anamm bayramda çok fena yedim etler tatlılar...
bi de regliyim ondanmıki acep,
yada ben kendi kendimimi kandırıyom :)))
78 im işteya boşverin...
spor yapıom cnm
haftada 3-4
gün. ondan da olabiler...
olabılır canım ama gayett güzel gözüküyosun maşallaahhh
sana acık renk sacta gider hee
mavı lensmı kullanıyosun orjınal renklımısın çözemedım hala o kısmı:)
günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım,bende baş ağrısı dışında herşey yolunda,ya bayramdan beri sol tarafımda bi ağrı var,artık alnıma elimi değemiyorum,sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyo:26::26:
ama yinede keyifliyim,bu arada saçlarıma kakül kestirdim,bide koyu renge boyattım,ufacık bi değişiklik bile çok çok iyi geldi
nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 835402
10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.
bakın bayramlıklarımaaa
herkes olmayanı istermiş derler ya bende dümdüz pırasa gibi saçlarımın olmasını cok ısterdım :)
valla hiç seksı meksı olmuyo kabarınca bildigin aslan yelesi:)
hmmm çok tatlı olmuşun canımm
maşallah kaçtasınn bakımm,70 oldunmu düz dahada ince geldın gözüme
açık renk güzel gidiyo ama çok makyaj istiyo çünkü ben çok beyaz tenliyim.
yüzüm bembeyaz. sürekli allık istiyo. üniversitedeyken kullandım sarı saç.
yok canım. mavi - yeşil gözlüyüm ben.
sonunda biraz kilo vermişsin sözleri işitmeye başladım :) evet motivasyon oluyor bana giden kilolarım ve damarlı karın görüntümün kaybolması çekilmesi çok hoşuma gidiyor... kız insan leblebiden bıkar mı bana izinli olsa da yesem
fıstık en yağlısı taze olan hariç ceviz yesen güzelim hem sağlıklı hem tuzlusu yok
günaydın fıstıklar
nasılsınız bakalım,bende baş ağrısı dışında herşey yolunda,ya bayramdan beri sol tarafımda bi ağrı var,artık alnıma elimi değemiyorum,sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyo:26::26:
ama yinede keyifliyim,bu arada saçlarıma kakül kestirdim,bide koyu renge boyattım,ufacık bi değişiklik bile çok çok iyi geldi
nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 835402
oooo elbise makyaj dalgalı saçlar çok güzel olmuş ben beğendim... bende yıllardır küt ne zaman değişiklik yapsam desem gidip anca boyatıyorum yine küt kestirip geliyorum
bende sarı saç varken hep lens takma meyillisi olurum özellikle mavi ve açık yeşil... şimdi bakır yaptım hemen koyu yeşil lenslere döndüm... ay ne güzel kendinden renkli gözlerin boya sarıya altı üstü nedir bir allık gözünün altına da parlak mavi bir kalem bitti...
10 numara beş yıldızsın anammm...
süpersin vallahi bayıldım...
ben de küt kestirdim ya gerçekten değişiklik güzel oluyo.
bakın bayramlıklarımaaa
aslan yelesi haaherkes olmayanı istermiş derler ya bende dümdüz pırasa gibi saçlarımın olmasını cok ısterdım :)
valla hiç seksı meksı olmuyo kabarınca bildigin aslan yelesi:)
hmmm çok tatlı olmuşun canımm
maşallah kaçtasınn bakımm,70 oldunmu düz dahada ince geldın gözüme
açık renk güzel gidiyo ama çok makyaj istiyo çünkü ben çok beyaz tenliyim.
yüzüm bembeyaz. sürekli allık istiyo. üniversitedeyken kullandım sarı saç.
yok canım. mavi - yeşil gözlüyüm ben.
geçmiş olsun güzelim...
güzel olmuş saçların ama açık renk için çok hevesliydin ne oldu da döndün ki??? kahkülde bana hep kışı hatırlatır çok hoş olmuş yanlız uzun kalmış rahat edebiliyorsan çok güzel yoksa da yanlara doğru da atsan kahkülü bence sana gider....
Günaydin kizlar dün baya yogundum, gelemedim bi türlü
Dün aksam cayla bi avuc ceviz yedim edacim, tesaduf etmis..
canim bisey isteyince oyle yaparim artik..
Aman Allahim nesli sen 19 yasina geri dönmüssün bu ne güzellik tü tü masallah
cok yakismis canim ya :)
bi ara bende kahkül kullandim ama dalgali ve kabarik saclarim oldugundan hergün fön zor oluyordu
son 3 senedir permali takiliyorumdedim madem saclarim dalgali bende kivircik olurum
çok rahat oluyor tavsiye ederim esra senin yüzünede cok yakisir
Ben her türkiyeye geldigimde yaptiriyorum artikiyiki cesaret etmisim diyorum
saol edacım. :))
küt saçı çok seviyorum.
öyle bi anlattınızki sarı saçı dönesim var ama eşim istemiyoooo((
sarı saç olmaz diyo...
gıcııııııııııııııııııık
teşekkür ederim balımmkesinlikle arada değişiklik yapmak şart
bende sana bayıldımkiiielbisen,saçların çok çok yakışmış,bu arada o patiklerede bittim ben evde genelde ev botu giyiyorum ama seninkide çok hoşmuş
aslan yelesi haa
aaa bende hep lens zannediyodum,ne şanslısın meleğim
ya açık renk saç bendede iyi durmadı,bende çok beyazım hatta birazda solgun,makyaj yapınca iyide evdeyken makyajsız hasta gibi hissediyodum ben kendimi,ama şimdi koyu saç makyaj yapmasanda güzel gösteriyo
teşekkür ederim edacımmyaa evet açık renk için çok hevesliydim ama kısa sürdü hevesim,ben zaten çabuk sıkılırım,bide dediğim gibi cilt reng,m çok açık olduğu için bi türlü içime sinmedi
kahkülüde aslında yan kullanmak için kestirmiştim,o yüzden bilerek biraz uzun oldu,ama bidahakine biraz daha kısa kestirebilirim,kullanması çokta zor değilmiş
ayy çiğdemimm 19 yaşmııcanım yaa şımardım valla
yanlız şimdi 19 yaşımı düşündümde sanırım o zamanlar çok vahim durumdaydım
bu arada permalı saça ben hiç cesaret edemedim yaa,perma çok yıpratmıyomu saçı kuzum,aslında perma değilde su dalgası yaptırmak aklımın hep bi köşesinde ama onada sırf bu yıpranmadan dolayı cesaret edemedim
meleğim benim eşimde sarı saça çok tepkili,neymiş o kadar dikkat çekmeye gerek yokmuş
ama istersem evde fantazi olsun diye sarı peruk takabilirmişimdeli yaaa
slm kızlar ,
neslihancım beni anmasan gelmicekmişim sanırım
saçlarını begendım canım ,japonlu kızlar gıbı olmussun ,çıtır narin ,yüzünün (maşallah diyim) güzelliği çıktı ortaya tü tüüü
kilo ınsanıı çok yaşlı gösteriyo diye düşünüyorum
ah kocacığında çok alemmiş :) sarı saç bencede cıks olmaz sana neslicim ,bu sac rengı hem kullanıslı hem daha canlı gösterıyo ,benım tercıgım hep kahverengı tonlarından yana :)
melekcim sen harıkasın ya elbisene saçına bayıldım ,e tabi o elbıseyi taşıyana dahada bi bayıldım ,maşallah diyim
çiğdemcimnasılsın canımcım ?
gelelim bana
reglının şişkinliği dıye adlandırıyorum cunku bayramda 1 gun kacamak yaptım onun dışında rejımıme devam edıyorum,ama gelin görünki artılardayım
bugun dukana başladım kısmetse devam edıcem ,3gün atak yapıcam sonrasında 1+1 olarak devam edıcem ,umarım faydasını bende görücem ,spora ara vermiştim bugun kaldıgım yerden devam edıcem ,işte benden böyle haberler ,karamsarım bıraz ama hep bu reglinin geçikmesıyle ılgılı,ruh halımı bile bozdu
evet cnm ben yazın bile bunların incesini kullanıyorum. çok seviyorum patiklerimi. çeşit çeşit var onlardan.
en çok gözlerimi beğeniyorum zaten. tabi kocişte...
yalnız sarı peruk fikrini beğendim eşinin. farklı bi fentezisi varmış...
sinemmm, çok teşekkürler canım. eh işte idare edioz. normal insan kılığına döndük en azından. buna da şükür...
yalnız dün kot aldım. 32-32 bedeni. ben 30 a düşmek istiyom yaaaaaaaaaa.
32-32 kaç beden oluyo 42 mi(
üstüm 40 ama :)
saol edacım. :))
küt saçı çok seviyorum.
öyle bi anlattınızki sarı saçı dönesim var ama eşim istemiyoooo((
sarı saç olmaz diyo...
gıcııııııııııııııııııık
slm kızlar ,
saçlarını begendım canım ,japonlu kızlar gıbı olmussun ,çıtır narin ,yüzünün (maşallah diyim) güzelliği çıktı ortaya tü tüüü
ah kocacığında çok alemmiş :) sarı saç bencede cıks olmaz sana neslicim ,bu sac rengı hem kullanıslı hem daha canlı gösterıyo ,benım tercıgım hep kahverengı tonlarından yana :)
melekcim sen harıkasın ya elbisene saçına bayıldım ,e tabi o elbıseyi taşıyana dahada bi bayıldım ,maşallah diyim
gelelim bana
reglının şişkinliği dıye adlandırıyorum cunku bayramda 1 gun kacamak yaptım onun dışında rejımıme devam edıyorum,ama gelin görünki artılardayım
bugun dukana başladım kısmetse devam edıcem ,3gün atak yapıcam sonrasında 1+1 olarak devam edıcem ,umarım faydasını bende görücem ,spora ara vermiştim bugun kaldıgım yerden devam edıcem ,işte benden böyle haberler ,karamsarım bıraz ama hep bu reglinin geçikmesıyle ılgılı,ruh halımı bile bozdu
ben pek başarılı olamıyorum edacım ,dukanın atak dönemini uyguluyorum ,seyire geçince sapıtıyorum ama bu sefer sapıtmayı düşünmüyorum bakalım ne olucak ,seyir ve atak toplam 55 gün sürücek,güçlendırmeyı hatırlamıyorum hele şu 55 gün geçsinde kısmetse ,anaaam hoşgeldin dukanaaa yada dükkana :)) inşallah hayırlı olur senin için...
hatunlar hadi nesli ben sinem dukan yapıyoruz diğerlerinden ses yok ne yiyonuz ne içiyonuz niye suskunsunuzzz biz hep birlikte çıktık yola hep beraber vermeliyiz... yöntem sizlere kalmış ama hadi artık ben burda 100 g bile olsa kilo verdim yazıları okumak istiyorum yaaa hatta vermeseniz bile sağlıklı bir menü görmek istiyorum
ben pek başarılı olamıyorum edacım ,dukanın atak dönemini uyguluyorum ,seyire geçince sapıtıyorum ama bu sefer sapıtmayı düşünmüyorum bakalım ne olucak ,seyir ve atak toplam 55 gün sürücek,güçlendırmeyı hatırlamıyorum hele şu 55 gün geçsinde kısmetse ,
senin adet düzensizliğin ne oldu ,yanlış hatırlmaıyosam bazen aksıyodu :44::44:
bundan önceki 2 ay ilaçla oldu.. tüm kullandığım ilaçları bırakıp dukana motive oldum. bu ay bekliyorum sinyallerini verdi yüzümü sivilceler sardı canım acaip tatlı çekiyor ama gelen giden yok bekliyorum bakalım... dr a göre kilo verirsem yumurtalık tembelliği problemim geçermiş başka önemli bir sorun yok dediydi...
sapıtmamak lazım bu diyette valla ben 1 yılımı serdim dukan amcamın hizmetine... inşallah ömrüm boyunca koruma dönemini de bozmadan devam ederim...
of ya bende de sınyaller var ama kendısı yok ,çok bunaldım çok
ilaçta almak ıstemıyorum olmak için ,bakalım haftaya pzst kadar olmazsam gıtcem bı doktora artık ,normal olamaz sanırım ,
dukanı yasam standartı yapmak şart umarım basarırız , reglı olmadım ya atak dönemınde kılo vermeyebılırım dıye düşünüyorum ,seyırde belkı olursam ozaman fazlaca gıdermıkı yaw
slm kızlar ,
gelelim bana
evet cnm ben yazın bile bunların incesini kullanıyorum. çok seviyorum patiklerimi. çeşit çeşit var onlardan.
en çok gözlerimi beğeniyorum zaten. tabi kocişte...
yalnız sarı peruk fikrini beğendim eşinin. farklı bi fentezisi varmış...
sinemmm, çok teşekkürler canım. eh işte idare edioz. normal insan kılığına döndük en azından. buna da şükür...
yalnız dün kot aldım. 32-32 bedeni. ben 30 a düşmek istiyom yaaaaaaaaaa.
32-32 kaç beden oluyo 42 mi(
üstüm 40 ama :)
anaaam hoşgeldin dukanaaa yada dükkana :)) inşallah hayırlı olur senin için...
hatunlar hadi nesli ben sinem dukan yapıyoruz diğerlerinden ses yok ne yiyonuz ne içiyonuz niye suskunsunuzzz biz hep birlikte çıktık yola hep beraber vermeliyiz... yöntem sizlere kalmış ama hadi artık ben burda 100 g bile olsa kilo verdim yazıları okumak istiyorum yaaa hatta vermeseniz bile sağlıklı bir menü görmek istiyorum
ben pek başarılı olamıyorum edacım ,dukanın atak dönemini uyguluyorum ,seyire geçince sapıtıyorum ama bu sefer sapıtmayı düşünmüyorum bakalım ne olucak ,seyir ve atak toplam 55 gün sürücek,güçlendırmeyı hatırlamıyorum hele şu 55 gün geçsinde kısmetse ,
senin adet düzensizliğin ne oldu ,yanlış hatırlmaıyosam bazen aksıyodu :44::44:
bundan önceki 2 ay ilaçla oldu.. tüm kullandığım ilaçları bırakıp dukana motive oldum. bu ay bekliyorum sinyallerini verdi yüzümü sivilceler sardı canım acaip tatlı çekiyor ama gelen giden yok bekliyorum bakalım... dr a göre kilo verirsem yumurtalık tembelliği problemim geçermiş başka önemli bir sorun yok dediydi...
sapıtmamak lazım bu diyette valla ben 1 yılımı serdim dukan amcamın hizmetine... inşallah ömrüm boyunca koruma dönemini de bozmadan devam ederim...
of ya bende de sınyaller var ama kendısı yok ,çok bunaldım çok
ilaçta almak ıstemıyorum olmak için ,bakalım haftaya pzst kadar olmazsam gıtcem bı doktora artık ,normal olamaz sanırım ,
dukanı yasam standartı yapmak şart umarım basarırız , reglı olmadım ya atak dönemınde kılo vermeyebılırım dıye düşünüyorum ,seyırde belkı olursam ozaman fazlaca gıdermıkı yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?