slm kızçelerim,hepinize bol hareketli az kalorili musmutlu bi hafta diliyorum
canım yazının başını okurken dolunaydan diye düşünüyodumki se sonlara doğru yazmışsın,evet maalesef dolunayın böyle bi etkisi var,bende az birazcık artıdayım,gerçi ben biraz haftasonu sebzeye çok yüklendim,bide pazar çok su içemedim muhtemelen ondandır,sen hiçç moralini bozma canım,aynen devam et,suyunu hareketini ihmal etme,eksiye geçmen an meselesi
bende senin yazını okuyunca gözlerim bi açıldı görmen lazımcanım ya çok teşekkür ederim,yanlız durumumun o kadar vahim olduğunu o zamanlar pek farkedememiştim,hala zayıf bile görüyodum kendimi,şimdi iki resim arasında farka bakınca nasıl büyük haksızlık etmişim kendime daha iyi anlıyorum
canım şöyle söleyim ben geçen sene eylülde 88 kg ile diyetisyene başladım,onunla şubata kadar 12 kg verdim,sonra bi 6 ay kadar 2 al 1 ver şeklinde devam ettim,sonra araya tatil falan girdi,kilom tekrar artmaya başladı,baktım durduramıyorum kendimi ramazan bayramı sonrası 78,8 ile dukana başladım,şu anda 67 kg yumyılbaşına kadar bu şekilde devam adip yılbaşından sonrada güçlendirme (yani kilonu sabit tutma) evresine geçicem
sende dukana başlamışsın,inan kurallara harfiyen uyduğun takdirde harika kg ve incelme sağlarsın dukandaama dediğim gibi kurallara uyman lazım,maalesef dukan kaçamak kabul etmiyo,mantığını anlaman için kitabını mutlaka okumanı tavsiye ederim,birde facede dukan diyeti tariflerim sayfası var ordanda çok yardım alabilrsin,sürekli okuman motive olman lazım,birde dukan testini yapmalısın,kilona göre sana hangi evreyi kaç gün yapacağın çıkıyo,ha bide olmazsa olmazın yulaf kepeğini mutlaka temin et,o olmadan dukan olmaz
eda da bende elimizden gelen desteği yaparız,ama herşeyden önemlisi senin kararlı olman lazım,yani ya bugün canım bunu istedi yedim yarın tekrar başlarım gibi bişey söz konusu değil,dukan hayatında 2 kere yapabileceğin bi diyet,mesela bu benim 2.denemem,daha öncede kilo verdim ama sonunda eski beslenme şeklime döndüğüm için verdiğimin 2 katını aldım,o yüzden bu son şansımı iyi kullanmam lazımdı ve sanırım başardımda
canım ya sende esraya çok slm söle,daha ne kadar sürecekmiş peki bu durum,artık hiç giremicekmi kk ya:26::26:
evet sinemcim yazının sonunda cevabı aslında sen vermişsin,bende uzun zaman 60 lı rakamları hiç görmediğim için çok takıldım,nerdeyse 1,5 ay 69-68 arası gidip geldim,yeni yeni oynamaya başladı tartı,o yüzden biraz sabır canım
yanlız 2 saat koşubandıda kas oranını artırmış olabilir,keşke yağ kas su oranını ölçen tartı olsa bunu çok daha net görebilrdik,muhtemelen senin yağ oranın azaldı ama kas yoğunluğun arttı,buda tartıya artı şekilde yansıdı,hiç canını sıkma,bence bu cuma 75 leri görüceksin gibi geliyo,ama aynı şekilde devam edersen
bende pazar günü misafir gelecek diye sebze günü yaptım. misafirde ha geldi ha gelecek diye aç dolandık durduk bende sebzelere sardım domates salatalık biber marul havuç ohhh yani :) sonunda da misafir gelmedi sinir oldum. sabahtanda hazır misafirde gelecek diye aşure yapımına giriştim. tek bir kaşık dahi yemedim kendimi tebrik ediyorum... eh eşimde sağolsun karşımda aşureyi yedi buda yetmedi çıtır çerez oda yetmedi cips ben acıktım diyincede daha saat kaç gelsinler yeriz dedi
tabi ben ne yaptım açlık kriziyle sebzeye saldırdım en son o cips yerken bende havuç soyuyordum havucu cips mi yapsam diye bir fikir geldi aklıma incecik kestim üstüne bol tuz verdim fırına mükemmel oldu yaaaaa hatta cips markalarına bile önerebileceğim türden... birde yoğurtla dip sos yaptım ımmmmm hatta resmini de ekliyim dukanda olmanız şart değil kızlar havuç cipsini deneyebilirsiniz... Eki Görüntüle 864521
EDAAAAAAAAAAA BACIMMMMMMMMMçok değil 500 gr artı ama bana yasattıgı his 500 kılo ,gerçekten son gıden kılolar gıtmiyomus onu ogrendım ,senı takıpp edıyorum dukan sayfasından ,vallahı yapanlara ıyı bılgıler verıyosun ,kaptın sen bu dukanı ,sonunu getırıcegıne ınanıyorum ben ,senınde 7 leri görmene az kaldı ,sen benden sonra 12 kg verdın nerdeyse ben hala yerımde sayıyorum
sanırsam benım kosubandım ölçuyo bu dedıklerını ama nasıl ayar yapıp bakıcagımı bılmıyorum ,bı kullanma kılavuzuna bakım ben en iyisi :)
neslim inanırmısın rejımımı bu sefer hiç ama hiç bozmuyorum,allah tarafından bı azim geldi bize bu sefer ,aksam zaten yemek yemıyorum aksam ,1 saat yuruyus yapıyorum ,5ten snr bısı yemıyorum artık ,
bende pazar günü misafir gelecek diye sebze günü yaptım. misafirde ha geldi ha gelecek diye aç dolandık durduk bende sebzelere sardım domates salatalık biber marul havuç ohhh yani :) sonunda da misafir gelmedi sinir oldum. sabahtanda hazır misafirde gelecek diye aşure yapımına giriştim. tek bir kaşık dahi yemedim kendimi tebrik ediyorum... eh eşimde sağolsun karşımda aşureyi yedi buda yetmedi çıtır çerez oda yetmedi cips ben acıktım diyincede daha saat kaç gelsinler yeriz dedi
tabi ben ne yaptım açlık kriziyle sebzeye saldırdım en son o cips yerken bende havuç soyuyordum havucu cips mi yapsam diye bir fikir geldi aklıma incecik kestim üstüne bol tuz verdim fırına mükemmel oldu yaaaaa hatta cips markalarına bile önerebileceğim türden... birde yoğurtla dip sos yaptım ımmmmm hatta resmini de ekliyim dukanda olmanız şart değil kızlar havuç cipsini deneyebilirsiniz... Eki Görüntüle 864521
sanırsam benım kosubandım ölçuyo bu dedıklerını ama nasıl ayar yapıp bakıcagımı bılmıyorum ,bı kullanma kılavuzuna bakım ben en iyisi :)
neslim inanırmısın rejımımı bu sefer hiç ama hiç bozmuyorum,allah tarafından bı azim geldi bize bu sefer ,aksam zaten yemek yemıyorum aksam ,1 saat yuruyus yapıyorum ,5ten snr bısı yemıyorum artık ,
dukan sayfasındada gördüm ,çok yaratıcı bı hatunsun sen yaw, dukanı basarıcagın ap açık ortada,keşke yanında olsaydım benıde dukana uydursaydında kurtulsaydım şu yaglarımdan :)
dukan sayfasındada gördüm ,çok yaratıcı bı hatunsun sen yaw, dukanı basarıcagın ap açık ortada,keşke yanında olsaydım benıde dukana uydursaydında kurtulsaydım şu yaglarımdan :)
ay eda benim kocamda seninki gibi,güya beni çok destekliyo ama karşımda neler götürüyo bi bilsen,geçen akşam saat 9 da dominosa gittik,o koca pizzayı karşımda götürdü bende onu seyrettim,sonra çıtır çıtır kadayıf tatlısı,ertesi gün çiğ köfte,zaten evden hiç çikolatamız eksik olmaz,off ne zor şartlar altında diyet yapıyoruz,valla bu konuda esranın kocasını tek geçerim
bende haftasonu süt reçeli yaptım bide kabak tatlısı,tabi kendime tatlandırıcılı,ama bu tatlandırıcı beni mahvediyo ya,sanki bağırsaklarım horon tepiyo içerde,resmen gazman gibi dolaştım tüm gün,off çok fenaydı,bidaha çok canım çekmedikçe tatlı yapmıcam
havuçta değişik olmuş canım,ama ben nedense pişmiş havucu pek yiyemiyorum,bide pişince glisemik endeksi yükseliyo diye biliyorum yanlışmı:26::26:
sinemim hakketen bu sefer bize sihirli bi el dokundu sankiaman nazar değmesin balım aynen devam
bu yaptıkların süper bence,kesinlikle sonuç alıcaksın ben eminim,benimde geçen hafta son 2 günde 1400 gr gitti,belki seninde öle olur,pat diye düşer
dukanda herşeyin muadilini yapmak mümkün,insan yaptıkça yaratıcı oluyo canım
Edaaaa bu yulaf kepeğinin bi ölçüsü yokmuu yani poğça yapıp baya günde 5 taneyi yiyormuusnn nası yanii şaşırdım şimdi sanki 1,5 yulaf kepeği güünlük diye biliyordum yanlıuşmı biliyorum
tatlım mesela dün yaptığım poğaça ya 3 yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım.
atakta 1.5 yk tüketirken seyirde 2 yk oluyor...
EDA KİPĞADA YULAF KEĞEİNİ BULABİLİRM HERALDE Bİ YAZINDA GÖRDMÜŞTÜM BİDE SİPARİŞİNİ VERİCEMDE DUKAN KİTABININDA ÇEŞİDİMİ VAR DUKAN KİTABI N79 YAZIYOR DOĞRUMUDUR dukan diyeti pierre dukan n97 GittiGidiyor'da 97809419
keyif,huzur,bolluk
zayıf olmanın keyfini içim rahat huzurlu bi şekilde devam ettirirken bol bol iltifat alıcamda kesin
Kitap siparişimide verdim tamamdır yanlız teredüte kalıyorum iş yerinde köfteli çorba yapılıdı mesela ben sadec yoğurt köfte lerini seçtim yedim şimid bu köfteler hazıı içinde ekmek varmıdır ben yanlışmı yapıyorum sadece kendi yaptığım emin olduğum köftlerimi yemem lazım
günaydın dün kipayı alt üst ettim yulaf kepeğini bulamadımyaaaaaaaaaaa bugünde migrosa gidicem bana en yakın migrosta 1 saat uzaklıkta gitmişken artık 1 ay yetecek kadar almma lazım yanii kaç paket alıyımm siz kullandığınız için daha iyi biliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?