neden ıstemıyor pekı tedavı olmayı gerekcesi ne?
cocuk mu ıstemıyo yoksa kendınde bı sıkıntı oldugunumu kabullenmıyo??
varıkosel varmıs volkandada eskıden ılacla tedavı olmus ama bu nasıl yansır şimdimize bılmıyorum
çocuk istemez mi çocuk delisi benden çok o seviyor ama ne varsa işte her yerde modern burda gitmem diyor başka birşey demiyor bana kalırsa bizimkinde bana söylediğinden ciddi bir problem var küçükken bir ameliyat olmuş. sorun ordanmış 1 kez ikna ettiydim bir zamanlar hatta doktora götürüp kapıda bekledimbu kadar rezil etmese iyiydi... ilaçla çözülmezse ameliyat demişti doktor ilacı da kullanmıyor doktora da gitmiyor amliyattan mı korkuyor nedir çözemedim. o nasıl bir sorun bilmiyorum ama ilk önce ilacını düzenli kullansın normale bir dönsün... yengeçin çocuk dedin mi yapmayacağı şey yoktur bence şimdiden söylemeye başla :)
dukanda meyve yok inşallah bitirirsem dukanı ilk deneyeceğim bu incir kürü...
inşallah hayırlısıyla nasip eder hepimize fefilifa vardı bir zaman kızz hamile kaldın ayağını sürü dedim ama sürümeden gitti zaar
çiğdem incir kürü nasıl oluyor ilk defa duydum vallahi.incire bayılırım
anam bu incir kürü hamilelik içinmişyok ben istemem 2 canavarla baş edemiyom 3.olursa ne yaparım acaba.kiloları kafaya taktık ya her gördüğümü zayıflamak için sanıyom
dukanda meyve yok inşallah bitirirsem dukanı ilk deneyeceğim bu incir kürü...
inşallah hayırlısıyla nasip eder hepimize fefilifa vardı bir zaman kızz hamile kaldın ayağını sürü dedim ama sürümeden gitti zaar
anacim napim kilo almaktan korkuyonuz ben 2 kilo aldim 6. ayima girdim hic korkmayin gidin tedavi olun diyom hic dinlemiyonuz beni gıııııı
anacim napim kilo almaktan korkuyonuz ben 2 kilo aldim 6. ayima girdim hic korkmayin gidin tedavi olun diyom hic dinlemiyonuz beni gıııııı
aa canım hoısgeldınn nerelerdesın sen yaa bi gittin pir gittin,ınsan ugrar arada:)
nasıl gidiyo hamılelık,bebiş ne alemde?
iştahın acıldımı,kapandımı,bulantın oldumu,zayfladıgın zaman oldumu ve 6 ayda nasıl 2 kılo aldın
hepsını ama hepsını bılmek ıstıyorummm:)
anlat bıze aydınlar bizi:)
anam bu incir kürü hamilelik içinmişyok ben istemem 2 canavarla baş edemiyom 3.olursa ne yaparım acaba.kiloları kafaya taktık ya her gördüğümü zayıflamak için sanıyom
ooo kimler gelmiskulagini çektik dimiii
nasil gidiyor hamilelik bebisin kiz mi erkek mi ? neler yapiyosun, masallah hic kilo almamissin
dogru dıyosun adamın cocuk deyınce gözü parlıyoo oyy kuzum oyy yawrum dıye sevıyo kendı kendıne hayalı cocucgunu:)
sana bir oglan doguracam yıgıdım dıyorum ama bi şartla adam oalcaksın:)
neyse şaka bı yana umarım bı sorun yaratmaz bakalım akla kara bellı olur bıkac aya kadar.
ben evlenmeden once genel bı kontrole gırmıstım,kist,pıko vs bişi yoktu rahmın seklı ıyıydı,bı sıkıntı yokdemıstı doktor ocakta korunmayı bırakırsam ve marta kadar bişi olmazsa bidaha gidip kontrolden gecmekte fayda var:)
pekı edacımm bu uyuz yengec erkeklerı cocukları olduktan sonra bana sarmayı bırakıp onlamı ılgılenır
yoksa yıne bana sarıp bide üstüne cocukla ılgılı her olumsuzlugu başımamı kakar,(bakamadın hasta ettın,yedırmedın zayflattın,uyutmadın aglattın vs. vs. diye:))
hosbulduk canimmmm
ozlemisim sizleri vallaesraya da anlattigim gibi bende durumlar bu sekil valla sizler anlatin bakim neler yapiyorsunuz kilolar ne alemde ??
mezun olan var mi :44:
hosbuldummmmmvalla cok fazla giremiyorum foruma yeni yeni toparliyorum kendimi
hamilelik guzel gidiyor cok sukur
bi tane prenses geliyor teyzesi6. ayima gireli 5 gun oldu ilk aylarda 4-5 kilo verdim 77 kilo ile hamile kaldim suan 79 kiloyum
ilk iki ay aserdim dusuk tehlikem vardi hep yattim sonra ki ay dikkatli olmami soyledi 4. aydan sonra toparladim simdi egzersizlere gececegim tohturum sakincali dediyo ama bu atdan sonra biraz fazla olacakmis kilo artisi diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calisiyorum ama deli gibi acildi istahim sabah 5-6 gibi kalkip kahvalti yapiyorum
zaten bu ay aldim 2 kiloyu
normal olan 10-12 kiloymus ben dobisko oldugumdan mutevellit 6-7 kilo alsam iyi olacakmis falan fistan oyle yani sekerim
cokta korktugum gibi olmadi valla hala eski kiyafetlerimi giyiyorum ic camasirlarim biraz sıkıyor hamis ic camasiri falan aldim onun disinda hala ayni seyleri giyiyorum he bide kotlar olmuyo
amaaaaaaaa o kadar muthis bisey ki nolur beklemeyin kilo verdikten sonra demeyin ahhh diyorum ahhhh kafami kirayim diyorum niye daha once yapmamisiz niye beklemisiz
hosbulduk canimmmm
ozlemisim sizleri vallaesraya da anlattigim gibi bende durumlar bu sekil valla sizler anlatin bakim neler yapiyorsunuz kilolar ne alemde ??
mezun olan var mi :44:
ayyyy ne güzel 6 ayda 2 kg ya hamile olmayıpta beni diyetsiz bıraksan eminim daha fazla alırdım :))))maşallah diyelim elifim...
ya gidiyorum gitmiyor değilim ama beni elime ilaç verip geri yolluyorlar en son tuhaf bir test yaptılar zaten. eşim gitmiyor teste diye bende sperm ne kadar ilerleyebildi ona bakıldı feci bir test önermem. ilerlemiyor arkadaş. ayaklarımı dikmekten doktora amuda kalkmış gidecektim. gitmiyor bir türlü...
çiğdemcim yumurtaların büyüyor mu dedin ya bende yumurtalık tembelliği var ara ara gelip gidiyor doktor tek çaresi zayıflamak diyor inşallah... mesela klomen kullandım acaip bir kasık ağrısı yumurtalarım cevap veriyor ama döllenmeyince bu kezde ağrı yapıyormuşo yüzden bana o tedavilere geçemiyorlar çünkü önce sperm efendi keyfi olacakta rahime kadar gidecek... bir ara tam iğneye filan geçelim dedi doktor bende dedim özele gideyim hazır iğneye geçip ciddi ciddi girişeceğim bu işe dedim. ordaki doktor eşin tedavi olmadan boşa ilaç veremem sana dedi yapmak istiyorsan birşeyler zayıfla dedi konuyu kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?