Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

canim esin sperm testine mi girmiyo?
benim esimde yaptirmiyordu yaptirdi dusuk cikti ilac verdi ama ilaclarini hic icmedi asilamada en hareketlisini en temizini secip yerlestirdiler.. olacagi varsa kismetse oluyor tatlim hic sıkıntıya sokma kendini

ayy gelmem miiiii gelirim tabiiiiii dogurur dogurmaz
evet hatice busra
oyle ya benimde bi komsum 118 ile hamile kaldi 119 ile dogurmus
beklemeeee beklemmen hemen baslayinnn calisiiinnnnn

insaallah canim insaallah ennnn kisa zamandaaaa rabbim kucaklarinizi doldursuuunnnn
benimde en kisa zamandaaaaa

:))) geçen doktorum programında bir estetik cerrah diyor ki zayıf olan anne adaylarında bebek gelişemediğinden yanlara öne kasları esnetir daha çok genişler anne diyor ama kilolu olan annelerde helede yanlara doğru geniş olanlarda çocuk yer sıkıntısı çekmez öne doğru az bir ilerleme yaparmış... bende bir an çok sevindim ama sonra göbeğime baktım 'yawrum bir yerde işe yarayacaksın bütün hayatım boyunca ona da naz yapıyorsun' dedim...

canım iğne dediğim yumurtayı klomenden daha etkili büyütme yöntemi eğer spremden emin olursak bunu verebiliriz dediler boşa büyütüyorlar klomenle olduğu gibi oda bende feci ağrı yapıyor... tabi alışmışlar tembelliğe ilaçla zorla büyütülünce hani lan nerde bu sperm getirin onu bana diye nara atmaya başlıyor canım yumurtam :)))

ne bileyim herkes zayıfla diyor da başka birşey demiyor herkes dediğim doktorlar, inşallah bu kez çözüyorum gibi bakalım bundan sonra neyi mazeret edicekler...

günaydın gençlerr
güneşli biir istanbul sabahından herkese az iştahlı bi gün diliyorum:)
bugun 4,gunum hersey yolunda sadece dün regl oldugum için biraz şişim vede halsızım ama mutluyum:)
diyet antıdepresan gibi bişi ya

amın dıyım ben buna çidomm
valla bılgı ıyıdır ama o bılgıye muhtac olmak ıyımıdır bılmem:)

esracım bir gün ben çatlak bir kadın doğumcuya gittim neyse zaten derdim uzun uzatmadan testlerimi önüne koydum en son kullandığım ilaçları doktorumun izinde olduğunu kağıda bir izahat yazdığını söyledim. okudu eeee dedi bende mal mal bakıyorum suratına... ben okuyamıyorum yazısını dedi ben zaten çözemem tuhaf şeyler yazmışmı diyim çizmiş mi diyim :)))))))) adam dedi sen derdinin ne olduğunu bilmiyormusun önce hangi testle neye bakılır bilmiyormusun tuhaf bir fırça yedim. çok bilinçsiz kadınlarımız var yazık dedi... iyi de bunları ben bilsem gider eczaneye ilacımı alırım neden buraya kadar yorulayım dedim. anacım ne dediysem herif üste çıktı okumuyorsunuz diye

bende önce 3-4 kadın girdi okuma bildiğinden bile tereddütlüyüm gayet mutlu mesut iyi bir doktor diye çıktılar. ben ise bunca doktora gittiğimde rahim filmi son aşama diyen tüm doktorlara güvendiğime isyan ettim adam bana rahim filminin önemini anlattı durdu... ya çektirelim ne diyorsan onu yapalım ben cahilim sadece bir hastayım sende doktorsun ne diyorsan onu yapıcaz dedim çıktım o sinirle verdiği film istemini de yırttım attım kapısının önünde...

anam sabah sabah niye döküldüysem ben bunları vel hasılı artık doktora giderken araştırıp edip gidiyorum esram :)

Son düzenleme:

esracım bir gün ben çatlak bir kadın doğumcuya gittim neyse zaten derdim uzun uzatmadan testlerimi önüne koydum en son kullandığım ilaçları doktorumun izinde olduğunu kağıda bir izahat yazdığını söyledim. okudu eeee dedi bende mal mal bakıyorum suratına... ben okuyamıyorum yazısını dedi ben zaten çözemem tuhaf şeyler yazmışmı diyim çizmiş mi diyim :)))))))) adam dedi sen derdinin ne olduğunu bilmiyormusun önce hangi testle neye bakılır bilmiyormusun tuhaf bir fırça yedim. çok bilinçsiz kadınlarımız var yazık dedi... iyi de bunları ben bilsem gider eczaneye ilacımı alırım neden buraya kadar yorulayım dedim. anacım ne dediysem herif üste çıktı okumuyorsunuz diye

bende önce 3-4 kadın girdi okuma bildiğinden bile tereddütlüyüm gayet mutlu mesut iyi bir doktor diye çıktılar. ben ise bunca doktora gittiğimde rahim filmi son aşama diyen tüm doktorlara güvendiğime isyan ettim adam bana rahim filminin önemini anlattı durdu... ya çektirelim ne diyorsan onu yapalım ben cahilim sadece bir hastayım sende doktorsun ne diyorsan onu yapıcaz dedim çıktım o sinirle verdiği film istemini de yırttım attım kapısının önünde...

anam sabah sabah niye döküldüysem ben bunları vel hasılı artık doktora giderken araştırıp edip gidiyorum esram :)

uyuz oluyorum boyle tıplere,ben zaten testın sonucunu bılsem ne yapacagımı bılsem burda ne işim var,doktorsun yonlendıreceksın ne yapacagımı soyleyeceksın..hayret bişi yaa

bankayada mesela gelen musterılerın bı cogu bişi bilmeden gelıyo en basıt ıslemlerı bıle 50 kere soruyo,ama üff püff diyemıyosun sen yıllardır yapıyosun bu işlemlerı otoatıge baglamıssın artık ama sonucta müşteri belkıde ılk kez hesap açıyo ne bılsın yonlendıreceksın..
hatta kendı adına hesap acan adamın şuraya ad soyad yazın dedıgımde kendı adımımı dedıgını bıle gördüm napımm ne cahıl ınsanlar varr yaa demeye dılım varmıyo:)

hahahah alemsin canim yaa ner lan bu sperm
kilo isini ortadan kaldir ozaman ne dicekler merak ediyorum
hakkimizda hayirlisi :26:

diyette mi 4 üncü günün esra? beraber basladik ozaman! tam anlamiyla bende bu sali basladim az yemeye
bu sabah 65.1'dim.. mutlu oluyorum ya inisleri görünce bide sabirsizlaniyorum hemen yarin sabah olsun kaç cikicam tartida diye
Sali sabahi 66'yi görmemle dönüm noktam oldu dedim cigdem dur artik geçen seneki kilona 2kg kaldi dombilisin kizim ye ye nereye kadar dedim ve 3 gündür iyi hissediyorum kendimi oh be

günes burayi terkedeli 2 gün oldu yagmurlar basladi :26:
diyet mutlu ediyo hakkaten insani insallah duraklamadan hep iniste oluruz dicem ama buna ben bile inanmiyorum

manyak doktor, sen orda sap sap otur diye mi doktor oldun peki diyip ciksaydin hasta yaa
Allah iyi doktorlarla karsilastirsin, benim önceki doktorumda cok oyaliyordu savsakliyordu tahlilleri falan bende internetten herkesin memnun oldugu birini seçtim simdi cok memnunum..
iyi arastirmak lazim :26:

çok normal ya bana garip gelmiyor, bilmiyorlar iste napsinlar..
babam fransaya gelene kadar banka isleriyle hep o ilgilenirdi, o birakip gelince annemle bana kaldi, sora sora ögrenirdik napicagimizi, saolsunlar bankamizdaki insanlarda cok iyilerdi

bankalardakilerin sabrına hayranım yaaaa bende çok oldu bankaya gidipte mesela gişeye fiş alıyorsun bir bankacı garibim işlemi bitiriyor sonraki için basıyor ben geliyorum ama o adama dil dökmekle meşgul araya girip birde ben anlatıyorum. en son amca bayanın işini anlatayım sana devam edicem diyorlar söylene söylene gidiyor :)

ben belediyede halkla ilişkilerde çalıştım. aman Allahım ilk geldikleri yer yanım neler vardı neler sırada 10 kişi var ben 15 dk adama anlatmışım anlamamış o sinirle bir ayağa kalktım sıradakilerin hepsi 1 adım geriye çekildi artık bağırıcam sandılar aldım kalemi elime ne anlatmak istiyorsam yazdım eline verdim amca evde okuma yazması olan senden genç herhangi birine bu yazdığımı okut o onlayacaktır altda da tlf numarası buranın yine anlamazsanız arayın beklettirme bunca adamı dedim :)))))

burası hala sıcak yaa bir gömlek var üstümde akşam eve giderken soğuyabilir diye yedekte birde ceket hava keşke hep böyle kalsaaaa...

valla aynen dediğin gibi yapıyorum iyi yorum yapılmış doktorları seçiyorum. hehee doktor geçmişimde iyi olduğundan hepsine yorum eklemeyi de unutmuyorum

günaydın hayırlı cumalar ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta : 81,2
bu hafta 79,6
giden: 1,6

günaydın hayırlı cumalar ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta : 81,2
bu hafta 79,6
giden: 1,6

1,6 kg süper yaaa

bende perş. leri tartılıyorum moralim bozulmasın diye başkada çıkmıyorum tartıya... onu yazayım bari bende

geçen hafta: 83,2
bu hafta: 83
giden: 0,2

eh napalım gitsinde az çok artık umrumda değil :)))

gunaydın hatunlar...

edacan bu dukan sende mucıze yarattı farkındasın dımı 1,5 aymı oldu 2 ayı oldu bılmıyorum ama 12 kılodan bahsedıyoruz süper rakam masallahh devamını dılerım arkadasımm
bu dukan testınde senın ıstedıgın kıloyu hangı tarıhte ulaşırsın dıye gösterıyodu..

nazlım süper rakam,bu ay çıkmadan 77 olursun gıbıme gelıyo,aralıktada güzel bi sonucla yenı yıla rahat 75 altında girersın ınsallah

darısı başımaaaa

günaydın hayırlı cumalar hepinize

bi kaç gündür pek keyfim yok,sadece okuyup çıkıyorum

kilom maalesef geçen haftaya göre 600 gr artıda,hatta dün ve önceki gün sabit olmama rağmen bugün artı çıktım,sebebini az çok biliyorum,yarına gider diye düşünüyorum

kilo verenleri tebrik ediyorum şimdiden,veremeyenlerde üzülmesin,herşey kg değil,nasıl olsa verilir er yada geç,kendinize iyi bakın görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…