Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

ay demez olurmu demişti,hatta ben sordum nıye gecıkıyo dıye ,gel bı tartılda ona gore konusalım dedi,tarttı benı işte bu yuzden dedı ,kılo vermelısın dedı ,bu yanı sebep ,kilolarım :)
neyse bende beklemım ozaman ,taktıkca kafama gelmiyo ya :)
şu atağı yatıktan sonra tartılcam eger eksılme olmazsa moralım feci bozulacak ,bilesinizzz

dediğin gibi bu sefer sonunu getırıcem neslihancım ,bıktım cunku artık bi ileri bi geri

ay hatırlamazmıyım canım o resmını ,allahım ogunlerı gostermesın bıdaha,hem resımını ıncele bi daha ,ne kadar özguvensız pos vermıssın,ztn çirkin çıkıcam nıye benı çekıyonuzzzzzz gibi ama bıde son resmede bak eller belde ,işte benım ben burdayım der gibi :)( yanlıs hatırlamadım dımı eller beldeydı )

annendedemı var o sıkıntı ,teste yapmıs he olur olur vallahı belli olmaz,masallah annecıgın çok gençmişşş ,ne güzel arkadas gıbısınızdır ,tıpkı benle annem gibi

simar tatlim hakediyorsun valla masallah cok güzellestin gerçekten büyük fark var ortada

Valla biraz yiprandi dokuldu saclarim ama permayla o kadar tok bi görünüm oluyo ki döküldügü belli olmuyor

su dalgasinada bayilirim aslinda denemek lazim bi cesaret edip

selam sinemcim hosgeldin nesli sormasaydi ben sorcaktim ne zamandir görünmüyosun..
dukana baslamissin hadi hayirlisi insallah senide mutlu eder dukan amca

--

bende hem pazartesi öglen hemde bu öglen spora gittim 200'er kalori gitti bakalim

Ama dün aksam tursu yedim bu sabah hop +1 dim kafayi yicem ya bi ileri 10 geri Sabah 65.5'tim aldim yine yaa uff sıkı yönetim ilan ediyorum kendime

saol canımcım ,basladım bakalım ne olucak sonuc ,motıvasyonum düşük olunca sizide etkilemım dıye pek yazmıyorum ,ama okuyorum
turşu bende yıyorum dun aksam yedım sabah sınırlerımı bozdu tartı h,çde dayanamam tursuya bennn
spor yapmış olmana sevındım ,ben bayramda bır bıraktım pir bıraktım yani,sımdı bı baslasam devamı gelıcek ,ama ıns bugun aksam kosubandımla büyük buluşmayı yapıcaz

yaa siz ne kötü kızlarsınız yaaa
burda geyık çeviriyosunuzz biride dememışş nerde bu kız öldümü kaldımı diyee
valla cok tesüff ettim hepınıze teker teker
çok ayıppp:)
genel sitemımı ettikten sonra,halinizi hatrınızı sorayım
nasılsınızz kızlarrr,ben yokken sohbetmı edersınızz alın bastım işte sizi:)

inş.kuzum ben inanıyorum bu sefer birlikte getiricez sonunu

ayy sinem yaa hakketen özgüven yerlerdeydi o zamanlar,düşünsene eşimden bile kiloluydum,yanına yakışmadığımı düşünüyodum hepşimdi çok şükür geride kaldı o günler

evet canım annemle aramızda 17 yaş var annem benim yaşındayken ben 15 yaşındaydım yaa şaka gibi

en büyük ayıbıda ben ettim he , mailde nıye sölemedımkı kk ya yazıyorum gel sende diye ,

ayy neslim ,eşinden kilolu olmak ne sinir bozucu bende o gunlerı gerıde bıraktım allahtan ,ama işte duraklama süreci bıraz sabır işi sanırım ,bakalım sen getırdın sonunu sıra bizlerde inş :)

moralini sağlam tut güzelim biraz rahat bırak kendini çıkma tartıya bende atağı bitirdim seyire geçtim nerdeyse 10 gün olmuştu gr oynamadı sabrettim sonraki hafta 2 kg birden gitti. sıkma canını sakın motivasyon çok önemli gelmişsin gerçi dukan diyet deneyimlerimiz sayfasına bak orda ne tatlılar var yapıp yapıp yiyelim kilo verelim

aman bende bu ara yerlerde motivasyon onun icin yaz bence bizi etkilemezsin aksine oh be tek ben degilim dedirtirsin

of yaaa lanet tursu niye tuzla yapiliyor sanki yok boyle bi lezzet ama bi andada hooop artiya geciyosun bugun bol su ve yesil cay ictim insallah geri inerim yarin

spor cok iyi hissettiriyor kendini valla kesinlikle yapmalisin canim

anammm esrada görünmüyo uzun zamandir yazcaktim kiiiii sen geldin

nerdesin kiz sen ne yedin ictin gizli gizli
diyet modu son gaz devammi ?

ayy ne kadar genç anne olmus annen ne guzel ya bende oyle isterdim

benımde huyum eda ya her sabah soyunurum tartıya cıkarım ,yoksa kendımı toparlayamıyorum ,bak bayramd ahıc tartılamadım sonuc artı oldu ,benı dengelıyo tartı frenletıyo
tamam canımcım gelir yazarım etkılemıcekse sizi :18::18:
aksam yapıcam spor senden gaza geldım ,bak herkes yapıyo ben nıye yapmıyorum dicem bende

yaa varya yemin ederim şimdi esra yine müşterilerlemi boğuşuyo dicektim

kızzzz turşuyu yersen tabiki +1 olur 9 gr tuz 1 kg su tutuyormuş...

heee hemde ne gazz,ara gazz:)
gercı yok toparlıyorum sayılır,bu haftaya cokta kötü başlamadımm
benım 2 ayda 21 kg vermem lazm teorık olarak:)tabı bu ımkansız oyuzden ben 16ya tavım
sorma kılomu sölemıycxemmm:)
napyosun kuzum keyfın yerındemı?

yaa varya yemin ederim şimdi esra yine müşterilerlemi boğuşuyo dicektim

bugun şahsi degil telefonla saldırı var telefon şebekesı çökecek o derece arıyolar:)kıstım sesini ohhhh rahatım şımdı:)
valla kıskandım sohbetı geldım koşa koşa:)
bende dukan yapıcam karar verdım ama once bıraz arastırmam lazım sonra baslıycam..bu boyle elmayla armutla uzun vadede olmuyo arkadass

ya kızlar yemeyin şu tuşuları,hani çok canınız çekerse arada 1-2 kornişon yiyin gitsin ama fazlası cıss

benimde bu akşam sporum var,2 derstir zumba yapıyoruz,ay ne eğlenceli,hoş tam yapamıyorum ama yinede baya efor sarfettiriyo

bugün ölçülerimi aldırıcam 2 ay oldu spora başlayalı bakalım ne kaa inceldim yarın rapor ederim size

esracım bende şu üstteki yazımda nerdesin diye sorar gibi olmuşum ama sen üstüne almıyorsun ben napayım... kızzz sormazmıyız hiç seni ayrıca sen bu ara çok sessizsin genel olarak eskisi gibi değilsin?????????????????

Bende hergun tartilirim dedigin gibi frenletiyor sonucu görmem

spor iyidir böyle ter attikca rahatliyosun hafifliyorsun sanki özendireyim senide aksam yap bi heves

kızzzz turşuyu yersen tabiki +1 olur 9 gr tuz 1 kg su tutuyormuş...

ah eda döv beni döv bi tutturamadim düzenimi tatilden geleli, yavas yavas kilo aliyorum ben

tamam tursuda hayatimdan out bidaha da yersem

ohh be topik şenlendi,uzak kalmak motıvasyonu dahada düşüyorumuş bunu anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…