gunaydınnnn
saglıkk,aşk ve degişimm çıktı benım üçlememde:)
yaaa kızlarr cok özledım sızı
teknık sebeplerden dolayı giremedım,hergün düzenli olarak denedım yok girilmedı cesıtlı yollarla sızmayı denedım ama olmadı
bu sabah bı baktım hooppp kocaman kk karsımda:)
az bi gecmıse baktım masallah erimişiniz hepınız yoklugumda,
neslım resısmlerını sınem gondermıstı harıka durumdasın masallah,ama dahada iyi olacaksın,kımseye kulak asma kım ne derse desın kendını 59 görmek ıstıyosan in 59a..mılletın agzı hep konuşur:)
edacım dukanda harıkalar yaratıyosun masallah kısa sürede yol katettın zaten devamıda katlanarak gelecek gibi gözüküyor,elifede öncülük edıyosun gördgüm kadarıyla
elifcann daha dügüne var yawrum haydı asıl şu diyete kuğu gibi ol dügününde..
çidommmm özledım senı kac oldun bakım 58 falan mı:)yoksa yoklugumda kendını yemeye ıcmeyemı verdın:)
bu arada dün spor ve diyet ikilisiyle tekrar yollarımızı birleştirdikk çok ayrı düştük çünkü bu aralar valla koşu bandı pas yapğmış yanı o derece:)
neyse hayatımın 3 lüsü spor+diyet+kpss:)
bu arada 2012 kpss sonuclarına göre kasım tercıhlerı vardı dün yaptım tercıh dua edınde biyere yerleştirileyim valla ders çalışmaktan kurtulurum.gerçi puanım ıyı degıl ama olsun umut fakırın ekmeği...:)
cısss ekmek yokkk
bana da dua mucize ve değişim çıktı diğerlerini de hala bulmuş değilim bir sevgiyi gördüm :)))))
günaydın dün kipayı alt üst ettim yulaf kepeğini bulamadımyaaaaaaaaaaa bugünde migrosa gidicem bana en yakın migrosta 1 saat uzaklıkta gitmişken artık 1 ay yetecek kadar almma lazım yanii kaç paket alıyımm siz kullandığınız için daha iyi biliyosunuz
gunaydınnnn
saglıkk,aşk ve degişimm çıktı benım üçlememde:)
yaaa kızlarr cok özledım sızı
teknık sebeplerden dolayı giremedım,hergün düzenli olarak denedım yok girilmedı cesıtlı yollarla sızmayı denedım ama olmadı
bu sabah bı baktım hooppp kocaman kk karsımda:)
az bi gecmıse baktım masallah erimişiniz hepınız yoklugumda,
neslım resısmlerını sınem gondermıstı harıka durumdasın masallah,ama dahada iyi olacaksın,kımseye kulak asma kım ne derse desın kendını 59 görmek ıstıyosan in 59a..mılletın agzı hep konuşur:)
edacım dukanda harıkalar yaratıyosun masallah kısa sürede yol katettın zaten devamıda katlanarak gelecek gibi gözüküyor,elifede öncülük edıyosun gördgüm kadarıyla
elifcann daha dügüne var yawrum haydı asıl şu diyete kuğu gibi ol dügününde..
çidommmm özledım senı kac oldun bakım 58 falan mı:)yoksa yoklugumda kendını yemeye ıcmeyemı verdın:)
bu arada dün spor ve diyet ikilisiyle tekrar yollarımızı birleştirdikk çok ayrı düştük çünkü bu aralar valla koşu bandı pas yapğmış yanı o derece:)
neyse hayatımın 3 lüsü spor+diyet+kpss:)
bu arada 2012 kpss sonuclarına göre kasım tercıhlerı vardı dün yaptım tercıh dua edınde biyere yerleştirileyim valla ders çalışmaktan kurtulurum.gerçi puanım ıyı degıl ama olsun umut fakırın ekmeği...:)
cısss ekmek yokkk
slm kızlarr
oyyy kuzum gelmiş kızz bizde seni özledik
evet ben baya baya alıştım dukana valla herkese öncülük edesim var herkes kurtulsun kilolarından ne yaparlarsa yapsınlar dukan mukan farketmez yeterki versinler :)
sonunda yollarınız birleşti demek hadi hayırlısı
ay ne iyi oldu söylediğin bende bakayım tercihlere yapabiliyorsam yapıvereyim umut fakirin ekmeği valla güzelim... bu arada nasıl gidiyor çalışmalar??? ben tablete ders indirdim google play store da tek oyun yokmuş meğer bilgi de varmış. ordan burdan her yerden ders çalışmaya çalışıyorum...
bence 2014 te müthiş bi değişim yaşayacaksın edacım,fit ve sağlıklı bi görünüme kavuşacaksın ve dualarında yardımıyla bi mucize gerçekleşecek
nasıl amaa
günaydın elifcim
eğer yulaf kepeğini bulamazsan gurmenetten sipariş edebilirsin,hatta dukana uygun başka şeyleride alıp toplu sipariş verebilirsin,(tatlandorıcı,aroma,süttozu)ben kepeği hiç ölçmedim ne kadar gidiyo diye ama sen ne olur ne olmaz 2paket al,aslında direk doğalsanın sitesinden sipariş edenlerde var 12 paket alınca paketi 5 tl ye geliyomuş,ben bidahakine ordan sipariş vericem
oyyy kimler gelmiş
hoşgeldin kuzuubende face e yazmıştım özledik seni diye valla yokluğun çok belli oluyo
tekrar diyet moduna girmenede çok sevindim canım,sporlada destekliyosun zaten,ooo korksun senden hain kilolar
ayy esrammm gel bida öpem,haa şöle yaa bana böyle söleyin,yeter artık verme falan dedikçe sinirlerim bozuluyo ,bakalım yılbaşına kadar ne kaa verirsem orda kalmayı düşünüyorum,zaten güçlendirmedede 2-3 kg veriliyomuş
canım tercihler başladı evet,eşiminde kıytırık bi 68 puanı var,formalite icabı yapayım ,hatta akşam yer falan beğen diyo
senin içinde hayırlısı olsun canım,bu sefer olmasada sakın üzülme bu seferki kpss de yüksek puan alıp işi riske atmazsın
günaydın kuzucummbugün nasılsın bakem
valla edacım yaa calışmaya çalışıyorum işte videodan cok konulara göz gezdırıp soru bankalarına yüklenıyorum
gecen hafta ızınde güyaa ders calısacaktım bol bol ama grip vurup yataga düşürünce benım derslerde sekteye ugradı..ama yılmak yok
şuankı tercıhler ıcın umutlu degılım ist. puanlarının 75e düşmesi mümkün degill
benım en az 85-90 arası bı puan yapmam lazım
hoşbuldumm plates güzeli:)
valla burdan ayrı kalmak zor oldu,bende yoklugunuzu hissettim sinem saolsun haber ajansı gibi çalıştı kızcagız:)
faceye bakamıyom yaw ne zaman yazdın:)ne yazdın:)
dukancı kızçeler ,bana dukan ekmek tarifi veririmisiniz,hanı tek yulaf kepeğiyle olmasın ama baska unda eklim içine ,normal zamanda bende ondan yiyim dıyorum,yapıp ,
Utanıyorum ama yazmam lazım benii sizden başkası zaten anlamz dün iş yerinde gayet protein yedim ama ekşamına kipada yulafkepeğini bulamayınca heleki evden içeri giridğimde sofrayı yerde en sevdiğim yemeklri bulunca neyse ya yarın yaparım zaten yulaf keğeimde yok ne yicemki dedim yedim bugün yine yeni bir gün yine sabh 2 haşlanmış yumurtamı yedim akiamda busefer migrosa gidicem yulaf kepeği aramyaa ama bu seferde öğlen iş yerinde çıkan qaşureyi görünce neyse yarın başlaım ya dedi ve ben bygün tartıldığımda 99 kg olduğumu gördüm ben nekadr iradesiizm yaa bi başlayabilsem geris gelicek biliyorum ama işte son 2,5 aydır başlıycam başladım derken 16 kg almışım
neslihancım balım bu tarıfı denim ben en iyisi
Utanıyorum ama yazmam lazım benii sizden başkası zaten anlamz dün iş yerinde gayet protein yedim ama ekşamına kipada yulafkepeğini bulamayınca heleki evden içeri giridğimde sofrayı yerde en sevdiğim yemeklri bulunca neyse ya yarın yaparım zaten yulaf keğeimde yok ne yicemki dedim yedim bugün yine yeni bir gün yine sabh 2 haşlanmış yumurtamı yedim akiamda busefer migrosa gidicem yulaf kepeği aramyaa ama bu seferde öğlen iş yerinde çıkan qaşureyi görünce neyse yarın başlaım ya dedi ve ben bygün tartıldığımda 99 kg olduğumu gördüm ben nekadr iradesiizm yaa bi başlayabilsem geris gelicek biliyorum ama işte son 2,5 aydır başlıycam başladım derken 16 kg almışım
esracım özledik diye yorum yazmıştım ama sildim şimdi,nasılsa burdan haberleştik
tekrar aramızda olduğuna göre tam gaz devam,cumalarıda bildirim yapalım artık yaa,takip edelim birbirimizi,valla gaza gelicek ne varsa yapmak lazım,yılbaşı kapıda:18::18:
Ru-Sheim Yulaf Kepeği Ekmeği (lezzeti yeride diet ekmeği) - Kolay Yemek Tarifleri
sinoşum ben genelde sade yulaf kepeği ile yapıyorum ekmeğimi,ama yukarda bi ekmek tarifi buldum içine unda katılıyo,sen istersen tam buğday unu koy,bi dene bakalım
elifcim önüne hergün bu tür engeller çıkıcak,bak 2,5ay nasılda çabuk geçmiş üstelik artılarla birlikte,bence yulaf kepeği senin için bahane olmasın,istersen bugün canın ne istiyosa ye,ama lütfen yarın kararlı bi şekilde başla,yoksa 3 lü rakamlara gelmen an meselesi
elif merhaba ;seninle pek fazla konusamadık ama 1 .takımdan beri yazıyosun bize ,sonra kayboluyosun tekrar gelip yazıyosun falan , snr geldin bu topiğe yazıyosun ,herşey iyi güzel ,ama hala kilo vermede bi çaban bi gayretin yok ,eğer olmıcaksada kendı adıma konuşuyorum şuan ,bu olumsuz yazıların beni etkiliyo çok fazla , hani uzaktan sana engel koyamayabiliriz ,hemde sen kendın ıstedıgın ıcın kılo vermelısın ,bızım yada dıger arkadasların demesıyle değil,bak neslihan ,eda okadar destek oluyo (ben hiç yorum yapmadım oyuzden kendı adıma bişey yok),dil döküyo ,emek veriyo ama sen yok sofraya dayanamdım yada aşureye dayanamadım diyosun ,
senı yargılamak değil amacım sakın yanlış anlama ama hiç kimse sana senden daha fazla yardımcı olmaz ,bence diyete asılman biraz psıkılojınle ılgılı ,diyetısyene gıtmenı tavsıye ederım ama hanı şu psıkolog +diyetısyen+spor koçluğu eşliğinde olan tam teşeküllü bi diyetisyene ,tabi maddıyatın el verırp vermedıgını bilmeden bu tavsıyede bulundum ,öptüm seni.
bak ben seni önesemesem inan yazmazdım , biz bu topiikte gercekten bırbırıne baglı arkadaslarız ,kılo alınca bırı inan bizde onun kadar etkılenıyoruz,kilo verıncede bı okadar musmutlu oluyoruzayyyyyyy sinemmmm yani yazını okurken beni görmen lazım direk beni tokatlamışsın gibi hissettim evet daha öncede bir çok kez hep ara ara girip başlıyorum yapıcam diiyp diyp kayboldum neden yapamadım yine bi türlü başlayamdığım için düşündümkü diyet yapmıyorsamda aranıza girip yazmamın bi anlamı yok bu topiğin açılış amcını kapsamdığını düşünüp çıktım her seferinde yine hep yapıcam dediğimde gldim yine başaramayınca çıktım kimseyi olumsuz etkilememek için ama sanırım ilk defa dürüst olup yazmam lazım diyipte cümleye başlayarak yazdım oda deidğin giiibi edanın tn nin bana yardımcı olduuklarını onlara karşı dürüst olmam gerektiğini beni en yiyi sizin anlıycağınızı düşünerek yazdım ilk yazdığım yazı seni bukadar etkilediyse arkadaşım bi daha yazmam sıkıntı yokk
hepinizeee günaydınlarrrgerçi öğlen oldu ama ancak kendime gelip yazabildim
dün akşam sporda step yaptık ayy bacaklarım nasıl ağrıyo,ama şunuda farkettim özellikle plateste artık çok daha esneğim,önceden hareketlerin hepsini yapamıyodum,şimdi hiç banamısın demiyorum
elif merhaba ;seninle pek fazla konusamadık ama 1 .takımdan beri yazıyosun bize ,sonra kayboluyosun tekrar gelip yazıyosun falan , snr geldin bu topiğe yazıyosun ,herşey iyi güzel ,ama hala kilo vermede bi çaban bi gayretin yok ,eğer olmıcaksada kendı adıma konuşuyorum şuan ,bu olumsuz yazıların beni etkiliyo çok fazla , hani uzaktan sana engel koyamayabiliriz ,hemde sen kendın ıstedıgın ıcın kılo vermelısın ,bızım yada dıger arkadasların demesıyle değil,bak neslihan ,eda okadar destek oluyo (ben hiç yorum yapmadım oyuzden kendı adıma bişey yok),dil döküyo ,emek veriyo ama sen yok sofraya dayanamdım yada aşureye dayanamadım diyosun ,
senı yargılamak değil amacım sakın yanlış anlama ama hiç kimse sana senden daha fazla yardımcı olmaz ,bence diyete asılman biraz psıkılojınle ılgılı ,diyetısyene gıtmenı tavsıye ederım ama hanı şu psıkolog +diyetısyen+spor koçluğu eşliğinde olan tam teşeküllü bi diyetisyene ,tabi maddıyatın el verırp vermedıgını bilmeden bu tavsıyede bulundum ,öptüm seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?