıstersen canım,bende tam dukan yapmıcam ama en azından canım tatlı ıstedıgınde kalorısız tarıflerınden yapabılırım dıye dusunuyorum

3 yumurta, 6 dolu kaşık yulaf kepeği&galeta karışımı, 2 dolu kaşık light süt tozu, 1 çay bardağı light süt, 1 paket kabartma tozu yumurta + süt + tuz çırpılır üstüne karıştırılmış kepek ve kabartma tozu eklenir çırpılmaz az karıştırılır hemen fırına...

aslında bende buna biraz tatlandırıcı birde elma aroması eklersem buda gayette kek oluverir... valla geçen helva yaptım beni bir o kesti öneririm ama önce yoğun aromalar al kendine benim en sevdiğim çilektir. elinde kepeğin varsa birde jelatinin bunuda öneririm.

2 su bardağı sütle 2 yk kepek kaynatılır 10-15 dk... durmadan karıştırılır. üstüne 3 kaşık tatlandırıcı toz çilek aroması 5 damla birde yarım çay bardağı suda 1yk jelatin eritilip eklenir. karıştığında gayet sulu birşey olur ama 2 saat sonra dolaptan katı çıkar afiyetle yersin

antep fıstığı daha yağlı be güzelim keşke fındıkta kalsaydın... yine de tuzsuz ye o kadar etki etmeyebilir...

deme yaa :26::26::26:

aman ozaman fistigida birakabilirim

ee ne yicem ben yaaa tek tek kuruyemislerim alindi elimden

leblebi deme biktiriyor bi yerden sonra

bu arada masallah 7 kilo iyi gitmis edacim ne guzel motive ediyordur o seni simdi

sonunda biraz kilo vermişsin sözleri işitmeye başladım :) evet motivasyon oluyor bana giden kilolarım ve damarlı karın görüntümün kaybolması çekilmesi çok hoşuma gidiyor... kız insan leblebiden bıkar mı bana izinli olsa da yesem

fıstık en yağlısı taze olan hariç ceviz yesen güzelim hem sağlıklı hem tuzlusu yok

günaydın kızlar...

bugün nedensiz iyi hissediyorum aslında nedeni kıyafetlerin bollaşması da neyse...

saçlarımı fönledim lensimi taktım makyajımı yaptım. dün akşam mayalı poğaça yaptım yulaf kepeğinden hemde bol peynirli çayımla götürüyorum... sabah kayısılı form çayı ilk kez aç karnına içtim inşallah fayda eder bende haftada 1 kez bu bağırsakların derdine düşüyorum :)

günaydın fıstıklar

nasılsınız bakalım,bende baş ağrısı dışında herşey yolunda,ya bayramdan beri sol tarafımda bi ağrı var,artık alnıma elimi değemiyorum,sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyo:26::26:

ama yinede keyifliyim,bu arada saçlarıma kakül kestirdim,bide koyu renge boyattım,ufacık bi değişiklik bile çok çok iyi geldi

nasıl olmuş sizce

valla bence bomba olmuş neslimm
fon varmı bu sacının orjınal düz halimi
ay hep içimde kalmıştır kahkül ya

valla bence bomba olmuş neslimm
fon varmı bu sacının orjınal düz halimi
ay hep içimde kalmıştır kahkül ya

teşekkür ederim esram

fön yok canım saçımda,sadece evde düzleştiriciyle biraz düzelttim

ya bende kullanamam diye cesaret edemiyodum ama hoşuma gitti,bi süre böyle kullanayım diyorum

senin kıvırcıktı dimi saçların,ne güzel,bende hep dalgalı saça özenirim, dalgalı kabarık saçın daha sexi durduğunu düşünüyorum

10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.

bakın bayramlıklarımaaa

Eklentiler

• $995527_491754874255137_651532077_n.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $1374140_501271186636839_216801973_n.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $1377978_501270996636858_546253269_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 36

herkes olmayanı istermiş derler ya bende dümdüz pırasa gibi saçlarımın olmasını cok ısterdım :)
valla hiç seksı meksı olmuyo kabarınca bildigin aslan yelesi:)

10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.

bakın bayramlıklarımaaa

hmmm çok tatlı olmuşun canımm
maşallah kaçtasınn bakımm,70 oldunmu düz dahada ince geldın gözüme

saol esram...
nerdeeeee 70??
78 im cnm

saol esram...
nerdeeeee 70??
78 im cnm

nasıl 78 yaaaa
sen 75in altında degılmıydın kaçırdın dımı bayrammdaaa dayanamadın tatlılara:)
amam şaka bı yana valla gözüme daha ınce gözüktünn sporu bırakmadıysan onunda etkısı vardır

anamm bayramda çok fena yedim etler tatlılar...
bi de regliyim ondanmıki acep,
yada ben kendi kendimimi kandırıyom :)))
78 im işteya boşverin...
spor yapıom cnm
haftada 3-4
gün. ondan da olabiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…