Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

:)
bızım aksam kavgalarımız ben yürümeyınce oluyo,koşu bandına cıkmayıpta kendımı koltuga yataga falan attıgımı görunce dırdır edıyo
bi de ne bılım yaa biraz zamanla oturttuk gibi sankı eskıye göre cok az oluyo kavga allaha şükür
özellıkle gün içinde telefonda mesajla daha cok kavga cıkıyo eve gidince bizimki biraz sırnaşık oldugu için bi şekılde toparlanılıyo:)
tabı sımdı sımdı boyle umarım ılerıde dahada ıyı olacak:)

ooo inşallah gittikçe oturur... hadi sende çabucak motive ol dukana da kilomuzu verelim ocaktan sonra kpss yük gibi biner sırtımıza... en azından dukanın sert dönemlerini aşmış olursun...

Selam kizlarrrr,

Neslim alinti yapamadim aceleden ayyy ne guzel incelme var sonuclarin super canimmmmm
koldan incelme icin yaptigin ozel bi hareket varmi?
Eve dambil aldim dizi karsisinda yapiyim diyorum ama herzaman aklima gelmiyor koldan incelmek istiyorum bende :26:

bak bak bak gardını almışta 10 kg verecekmiş hemen bak şu cimcimeyeee oyyy kuzum kızma sen biz verelim senin yerine 10 kg ı

Edaaa
Hayranim kiz senin su bilge yazilarina valla gözümüzü açiyosun

Esraaa sen resmen beni anlatmissin canim su inatla ilgili
Esim ilk zaman dombili falan dedikce alinirdim yerdimde yerdim geçen sene
Ama bu sene öyle olmamak için buyuk çaba sarfediyorum

Dün aksamda kaçirmadim, 1 tabak arpa sehriye corbasi, havuc salatasi yedim.
caylada 2 avuccuk ceviz

Bu sabahta rafadan yumurta icine biraz beyaz peynir karistirdim yedim ama simdi acayippp aciktim ya
diyet yogurdumu yiyeyim bari meyve getiremedim bgn :26:

resimler iç açıcı görünmese de yaptıklarım bunlar resimleri koyduğum sırayla yapıyorum

Eki Görüntüle 837883

tabi bunlar olmazsa olmazlar bunların dışında enerjim varsa sağa sola sallayıp duruyorum :)

slm kızlar

edacım,çiğdemcim teşekkür ederim yorumlarınıza

bu aralar çok fazla iltifat alıyorum kilo ile ilgili,bugünde bizim iş merkezinin altında bi kuruyemişçi var ineyim bi su alayım dedim,adam bana demezmi sen ne yapıyosan çok iyi yapıyosun diyenasıl yani dedim,valla yolda bu halde görsem tanımam dedi,çok değişmisin,hem evlilik yaramış hemde kilo verince çok çok iyi olmuşsun dedi

bende hem sevindim hemde yuhh dedim yaa hani o kadar samimiyetimizde yok adamla,ama tutamadı kendini dökülüverdi

çiğdemcim kol ile ilgili özel yaptığım bişey yok,aerobikte kollarıda özellikle hareket ettirmeye çalışıyorum,bide plateste hoca mutlaka kol hareketleri yaptırıyo,özellikle dambıl ve lastikle,edanın gösterdiğine benzer şeyler yapıyoruz

kızlar ben çok zayıfım kilolarınızı bana verbilirsiniz şu anda hamileyim inşlh şimdi kilo alırım ve bende kalır

menü vermeye başlayalım demiştik dimi

bende dünki menümü vereyim (p+s günümdü)

sabah
büyük dukan ekmeği
içine lıgh peynir ile tost
şekresiz çay

öğle
8-10 ad ızgara köfte
salata
ayran

akşam
havuç ve kırmızı pancar dilimleri

3 litre su,1 litre nar şerbeti

1 saat aerobik +plates
30 dakika eliptik bisiklet +30 dakika yürüyüş

spordan sonra normalde bişi yemiyorum ama canım tatlımsı bişiler istedi baktım dolaba yenecek bi havuçla kırmızı pancar var,kıtır kıtır yedim

önce gün 2 günlük dukan ekmeği yapmıştım,yani dün akşam güya rahatım hiç bişey yapmayacaktım ama tam yatacakken uydurmasyon bi kek yaptım,bazen öğleden sonraları kahvenin yanında canım istiyo,hemen 2 dakikada çırpıp doğru mikroya 5-6 dakşkada bomba bi kekim oldu,içine birazda nescafe azıcık kakao kattımm,ımmm nefiss

normalde bir günlük kepek hakkımla yaptım ama ben yarısını getirdim,diğer hakkımıda ekmekte kullandım,sabah ekmek,öğleden sonra kek seviyorumm seni dukannn

işte kekimm,içide fosur fosur olmuştu

bu bir günlük kekim ve dukan ekmeğim (kekinde ekmeğinde içinde 1,5 kaşık yulaf kepeği galeta karışımı var,toplamda 3 kaşık bir günlük hakkım oluyo)

bidahaki kek yaptığımda lıght puding te yapıcam keki birazcık kahveyle ıslatıp arasına puding off bildiğin yaşpasta olur,yada üstüne çikolata sosu şimdiden ağzım sulandı

Son düzenleme:

neslim senı çokk kutluyorum .ölçülerın harıka olmus ,ay darısı basımıza inş.
bak sen şu kuru yemişciye kızımıda takıp edermiş,kuruyemıscıde olsa aldıgın ıltıfat ne kadar da mutlu etmıstı senı dımı :)

ohh mis gibi koktuuuuu

sorma yaa sinemimmbide arkamdan sesleniyo şimdi kıyafette sorun oluyodur diye,gülermisin ağlarmısın

ama dediğin gibi bunlar çokkk mutlu ediyo beni,ayrıca teşekkür ederim canım,90 60 90 hayatta olamam ama benim için bu kadarı bile hayaldi ve gerçek oldu..

bu arada dün kocacım düğün resimlerine bakarken diyoki,"o zaman çok güzeldin ama emin ol şimdi o halinden çok çok daha güzelsin ve daha kadınsı" yaa gelde şımarma,gelde aşık olma bu adama

eee ben geldim siz gitmişiniz,huhuuuu esra hanımmm nerelerdesiniz

yaa neslım muhtesem duruyo her ıkısıdee hmmm

bu kek karısımını neyın ıcıne dokup pişiriyosun mıkrodalgada??
dırek kalıp gibide cıkartmıssın
ben acıl bişeyler ısıtmadıkca kullanmıyorum mıkroyu,cehaletıme ver:)

ay çok komık bı adammış yahu ,hedıye bı elbise alıp gelmesin kuu

ay tamere bak senn aşka gelmiş en güzel itlifat eşden gelen ,baskası dıyo ama eş dıyınce bı baska oluyo ,daha musmutlu oluyo ınsan

yawww ben yıne dann diye atladım muhabbete kekı görünce:)
naber neslimmm,valla kuruyemıscı bıle ıltıfat edıyosa artık demekkı sen baya dıkkat cekmeye basladın oralarda aman dıkkat et kendıne:)
katıl etme kocanı hee allah korusun:)
ne guzeldirr iltifat almakk ve bir okadar kötüdürr nedır bu halın bıraz zayıfla lafını dsuymak
ıkıncıye cok aşinayım:)

ayyy ne güzel kabarmış o öyle yaaa kek yapasım geldi yapsammı acaba ki evet evet yapayım kepek hakkım bitmeden yapayım

valla tadıda güzeldi esram

ben karışımı tupperin yuvarlak bi saklama kabı var,mikroya girebilen ona döktüm pişincede ters çevirdim hemen çıktı

yani mikroya girebilen herşeyin içinde olur,sana kalmış yanibende bu dukandan dolayı mikroyu daha fazla kullanır oldum,iki saat fırını yakana kadar,bu daha pratik,birde özel pişirme poeşetleri çıkmış,sebze falan pişirmek için,onuda aldım ama daha denemek kısmet olmadı

aynen yaaadeli adam

kesinlikle kuzum kocanın söylediği bi başka oluyo

ayy esram zaten kocam duysa deli olur,bi sürü laf eder,neyse ben bileyim yeter zaten

yaa iltifat güzel olmazmı ama diğeride çok can sıkıcıdır,ikincisinide çok duyan birisi olarak şimdinin tadını çıkarıyorum ben

evet azıcık zayıflasan hemen ilgi çekiyor önceki günde benim patron resmen kilo hesabına geçti şimdi şu kadar verdin böyle devam edersen filan diye o söyledi ben hayal kurdum anaaaam olacak olacak... bizimkinde tık yok 2 gün önceye kadar hani nerde ben birşey farketmiyorum diyordu şimdi de vermişmisin ne diyor... alındı mı ne olduysa dün gece de birşey atıştırmadı revanisini de az yedi

ayyy ne güzel kabarmış o öyle yaaa kek yapasım geldi yapsammı acaba ki evet evet yapayım kepek hakkım bitmeden yapayım

yap tabi edacım,tek çeşitle kalma

ben benim yaptığım tarifide vereyim

2 yumurta
3 tatlı kaşığı tatlandırıcı
2 yemek kaşığı süttozu
3 yemek kaşığı yulaf kepeği geleta karışımı
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı nescafe+1 çay kaşığı kakao
1 çay kaşığı kabartma tozu

yumurta ve tatlandırıcıyı biraz çırptım sonra diğer malzemeleri koydum,6 dakika mikrodalgada yüksek ayarda pişirdim

benimkinin içi kuru oldu,eğer daha ıslak seviyosan süreyi kısa tutabilirsin sana kalmış

ahaha eda senınkı sen zayıfladıkca tribe giriyo söylıyım:)kıskanıyomu ne:)
aman bırakma devam valla onlara en güzel cevap o baskülü gözlerıne sokmak olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…