Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

anamm bayramda çok fena yedim etler tatlılar...
bi de regliyim ondanmıki acep,
yada ben kendi kendimimi kandırıyom :)))
78 im işteya boşverin...
spor yapıom cnm
haftada 3-4
gün. ondan da olabiler...

olabılır canım ama gayett güzel gözüküyosun maşallaahhh
sana acık renk sacta gider hee
mavı lensmı kullanıyosun orjınal renklımısın çözemedım hala o kısmı:)

olabılır canım ama gayett güzel gözüküyosun maşallaahhh
sana acık renk sacta gider hee
mavı lensmı kullanıyosun orjınal renklımısın çözemedım hala o kısmı:)

açık renk güzel gidiyo ama çok makyaj istiyo çünkü ben çok beyaz tenliyim.
yüzüm bembeyaz. sürekli allık istiyo. üniversitedeyken kullandım sarı saç.
yok canım. mavi - yeşil gözlüyüm ben.

geçmiş olsun güzelim...

güzel olmuş saçların ama açık renk için çok hevesliydin ne oldu da döndün ki??? kahkülde bana hep kışı hatırlatır çok hoş olmuş yanlız uzun kalmış rahat edebiliyorsan çok güzel yoksa da yanlara doğru da atsan kahkülü bence sana gider....

10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.

bakın bayramlıklarımaaa

oooo elbise makyaj dalgalı saçlar çok güzel olmuş ben beğendim... bende yıllardır küt ne zaman değişiklik yapsam desem gidip anca boyatıyorum yine küt kestirip geliyorum

benimde düzleştiriciyle aramda bir aşk var kıvırcık saçlara dışarda görüp bayılıyorum benimkiler kıvrılınca deliriyorum :26:

brezilya fönünü kafasında 6 ay tutabilmiş varmı bilmiyorum ama bende 6 hafta durmadı hatta ne 6 haftası 2-3 hafta anca

bende sarı saç varken hep lens takma meyillisi olurum özellikle mavi ve açık yeşil... şimdi bakır yaptım hemen koyu yeşil lenslere döndüm... ay ne güzel kendinden renkli gözlerin boya sarıya altı üstü nedir bir allık gözünün altına da parlak mavi bir kalem bitti...

Günaydin kizlar dün baya yogundum, gelemedim bi türlü

Dün aksam cayla bi avuc ceviz yedim edacim, tesaduf etmis..
canim bisey isteyince oyle yaparim artik..

Aman Allahim nesli sen 19 yasina geri dönmüssün bu ne güzellik tü tü masallah
cok yakismis canim ya :)
bi ara bende kahkül kullandim ama dalgali ve kabarik saclarim oldugundan hergün fön zor oluyordu

son 3 senedir permali takiliyorum dedim madem saclarim dalgali bende kivircik olurum
çok rahat oluyor tavsiye ederim esra senin yüzünede cok yakisir

Ben her türkiyeye geldigimde yaptiriyorum artik iyiki cesaret etmisim diyorum

oooo elbise makyaj dalgalı saçlar çok güzel olmuş ben beğendim... bende yıllardır küt ne zaman değişiklik yapsam desem gidip anca boyatıyorum yine küt kestirip geliyorum

saol edacım. :))
küt saçı çok seviyorum.
öyle bi anlattınızki sarı saçı dönesim var ama eşim istemiyoooo ((
sarı saç olmaz diyo...
gıcııııııııııııııııııık

10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.

bakın bayramlıklarımaaa

teşekkür ederim balımmkesinlikle arada değişiklik yapmak şart

bende sana bayıldımkiiielbisen,saçların çok çok yakışmış,bu arada o patiklerede bittimben evde genelde ev botu giyiyorum ama seninkide çok hoşmuş
aslan yelesi haa

aaa bende hep lens zannediyodum,ne şanslısın meleğim

ya açık renk saç bendede iyi durmadı,bende çok beyazım hatta birazda solgun,makyaj yapınca iyide evdeyken makyajsız hasta gibi hissediyodum ben kendimi,ama şimdi koyu saç makyaj yapmasanda güzel gösteriyo

teşekkür ederim edacımmyaa evet açık renk için çok hevesliydim ama kısa sürdü hevesim,ben zaten çabuk sıkılırım,bide dediğim gibi cilt reng,m çok açık olduğu için bi türlü içime sinmedi
kahkülüde aslında yan kullanmak için kestirmiştim,o yüzden bilerek biraz uzun oldu,ama bidahakine biraz daha kısa kestirebilirim,kullanması çokta zor değilmiş

ayy çiğdemimm 19 yaşmııcanım yaa şımardım valla

yanlız şimdi 19 yaşımı düşündümde sanırım o zamanlar çok vahim durumdaydım

bu arada permalı saça ben hiç cesaret edemedim yaa,perma çok yıpratmıyomu saçı kuzum,aslında perma değilde su dalgası yaptırmak aklımın hep bi köşesinde ama onada sırf bu yıpranmadan dolayı cesaret edemedim

meleğim benim eşimde sarı saça çok tepkili,neymiş o kadar dikkat çekmeye gerek yokmuş

ama istersem evde fantazi olsun diye sarı peruk takabilirmişimdeli yaaa

slm kızçeler yoğunluktan fırsat bulup pek gelemiyorum,umarım keyifler yerindedir,

bu arada sinemi göremiyorum 2 gündür,birde özlem ve gülnihal abla bayram sonu hiç gözükmediler:26::26:

hadi artık toplanalımda 2014 ü çıtır karşılamak için sıvayalım kolları

benim kilom yine durdu,69,4 de çakılı kaldım yaa,ne aşağıya iniyo,ne yukarı çıkıyobugün nar şerbetimi yapıp getirdim bakalım cumaya kadar kıpırdama olucakmı:26::26:

slm kızlar ,
neslihancım beni anmasan gelmicekmişim sanırım
saçlarını begendım canım ,japonlu kızlar gıbı olmussun ,çıtır narin ,yüzünün (maşallah diyim) güzelliği çıktı ortaya tü tüüü
kilo ınsanıı çok yaşlı gösteriyo diye düşünüyorum
ah kocacığında çok alemmiş :) sarı saç bencede cıks olmaz sana neslicim ,bu sac rengı hem kullanıslı hem daha canlı gösterıyo ,benım tercıgım hep kahverengı tonlarından yana :)
melekcim sen harıkasın ya elbisene saçına bayıldım ,e tabi o elbıseyi taşıyana dahada bi bayıldım ,maşallah diyim

çiğdemcim nasılsın canımcım ?

gelelim bana
reglının şişkinliği dıye adlandırıyorum cunku bayramda 1 gun kacamak yaptım onun dışında rejımıme devam edıyorum,ama gelin görünki artılardayım
bugun dukana başladım kısmetse devam edıcem ,3gün atak yapıcam sonrasında 1+1 olarak devam edıcem ,umarım faydasını bende görücem ,spora ara vermiştim bugun kaldıgım yerden devam edıcem ,işte benden böyle haberler ,karamsarım bıraz ama hep bu reglinin geçikmesıyle ılgılı,ruh halımı bile bozdu

evet cnm ben yazın bile bunların incesini kullanıyorum. çok seviyorum patiklerimi. çeşit çeşit var onlardan.

en çok gözlerimi beğeniyorum zaten. tabi kocişte...
yalnız sarı peruk fikrini beğendim eşinin. farklı bi fentezisi varmış...

sinemmm, çok teşekkürler canım. eh işte idare edioz. normal insan kılığına döndük en azından. buna da şükür...
yalnız dün kot aldım. 32-32 bedeni. ben 30 a düşmek istiyom yaaaaaaaaaa.
32-32 kaç beden oluyo 42 mi (
üstüm 40 ama :)

bidenem boşver sen beden olayını ,her markanın bedeni farklı olabiliyo ki zaten , sen kendını ıyı hıssedıyosan ,ideal kılona ulasmayı hedefle ,beden olayına cok takılma canımcımmm ,sen böylede güzelsınn,bana kalsa daha verme kilo dıyesım var boyunda uzun senın gayet hoş hatunsun

Son düzenleme:

eşim istemiyorsa dır dır eder zor güzelim... benim ki de sarı olsun diye dır dır ediyor. tabi ben sarı saç şöle sorun böle sorun hem ilgi çekiyor filan diyince de ben seni bayramda ilk gördüğümde sarışındın ben aynısını istiyorum diyor... pehhh bende bayılıyorum bakır rengine aslında bende saçma bir durum var bakır yapınca saçımı dışarda gördüğüm sarılara bakıp içim gidiyor sarı olunca da bakırlara kızıllara bende var bir terslik...

anaaam hoşgeldin dukanaaa yada dükkana :)) inşallah hayırlı olur senin için...

hatunlar hadi nesli ben sinem dukan yapıyoruz diğerlerinden ses yok ne yiyonuz ne içiyonuz niye suskunsunuzzz biz hep birlikte çıktık yola hep beraber vermeliyiz... yöntem sizlere kalmış ama hadi artık ben burda 100 g bile olsa kilo verdim yazıları okumak istiyorum yaaa hatta vermeseniz bile sağlıklı bir menü görmek istiyorum

ben pek başarılı olamıyorum edacım ,dukanın atak dönemini uyguluyorum ,seyire geçince sapıtıyorum ama bu sefer sapıtmayı düşünmüyorum bakalım ne olucak ,seyir ve atak toplam 55 gün sürücek,güçlendırmeyı hatırlamıyorum hele şu 55 gün geçsinde kısmetse ,
senin adet düzensizliğin ne oldu ,yanlış hatırlmaıyosam bazen aksıyodu :44::44:

bundan önceki 2 ay ilaçla oldu.. tüm kullandığım ilaçları bırakıp dukana motive oldum. bu ay bekliyorum sinyallerini verdi yüzümü sivilceler sardı canım acaip tatlı çekiyor ama gelen giden yok bekliyorum bakalım... dr a göre kilo verirsem yumurtalık tembelliği problemim geçermiş başka önemli bir sorun yok dediydi...

sapıtmamak lazım bu diyette valla ben 1 yılımı serdim dukan amcamın hizmetine... inşallah ömrüm boyunca koruma dönemini de bozmadan devam ederim...

of ya bende de sınyaller var ama kendısı yok ,çok bunaldım çok

ilaçta almak ıstemıyorum olmak için ,bakalım haftaya pzst kadar olmazsam gıtcem bı doktora artık ,normal olamaz sanırım ,

dukanı yasam standartı yapmak şart umarım basarırız , reglı olmadım ya atak dönemınde kılo vermeyebılırım dıye düşünüyorum ,seyırde belkı olursam ozaman fazlaca gıdermıkı yaw

canım sana şöyle söyliyim stresten çok etkileniyor regl yemin ederim sana bu diyete başladım herşeyi bırakacağım dedim ilaçları bıraktım. normalde son reglin ne zamandır bakarsın o günden 1 ay sayarsın geldimi gelecek mi strese girersin ben son olduğumda iyice kafama koymuştum böyle yapacağımı ve tarihe dikkat etmedim şimdi de hiç bir şekilde bakıp hesaplamıyorum daha beter stres olacağım kendi haline bıraktım yaklaştığını da sivilcelerden filan anlıyorum da bekliyorum. bugüne kadar düşündüm hesapladım da ne oldu... kasma kendini tatlım... gerçi benim her gittiğim doktor kilo vermem gerektiğini ilaçların aslında gereksiz olduğunu söyledikleri için böyle davranıyorum sana da kilo verirsen düzene girer diyen bir doktor olduysa kasma yanlız demedilerse tedbiri elden bırakmamak lazım... :26:

japonlu kızlarmı

hatırlıyomusun sinemcim geçen sene tatilden dönünce sana resim atmıştım 88 lik halimi,o zaman da demiştin kilolu halin daha büyük gösteriyo diye,şimdi 2 resim arasındaki farka bakıyorumda kendime nasıl bi haksızlık etmişim,allahımm bi daha gösterme o günleri,tabi hamişlik dışında(amin)

demek sende dukana karar verdin ha,ne deyim gülüm hayırlı olsun,ama bak bu sefer sonuna kadar götür,yoksa başla bırak bünyene yazık canım

ooo melekcan kocişte ne fantaziler var,ama ayak uyduran pek yok

evet menü paylaşalım bencede hem ne yediğimizide görürüz,birbirimizden kopyada çekebiliriz

sinemim en zoru atak zaten,oda 3 gün onu yaptıktan sonra gerisi kolay,kendine bi gnlük tut,ben excelde tablo yaptım,hergün ki kilom ve hangi evreyi yapıcamı yazıyorum,takip etmeside kolay oluyo

hem 55 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer,bi bakmışsın sende 70 lere veda etmişsin

bu arada hala regl olmaman beni endişelendiriyo,bi söktürücü falanmı alsan,yada en iyisi doktora görün

edacım inş.sağlıkla kiloları verip bebişlerimizide kucağımıza alıcaz,ben hamiş olursam eğer yine dukanı bırakmayı düşünmüyorum,zaten ya büyük ihtimal o zamana kadar korumaya geçmiş olurum,seyirimin bitmesine 1 ay kaldı

sinemcim sanırım bu havalarda var bişey,anneminde baya geçmiş günü hala olmamış,49 yaşında kadını hamilelik korkusu sardı,bugün test bile almışbenide arıyoki çift çizgi çıktı diyeyok artık dedim yaa,neyse doğurayımda size vereyim diyo,bizim yapacağımız yokmuş:26::26:

tabi şaka yapıyo ama tek çıkınca rahatlamış,bide tabi menepoz durumuda var,bakalım oda eğer 3-4 gün daha olmazsa doktora görünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…