ayyyyyyy sinemmmm yani yazını okurken beni görmen lazım direk beni tokatlamışsın gibi hissettim evet daha öncede bir çok kez hep ara ara girip başlıyorum yapıcam diiyp diyp kayboldum neden yapamadım yine bi türlü başlayamdığım için düşündümkü diyet yapmıyorsamda aranıza girip yazmamın bi anlamı yok bu topiğin açılış amcını kapsamdığını düşünüp çıktım her seferinde yine hep yapıcam dediğimde gldim yine başaramayınca çıktım kimseyi olumsuz etkilememek için ama sanırım ilk defa dürüst olup yazmam lazım diyipte cümleye başlayarak yazdım oda deidğin giiibi edanın tn nin bana yardımcı olduuklarını onlara karşı dürüst olmam gerektiğini beni en yiyi sizin anlıycağınızı düşünerek yazdım ilk yazdığım yazı seni bukadar etkilediyse arkadaşım bi daha yazmam sıkıntı yokk
step çok harika neslihan ben büyük zevk alıyorum step yaparken hocamız bize kendinizi spor yapıyor gibi değilde dans ediyormuş gibi hayal edin dedi bizde öyle yapıyoruz . bende doğumdan sonra başladığımda totomu bile kaldıramadım hareketlerde şimdi yavaş yavaş rayına oturdu eskisi gibi totomu her yerimi kaldırabiliyorum :)
gunaydın hanımlarr güzel bigün olsun
bugün 3,günüm şimdilik güzel gidiyorum,dün spor yapamadım annemlere gittigim için
bugun devam edıcem yürüyüşüme ınsallah..
nasılsınız nevar ne yokk
nazlıcım tam gaz başladın diyete spora maşallah,yakında daha güzel sonuclarda alıcaksın emınım
bide emzırmek cok kalorı harcatıyomuş ama bılmıyorum 5 dk emzırıncemı ne 1 saat yürümü gibi oluyomu sanırım
gunaydın hanımlarr güzel bigün olsun
bugün 3,günüm şimdilik güzel gidiyorum,dün spor yapamadım annemlere gittigim için
bugun devam edıcem yürüyüşüme ınsallah..
nasılsınız nevar ne yokk
nazlıcım tam gaz başladın diyete spora maşallah,yakında daha güzel sonuclarda alıcaksın emınım
bide emzırmek cok kalorı harcatıyomuş ama bılmıyorum 5 dk emzırıncemı ne 1 saat yürümü gibi oluyomu sanırım
emzirme konusunda çok şanslı değilim esra malasef sütüm azdı . şuanda sabah ve akşam emziriyorum oda sütüm çok az artık oğluma ilaç niyetine veriyorum mememi azda olsa anne sütü alsın diye . bu sabah emzirdim ama çocuk doymamışki ağladı ve üzerine 5 ölçek mamanın hepsini bitirdiçok şükür sağlığı sıhhati iyi oğluşun varsın emmesin artık diyorum ama yinede üzülüyorum içten içe
bende emzirmek istiyorum tek sebebim kalori harcamak :)))))))))))
ne zaman doğurucam ben daha yaaa
üzülme canım sonucta senden kaynaklı bişey degil bunyeyle alakalı bızımbuyuk gelınde ılk bebegını 40 gun
2,bebegı 2,5 ay emzırdı dedıgın gibi süt az gelmıyo mecbur ek gıda verıyo
cocuk saglıklı sıhhatlı olduktan sonra üzme kendını,
sen korunmuysun dımı eda?
ben ocak ortası bırakıcam korunmayı artık allah ne nasıp ederse:)
yok korunmuyorum tatlım eşimin doktora gitmesi lazım gitmiyor yine çok bastırdım bir ara gitti eve kuş getirdi 2 muhabbet kuşu onlarla oyalanıp unutturdu yine önce bunları büyütelim diyeşimdi yine bastırıyorum 3. kuşu aldı. bundan sonra kediye geçelim dedim ama kuşları yer dedi bilmiyorum valla ya doktora gidicek ya bizim ev canlı yönünden kalabalıklaşacak sanki 2. olacak gibi geliyor
Günaydin kizlar bende iki gündür kk acilmiyordu hayret ya baya ilerlemis sayfalarda
okuyamadim gecmisi ama esra gelmis hosgelmissssssss
napiyosunuz herkescikler iyidir umarim :26:
bi kaç gündür istahim yok öglen corba aksam salata modundayim
bu sabah 65.3tüm insallah daha da inerim bide spora gittimmi ohhh gitsin kilolar
Neslim, Naz, Eda, Sinem, Özlem, dahada kim varsa hepinizede selam
acaba ıstemıyomu dıcem ama bana göre cocuk istememek degıl derdı tembellıgınden doktorla moktorla ugrasmak ıstemıyo
verırse allah verır düşüncesınde olabılır..ne bılım yada erkeklerın genel duz mantıgı bende bı sorun yokkı nıye doktora gideyimm egosuda olabılır
neyse rabbım tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın,belkı senın ufaklıkta anasının zayflamasını beklıyodur:)
tatlımm hoşgeldınnn sendee bende uzun bı süre teknık nedenlere takıldım giremedım:)
kızz hadı sende yap bı bebek topluca kreşe cevirelım şurayı:)
slm kızlarhepimiz için musmutlu bi gün olsun
ohh ne güzel herkesler gelmişaman nazar değmesin
bu arada sabah sevindirici bi haber aldım,kızkardeşim 2.bebeğine hamileymişbi taraftan çok sevindim bi taraftanda ya ne bileyim içim burkuldu,benim ne zaman olucak,yada hiç olmucakmıı diye
annem bi komşusuna hacdan meryem ana otu getirtmiş,onu suya koyup içmek lazımmış,kısa sürede hamile kalanlar varmış,ama ben hala onu bile yapmış değilim,bazen hiç takmıyorum,aman diyorum hayırlısı ne ise o olsun,vardır ;Rabbimin bi bildiği,ama işte bazende umutsuzluğa kapılıyorum,doktora gitmeyi bile bıraktım,normalde rahim filmi çektirip öyle doktora gitmem lazım,onuda hep erteliyorum,ne olucak kızlar benim bu halim
ne vardı şöyle hiç uğraşmadan pat diye oluverse
bu arada sabah sevindirici bi haber aldım,kızkardeşim 2.bebeğine hamileymişbi taraftan çok sevindim bi taraftanda ya ne bileyim içim burkuldu,benim ne zaman olucak,yada hiç olmucakmıı diye
annem bi komşusuna hacdan meryem ana otu getirtmiş,onu suya koyup içmek lazımmış,kısa sürede hamile kalanlar varmış,ama ben hala onu bile yapmış değilim,bazen hiç takmıyorum,aman diyorum hayırlısı ne ise o olsun,vardır ;Rabbimin bi bildiği,ama işte bazende umutsuzluğa kapılıyorum,doktora gitmeyi bile bıraktım,normalde rahim filmi çektirip öyle doktora gitmem lazım,onuda hep erteliyorum,ne olucak kızlar benim bu halim
hosbuldum canim valla ben calisiyorum ama bebek gelmiyo napiiiimbu ayda gitti umutlar, darisi yilin son ayina insallah isteyen herkes 2014'e bebisleriyle girer Amiiiiin
Neslim yaa dene o otu bence! doktorunuda ihmal etmekiloda verdin eger engel oysa ortadanda kalkmis isin ucunu birakma
ben varya incir kürünü duydum 21 gün yapip 1 hafta ara verip ikinci kez 21 gün uyguluyorsun su an o ikinci 21 gündeyim ve kollarimda alerji cikti kasina kasina bi hal oluyorum ama yumurtalarimi büyüttügü icin vazgecemedim yapmaktan
denemelisin o otu Rabbim insallah onun vesilesiyle saglikli bi evlat nasip eder sanada bizede
kardeşin için hayırlı olsun canım . sende üzme kendini rabbim nasip ederse hayırlısıyla seninde olacak canım . dokorunu sakın ihmal etme canım. ALLAH hayırlısıyla zamanı geldiğinde sizlerede tattırsın İNŞALLAH isteyen dileyen her kim varsa
çocukk tamamennn kısmet işiii
kımı bı kezde hamıle kalıyo kımı yıllarca ugrasıyo ozaman kalıyo,kımı tedavıler cabalar sonu pes edıyo bebek kendılıgınden gelıyo vs. vs...
rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın hayırlı zamanlarda,herseyın bı zamanı var bı hayatta
neslım hayırlı olsun bu arada bebişiniz,yegen sevgısıde cok tatlı cok keyıflıı
bigün gelecek gercekten yedıgımız ıctıgımızı paylastıgımız kadar bebek konularımızı paylaşıcazz hatta hadı dogurduk emzırdık yıne zayflamamamız lazım durumunda olucazz:)döngü gibi:)
sorma bizimkilerde durmadan birşeyler getirtiyorbana da ordaki topraktan getirmiş annemin arkadaşı özel bir toprakmış suyla karıştırıp sonra durulmasını bekliyormuşsun ve üstteki temiz suyu içiyormuşsun... sonra toprağı tabi atmamak gerekiyor çiçeklere ekledim 1 kere yaptım biraz da tırsarak tabe suyu damacanaya karıştırdım... içtik ama bilmeden içince yada bir anlamda inanmayınca olmayacak gibi geliyor. birde beyefendiye kendi elleriyle kardeşinin arılarının poleninden getirmiş ama orjinal tam şeklini almış peteğin ama bizimki ağzına sürmüyor
kaç oldu doktorlara umut yatırdığım illa eşin tedavi olacak diyorlar birde zayıfla başka laf yok aynen bende pes etmiş durumdayım. dene tatlım erteleme yapacak ne varsa dene yıllar geçmeden....
hosbuldum canim valla ben calisiyorum ama bebek gelmiyo napiiiimbu ayda gitti umutlar, darisi yilin son ayina insallah isteyen herkes 2014'e bebisleriyle girer Amiiiiin
Neslim yaa dene o otu bence! doktorunuda ihmal etmekiloda verdin eger engel oysa ortadanda kalkmis isin ucunu birakma
ben varya incir kürünü duydum 21 gün yapip 1 hafta ara verip ikinci kez 21 gün uyguluyorsun su an o ikinci 21 gündeyim ve kollarimda alerji cikti kasina kasina bi hal oluyorum ama yumurtalarimi büyüttügü icin vazgecemedim yapmaktan
denemelisin o otu Rabbim insallah onun vesilesiyle saglikli bi evlat nasip eder sanada bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?