Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

oyyy kuzum gelmiş kızz bizde seni özledik

evet ben baya baya alıştım dukana valla herkese öncülük edesim var herkes kurtulsun kilolarından ne yaparlarsa yapsınlar dukan mukan farketmez yeterki versinler :)

sonunda yollarınız birleşti demek hadi hayırlısı

ay ne iyi oldu söylediğin bende bakayım tercihlere yapabiliyorsam yapıvereyim umut fakirin ekmeği valla güzelim... bu arada nasıl gidiyor çalışmalar??? ben tablete ders indirdim google play store da tek oyun yokmuş meğer bilgi de varmış. ordan burdan her yerden ders çalışmaya çalışıyorum...

bana da dua mucize ve değişim çıktı diğerlerini de hala bulmuş değilim bir sevgiyi gördüm :)))))

bence 2014 te müthiş bi değişim yaşayacaksın edacım,fit ve sağlıklı bi görünüme kavuşacaksın ve dualarında yardımıyla bi mucize gerçekleşecek

nasıl amaa

günaydın elifcim

eğer yulaf kepeğini bulamazsan gurmenetten sipariş edebilirsin,hatta dukana uygun başka şeyleride alıp toplu sipariş verebilirsin,(tatlandorıcı,aroma,süttozu)ben kepeği hiç ölçmedim ne kadar gidiyo diye ama sen ne olur ne olmaz 2paket al,aslında direk doğalsanın sitesinden sipariş edenlerde var 12 paket alınca paketi 5 tl ye geliyomuş,ben bidahakine ordan sipariş vericem

oyyy kimler gelmiş

hoşgeldin kuzuubende face e yazmıştım özledik seni diyevalla yokluğun çok belli oluyo

tekrar diyet moduna girmenede çok sevindim canım,sporlada destekliyosun zaten,ooo korksun senden hain kilolar

ayy esrammm gel bida öpem,haa şöle yaa bana böyle söleyin,yeter artık verme falan dedikçe sinirlerim bozuluyo,bakalım yılbaşına kadar ne kaa verirsem orda kalmayı düşünüyorum,zaten güçlendirmedede 2-3 kg veriliyomuş

canım tercihler başladı evet,eşiminde kıytırık bi 68 puanı var,formalite icabı yapayım ,hatta akşam yer falan beğen diyo

senin içinde hayırlısı olsun canım,bu sefer olmasada sakın üzülme bu seferki kpss de yüksek puan alıp işi riske atmazsın

günaydın kuzucummbugün nasılsın bakem

hepinizeee günaydınlarrrgerçi öğlen oldu ama ancak kendime gelip yazabildim

dün akşam sporda step yaptık ayy bacaklarım nasıl ağrıyo,ama şunuda farkettim özellikle plateste artık çok daha esneğim,önceden hareketlerin hepsini yapamıyodum,şimdi hiç banamısın demiyorum

valla edacım yaa calışmaya çalışıyorum işte videodan cok konulara göz gezdırıp soru bankalarına yüklenıyorum
gecen hafta ızınde güyaa ders calısacaktım bol bol ama grip vurup yataga düşürünce benım derslerde sekteye ugradı..ama yılmak yok
şuankı tercıhler ıcın umutlu degılım ist. puanlarının 75e düşmesi mümkün degill
benım en az 85-90 arası bı puan yapmam lazım

hoşbuldumm plates güzeli:)
valla burdan ayrı kalmak zor oldu,bende yoklugunuzu hissettim sinem saolsun haber ajansı gibi çalıştı kızcagız:)
faceye bakamıyom yaw ne zaman yazdın:)ne yazdın:)

dukancı kızçeler ,bana dukan ekmek tarifi veririmisiniz,hanı tek yulaf kepeğiyle olmasın ama baska unda eklim içine ,normal zamanda bende ondan yiyim dıyorum,yapıp ,

Utanıyorum ama yazmam lazım benii sizden başkası zaten anlamz dün iş yerinde gayet protein yedim ama ekşamına kipada yulafkepeğini bulamayınca heleki evden içeri giridğimde sofrayı yerde en sevdiğim yemeklri bulunca neyse ya yarın yaparım zaten yulaf keğeimde yok ne yicemki dedim yedim bugün yine yeni bir gün yine sabh 2 haşlanmış yumurtamı yedim akiamda busefer migrosa gidicem yulaf kepeği aramyaa ama bu seferde öğlen iş yerinde çıkan qaşureyi görünce neyse yarın başlaım ya dedi ve ben bygün tartıldığımda 99 kg olduğumu gördüm ben nekadr iradesiizm yaa bi başlayabilsem geris gelicek biliyorum ama işte son 2,5 aydır başlıycam başladım derken 16 kg almışım

esracım özledik diye yorum yazmıştım ama sildim şimdi,nasılsa burdan haberleştik

tekrar aramızda olduğuna göre tam gaz devam,cumalarıda bildirim yapalım artık yaa,takip edelim birbirimizi,valla gaza gelicek ne varsa yapmak lazım,yılbaşı kapıda:18::18:
dukancı kızçeler ,bana dukan ekmek tarifi veririmisiniz,hanı tek yulaf kepeğiyle olmasın ama baska unda eklim içine ,normal zamanda bende ondan yiyim dıyorum,yapıp ,

Ru-Sheim Yulaf Kepeği Ekmeği (lezzeti yeride diet ekmeği) - Kolay Yemek Tarifleri

sinoşum ben genelde sade yulaf kepeği ile yapıyorum ekmeğimi,ama yukarda bi ekmek tarifi buldum içine unda katılıyo,sen istersen tam buğday unu koy,bi dene bakalım

elifcim önüne hergün bu tür engeller çıkıcak,bak 2,5ay nasılda çabuk geçmiş üstelik artılarla birlikte,bence yulaf kepeği senin için bahane olmasın,istersen bugün canın ne istiyosa ye,ama lütfen yarın kararlı bi şekilde başla,yoksa 3 lü rakamlara gelmen an meselesi

elif merhaba ;seninle pek fazla konusamadık ama 1 .takımdan beri yazıyosun bize ,sonra kayboluyosun tekrar gelip yazıyosun falan , snr geldin bu topiğe yazıyosun ,herşey iyi güzel ,ama hala kilo vermede bi çaban bi gayretin yok ,eğer olmıcaksada kendı adıma konuşuyorum şuan ,bu olumsuz yazıların beni etkiliyo çok fazla , hani uzaktan sana engel koyamayabiliriz ,hemde sen kendın ıstedıgın ıcın kılo vermelısın ,bızım yada dıger arkadasların demesıyle değil,bak neslihan ,eda okadar destek oluyo (ben hiç yorum yapmadım oyuzden kendı adıma bişey yok),dil döküyo ,emek veriyo ama sen yok sofraya dayanamdım yada aşureye dayanamadım diyosun ,
senı yargılamak değil amacım sakın yanlış anlama ama hiç kimse sana senden daha fazla yardımcı olmaz ,bence diyete asılman biraz psıkılojınle ılgılı ,diyetısyene gıtmenı tavsıye ederım ama hanı şu psıkolog +diyetısyen+spor koçluğu eşliğinde olan tam teşeküllü bi diyetisyene ,tabi maddıyatın el verırp vermedıgını bilmeden bu tavsıyede bulundum ,öptüm seni.

dur eliffff durrrr
bak o kılolar ne tatlı alınıyo,ohhh
ben 102lere cıktıgım zamanlarda sankı 90san hopp dıye cıkmıstım o rakama ve ınsanın beynı oyun oynuyo o anlarda ıyısın hala kılo almadın hatta zayfsın dedıgı anlar bıle oluyo:)
3lu rakamları görme o çok önemlı bı psıkolojık sınır bence,çok olumsuz etkılıyo..
şuanda çok fazla stres yapıyosun yapmam lazım yapmaam lazım diye diye tüm yemeklerin esiri oluyosun..kararlı ve net olmak lazım..
bende dagıttım nezamandır ama toparladım 2 gundur,haydı sende basla,neslınınde dedıgı gibi istersen bugun herseyı ye ama yarın bambaska bı psıkolojıyle uyanmaya hazırla kendını

neslım ben 2 gundur toparlandım dün bugun hersey yoluna girdi,ınsallah bıdahada yoldan cıkmayacak..
yalnız elıfede dedıgım gıbı ılk başladıgında helekı oncesınde sınırsız yıyosan,beyın resmen oyun oynuyo oglen dedımkı gidip karsı büfeden cips alıp yiyim,sonra dedım ya ne cıpsı,normal zamanda bıle herzaman yemedıghım bişey diyet yaparken gelıp aklıma gelıyo yemezler cicim dedım ve yemedım:)

ayyyyyyy sinemmmm yani yazını okurken beni görmen lazım direk beni tokatlamışsın gibi hissettim evet daha öncede bir çok kez hep ara ara girip başlıyorum yapıcam diiyp diyp kayboldum neden yapamadım yine bi türlü başlayamdığım için düşündümkü diyet yapmıyorsamda aranıza girip yazmamın bi anlamı yok bu topiğin açılış amcını kapsamdığını düşünüp çıktım her seferinde yine hep yapıcam dediğimde gldim yine başaramayınca çıktım kimseyi olumsuz etkilememek için ama sanırım ilk defa dürüst olup yazmam lazım diyipte cümleye başlayarak yazdım oda deidğin giiibi edanın tn nin bana yardımcı olduuklarını onlara karşı dürüst olmam gerektiğini beni en yiyi sizin anlıycağınızı düşünerek yazdım ilk yazdığım yazı seni bukadar etkilediyse arkadaşım bi daha yazmam sıkıntı yokk

bak ben seni önesemesem inan yazmazdım , biz bu topiikte gercekten bırbırıne baglı arkadaslarız ,kılo alınca bırı inan bizde onun kadar etkılenıyoruz,kilo verıncede bı okadar musmutlu oluyoruz ,senın bu basarısızlıgında bizi inan üzüyo,sen güzel bi kızsın resmıne her baktıgımda gercekten bunu söluyorum vede senın kılolu olabılecegını düşünmüyorum ,zayıf,fit bı hatun görüyorum karsımda ,ben senı üzmek ıcın asla yazmadım ama kendıni dahada yıpratmana engel olmak ıcın yazdım , ister kız ister kızm ,burda bırlıkteysek vede bı daha kopmıycam dıyosan ,telefonda terapiye bile razıyım yanı senınle,
he bana sende yorum yap ,kız söylen elestır ,her yaptıgım yanlıs yerde her turlu ıfadeyle benı uyar ,bu benım hosuma bıle gıder ,bak herkes benı dusunuren sinem sen ne yapıyosun derim kendıme ,
şimdi bugun ye iç herseyı yap ,ama yarın ben hazırım de ,kepegının olmasına gerek yok ılk gunden hemen sen yumurta ye süt iç yogurt ye,bu dukana adapte olman zaten zaman alır,mesela bana uygun değil dukan ,başladım bıraktım ,başladım bıraktım ,ama bıraktım dıyede salmadım kendımı ,baska bı düzenle devam ettım,sende oyle yap,
yarın bomba gıb gelıyosun buraya ok,bıdahada yazıp yazıp kaçmak yok ,ağımıza takıldın bi kere ,he bıde şu düşüncen olabılır ,bendede azlasıyla vardı ,bu kılolar gıtmıcek dıye gözümde buyudukce büyürdü,oyuzden küçük hedefler koy ,inan ben bu yolla bu kıloya ındım ,yoksa hep çıkmaza sokuyodum kendımı , bak nişanlısın da bende nişan zamanı ,kızlar bilir resımlerımı tam tamına 97.7 dim baktım kendıme yazık dedım ,elma dıyetıyel basladım ,dukan atak yaptım ,sağlıklı beslenme dedım ,derken ındım bu kıloya ,dahada yolum var benım ,gel 10 kıloyu bırlıkte verelım ,varmısın kuuuu

step çok harika neslihan ben büyük zevk alıyorum step yaparken hocamız bize kendinizi spor yapıyor gibi değilde dans ediyormuş gibi hayal edin dedi bizde öyle yapıyoruz . bende doğumdan sonra başladığımda totomu bile kaldıramadım hareketlerde şimdi yavaş yavaş rayına oturdu eskisi gibi totomu her yerimi kaldırabiliyorum :)

kızzzz yulaf kepeğin olmadan başlayıp aç kalmandan hani son yediğim olsun diye düşün aşureyi ama buda son olsun arkadaş kız evlenicen sen bak geliyor çanta

tamam arkadaş sen başla alırsın kepeği... kız ilk konuştuğumuzda netten sipariş etsen şimdiye gelirdi niye önemsemiyorsun boş yere aldığın kiloları verdiğinde çok üzüleceksin keşke daha önce başlasaydım diyeceksin... iradesizim lafını bir daha kullanma istemiyorum. hadi evlendin o aşamayı da bu halde geçtin sonrasında anne olmakta mı istemeyeceksin??? doktora gittiğinde ilk dediği şey zayıfla... ha bugüne kadar gittiğin diyetisyenler gibi beğenmeyip gitmeme olasılığında yok gitmek zorundasın en yumuşak dilli doktor bile kilon hakkında bir laf edecek önemli olan hangi diyeti yaptığın değil artık bir karar vermen...

günaydın herkese tartı artık yüzümü güldürmeye başladı . geçen cumadan bu yana baya fark var tartıda . spor + diyet tam gaz devam

bende bir ara bunalıma girmiştim tatlım buraya da yazdım hastaneye gidip, hatta hepsi birbiriyle alakalı ve bir sürü test yapılacaktı diye ben araştırma hastanesini seçtim, kadın doğum, endokrin ve psikiyatriste gittim onlarında yönlendirmesiyle psikolog ve diyetisyene de gittim utanmasam hastanede yatacaktım gün boyu yerleştim oraya eh hastane ortamını da bilirsiniz insanın pes edesi geliyor aynı elifin o masaya oturup buda son olsun dediği gibi hastaneden ya nedir de bu sorunum bunlara katlanıyorum çıkıp gideyim dediğin oluyor... ama ne yazık ki dayanman gerekiyor hiç bir şey kolay emeksiz gelmiyor....

sinemin dediği bir yerde doğru biz sana uzaktan birşey yapamıyoruz ki yapabilsek ben her gün çeşit çeşit dukan kek yaparım paylaşır yeriz :) seninde bir yerde kendine yardım etmen lazım...

iş yerinde (bunu da anlatmışımdır) depocumuz yaklaşık 40 kg verdi. adamın dilinde tüy bitti bana anlatmaktan... ama bıkmadı bıkmamasının nedeni de şuydu yürüyüş yapalım dedi çıktım sanayide yürüyüş yaptım ekmeği kestim ben dedi ben ekmeğe elimi uzatmadım ha onun kadar başarılı olamadım çünkü herkesin metabolizması farklı ama sağolsun bana canlı bir örnek oldu denedikçe denedim. sonunda da dukana kavuştum. adamın en sevdiğim lafıda şudur insanın kendine yapacağı en büyük kötülük bu ağırlığı taşımak der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…