Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

yok yaw ne bosar nede tazmınat davası acar,volkan çenesiyle seni bıtırmeyı düşünür ömür boyu :):)

nannnnnniki dakika lavaboya gittim ne çok şey yazmışınız,valla özlemişim okunacak sayfaların birikmesini

şimdi esracan dukana kesinlikle pat diye başlama,kesinlikle tavsiyem kitabı ve özellikle "dukan diyeti tariflerim" sayfasını bi hatim et,sonra başla,eğer bütün kurallara uyarsan kesinlikle senin çok iyi sonuç alıcağına eminim

ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum tatlım,hem eda ve sinemde var,bak voltranı oluşturabiliriz

bu arada kocişlerden bahsetmişiniz,sinemm seninkine çok güldüm yaabenimkide haberdar,yazdığımı biliyo,hatta bazen facede diyo bu kim kadınlar kulubündenmi falan,hatta zayıflamamın en büyük sebebinin sizler olduğunuda biliyo,bazen akşam pc yi uzatıyo bakmıcanmı kk ya diyo

yok yaw ne bosar nede tazmınat davası acar,volkan çenesiyle seni bıtırmeyı düşünür ömür boyu :):)

haklısın bacım o çenesı yokmu o çenesııı
valla adamı ipe götürür:)
aman neyse artık delı delıyı gorunce sopasını saklıyo:)

kızzzz ne güldümmmm bu yazıya genel müdür duydu herhalde :)))) aynen benimkine bu aralar psikolojik baskı yapıyorum diyetteyim karşımda yiyip yiyip yoldan çıkarmasın beni diye... gözlerinin altımı çukurlaşmış ne sen iyiden iyiye yaşlanıyorsun diyorum :)) işte dün gece de kalkıp atıştırmadığı için sabah tartıya çıktı çıkarkende söyleniyor ben senin gibi değilim bak 1 günde eririm dedi çıktı 91

aynen üstüne gidiyorum ama abartmadan kaçıyorum bana da sıçrar diye

kız önemli değil kaç olduğun bir yerden başlada dukanı kasıma kadar bekletecekmisin????? her dukancının söylediği bir söz 'keşke daha önce başlasaydım şimdi koruma döneminde olurum' hatırlatayımmmm tabi hazır olmadan başlayıp sonra bırakmanı da hiç istemem........

oluşturalım voltranı el ele tutuşup,ortayada çiğdemi alalım
oh ne güzel tamer gene ılımlı ,bızımkıler gereksız goruyo ,maşallah sızın aranızdakı ilişkiyı çok takdır edıyorum ,saygı sevgı anlayıs var,
bazı seylerıde görmezden geldıgınız takdırde anlarsın ya :)

aynen valla ne çekiştirdik Allahtan benimkinin de sabrı gelmez okumaya yoksa biliyor girdiğimi yazdığımı ama okumuyor...

hahahahahah ah bi bilse karisida buralarda fink atiyo ah ah

benimki seninki kadar degilmis yahu masum masum kadinlar kulubunde takildigimdan haberim var hatta bu sene istanbula geldigimde bi kac arkadasla bulustuk burdan oldugunu biliyo o kizlarin

ayy esra ne güldüm iste sizin gelininiz gibi banada oyle bi enerji veriyosun ta ordan valla

hiiiiiiiiiiiiii bakkalda satilan minik karisik tursular dimiiiii ayy ne tatli olurdu onlarin sulari yaaa

yaa tabi siz etrafimda kilo verin ben aldikca bana gülün diyemi ortaya geciyorum nayir kabul etmiyorum

yok yaw biz dukan yapıyoruz ya sen baska dıyet ,o bakımdan çiğdemmmmm

valla bızımkı keşfetse hatım eder okur hepsını..
gerçı ben evde bıkac kez özellıkle takıp ettıgım bı basarı hıkayesı varsa acıp okuyodum yanımda görüyodu
onada dıyorum hmm bak böyle yapmıs boyle yapmıs dıye:)
aklına gelmez ama buraya yıllardır uye oldugum falan:)

öfff benım cocuk planına baslamam için o tartının bana 7yi göstermesı lazımmmm
yoksaa ne oalcakk sonum benımm

eda sende memnunsun dımı dıyetten??
bıde mesela boyle aclık krızlerı olur mıde yanmaları bas donmelerı vs..bu bende cok olmuyo elma dıyetyle terbıye ettım heralde bunyemı
mesela 1 gun içinde kahvaltı sonrası 1 elmayla durup akşam 2-3 kasık yogurt yiyip yattgımı cok bılrıım tabi bide 1 saat tempolu yürüyüşş
koç gibiydim maşallah işte motıvasyonn arkadas benı ayakta tutan:26::26:

neslişş öncelıkle sorum sana sen diyetisyenı nezaman bıraktın ve orda son tartıldıgında kaç kıloydun?yanı kaçını kendın vermiş oldun??

diger sorum eda sana kaçıncı günüdesın dukanın,atagın kaç gündü??atakta ne verdın,seyırde ne ettin

aydınlatın benıı,parlamaya ıhtıyacım var:)

çidoşş sen 65mı oldun benmı yanlış gordumm

ben sana tatıl donemınde en fazla 65le dön dedıgımde ayy yok olmam cok fazla dıyodunn
62yle geldinn ramazanı atlattın vs.. bu ne ozaman yaa,hemen çabuk kuruyemişş alemıyle arana mesafe koy
bence sana kuruyemişler ihanet etti

ahaha eşinizi takdir ettim. ne güzel size moral veriyor. Hep böyle mutlu kalın :)

yok yaw biz dukan yapıyoruz ya sen baska dıyet ,o bakımdan çiğdemmmmm

hee tamam bende gardimi almaya baslamistim valla hepinizden önce 10 kilo verirdim ama simdi gerek yok dalga gecmicekmissiniz

aklina gelmez ya buraya bakmak :26:
nolur nolmaz sildir sen konularini yinede istersen

off marifet ac yatmakta zaten anca ozaman gidiyo bu kilolar!
guruldaya guruldaya uyumasi cok zor oluyor yahu

evet o benim esram

valla kiz o cok diyordum sana bu sabah gorunce $ok oldum!
Dün aksam 1 porsiyon var yok bol sulu nohut yemegi yedim.
yaninda bi tane 45 kalorilik diyet yogurt yedim ama gel gelelim tursuya hayir diyemedim inan bi avucta ceviz yedim cayla..
dun cok kacirmadim ama tursu mahvetti beni
ya ben ramazanda hep kilo veririm zaten alanlara hayret ediyorum :26:
sirf karpuzla beslendim ben oructa o yuzdende 2 kilo rahat verdim oyle turkiyeye gittim geldigimde 100 gram almistim sadece ama iste artik hedef medef yok onumde dugun dernek olmayinca kendimi haldir huldur diyete veremedim
cok gicik oldum kendime gercekten 60 olmak istiyorum bi an once :26:

iyi akşamlar kızlar

sporumu yaptım geldim,bu aralar çok keyif alıyorum spordansanırım artık nefes nefese kalmadığım ve rahat yaptığım için

neyse gelelim asıl konuya spordan önce ölçülerimi aldırdım

hemen yazıyorum

ilki 20 ağustos ikincisi bu gün

omuz : 109 cm ---- 106 cm
göğüs : 112 cm ---- 104 cm
kol : 32 cm ---- 30 cm
alt karın: 109 cm ---- 101 cm
basen : 108 cm ---- 99 cm
bel : 96 cm ---- 87 cm
bacak : 58 cm ---- 53 cm

esram diyetisyeni şubat gibi bırakmıştım onunla 12 kg falan verdim,yani 88 den 76.6 düşmüştüm,sonra kendi çabamla 2-3 kg daha verdim ama tatilve ramazan bayramından sonra yine kilo aldım,sonrasında da 78.8 le dukana başladım,şu anda 69.4 üm

ayy karışık olmamıştır umarım

bana göre senin elma diyetine saplanmanın nedeni vücut karbonhidrat istiyor hemde meyvedekiler gibi fruktoz şekeri hem daha fazla da almış oluyorsun gerçi hamur işlerine hayranlığını da bilmiyor değiliz demekki vücutta karbonhidrat zayıf nokta bu diyette ilk günler biraz zorlanıyorsun ama açlık krizlerini unut bir kere ilk 2 gün sert bir iniş oluyor ama sonrası bakıyorsun açlık krizleri yok baş ağrısı yok giderek vücut karbonhidratın olmamasına alışıyor ve bu yüzden yaptığı baskıyı da azaltıyor... ben atak 3. günden itibaren sporda çok iyi farkettim evden çıkıp 2 adım atıyordum öyle bir yanma ve kas ağrısı hani geri dönesim geliyor ya ilk 5 dk hemde dur bir 20-30 dk olsun demekki vücut karbonhidrata öyle alışmış ki yağlardan filan asla kullanmıyormuş en çok dikkatimi çekende bu oldu. beynine açlık sinyali yok toksun iyisin ama canın acıyor spor yaptıkça... bir ara düşünmedim değil kastan mı veriyorum diye o yüzden akşamları yatmadan ağırlıkla kol hareketleri ve mekiğe başladım... açıkcası kastan erisem bile keşke kol kasları olsa bunlar kasta olsa erisin isterim

haftaya doktora gidip kan sonuçlarıma baktırmayı düşünüyorum neler değişmiş... şu an memnunum ama haftaya aldığım sonuçla memnuniyetim ya katlanacak ya düşecek :)

ayrıca esracım bu diyetin en hoşuma giden tarafı normalde diyetisyene gidiyorsun hemde haftada bir doktor ilaç veriyor ne dedilerse yapıyorsun sonra birşeyler ters gitmiş diyorlar ben kendimden eminim e sende eminsin başbaşayız her hafta ne dediysen yapıyorum ama sonuç sıfır... adam fransada kitabı yazıları var sadece inanıp yapıyorsun ve tam dediğini gerçekleştiriyor hayal kırıklığı yok... zaten bunca yıl diyet modunda yaşamışız. tek uyarısı sonrası zaten önceden de 1 dilim baklava ile vijdan azabından geberip spora yükleniyordum... bunda da her gün ye 1 gün saf protein ye diyor bitti gitti... bana koyan tek şey o asansöre acıklı acıklı bakıp vedalaşıp merdivenlerden çıkmak

güzelim 7 gün atak geçirdim 5 kg verdim. bugün de seyirde 23. gündeyim 3,5 kg verdim. tüm kurallarına uydum ama hatalarım vardı ben dana eti yeseydim belki daha fazla verirdim ama kurban boyunca da memleketteyken de hem kuzu yedim her gün 20 dk yürüyüş var her gün olmadı mesela ama onun yerine evde yatmadan egzersiz yaptım.

bu arada ben günaydın yazmadan dalmışım konuşmaya günaydın kızlar

zaten benım zayıf noktam karbonhıdrat sırf makarnayla yıllarca yaşayabılrım,ama mesela ekmegıde aylarca yemesem aklıma gelmez,pilavda öyle
ama meyve cesıtlerı börek cörek ve trabıkı makarna:)
inan tatlı bile öyle çok çok aradıgım bişey degil..dedıgın gibi belkıde buyuzden elma diyetine saplanıp kalıyorum bukadar..
spor olayına gelınce,sporu dıyet için yapıca zorunluluk gibi gelıyo ve istegim azalmış oluyo yada ınat edebılyorum yapmamak için..
ama keyfi ise inan 4-5 saat delıler gibi yürüyebılrım yatıp yerlerde yuvarlkanabılrım,gün boyu hiçbişey yememiş olsam bile enerjım taVAN olabılır..benım enerjım bıraz ruh halımle alakalı sanrım..
mesela moralım cok bozuk yada cok sınırlıyım diyelım biri bana kalk spor yap derse yapmam
ama kendım cıkarsam 2 saat bile hızlı tempo yürüyebılrıım
dengesız b bünyem var ya hep ya hiç diyo...
ama şuanda bile esnek bir vücuda kola bacaga sahıp oldugum için hımbıl durmuyorum

sonuçlar çok güzel tatlım helede alt karın 8 cm gitmiş mükemmel bu yaaa darısı başıma...

bak bak bak gardını almışta 10 kg verecekmiş hemen bak şu cimcimeyeee oyyy kuzum kızma sen biz verelim senin yerine 10 kg ı

eh zayıf nokta belliyse onu köreltebiliriz bence... ruh halini yüksek tut diyeceğimde seni tanıyorum sadece senin elinde değil... bende aynıydım ama sanırım dukanla kilo verdikçe motive oldum yoksa tartışmalar kavgalar aynen devam... sadece sporumu etkiliyor ruh halim... eskiden olsa canım sıkılınca dışarı yürümeye çıkardım spor salonuna giderdim ama kavgalar hep akşam hadi çık bakalım tek başına yürüyüşe bu daha büyük bir kavga nedeni olur valla zor işimiz bu adamlarla :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…