Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çocuk istemez mi çocuk delisi benden çok o seviyor ama ne varsa işte her yerde modern burda gitmem diyor başka birşey demiyor bana kalırsa bizimkinde bana söylediğinden ciddi bir problem var küçükken bir ameliyat olmuş. sorun ordanmış 1 kez ikna ettiydim bir zamanlar hatta doktora götürüp kapıda bekledim bu kadar rezil etmese iyiydi... ilaçla çözülmezse ameliyat demişti doktor ilacı da kullanmıyor doktora da gitmiyor amliyattan mı korkuyor nedir çözemedim. o nasıl bir sorun bilmiyorum ama ilk önce ilacını düzenli kullansın normale bir dönsün... yengeçin çocuk dedin mi yapmayacağı şey yoktur bence şimdiden söylemeye başla :)

selam millet ben geldim bir görünüp kayboluyorum ama inşallah daha sık giricem artık.kocacımı ikna ettim ve evdeki eşyaları değiştirdim.bu aralar bunalim takılıyorum sebebini bilmiyorum ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor.buraya girip mesajları okuyup çıkıyorum.burdan ayrılınca diyet falan kalmıyor.yemekten sonra çok canım tatlı istiyor durduramıyom kendimi.tatlandırıcı aldım onunla bişeyler yapıp yerim diye biraz önce yemek yedim acayip canım tatlı istiyor mutfaktan kaçtım.
buğu dukan poğaça yaptım nefis olmuş .sanırım bende dukkana başlayacam hamur işini çok seviyorum.umarım hazırlamaya üşenmem.krepi pek beceremedim ama poğaça hoşuma gitti.

şu an kaç kiloyum bilmiyorum henüz tartı almadım bir süre almayım diyorum çünkü her dakika tartının tepesindeyim tartı kıpırdamayınca sinirim bozuluyor diyeti bozma sebebim bu oluyor genellikle.kimse kilo aldın demediğine göre çok fazla artıda değilim inşallah

anam bu incir kürü hamilelik içinmiş yok ben istemem 2 canavarla baş edemiyom 3.olursa ne yaparım acaba.kiloları kafaya taktık ya her gördüğümü zayıflamak için sanıyom

dogru dıyosun adamın cocuk deyınce gözü parlıyoo oyy kuzum oyy yawrum dıye sevıyo kendı kendıne hayalı cocucgunu:)
sana bir oglan doguracam yıgıdım dıyorum ama bi şartla adam oalcaksın:)
neyse şaka bı yana umarım bı sorun yaratmaz bakalım akla kara bellı olur bıkac aya kadar.
ben evlenmeden once genel bı kontrole gırmıstım,kist,pıko vs bişi yoktu rahmın seklı ıyıydı,bı sıkıntı yokdemıstı doktor ocakta korunmayı bırakırsam ve marta kadar bişi olmazsa bidaha gidip kontrolden gecmekte fayda var:)
pekı edacımm bu uyuz yengec erkeklerı cocukları olduktan sonra bana sarmayı bırakıp onlamı ılgılenır
yoksa yıne bana sarıp bide üstüne cocukla ılgılı her olumsuzlugu başımamı kakar,(bakamadın hasta ettın,yedırmedın zayflattın,uyutmadın aglattın vs. vs. diye:))

ayy hatirliyorum elifi hamile kalmisti en son o insallah hersey yolundadir simdide, dogumu yaklasmistir tahminen :26:
ayagini bi sürüdü tam sürüdü yok oldu gitti nerelerdeyse :26: neyse ikisininde sagligi yerindedir insallah

valla edacim yumurtalarin büyüyüp çatliyor mu düzenli olarak?
Bende ilk büyüme sorunu vardi, geçen ay incirle büyüdü ama çatlamadi
bu ay yine incir kullaniyorum ve catlatma ignesi olcam insallah bu ay tutar

incir büyütmeye yariyor yani o yüzden sordum sana düzenli büyüyor mu sende diye..
Sorun demek istemem ama esinden dolayi olmuyorsada kendine cile cektirme herseyi deneyerek, onu ikna etmen en mantiklisi umarim o da biraz insafa gelirde seni ugrastirmadan kontrole gider

çiğdem incir kürü nasıl oluyor ilk defa duydum vallahi.incire bayılırım

anam bu incir kürü hamilelik içinmiş yok ben istemem 2 canavarla baş edemiyom 3.olursa ne yaparım acaba.kiloları kafaya taktık ya her gördüğümü zayıflamak için sanıyom

alemsin özlemcim yaa yani anlatayim ama 3üncüyü istemiyormussun
Allah onlari sana bagislasin insallah, kiloyuda takma kafaya uzun vadede yavas ve saglam vermeye bak kendini kasma

Is yerinde sular kesik bugün sadece 500ml lik su ictim o da evden cikarken herzamanki içtigim su
tuvalet korkumdan su bile icemiyorum ne kötü nasil 2 litreye tamamlicam aksam

anacim napim kilo almaktan korkuyonuz ben 2 kilo aldim 6. ayima girdim hic korkmayin gidin tedavi olun diyom hic dinlemiyonuz beni gıııııı

anacim napim kilo almaktan korkuyonuz ben 2 kilo aldim 6. ayima girdim hic korkmayin gidin tedavi olun diyom hic dinlemiyonuz beni gıııııı

aa canım hoısgeldınn nerelerdesın sen yaa bi gittin pir gittin,ınsan ugrar arada:)
nasıl gidiyo hamılelık,bebiş ne alemde?
iştahın acıldımı,kapandımı,bulantın oldumu,zayfladıgın zaman oldumu ve 6 ayda nasıl 2 kılo aldın
hepsını ama hepsını bılmek ıstıyorummm:)
anlat bıze aydınlar bizi:)

ooo kimler gelmis kulagini çektik dimiii

nasil gidiyor hamilelik bebisin kiz mi erkek mi ? neler yapiyosun, masallah hic kilo almamissin

hosbuldummmmm valla cok fazla giremiyorum foruma yeni yeni toparliyorum kendimi
hamilelik guzel gidiyor cok sukur
bi tane prenses geliyor teyzesi 6. ayima gireli 5 gun oldu ilk aylarda 4-5 kilo verdim 77 kilo ile hamile kaldim suan 79 kiloyum
ilk iki ay aserdim dusuk tehlikem vardi hep yattim sonra ki ay dikkatli olmami soyledi 4. aydan sonra toparladim simdi egzersizlere gececegim tohturum sakincali dediyo ama bu atdan sonra biraz fazla olacakmis kilo artisi diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calisiyorum ama deli gibi acildi istahim sabah 5-6 gibi kalkip kahvalti yapiyorum
zaten bu ay aldim 2 kiloyu
normal olan 10-12 kiloymus ben dobisko oldugumdan mutevellit 6-7 kilo alsam iyi olacakmis falan fistan oyle yani sekerim
cokta korktugum gibi olmadi valla hala eski kiyafetlerimi giyiyorum ic camasirlarim biraz sıkıyor hamis ic camasiri falan aldim onun disinda hala ayni seyleri giyiyorum he bide kotlar olmuyo
amaaaaaaaa o kadar muthis bisey ki nolur beklemeyin kilo verdikten sonra demeyin ahhh diyorum ahhhh kafami kirayim diyorum niye daha once yapmamisiz niye beklemisiz

ayyy Allah iyiliğini versin ne güldüm

benim yapmam lazım hem dukanda meyve yasak normalde de çok aram yok incirle özelliklede kurusuyla

ooo kimler gelmis kulagini çektik dimiii

nasil gidiyor hamilelik bebisin kiz mi erkek mi ? neler yapiyosun, masallah hic kilo almamissin

hosbulduk canimmmm
ozlemisim sizleri valla esraya da anlattigim gibi bende durumlar bu sekil valla sizler anlatin bakim neler yapiyorsunuz kilolar ne alemde ??
mezun olan var mi :44:

şöyle söyliyim güzelim tüm suç sana kalmaz ama sen suçsuz bile olsan ikiniz birden çekersiniz azarı :)

ayyyy ne güzel 6 ayda 2 kg ya hamile olmayıpta beni diyetsiz bıraksan eminim daha fazla alırdım :)))) maşallah diyelim elifim...

ya gidiyorum gitmiyor değilim ama beni elime ilaç verip geri yolluyorlar en son tuhaf bir test yaptılar zaten. eşim gitmiyor teste diye bende sperm ne kadar ilerleyebildi ona bakıldı feci bir test önermem. ilerlemiyor arkadaş. ayaklarımı dikmekten doktora amuda kalkmış gidecektim. gitmiyor bir türlü...

çiğdemcim yumurtaların büyüyor mu dedin ya bende yumurtalık tembelliği var ara ara gelip gidiyor doktor tek çaresi zayıflamak diyor inşallah... mesela klomen kullandım acaip bir kasık ağrısı yumurtalarım cevap veriyor ama döllenmeyince bu kezde ağrı yapıyormuş o yüzden bana o tedavilere geçemiyorlar çünkü önce sperm efendi keyfi olacakta rahime kadar gidecek... bir ara tam iğneye filan geçelim dedi doktor bende dedim özele gideyim hazır iğneye geçip ciddi ciddi girişeceğim bu işe dedim. ordaki doktor eşin tedavi olmadan boşa ilaç veremem sana dedi yapmak istiyorsan birşeyler zayıfla dedi konuyu kapattı

hosbulduk canimmmm
ozlemisim sizleri valla esraya da anlattigim gibi bende durumlar bu sekil valla sizler anlatin bakim neler yapiyorsunuz kilolar ne alemde ??

ne mezun olması kazık çaktık kk ya

özledik valla seni koskoca 6 ayı devirdin ha inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini... sonra bekleriz güzelimmm doğum sonrası kilolarınla inşallah rahatspz eder düzeyde olmaz da misafir olursun amaaaaan ne uzatıyorsam işte sen gelde nasıl gelirsen gel özletmeeee

ayy cok sevndımm elıfgım yaaa
hersey yolunda olsun güzel güzel sevelım yegenımızı hatice büşramıydı:)okumustum nısan annelerı topıgınde:)
ben ılk bulantılı aylarda 10 kıloya kadar veren duymuştum:)
ama bide soyle bı gercek var ki,cok zayıf olanlar hamılelıkte 30 kıloya kadar alıyo
ama kılosundan dertlı olan kım varsa yanı normalın bıraz ustunde olup hamıle kalan onlar hep daha az kılo alısıyla tamamlıyo hamılelıgı
sonucta mekan genişş canım :=)
hatta nerde okudum bıulmıyorum bı kız 109 kıloyla hamıle kalıp 98le doguma gitmiş:)
demekkı ınsanı beslenmeye baslamıs bebekle bırlıkte:)
allah bızede nasıp etsın ınsallahhh
bende ıstıyorummm

hosbulduk canimmmm

ohh masallah okudum yazdiklarini, sonuna kadarda böyle saglikla devam edersiniz insallah canim
darisi bize insallah

istahinin acilmasida cok normal artik bebekte acikiyor senden yemek istiyor annesi bundan sonra alacagin kiloda bebise yarar insallah

nerdeeee mezun olmak sirf burdan ayrilmamak icin kilo alip alip geri veriyoruz güzel kurduk burda ortamimizi

benimkilerde tembel canim 2 ay klomen kullandim ilkinde hic buyumedi ikincisindede incirin sayesinde diyorum ben tam kivamindaydi ama catlamadi çok sükür agri yapmadi bende klomen..
bide sperm kalite testi yaptirmam gerekiyor benimde ama ne zaman olduguna 1 araliktan sonra karar vericez bakalim..
Allahim cok bekletmez umarim :18:

igne dedigin sey asilama mi? O bi etap üstünde oluyor degilmi klomene göre ?
bence zayiflamakla alakasi yoktur ama yinede sen iyi gidiyorsun bakalim belki kendiliginden olur kimbilir :26:

ya şu tabırlere okadar fransızım ki,yumurta çatlamasını bile yeı yenı duyuyorum
hiç bilmezdım çatlak yumurtalara sahıp oldumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…