ayy neslim ,eşinden kilolu olmak ne sinir bozucu bende o gunlerı gerıde bıraktım allahtan ,ama işte duraklama süreci bıraz sabır işi sanırım ,bakalım sen getırdın sonunu sıra bizlerde inş :)
esraaa sen dukanmı yapıcam dedin yoksa ben yanlışmı gördüm
heee hemde ne gazz,ara gazz:)
gercı yok toparlıyorum sayılır,bu haftaya cokta kötü başlamadımm
benım 2 ayda 21 kg vermem lazm teorık olarak:)tabı bu ımkansız oyuzden ben 16ya tavım
sorma kılomu sölemıycxemmm:)
napyosun kuzum keyfın yerındemı?
bugun şahsi degil telefonla saldırı var telefon şebekesı çökecek o derece arıyolar:)kıstım sesini ohhhh rahatım şımdı:)
valla kıskandım sohbetı geldım koşa koşa:)
bende dukan yapıcam karar verdım ama once bıraz arastırmam lazım sonra baslıycam..bu boyle elmayla armutla uzun vadede olmuyo arkadass
aynen yaaa bende hep fazlaydım kocacım dan sonunda bu sabah tartıldı kendini bir zayıf hissediyormuş (sadece dün gece birşeyler atıştırmadı gece uyanıpta:))) tartıldı ki 91 çıktı. gerçi boyu var çok değilde ben zayıflıyorum ya sanırım böyle bir tuhaflaştı tartının üstünde bana bağırıyor kilo vermemiş olabilirim ama inceldim ben inceldim diye
eh bu sonuca göre sonunda eşimden kilo olarak zayıfım inşallah bir gün görüntü olarak ta zayıf olurum
Bende hergun tartilirim dedigin gibi frenletiyor sonucu görmem
spor iyidir böyle ter attikca rahatliyosun hafifliyorsun sankiözendireyim senide aksam yap bi heves
ah eda döv beni döv bi tutturamadim düzenimi tatilden geleli, yavas yavas kilo aliyorum ben
tamam tursuda hayatimdan out bidaha da yersem
bu arada edacım sende değinmişin konuya,bende onu söyliyim bazen cevapsız kalan mesajhınız falan olursa mutlaka gözümden kaçmıştır
ya yanıma dan dıye bırı gelıyo ekran kapatıyorum ya musterı gelıp uzun bi işlemı oluyo,tabı ekran ılerledıkce atladıgım kacırdıfgım unuttugum mesajlar oluyo
oyuzden aldırıs etmedıgımı yada üstüme alınmadıgımı falan düşünmeyin..
bu konuya açıklık getiridkten sonra:)
valla bennn cok kılo aldım oyuzden pişkin pişkin buraya gelıpte hayydee zayflayalım dıyemedım bi süredır ama bu haftaya ıyı basladım gercekten:)
bu aksamda spora başlamam lazım
ayrıca benımde regl tam 5 gun gecıktı
allah sonumu hayır etsınn
onun dısında bi sıkıntı dert yok allaha şükür hersey yolunda:)
bu arada edacım sende değinmişin konuya,bende onu söyliyim bazen cevapsız kalan mesajhınız falan olursa mutlaka gözümden kaçmıştır
ya yanıma dan dıye bırı gelıyo ekran kapatıyorum ya musterı gelıp uzun bi işlemı oluyo,tabı ekran ılerledıkce atladıgım kacırdıfgım unuttugum mesajlar oluyo
oyuzden aldırıs etmedıgımı yada üstüme alınmadıgımı falan düşünmeyin..
bu konuya açıklık getiridkten sonra:)
valla bennn cok kılo aldım oyuzden pişkin pişkin buraya gelıpte hayydee zayflayalım dıyemedım bi süredır ama bu haftaya ıyı basladım gercekten:)
bu aksamda spora başlamam lazım
ayrıca benımde regl tam 5 gun gecıktı
allah sonumu hayır etsınn
onun dısında bi sıkıntı dert yok allaha şükür hersey yolunda:)
alttaki ziyaretçiler kim çok merak edıyorum yaw
bizde dukan kornişon turşuya izin veriyor ama ben acı biber turşusundan 1 adet yeme taraftarıyım yine de yememeye özen göstersemde çok istediğimde 1 acı turşu sonra ağzım yanıp bir sürü su içiyorum turşu isteğimi kökten kesiyoren güzelide bağırsakları çalıştırıyor acı... tabi bir püf noktası var o acıyla ekmeğe saldırmayacaksın sadece su :)
yapıcak inş. bende ınanamıyorum okadar beynıme kazınmışki esranın elmacı olması ,baska bı dıyet yakıstıramıyorum nedense
güzelim iyi oku takip et bırakmadan yapacağız ama olur mu????? elma armutla bir yere gidilmiyor keşke 5 kg fazlamız olsa da bir gün elma bir gün armut diyeti yapsak
kilonu sormam ama yediklerini sorarım... hem birsürü tatlı pasta poğaça yaptım tariflerini veririm aç kalmadan güzelce verirsin sende şurda ne kaldı yılbaşına hadi biraz fit girelim de tüm sene öyle geçsin...
kocalarimizmis
kornison iyi hosta normal karisik tursunun yerini tutmuyorki :26:
aciya bayilirim bende ya, midem hassas ama cok yiyemiyorum :26:
dedigin gibide bagirsaklari iyi calistiriyor
benım adamda tam tersiahahah valla yakında amasya yerel kanallarında elma gurusu reklamlarına çıkıcam
bu elma gurusu buda gız gurusu diye:)
hakkaten amasyaya heykelım dikilmeli hernekadar yedıgım elma amasya olmasada,sonuç önemli degil gidiş yolundan alıyorum puanı:)
aynen canım saolasın valla ben güya sımdı kılomu demıyorum ama 3-5 atarsam yumurtarım zaten şukadardım şukadar oldum vs. diye:)
benım herıf 107-108 arası oynuyo kılosu,dün gece diyokı esra 110 oldum oha dedım bu ne hall
oda aynı senın kocan gibi bi hırçınlaştıı ama benım boyum var bneım ıdealım zaten 105
spor yapıyorum fitim bıdı bıdı:)
ya dedım de get kafanda saç kalmadı göbek bagladın ne olacak senın sonun dedım:)
daha ustune gitmedım üstüme çamur sıçratmanın alemı yok:)
ayy demezaten korkulu rüyam ,cok atıp tutmustum nişanlılık dönemımde bı okusa boşar beni
Aman Allah korusun onlar ne bilsin burayi rahat ol
hos benimki biliyor ama bakmak aklina gelmez
kir artik su zincirlerini esram senin motivasyonun bi baska oluyor hoplayip ziplayasi geliyo insanin
hayirdir geciktin demekguzel bi haber bekleyelim mi? erken mi biraktiniz korunmayi
poponu kasi masallah de herseyin yolunda olmasina
oooooooooooooo hadi esraaa sende gel yaa
kocalarimizmis
kornison iyi hosta normal karisik tursunun yerini tutmuyorki :26:
aciya bayilirim bende ya, midem hassas ama cok yiyemiyorum :26:
dedigin gibide bagirsaklari iyi calistiriyor
ayy demezaten korkulu rüyam ,cok atıp tutmustum nişanlılık dönemımde bı okusa boşar beni
bende duygulandım be ,yıktın beni esraaaayy koptum cidom yaa,evet ben manıkmıyım neyim böyle bi enerjı dalgası gelınce ılla cevremıde alıcam girdabıma:)
gecen ctesi bizim evde tabu oynadık kardeşlerle onu getırdın aklıma:)
bızım gelınlerden bırı anlatmaya calısıyo ben karsıda hadı hadı dıye hoplayıp zıpladıkca kız resmen kalp krizi geçirdi en son kartı mı fırlattı o panıkle kartmı elınden fırmadı anlamadım ama komedıydı:)
valla gecıktı ama sanmıyorum bişi oalcagını havadandır havadan:)
bana kalsa şubat sonu,volkana kalsa ocak başı..artık napcaz bılmıyomm:)
gelcem gelcem ama az daha zamanı var..bu ara kosturmacam cok olacak
2 kasımda mevlut okutucam cok kalabalık onun ön hazırlıkları temızlık kosturmaca ıvır zıvır derken odaklanamam
kıtabı okuyup baslamak ıstıyrum,oyuzden biraz sakinlik lazım bana:)
valla bı kavanoz salatalık turşu yerım
pancar yerımm lahana hastasyımm
acı yemem ama sevmıyorum
bide eskıden paket tursular olurdu abımle ondan alır turşu suyunu kupalara koyup paylaşır içerdik
hey gidi günler heyy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?