ya şu tabırlere okadar fransızım ki,yumurta çatlamasını bile yeı yenı duyuyorum
hiç bilmezdım çatlak yumurtalara sahıp oldumu:)
hepte fransiz kalirsin umarim esram hiç ögrenme emi
ayyyy ne güzel 6 ayda 2 kg ya hamile olmayıpta beni diyetsiz bıraksan eminim daha fazla alırdım :))))maşallah diyelim elifim...
ya gidiyorum gitmiyor değilim ama beni elime ilaç verip geri yolluyorlar en son tuhaf bir test yaptılar zaten. eşim gitmiyor teste diye bende sperm ne kadar ilerleyebildi ona bakıldı feci bir test önermem. ilerlemiyor arkadaş. ayaklarımı dikmekten doktora amuda kalkmış gidecektim. gitmiyor bir türlü...
çiğdemcim yumurtaların büyüyor mu dedin ya bende yumurtalık tembelliği var ara ara gelip gidiyor doktor tek çaresi zayıflamak diyor inşallah... mesela klomen kullandım acaip bir kasık ağrısı yumurtalarım cevap veriyor ama döllenmeyince bu kezde ağrı yapıyormuşo yüzden bana o tedavilere geçemiyorlar çünkü önce sperm efendi keyfi olacakta rahime kadar gidecek... bir ara tam iğneye filan geçelim dedi doktor bende dedim özele gideyim hazır iğneye geçip ciddi ciddi girişeceğim bu işe dedim. ordaki doktor eşin tedavi olmadan boşa ilaç veremem sana dedi yapmak istiyorsan birşeyler zayıfla dedi konuyu kapattı
ayy gelmem miiiii gelirim tabiiiiii dogurur dogurmazne mezun olması kazık çaktık kk ya
özledik valla seni koskoca 6 ayı devirdin ha inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini... sonra bekleriz güzelimmm doğum sonrası kilolarınla inşallah rahatspz eder düzeyde olmaz da misafir olursun amaaaaan ne uzatıyorsam işte sen gelde nasıl gelirsen gel özletmeeee
evet hatice busraayy cok sevndımm elıfgım yaaa
hersey yolunda olsun güzel güzel sevelım yegenımızı hatice büşramıydı:)okumustum nısan annelerı topıgınde:)
ben ılk bulantılı aylarda 10 kıloya kadar veren duymuştum:)
ama bide soyle bı gercek var ki,cok zayıf olanlar hamılelıkte 30 kıloya kadar alıyo
ama kılosundan dertlı olan kım varsa yanı normalın bıraz ustunde olup hamıle kalan onlar hep daha az kılo alısıyla tamamlıyo hamılelıgı
sonucta mekan genişş canım :=)
hatta nerde okudum bıulmıyorum bı kız 109 kıloyla hamıle kalıp 98le doguma gitmiş:)
demekkı ınsanı beslenmeye baslamıs bebekle bırlıkte:)
allah bızede nasıp etsın ınsallahhh
bende ıstıyorummm
ohh masallah okudum yazdiklarini, sonuna kadarda böyle saglikla devam edersiniz insallah canim
darisi bize insallah
istahinin acilmasida cok normal artik bebekte acikiyor senden yemek istiyor annesibundan sonra alacagin kiloda bebise yarar insallah
nerdeeee mezun olmaksirf burdan ayrilmamak icin kilo alip alip geri veriyoruz güzel kurduk burda ortamimizi
ayy cok sevndımm elıfgım yaaa
hersey yolunda olsun güzel güzel sevelım yegenımızı hatice büşramıydı:)okumustum nısan annelerı topıgınde:)
ben ılk bulantılı aylarda 10 kıloya kadar veren duymuştum:)
ama bide soyle bı gercek var ki,cok zayıf olanlar hamılelıkte 30 kıloya kadar alıyo
ama kılosundan dertlı olan kım varsa yanı normalın bıraz ustunde olup hamıle kalan onlar hep daha az kılo alısıyla tamamlıyo hamılelıgı
sonucta mekan genişş canım :=)
hatta nerde okudum bıulmıyorum bı kız 109 kıloyla hamıle kalıp 98le doguma gitmiş:)
demekkı ınsanı beslenmeye baslamıs bebekle bırlıkte:)
allah bızede nasıp etsın ınsallahhh
bende ıstıyorummm
ohh masallah okudum yazdiklarini, sonuna kadarda böyle saglikla devam edersiniz insallah canim
darisi bize insallah
istahinin acilmasida cok normal artik bebekte acikiyor senden yemek istiyor annesibundan sonra alacagin kiloda bebise yarar insallah
nerdeeee mezun olmaksirf burdan ayrilmamak icin kilo alip alip geri veriyoruz güzel kurduk burda ortamimizi
benimkilerde tembel canim 2 ay klomen kullandim ilkinde hic buyumedi ikincisindede incirin sayesinde diyorum ben tam kivamindaydi ama catlamadiçok sükür agri yapmadi bende klomen..
bide sperm kalite testi yaptirmam gerekiyor benimde ama ne zaman olduguna 1 araliktan sonra karar vericez bakalim..
Allahim cok bekletmez umarim :18:
igne dedigin sey asilama mi? O bi etap üstünde oluyor degilmi klomene göre ?
bence zayiflamakla alakasi yoktur ama yinede sen iyi gidiyorsun bakalim belki kendiliginden olur kimbilir :26:
amın dıyım ben buna çidomm
valla bılgı ıyıdır ama o bılgıye muhtac olmak ıyımıdır bılmem:)
esracım bir gün ben çatlak bir kadın doğumcuya gittim neyse zaten derdim uzun uzatmadan testlerimi önüne koydum en son kullandığım ilaçları doktorumun izinde olduğunu kağıda bir izahat yazdığını söyledim. okudu eeee dedi bende mal mal bakıyorum suratına... ben okuyamıyorum yazısını dedi ben zaten çözemem tuhaf şeyler yazmışmı diyim çizmiş mi diyim :)))))))) adam dedi sen derdinin ne olduğunu bilmiyormusun önce hangi testle neye bakılır bilmiyormusun tuhaf bir fırça yedim. çok bilinçsiz kadınlarımız var yazık dedi... iyi de bunları ben bilsem gider eczaneye ilacımı alırım neden buraya kadar yorulayım dedim. anacım ne dediysem herif üste çıktı okumuyorsunuz diye
bende önce 3-4 kadın girdi okuma bildiğinden bile tereddütlüyüm gayet mutlu mesut iyi bir doktor diye çıktılar. ben ise bunca doktora gittiğimde rahim filmi son aşama diyen tüm doktorlara güvendiğime isyan ettim adam bana rahim filminin önemini anlattı durdu... ya çektirelim ne diyorsan onu yapalım ben cahilim sadece bir hastayım sende doktorsun ne diyorsan onu yapıcaz dedim çıktım o sinirle verdiği film istemini de yırttım attım kapısının önünde...
anam sabah sabah niye döküldüysem ben bunları vel hasılı artık doktora giderken araştırıp edip gidiyorum esram :)
canım iğne dediğim yumurtayı klomenden daha etkili büyütme yöntemi eğer spremden emin olursak bunu verebiliriz dediler boşa büyütüyorlar klomenle olduğu gibi oda bende feci ağrı yapıyor... tabi alışmışlar tembelliğe ilaçla zorla büyütülünce hani lan nerde bu sperm getirin onu bana diye nara atmaya başlıyor canım yumurtam :)))
ne bileyim herkes zayıfla diyor da başka birşey demiyor herkes dediğim doktorlar, inşallah bu kez çözüyorum gibi bakalım bundan sonra neyi mazeret edicekler...
günaydın gençlerr
güneşli biir istanbul sabahından herkese az iştahlı bi gün diliyorum:)
bugun 4,gunum hersey yolunda sadece dün regl oldugum için biraz şişim vede halsızım ama mutluyum:)
diyet antıdepresan gibi bişi ya
esracım bir gün ben çatlak bir kadın doğumcuya gittim neyse zaten derdim uzun uzatmadan testlerimi önüne koydum en son kullandığım ilaçları doktorumun izinde olduğunu kağıda bir izahat yazdığını söyledim. okudu eeee dedi bende mal mal bakıyorum suratına... ben okuyamıyorum yazısını dedi ben zaten çözemem tuhaf şeyler yazmışmı diyim çizmiş mi diyim :)))))))) adam dedi sen derdinin ne olduğunu bilmiyormusun önce hangi testle neye bakılır bilmiyormusun tuhaf bir fırça yedim. çok bilinçsiz kadınlarımız var yazık dedi... iyi de bunları ben bilsem gider eczaneye ilacımı alırım neden buraya kadar yorulayım dedim. anacım ne dediysem herif üste çıktı okumuyorsunuz diye
bende önce 3-4 kadın girdi okuma bildiğinden bile tereddütlüyüm gayet mutlu mesut iyi bir doktor diye çıktılar. ben ise bunca doktora gittiğimde rahim filmi son aşama diyen tüm doktorlara güvendiğime isyan ettim adam bana rahim filminin önemini anlattı durdu... ya çektirelim ne diyorsan onu yapalım ben cahilim sadece bir hastayım sende doktorsun ne diyorsan onu yapıcaz dedim çıktım o sinirle verdiği film istemini de yırttım attım kapısının önünde...
anam sabah sabah niye döküldüysem ben bunları vel hasılı artık doktora giderken araştırıp edip gidiyorum esram :)
uyuz oluyorum boyle tıplere,ben zaten testın sonucunu bılsem ne yapacagımı bılsem burda ne işim var,doktorsun yonlendıreceksın ne yapacagımı soyleyeceksın..hayret bişi yaa
bankayada mesela gelen musterılerın bı cogu bişi bilmeden gelıyo en basıt ıslemlerı bıle 50 kere soruyo,ama üff püff diyemıyosun sen yıllardır yapıyosun bu işlemlerı otoatıge baglamıssın artık ama sonucta müşteri belkıde ılk kez hesap açıyo ne bılsın yonlendıreceksın..
hatta kendı adına hesap acan adamın şuraya ad soyad yazın dedıgımde kendı adımımı dedıgını bıle gördüm napımm ne cahıl ınsanlar varr yaa demeye dılım varmıyo:)
uyuz oluyorum boyle tıplere,ben zaten testın sonucunu bılsem ne yapacagımı bılsem burda ne işim var,doktorsun yonlendıreceksın ne yapacagımı soyleyeceksın..hayret bişi yaa
bankayada mesela gelen musterılerın bı cogu bişi bilmeden gelıyo en basıt ıslemlerı bıle 50 kere soruyo,ama üff püff diyemıyosun sen yıllardır yapıyosun bu işlemlerı otoatıge baglamıssın artık ama sonucta müşteri belkıde ılk kez hesap açıyo ne bılsın yonlendıreceksın..
hatta kendı adına hesap acan adamın şuraya ad soyad yazın dedıgımde kendı adımımı dedıgını bıle gördüm napımm ne cahıl ınsanlar varr yaa demeye dılım varmıyo:)
Günaydin demeyi unutmusum :26:
Günaydin hatunlar
hahahah alemsin canim yaa ner lan bu sperm
kilo isini ortadan kaldir ozaman ne dicekler merak ediyorum
hakkimizda hayirlisi :26:
diyette mi 4 üncü günün esra? beraber basladik ozaman! tam anlamiyla bende bu sali basladim az yemeye
bu sabah 65.1'dim.. mutlu oluyorum ya inisleri görünce bide sabirsizlaniyorum hemen yarin sabah olsun kaç cikicam tartida diye
Sali sabahi 66'yi görmemle dönüm noktam oldudedim cigdem dur artik geçen seneki kilona 2kg kaldi dombilisin kizim ye ye nereye kadar dedim ve 3 gündür iyi hissediyorum kendimi oh be
günes burayi terkedeli 2 gün oldu yagmurlar basladi :26:
diyet mutlu ediyo hakkaten insani insallah duraklamadan hep iniste oluruz dicem ama buna ben bile inanmiyorum
manyak doktor, sen orda sap sap otur diye mi doktor oldun peki diyip ciksaydin hasta yaa
Allah iyi doktorlarla karsilastirsin, benim önceki doktorumda cok oyaliyordu savsakliyordu tahlilleri falan bende internetten herkesin memnun oldugu birini seçtim simdi cok memnunum..
iyi arastirmak lazim :26:
çok normal ya bana garip gelmiyor, bilmiyorlar iste napsinlar..
babam fransaya gelene kadar banka isleriyle hep o ilgilenirdi, o birakip gelince annemle bana kaldi, sora sora ögrenirdik napicagimizi, saolsunlar bankamizdaki insanlarda cok iyilerdi
günaydın hayırlı cumalar ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta : 81,2
bu hafta 79,6
giden: 1,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?