günaydın hayırlı cumalar hepinize
bi kaç gündür pek keyfim yok,sadece okuyup çıkıyorum
kilom maalesef geçen haftaya göre 600 gr artıda,hatta dün ve önceki gün sabit olmama rağmen bugün artı çıktım,sebebini az çok biliyorum,yarına gider diye düşünüyorum
kilo verenleri tebrik ediyorum şimdiden,veremeyenlerde üzülmesin,herşey kg değil,nasıl olsa verilir er yada geç,kendinize iyi bakın görüşürüzzz
bende dıyorum nesliş nerelerde:)
600gr dedıgın nedır yawrum ya,yanına 1kg ekler haftaya 1600 olarak uçar gider bünyeden
can sıkmamak ve takılmamak lazım:)
gunaydın hatunlar...
edacan bu dukan sende mucıze yarattı farkındasın dımı 1,5 aymı oldu 2 ayı oldu bılmıyorum ama 12 kılodan bahsedıyoruz süper rakam masallahh devamını dılerım arkadasımm
bu dukan testınde senın ıstedıgın kıloyu hangı tarıhte ulaşırsın dıye gösterıyodu..
nazlım süper rakam,bu ay çıkmadan 77 olursun gıbıme gelıyo,aralıktada güzel bi sonucla yenı yıla rahat 75 altında girersın ınsallah
darısı başımaaaa
geldim geldim neslim
benimde pek giresim olmuyo şu sıra ,okuyup okuyuo çıkıyorumhavalardan sanırım ,bı rehavet var üzerimde :)
kilo bildirimi yapim hemen
bu hafta bası 78.7 dim bugun 76.7 yim ,bi alıyorum bi verıyorum ,ama basladım tekrar sıkı rejıme aralık sonuna kadar 70 olmayı hedefledım ,
hepımız bı an önce istediğimiz kiloya ulasırız ,ben 67 olmak ıstıyorum yaw ,hayalmi gerçekmi,ay şuan yazarken bişiler saçmalamak ıstıyorum ,anlamsız cümleler kurmak istiyorum ,delirdimmi ne
bu arada dukan ekmegı yaptım kendıme böyle harıka bı tat olamaz ya ,bakıyorum ilkay hanımın tarıflerıne cok eglencelıymıs yaw bu dukan ,cesıt cesır yemek tarıfı var,normal dıyet yaparken bunlarda yapılabılır
yok esram çok takılmıyorum,çünkü 1 günlük artı bu,aslında dukana göre benim bugün güçlendirmeye geçmem lazımdıama 65 e inemedim,neyse sağlık olsun,zaten yılbaşına kadar bu şekilde devam edicem,ne kaa giderse artık
ama bi sıkılmışlıkta yok değil bi kaç gündür,sanırım havalarında etkisi
eee sende ne var ne yokcanım,kg durumları ne alemde
bu arada sinemide göremedim o nerelerde:26::26:
günaydınlar kızlar yine unutmuşum :)
valla mucize yarattı... mesela 12 de dışarı çıkıcam eskiden olsa 12 ye doğru gider giyinirdim çünkü eşofmanla rahat rahat takılırdım o saate kadar şimdi erkenden giydim kotumu canım sıkıldı yere bağdaş kurup pc yi kucağıma aldım filan anam ne hareket kısıntısı yapıyormuş kilo ayrıca evde kotla gezinmek gibi saçma bir fantezim varmış yeni öğrendim :))))
inşallah devamı gelir bayadır duraklamadayım aslında tabi 12 kg verince sallamadım :) öğlene mis gibi lahana çorbam beni bekliyor. tartıyı kımıldatacak birşeyler yapmam lazım neslimin verdiği süt tarifimde şu an dolapta arada karıştırıyorum soğuyacakmış havalar hazır burası daha sıcakken yiyeyim o buzlu sütü :)
darısı başına tatlım sen nasılsın spor diyet nasıl gidiyor???
çiğdemcim hoşgeldin kuzum ,
eksilere geçmene çok sevındım,hatta tekrar motıve olmana çok sevindimm diyebilirim
bende bi al bi ver mahvoldu vucudum,ama sil baştan yaptım tekrardan ,iyi gidiyo sımdılık bakalım ne olucak sonum
neslihancım yaw ,istedıgımız kendımızı ıyı hıssettıgımız kıloya ulaşmak demişsin ama ,şöleki zayıfladıgını tartıda goruyosun ama sanki bedenin hiç zayıflamamış gıbı hıssedıyorum ben ,yani şöyleki tartı eksı gosterıyo ama ben kendıme bakıyorum hayır ya hala 89 kıloyum dıye gecırıyorum aklımdan ,psıkolojımmı bozuk ne :)
ben bu havalarda daha ıyı konsantree oluyorum dıyete,ne cins bı tıpım ya
bu haftaya güzel basladım daha firem yok,yalnız regl oldugum ıcın sporu salladım bıraz bi gün yaptım
ama cok takılmıyorum spora,haftaya baslıycam..
dun aksam dogumgunu vardı yimedimmmm:)
ama 30 kasıma kadar tartılmıycam,çünkü tartıda 9lu bi rakam görmek ıstemıyorummm
ıyı edacım ya güzel gidiyo sımdılık haftaya dahada güzel oalcak ınsallah zaten ılk 3 gun baya bı kendımı motıve ettım çunku canım alakasız seyler bile istedi
ama 2 gundur daha ıyıym alıştımmm:)
evde ıstersem 50 kılo oalyım yıne kot gıymem heralde:)tayt veya eşofman varken..
hatta en güzeli baldır bacakk:)
Günaydin kizlarrrrrrrrr :) hayirli cumalar, Rabbim gönlümüzden geçenleri hayirli eyleyip bize nasip etsin insallah
Neslim bozma moralini kuzum benim sen zoru bitirdin güçlendirmeyede baslayincada gidiyormus kilo, kafana takma canim
Naz tebrik ederim valla süper bi kilo gitmis yahu
Sinemcim senide tebrik ederim canimeminim hedefine ulasirsin sendeki azimde hayran birakiyor beni
Esraaasende kilo bildirimine basla artik bak olmuyor bildirim yapip utanalim
Edacim bende sendenim bu hafta giden 200g oldu.. olsun hic yoktan iyidir hesabi :)
Ay muhabbet kuslarina bayilirim yaaabundan 3 sene önce cennet papagini almistim evlenene kadar baktim sonra bizim eve getirdim ama yan komsum sikayetci olunca kayinvalideme verdim simdi onlar bakiyorlar arada gidip seviyorum beni unutmuyor ama nasil bagiriyormus cennet papaganlari töbe bidaha alirsam muhabbetten vazgeçmem ve suan cok özendim keske benimde bi kusum olsa
Evet yukardada dedigim gibi
geçen hafta: 65.5
bu hafta: 65.3
giden 200gr.. amaaa sali günü 66 yi görmüstüm cok sükür inise geçtim hemen
Aksamlari aç yatmak marifet..
Evde bi yesil salata yiyorum 2 tabaga yakin bol marul roka domates falan
Bide caydan önce yada sonra; ya ayva ya greyfurt yiyorum sisiriyor
çiğdemcim hoşgeldin kuzum ,
eksilere geçmene çok sevındım,hatta tekrar motıve olmana çok sevindimm diyebilirim
bende bi al bi ver mahvoldu vucudum,ama sil baştan yaptım tekrardan ,iyi gidiyo sımdılık bakalım ne olucak sonum
neslihancım yaw ,istedıgımız kendımızı ıyı hıssettıgımız kıloya ulaşmak demişsin ama ,şöleki zayıfladıgını tartıda goruyosun ama sanki bedenin hiç zayıflamamış gıbı hıssedıyorum ben ,yani şöyleki tartı eksı gosterıyo ama ben kendıme bakıyorum hayır ya hala 89 kıloyum dıye gecırıyorum aklımdan ,psıkolojımmı bozuk ne :)
sinemm bende hala kendimi kilolu görüyorum,yanlız değilsin yani,sanırım yılların verdiği görüntüyü bi anda silemiyoruz
çiğdoşum evet güçlendirmedede kg verenler oluyomuş,verilmese bile büyük oranda sıkılaşma oluyomuş,ama ben biraz tırsmıyo değilim
bu arada sende tekrar girmişsin diyet moduna,haftaya eminim 64 lü bi rakam görüceksin
esrammm
seni böyle motive olmuş görmek bizide etkiliyo inan,hep böyle ol kuzum
edacımm valla hayvan besleyenlere özeniyom,ben hayatta bakamam,bi kere çok korkuyorum,kedi köpek kuş hiç farketmez aklım çıkıyo valla,zaten tüylü şeylere dokunamama gibi bi problemim var
bide benimde evde kışın tayt yazın şort tek tercihimdir
vayyyy herkese öpücüklerr kedıcıklerrr bana gelınce şeytancıklar kulakçıklar çubukçuklar
valla benım bıldımım 30 kasım kızlarr çünkü 90 semalarında 3-5 tur attım ve o rakamı görmek ıstmeıyorum
takımın en dobişkosu olaraktan bari 8li bi rakamla ılk bildirmimi yapayımda namım yürüsün..
bu arada ben bır hayvan delısı olaraktan evde besleyebıldıgım tek canlı uyuz bı balık ve karasıneklerım:)
volkan asırı korkuyo yaa,kuşa bile uyuz oluyo:)
yaw kuzum ne 89u allahasenn
sen 89 hıssedıyosan biz ölekk
hersey yoluında gidiyo,unutma bı zamanlar boyle 75ler 76lar bile iç çekerek baktıgımız rakamlardı oyzuden ben senı tebrık edıyorum sende kendını tebrık et:)
ben motıve oldum canım bıraz zor oldu ama oldu sonunda:)
yemek yemeye alışan bı bunyenın sürekli sana ee hadı sunu yıyelım hadı bunu yiyelım diye alltan allttan sufle vermesı
ılk 3 gunumu bana bi savas moduna soktu ama galip geldım:)dedıgım gibi bi spora baslayamadım amaaaannn oda bi haftas onra olsun:)
kışın degılde yazın o şort bile külfet gelmıyomu size yaa:)benmı cok ateslıyım acep
çiğdoşum evet güçlendirmedede kg verenler oluyomuş,verilmese bile büyük oranda sıkılaşma oluyomuş,ama ben biraz tırsmıyo değilim
bu arada sende tekrar girmişsin diyet moduna,haftaya eminim 64 lü bi rakam görüceksin
vayyyy herkese öpücüklerr kedıcıklerrr bana gelınce şeytancıklar kulakçıklar çubukçuklar
valla benım bıldımım 30 kasım kızlarr çünkü 90 semalarında 3-5 tur attım ve o rakamı görmek ıstmeıyorum
takımın en dobişkosu olaraktan bari 8li bi rakamla ılk bildirmimi yapayımda namım yürüsün..
bu arada ben bır hayvan delısı olaraktan evde besleyebıldıgım tek canlı uyuz bı balık ve karasıneklerım:)
volkan asırı korkuyo yaa,kuşa bile uyuz oluyo:)
yaw kuzum ne 89u allahasenn
sen 89 hıssedıyosan biz ölekk
hersey yoluında gidiyo,unutma bı zamanlar boyle 75ler 76lar bile iç çekerek baktıgımız rakamlardı oyzuden ben senı tebrık edıyorum sende kendını tebrık et:)
ben motıve oldum canım bıraz zor oldu ama oldu sonunda:)
yemek yemeye alışan bı bunyenın sürekli sana ee hadı sunu yıyelım hadı bunu yiyelım diye alltan allttan sufle vermesı
ılk 3 gunumu bana bi savas moduna soktu ama galip geldım:)dedıgım gibi bi spora baslayamadım amaaaannn oda bi haftas onra olsun:)
kışın degılde yazın o şort bile külfet gelmıyomu size yaa:)benmı cok ateslıyım acep
ahahaaa kız minicik şort nesi fazla gelsin,anam sen anadan üryanmı dolaşıyon ortalıkta
Neslimmm tirsmana gerek yok ya azcik spor ve guclendirmeyle 18lik hatun olmaya cok az kaldisimdi 20lerinde falansin yani
evet canim insallah hedef 64! ben geçen yazdan öncede ne cektim 64e düsene kadar insallah olmaz yine oyle
hahahah atesli hatunum benim al sanada öpücükk
hee demek kendine bi sinir koydun 30 kasima kadar, tamam bekleriz mademinsallah dusmussundur istedigin kiloya
yok canım okadarda degıl:)göz zevkı denen bişey var yazık kocama:)
ama şort mort giymiyom,bikininin ev modeli dicem ama onuda göbüşşle kapattıgım için:)
neyse benım naciz vücudumda elbet bigün zayıf olacaktır ve o gün geldıgınde tüm varlıgım 38 bedenlere armagan olsun..:)
hehh şöyle yaaa öpücük kopartana kadar göbegeem çatladı:)
valla çidom 30 kasımda orda hala 9 görürüsem terkederım burayı
alırım başımı ve kılolarımı gider kıloluların ragbet gördügü biyerde yaşarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?