Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

bu arada edacım sende değinmişin konuya,bende onu söyliyim bazen cevapsız kalan mesajhınız falan olursa mutlaka gözümden kaçmıştır
ya yanıma dan dıye bırı gelıyo ekran kapatıyorum ya musterı gelıp uzun bi işlemı oluyo,tabı ekran ılerledıkce atladıgım kacırdıfgım unuttugum mesajlar oluyo
oyuzden aldırıs etmedıgımı yada üstüme alınmadıgımı falan düşünmeyin..
bu konuya açıklık getiridkten sonra:)

valla bennn cok kılo aldım oyuzden pişkin pişkin buraya gelıpte hayydee zayflayalım dıyemedım bi süredır ama bu haftaya ıyı basladım gercekten:)
bu aksamda spora başlamam lazım
ayrıca benımde regl tam 5 gun gecıktı
allah sonumu hayır etsınn

onun dısında bi sıkıntı dert yok allaha şükür hersey yolunda:)

ayy neslim ,eşinden kilolu olmak ne sinir bozucu bende o gunlerı gerıde bıraktım allahtan ,ama işte duraklama süreci bıraz sabır işi sanırım ,bakalım sen getırdın sonunu sıra bizlerde inş :)

aynen yaaa bende hep fazlaydım kocacım dan sonunda bu sabah tartıldı kendini bir zayıf hissediyormuş (sadece dün gece birşeyler atıştırmadı gece uyanıpta:))) tartıldı ki 91 çıktı. gerçi boyu var çok değilde ben zayıflıyorum ya sanırım böyle bir tuhaflaştı tartının üstünde bana bağırıyor kilo vermemiş olabilirim ama inceldim ben inceldim diye

eh bu sonuca göre sonunda eşimden kilo olarak zayıfım inşallah bir gün görüntü olarak ta zayıf olurum

esraaa sen dukanmı yapıcam dedin yoksa ben yanlışmı gördüm

evet kuzucum valla kararttım gözümü,ama oncelıkle ciddi bi arastırma yapıcam ıncelıycem konuya hakım olmam lazım artı kendımı bırazda bu dıyete hazır hıssetmem lazım..ama kasım içinde başlarım ınsallah
bu arada kasım 4-8 arası yıllık ızınde olacagım,1 hafta yokumm:)

zaten sende burdasın bacım tarıf konusunda çok şişircem kafanı:)

güzelim iyi oku takip et bırakmadan yapacağız ama olur mu????? elma armutla bir yere gidilmiyor keşke 5 kg fazlamız olsa da bir gün elma bir gün armut diyeti yapsak

kilonu sormam ama yediklerini sorarım... hem birsürü tatlı pasta poğaça yaptım tariflerini veririm aç kalmadan güzelce verirsin sende şurda ne kaldı yılbaşına hadi biraz fit girelim de tüm sene öyle geçsin...

inş.canımcımm ,görsellik çok önemli ya,onlar ne kadar kıloda olsa sıkı gıbı duruyolar ,bızım vucudumuz kılo aldıkca gevşiyo yayılıyo ,hantal oluyoruz,ama onlarda böle bişi yok delırıyorum bu yuzden.

bizde dukan kornişon turşuya izin veriyor ama ben acı biber turşusundan 1 adet yeme taraftarıyım yine de yememeye özen göstersemde çok istediğimde 1 acı turşu sonra ağzım yanıp bir sürü su içiyorum turşu isteğimi kökten kesiyor en güzelide bağırsakları çalıştırıyor acı... tabi bir püf noktası var o acıyla ekmeğe saldırmayacaksın sadece su :)

kir artik su zincirlerini esram senin motivasyonun bi baska oluyor hoplayip ziplayasi geliyo insanin

hayirdir geciktin demek guzel bi haber bekleyelim mi? erken mi biraktiniz korunmayi

poponu kasi masallah de herseyin yolunda olmasina

kızzz yok alındığımdan değil hatırlatayım dedim eskisi gibi değilsin kaçıyorsun bu kaçışta kaçırışlardan gel ne yedin yaz zayıflayalım de ne olacak

alttaki ziyaretçiler kim çok merak edıyorum yaw

kocalarimizmis

kornison iyi hosta normal karisik tursunun yerini tutmuyorki :26:
aciya bayilirim bende ya, midem hassas ama cok yiyemiyorum :26:
dedigin gibide bagirsaklari iyi calistiriyor

yapıcak inş. bende ınanamıyorum okadar beynıme kazınmışki esranın elmacı olması ,baska bı dıyet yakıstıramıyorum nedense

ahahah valla yakında amasya yerel kanallarında elma gurusu reklamlarına çıkıcam
bu elma gurusu buda gız gurusu diye:)
hakkaten amasyaya heykelım dikilmeli hernekadar yedıgım elma amasya olmasada,sonuç önemli degil gidiş yolundan alıyorum puanı:)

aynen canım saolasın valla ben güya sımdı kılomu demıyorum ama 3-5 atarsam yumurtarım zaten şukadardım şukadar oldum vs. diye:)
benım herıf 107-108 arası oynuyo kılosu,dün gece diyokı esra 110 oldum oha dedım bu ne hall
oda aynı senın kocan gibi bi hırçınlaştıı ama benım boyum var bneım ıdealım zaten 105
spor yapıyorum fitim bıdı bıdı:)
ya dedım de get kafanda saç kalmadı göbek bagladın ne olacak senın sonun dedım:)
daha ustune gitmedım üstüme çamur sıçratmanın alemı yok:)

kocalarimizmis

ayy deme zaten korkulu rüyam ,cok atıp tutmustum nişanlılık dönemımde bı okusa boşar beni

benım adamda tam tersi
sen yapıyosun spor rejım bende yapcam dıyo ,sankı kılosu var ,kendını eziyo ,dıyorum ya kuş kadar kalcan ,ben senınle uyumlu hale gelim sen kal böyle dıyorum ,yok göbek gıtsın dıyo,ben azıcık göbek sevıyorum kalsın dıyorum ,kandıramazsın benı dıyo

Aman Allah korusun onlar ne bilsin burayi rahat ol
hos benimki biliyor ama bakmak aklina gelmez

benımkıde bılıyo ama şöle biliyo,google bısı yazıyo merak ettıgı pat kadınlarkulubu nde acılmıs olan konu cıkıyo karsısına ,ya dıyo bu kadınlar ne cok konudan konusuyolar alakalı alakasız seylerden ,bişi bakıcak olursan bu sıteye bak dıyo ,hersey yazıyoo :):):)):)
çok tatlı benım kociş,senınkıde öylemi

kir artik su zincirlerini esram senin motivasyonun bi baska oluyor hoplayip ziplayasi geliyo insanin

hayirdir geciktin demek guzel bi haber bekleyelim mi? erken mi biraktiniz korunmayi

poponu kasi masallah de herseyin yolunda olmasina

ayy koptum cidom yaa,evet ben manıkmıyım neyim böyle bi enerjı dalgası gelınce ılla cevremıde alıcam girdabıma:)
gecen ctesi bizim evde tabu oynadık kardeşlerle onu getırdın aklıma:)
bızım gelınlerden bırı anlatmaya calısıyo ben karsıda hadı hadı dıye hoplayıp zıpladıkca kız resmen kalp krizi geçirdi en son kartı mı fırlattı o panıkle kartmı elınden fırmadı anlamadım ama komedıydı:)
valla gecıktı ama sanmıyorum bişi oalcagını havadandır havadan:)
bana kalsa şubat sonu,volkana kalsa ocak başı..artık napcaz bılmıyomm:)

oooooooooooooo hadi esraaa sende gel yaa

gelcem gelcem ama az daha zamanı var..bu ara kosturmacam cok olacak
2 kasımda mevlut okutucam cok kalabalık onun ön hazırlıkları temızlık kosturmaca ıvır zıvır derken odaklanamam
kıtabı okuyup baslamak ıstıyrum,oyuzden biraz sakinlik lazım bana:)

kocalarimizmis

valla bı kavanoz salatalık turşu yerım
pancar yerımm lahana hastasyımm
acı yemem ama sevmıyorum
bide eskıden paket tursular olurdu abımle ondan alır turşu suyunu kupalara koyup paylaşır içerdik
hey gidi günler heyy:)

ayy deme zaten korkulu rüyam ,cok atıp tutmustum nişanlılık dönemımde bı okusa boşar beni

:)senın konu yok en azından bacım
benım adam afişe oldu bide burda çarşaf çarşaf konularla
valla boşamakla kalmayıp tazmınat davası bıle açar:)

yanlz oda senınkı gibi burayı nette bişey ararken görüyo
günlük hayat yetrmıyo bıde nette dedıkodu yapıyolar ne cok çenesı var şu kadınların ya diyo:)
bilse karısınıda gayet aktif bi rol oynadgını:)

bende duygulandım be ,yıktın beni esraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…