canım sana şöyle söyliyim stresten çok etkileniyor regl yemin ederim sana bu diyete başladım herşeyi bırakacağım dedim ilaçları bıraktım. normalde son reglin ne zamandır bakarsın o günden 1 ay sayarsın geldimi gelecek mi strese girersin ben son olduğumda iyice kafama koymuştum böyle yapacağımı ve tarihe dikkat etmedim şimdi de hiç bir şekilde bakıp hesaplamıyorum daha beter stres olacağım kendi haline bıraktım yaklaştığını da sivilcelerden filan anlıyorum da bekliyorum. bugüne kadar düşündüm hesapladım da ne oldu... kasma kendini tatlım... gerçi benim her gittiğim doktor kilo vermem gerektiğini ilaçların aslında gereksiz olduğunu söyledikleri için böyle davranıyorum sana da kilo verirsen düzene girer diyen bir doktor olduysa kasma yanlız demedilerse tedbiri elden bırakmamak lazım... :26:
ayy çiğdemimm 19 yaşmııcanım yaa şımardım valla
yanlız şimdi 19 yaşımı düşündümde sanırım o zamanlar çok vahim durumdaydım
bu arada permalı saça ben hiç cesaret edemedim yaa,perma çok yıpratmıyomu saçı kuzum,aslında perma değilde su dalgası yaptırmak aklımın hep bi köşesinde ama onada sırf bu yıpranmadan dolayı cesaret edemedim
slm kızlar ,
neslihancım beni anmasan gelmicekmişim sanırım
saçlarını begendım canım ,japonlu kızlar gıbı olmussun ,çıtır narin ,yüzünün (maşallah diyim) güzelliği çıktı ortaya tü tüüü
kilo ınsanıı çok yaşlı gösteriyo diye düşünüyorum
ah kocacığında çok alemmiş :) sarı saç bencede cıks olmaz sana neslicim ,bu sac rengı hem kullanıslı hem daha canlı gösterıyo ,benım tercıgım hep kahverengı tonlarından yana :)
melekcim sen harıkasın ya elbisene saçına bayıldım ,e tabi o elbıseyi taşıyana dahada bi bayıldım ,maşallah diyim
çiğdemcimnasılsın canımcım ?
gelelim bana
reglının şişkinliği dıye adlandırıyorum cunku bayramda 1 gun kacamak yaptım onun dışında rejımıme devam edıyorum,ama gelin görünki artılardayım
bugun dukana başladım kısmetse devam edıcem ,3gün atak yapıcam sonrasında 1+1 olarak devam edıcem ,umarım faydasını bende görücem ,spora ara vermiştim bugun kaldıgım yerden devam edıcem ,işte benden böyle haberler ,karamsarım bıraz ama hep bu reglinin geçikmesıyle ılgılı,ruh halımı bile bozdu
simar tatlim hakediyorsun vallamasallah cok güzellestin gerçekten büyük fark var ortada
Valla biraz yiprandi dokuldu saclarim ama permayla o kadar tok bi görünüm oluyo ki döküldügü belli olmuyor
su dalgasinada bayilirim aslinda denemek lazim bi cesaret edip
selam sinemcim hosgeldin nesli sormasaydi ben sorcaktim ne zamandir görünmüyosun..
dukana baslamissin hadi hayirlisi insallah senide mutlu eder dukan amca
--
bende hem pazartesi öglen hemde bu öglen spora gittim 200'er kalori gitti bakalim
Ama dün aksam tursu yedim bu sabah hop +1 dimkafayi yicem ya bi ileri 10 geri Sabah 65.5'tim aldim yine yaa uff sıkı yönetim ilan ediyorum kendime
dediğin gibi bu sefer sonunu getırıcem neslihancım ,bıktım cunku artık bi ileri bi geri
ay hatırlamazmıyım canım o resmını ,allahım ogunlerı gostermesın bıdaha,hem resımını ıncele bi daha ,ne kadar özguvensız pos vermıssın,ztn çirkin çıkıcam nıye benı çekıyonuzzzzzz gibiama bıde son resmede bak eller belde ,işte benım ben burdayım der gibi :)( yanlıs hatırlamadım dımı eller beldeydı )
annendedemı var o sıkıntı ,teste yapmıs heolur olur vallahı belli olmaz,masallah annecıgın çok gençmişşş ,ne güzel arkadas gıbısınızdır ,tıpkı benle annem gibi
yaa siz ne kötü kızlarsınız yaaa
burda geyık çeviriyosunuzz biride dememışş nerde bu kız öldümü kaldımı diyee
valla cok tesüff ettim hepınıze teker teker
çok ayıppp:)
genel sitemımı ettikten sonra,halinizi hatrınızı sorayım
nasılsınızz kızlarrr,ben yokken sohbetmı edersınızz alın bastım işte sizi:)
inş.kuzum ben inanıyorum bu sefer birlikte getiricez sonunu
ayy sinem yaa hakketen özgüven yerlerdeydi o zamanlar,düşünsene eşimden bile kiloluydum,yanına yakışmadığımı düşünüyodum hepşimdi çok şükür geride kaldı o günler
evet canım annemle aramızda 17 yaş varannem benim yaşındayken ben 15 yaşındaydım yaa şaka gibi
ay demez olurmu demişti,hatta ben sordum nıye gecıkıyo dıye ,gel bı tartılda ona gore konusalım dedi,tarttı benı işte bu yuzden dedı ,kılo vermelısın dedı ,bu yanı sebep ,kilolarım :)
neyse bende beklemım ozaman ,taktıkca kafama gelmiyo ya :)
şu atağı yatıktan sonra tartılcam eger eksılme olmazsa moralım feci bozulacak ,bilesinizzz
saol canımcım ,basladım bakalım ne olucak sonuc ,motıvasyonum düşük olunca sizide etkilemım dıye pek yazmıyorum ,ama okuyorum
turşu bende yıyorum dun aksam yedım sabah sınırlerımı bozdu tartı h,çde dayanamam tursuya bennn
spor yapmış olmana sevındım ,ben bayramda bır bıraktım pir bıraktım yani,sımdı bı baslasam devamı gelıcek ,ama ıns bugun aksam kosubandımla büyük buluşmayı yapıcaz
inş.kuzum ben inanıyorum bu sefer birlikte getiricez sonunu
ayy sinem yaa hakketen özgüven yerlerdeydi o zamanlar,düşünsene eşimden bile kiloluydum,yanına yakışmadığımı düşünüyodum hepşimdi çok şükür geride kaldı o günler
evet canım annemle aramızda 17 yaş varannem benim yaşındayken ben 15 yaşındaydım yaa şaka gibi
benımde huyum eda ya her sabah soyunurum tartıya cıkarım ,yoksa kendımı toparlayamıyorum ,bak bayramd ahıc tartılamadım sonuc artı oldu ,benı dengelıyo tartı frenletıyomoralini sağlam tut güzelim biraz rahat bırak kendini çıkma tartıya bende atağı bitirdim seyire geçtim nerdeyse 10 gün olmuştu gr oynamadı sabrettim sonraki hafta 2 kg birden gitti. sıkma canını sakın motivasyon çok önemli gelmişsin gerçi dukan diyet deneyimlerimiz sayfasına bak orda ne tatlılar var yapıp yapıp yiyelim kilo verelim
tamam canımcım gelir yazarım etkılemıcekse sizi :18::18:aman bende bu ara yerlerde motivasyon onun icin yaz bence bizi etkilemezsinaksine oh be tek ben degilim dedirtirsin
of yaaa lanet tursu niye tuzla yapiliyor sankiyok boyle bi lezzet ama bi andada hooop artiya geciyosun bugun bol su ve yesil cay ictim insallah geri inerim yarin
spor cok iyi hissettiriyor kendini valla kesinlikle yapmalisin canim
anammm esrada görünmüyo uzun zamandir yazcaktim kiiiii sen geldin
nerdesin kiz senne yedin ictin gizli gizli
diyet modu son gaz devammi ?
simar tatlim hakediyorsun vallamasallah cok güzellestin gerçekten büyük fark var ortada
Valla biraz yiprandi dokuldu saclarim ama permayla o kadar tok bi görünüm oluyo ki döküldügü belli olmuyor
su dalgasinada bayilirim aslinda denemek lazim bi cesaret edip
selam sinemcim hosgeldin nesli sormasaydi ben sorcaktim ne zamandir görünmüyosun..
dukana baslamissin hadi hayirlisi insallah senide mutlu eder dukan amca
--
bende hem pazartesi öglen hemde bu öglen spora gittim 200'er kalori gitti bakalim
Ama dün aksam tursu yedim bu sabah hop +1 dimkafayi yicem ya bi ileri 10 geri Sabah 65.5'tim aldim yine yaa uff sıkı yönetim ilan ediyorum kendime
aman bende bu ara yerlerde motivasyon onun icin yaz bence bizi etkilemezsinaksine oh be tek ben degilim dedirtirsin
of yaaa lanet tursu niye tuzla yapiliyor sankiyok boyle bi lezzet ama bi andada hooop artiya geciyosun bugun bol su ve yesil cay ictim insallah geri inerim yarin
spor cok iyi hissettiriyor kendini valla kesinlikle yapmalisin canim
anammm esrada görünmüyo uzun zamandir yazcaktim kiiiii sen geldin
nerdesin kiz senne yedin ictin gizli gizli
diyet modu son gaz devammi ?
yaa varya yemin ederim şimdi esra yine müşterilerlemi boğuşuyo dicektim
anaaam hoşgeldin dukanaaa yada dükkana :)) inşallah hayırlı olur senin için...
hatunlar hadi nesli ben sinem dukan yapıyoruz diğerlerinden ses yok ne yiyonuz ne içiyonuz niye suskunsunuzzz biz hep birlikte çıktık yola hep beraber vermeliyiz... yöntem sizlere kalmış ama hadi artık ben burda 100 g bile olsa kilo verdim yazıları okumak istiyorum yaaa hatta vermeseniz bile sağlıklı bir menü görmek istiyorum
benımde huyum eda ya her sabah soyunurum tartıya cıkarım ,yoksa kendımı toparlayamıyorum ,bak bayramd ahıc tartılamadım sonuc artı oldu ,benı dengelıyo tartı frenletıyo
tamam canımcım gelir yazarım etkılemıcekse sizi :18::18:
aksam yapıcam spor senden gaza geldım ,bak herkes yapıyo ben nıye yapmıyorum dicem bende
kızzzz turşuyu yersen tabiki +1 olur 9 gr tuz 1 kg su tutuyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?