eh zayıf nokta belliyse onu köreltebiliriz bence... ruh halini yüksek tut diyeceğimde seni tanıyorum sadece senin elinde değil... bende aynıydım ama sanırım dukanla kilo verdikçe motive oldum yoksa tartışmalar kavgalar aynen devam... sadece sporumu etkiliyor ruh halim... eskiden olsa canım sıkılınca dışarı yürümeye çıkardım spor salonuna giderdim ama kavgalar hep akşam hadi çık bakalım tek başına yürüyüşe bu daha büyük bir kavga nedeni olur valla zor işimiz bu adamlarla :18:
:)
bızım aksam kavgalarımız ben yürümeyınce oluyo,koşu bandına cıkmayıpta kendımı koltuga yataga falan attıgımı görunce dırdır edıyo
bi de ne bılım yaa biraz zamanla oturttuk gibi sankı eskıye göre cok az oluyo kavga allaha şükür
özellıkle gün içinde telefonda mesajla daha cok kavga cıkıyo eve gidince bizimki biraz sırnaşık oldugu için bi şekılde toparlanılıyo:)
tabı sımdı sımdı boyle umarım ılerıde dahada ıyı olacak:)
bak bak bak gardını almışta 10 kg verecekmiş hemen bak şu cimcimeyeee oyyy kuzum kızma sen biz verelim senin yerine 10 kg ı
Selam kizlarrrr,
Neslim alinti yapamadim aceleden ayyy ne guzel incelme var sonuclarin super canimmmmm
koldan incelme icin yaptigin ozel bi hareket varmi?
Eve dambil aldim dizi karsisinda yapiyim diyorum ama herzaman aklima gelmiyor koldan incelmek istiyorum bende :26:
Edaaa
Hayranim kiz senin su bilge yazilarina valla gözümüzü açiyosun
Esraaa sen resmen beni anlatmissin canim su inatla ilgili
Esim ilk zaman dombili falan dedikce alinirdim yerdimde yerdim geçen sene
Ama bu sene öyle olmamak için buyuk çaba sarfediyorum
Dün aksamda kaçirmadim, 1 tabak arpa sehriye corbasi, havuc salatasi yedim.
caylada 2 avuccuk ceviz
Bu sabahta rafadan yumurta icine biraz beyaz peynir karistirdim yedim ama simdi acayippp aciktim ya
diyet yogurdumu yiyeyim bari meyve getiremedim bgn :26:
menü vermeye başlayalım demiştik dimi
bende dünki menümü vereyim (p+s günümdü)
sabah
büyük dukan ekmeği
içine lıgh peynir ile tost
şekresiz çay
öğle
8-10 ad ızgara köfte
salata
ayran
akşam
havuç ve kırmızı pancar dilimleri
3 litre su,1 litre nar şerbeti
1 saat aerobik +plates
30 dakika eliptik bisiklet +30 dakika yürüyüş
spordan sonra normalde bişi yemiyorum ama canım tatlımsı bişiler istedi baktım dolaba yenecek bi havuçla kırmızı pancar var,kıtır kıtır yedim
ohh mis gibi koktuuuuuönce gün 2 günlük dukan ekmeği yapmıştım,yani dün akşam güya rahatım hiç bişey yapmayacaktım ama tam yatacakken uydurmasyon bi kek yaptım,bazen öğleden sonraları kahvenin yanında canım istiyo,hemen 2 dakikada çırpıp doğru mikroya 5-6 dakşkada bomba bi kekim oldu,içine birazda nescafe azıcık kakao kattımm,ımmm nefiss
normalde bir günlük kepek hakkımla yaptım ama ben yarısını getirdim,diğer hakkımıda ekmekte kullandım,sabah ekmek,öğleden sonra kek seviyorumm seni dukannn
işte kekimm,içide fosur fosur olmuştu
Eki Görüntüle 837930 Eki Görüntüle 837931 Eki Görüntüle 837932
bu bir günlük kekim ve dukan ekmeğim(kekinde ekmeğinde içinde 1,5 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı var,toplamda 3 kaşık bir günlük hakkım oluyo)
Eki Görüntüle 837933
neslim senı çokk kutluyorum .ölçülerın harıka olmus ,ay darısı basımıza inş.
bak sen şu kuru yemişciye kızımıda takıp edermiş,kuruyemıscıde olsa aldıgın ıltıfat ne kadar da mutlu etmıstı senı dımı :)
sorma yaa sinemimmbide arkamdan sesleniyo şimdi kıyafette sorun oluyodur diye,gülermisin ağlarmısın
ama dediğin gibi bunlar çokkk mutlu ediyo beni,ayrıca teşekkür ederim canım,90 60 90 hayatta olamam ama benim için bu kadarı bile hayaldi ve gerçek oldu..
bu arada dün kocacım düğün resimlerine bakarken diyoki,"o zaman çok güzeldin ama emin ol şimdi o halinden çok çok daha güzelsin ve daha kadınsı"yaa gelde şımarma,gelde aşık olma bu adama
önce gün 2 günlük dukan ekmeği yapmıştım,yani dün akşam güya rahatım hiç bişey yapmayacaktım ama tam yatacakken uydurmasyon bi kek yaptım,bazen öğleden sonraları kahvenin yanında canım istiyo,hemen 2 dakikada çırpıp doğru mikroya 5-6 dakşkada bomba bi kekim oldu,içine birazda nescafe azıcık kakao kattımm,ımmm nefiss
normalde bir günlük kepek hakkımla yaptım ama ben yarısını getirdim,diğer hakkımıda ekmekte kullandım,sabah ekmek,öğleden sonra kek seviyorumm seni dukannn
işte kekimm,içide fosur fosur olmuştu
Eki Görüntüle 837930 Eki Görüntüle 837931 Eki Görüntüle 837932
bu bir günlük kekim ve dukan ekmeğim(kekinde ekmeğinde içinde 1,5 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı var,toplamda 3 kaşık bir günlük hakkım oluyo)
Eki Görüntüle 837933
bidahaki kek yaptığımda lıght puding te yapıcam keki birazcık kahveyle ıslatıp arasına puding off bildiğin yaşpasta olur,yada üstüne çikolata sosu şimdiden ağzım sulandı
yaa neslım muhtesem duruyo her ıkısıdee hmmm
bu kek karısımını neyın ıcıne dokup pişiriyosun mıkrodalgada??
dırek kalıp gibide cıkartmıssın
ben acıl bişeyler ısıtmadıkca kullanmıyorum mıkroyu,cehaletıme ver:)
ay çok komık bı adammış yahu ,hedıye bı elbise alıp gelmesin kuu
ay tamere bak senn aşka gelmişen güzel itlifat eşden gelen ,baskası dıyo ama eş dıyınce bı baska oluyo ,daha musmutlu oluyo ınsan
yawww ben yıne dann diye atladım muhabbete kekı görünce:)
naber neslimmm,valla kuruyemıscı bıle ıltıfat edıyosa artık demekkı sen baya dıkkat cekmeye basladın oralarda aman dıkkat et kendıne:)
katıl etme kocanı hee allah korusun:)
ne guzeldirr iltifat almakk ve bir okadar kötüdürr nedır bu halın bıraz zayıfla lafını dsuymak
ıkıncıye cok aşinayım:)
sorma yaa sinemimmbide arkamdan sesleniyo şimdi kıyafette sorun oluyodur diye,gülermisin ağlarmısın
ama dediğin gibi bunlar çokkk mutlu ediyo beni,ayrıca teşekkür ederim canım,90 60 90 hayatta olamam ama benim için bu kadarı bile hayaldi ve gerçek oldu..
bu arada dün kocacım düğün resimlerine bakarken diyoki,"o zaman çok güzeldin ama emin ol şimdi o halinden çok çok daha güzelsin ve daha kadınsı"yaa gelde şımarma,gelde aşık olma bu adama
ayyy ne güzel kabarmış o öyle yaaa kek yapasım geldi yapsammı acaba ki evet evet yapayım kepek hakkım bitmeden yapayım
evet azıcık zayıflasan hemen ilgi çekiyor önceki günde benim patron resmen kilo hesabına geçti şimdi şu kadar verdin böyle devam edersen filan diye o söyledi ben hayal kurdum anaaaam olacak olacak... bizimkinde tık yok 2 gün önceye kadar hani nerde ben birşey farketmiyorum diyordu şimdi de vermişmisin ne diyor... alındı mı ne olduysa dün gece de birşey atıştırmadı revanisini de az yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?