puhahahahah kilolarin ragbet gordugu bi yer varsa banada haber ver kiz seni yalniz birakmayim
Resmen karin tokluguna degilde zevkine yiyorum, yemeye heleki ivir zivira bu kadar asik olunabilir miii
Her cuma sabah tartildiktan sonra kendimi tatil ilan ederdim, cok sukur bugun hâlâ kaçirmadim
keske ınsanlar zayflamak ıcın degılde sısmanlamak icin ugrassaydı,yanı dunya oyle bıyer olsaydı ne karızmam olurdu bbee
neguzel kacırma BUGUN ,yarın kafana gore bı kahvaltı yappppp:)
yaa cok canım sıkıldı benımmm
ınanılmaz yogunlaşıyoo bazen valla herseyı atıp kaçasım gelıyo
kendımı buraya atıyorum oyuzden:)
esraaa volkanamı yazık olurdu sanamı bilemedim şimdi
yav bende şu herşeyi yeyipte kilo almayanlar varya nasıl isterdim öyle olmayı,ama yok nasıl bi bünye varsa bende fazlasını hemen depoluyo,ömür boyu dikkat etmek zorundayım,mağdurumda mağdurummmmm
esraaa volkanamı yazık olurdu sanamı bilemedim şimdi
yav bende şu herşeyi yeyipte kilo almayanlar varya nasıl isterdim öyle olmayı,ama yok nasıl bi bünye varsa bende fazlasını hemen depoluyo,ömür boyu dikkat etmek zorundayım,mağdurumda mağdurummmmm
yarinda erken kalkicam bi iki ev bakicaz yarin sabah o yuzden kahvalti bile yapamayiz heralde
neyse pazar sabahi misafirler olcak bi sürü cici seyler yapicam onlari yerim
ayy bende bunaldim yaa tikandim bi yerde cozum bulamiyorum kendimi atiyorum buraya dedigin gibi
negüzel olurdu yiyip yiyip kilo almasaydik be neslim ne bicim bünyesi var öyle insanlarin hayret ediyorum
yarinda erken kalkicam bi iki ev bakicaz yarin sabah o yuzden kahvalti bile yapamayiz heralde
neyse pazar sabahi misafirler olcak bi sürü cici seyler yapicam onlari yerim
ayy bende bunaldim yaa tikandim bi yerde cozum bulamiyorum kendimi atiyorum buraya dedigin gibi
negüzel olurdu yiyip yiyip kilo almasaydik be neslim ne bicim bünyesi var öyle insanlarin hayret ediyorum
valla onun göz zevkıne benım narın fücuduma yazık olurdu zaarr:)
yalnız bazen ınsanlarla uzun süre yanyana olunca göz yanılması oluyo heralde kılo alınca askım bu ara ıyı gidiyosun he bırakma sakın diyo:)körmüdür nedir:)
o dedıgın yyıp yıyıp kılo almıyan kadroya uyuz oluyorum bı ara onlarla takıldım kendı kendımı telkın ettım bende yiyip yiyip kılo almayan bırı olucam dedım..
tabı onlar 2 çatalla ay şiştimm ay öldüm derken ben yenı baslıyodum yemeye:)dolayısıyla bugunlere kadar geldık işte:)
aslında bellı bı kıloya gelıp o kıloyu 2 yıl sabıt tutmayı başarırsak sonra almayız gıbıme gelıyo..
geçi sizin evlerınız cok tehlıkelı oyle aburun cuburun cıkoılatanın deryaa denız oldugu bi evde nekadar hukmedebılrısınkı bogazına
helekı yanındakı yıyosa:)
valla bırak abur cuburu bıgun bıle adam gıbı yemek yapsam yaaa yapmayalımm yemeyelımmmm şişmeyelımmm diyen bı adamlayımm:)
senı gectım bari benı motıve et dıyo:)
hayırdır canım evmi değiştireceksiniz:26:,bizde bi türlü istediğimiz gibi bi ev bulamadık,ne var 2014 hem bebek hede evle birlikte gelse,evrene tüm pozitifliğimle gönderiyorum bunu
bugün herkeste bi sıkılmışlık var sanırım,bende sıkıntıdan patlıyorum,akşam olsada sporuma gitsem,orda tüm negatif enerjimi atıyorum
bideee eve gidince mutfağa atıcam kendime,yarın günüm var benimde,kendi tabağımı hazırlayıp gidicem,o yüzden dukan mamaları yapmam lazım,ama neee:26::26:
sende pazarın tadını çıkar canım,hem kahvaltıdan bişi olmaz
valla şu siteye 3-5 gun giremedım karaları bagladım:)
bura benım için kaçışş:)hatta bazen size yazarken musterı geldıgınde en cıddı surat ıfademı takınıp sıze yazarken bı yandanda musterıye acıl işlemım var bıraz oturup bekleyın dıyorum:)
eee napımm bende robot degılım yanı:)
allahtan ekranım sote,çok dıkkat cekmıyorum:)
şimdi sevgili dakınncılar size bi soru..
ben tavugu cok az yağ ile sotelesem gögüz etini
sonra içine köri baharatı ve süt koysam bu dukan yemegı olurmu olmazmı??
cevaplarınızı bekler gözlerınızden öperım
delüüü
ahh esram sorun zaten orda,biz kiloyu bi şekilde ne yapıp edip veriyoruz ama iş korumaya gelince orda çuvallıyoruz:26::26:bakalım inş.bu sefer dukanla başarıcam bunu
ya işte ben ne zor şartlar altında diyet yapıyorum bi bilsen,o yüzden volkanı çok takdir ediyorum
mesela şu anda mutfak masasının üstünde antep fıstık ezmeli baklava,fındıklı ve fıstıklı çikolata,kadayıf,bide ıspanaklı börek vardı,dolaptakileri hiç sölemiyom bileay yazarken bile acıdım kendime
aklıma sen öle söleyince ekranında kağıt oyunu olupta müşteriye biraz bekle diyen bankacı geldi
evett bi dakıncı olarakhemen cevaplayım sorunu,bi kere dukanda günlük 1 tatlı kaşığı zaytinyağı hakkımız var,o yüzden yağsa sorun yok,tavuk zaten göğüs eti;alaaa,baharatlar serbest zaten ee sütte yarım yağlı yada yağsızsa al sana tam bir dukan yemeği afiyetler olsun,bol bol eksiler getirsin
hakkaten sızın ev olayı bıraz askıya alındı sanki neslim hiç konusu olmadı..
ev sahıbı bişi diyomu şua y çıkın vs. gibi..gerçi ev alana kadar ıdareten baska bı kıralıgada cıkabılrısnız ama zaten tasınma işi başlı basına bı kulfettt
benım kaynvalıdede tasınacak yakın zamanda,gelın olarak girişicem bende işlere..
neguzel gunmu ypıyosunuz siz ohhh:)
hadı pogaca BOREK kısmını bı sekılde atlatabılrıım ama o mezeler salatalar yokmuu allahmmmm cinayet sebebım:)
dayanamıyorumm:)
hep sızmı tarıf vereceksınız alın buda benden:)
1 paket erişte ince yassı olandan yada kuskus
sonracıma dereotu
kırmızı biber
kornıson turşu
dilim yeşil zweytın
zeytınyagı
tuz..
makarnayı haslayıp malzemelerı bırbırıne karıstırın alın sıze manyak ötesi bi salata
kalorısını hesaplamadım bılmek istemıyorum:)
afıyet olsun:)
yalnız bazen ınsanlarla uzun süre yanyana olunca göz yanılması oluyo heralde kılo alınca askım bu ara ıyı gidiyosun he bırakma sakın diyo:)körmüdür nedir:)
o dedıgın yyıp yıyıp kılo almıyan kadroya uyuz oluyorum bı ara onlarla takıldım kendı kendımı telkın ettım bende yiyip yiyip kılo almayan bırı olucam dedım..
tabı onlar 2 çatalla ay şiştimm ay öldüm derken ben yenı baslıyodum yemeye:)dolayısıyla bugunlere kadar geldık işte:)
aslında bellı bı kıloya gelıp o kıloyu 2 yıl sabıt tutmayı başarırsak sonra almayız gıbıme gelıyo..
geçi sizin evlerınız cok tehlıkelı oyle aburun cuburun cıkoılatanın deryaa denız oldugu bi evde nekadar hukmedebılrısınkı bogazına
valla bırak abur cuburu bıgun bıle adam gıbı yemek yapsam yaaa yapmayalımm yemeyelımmmm şişmeyelımmm diyen bı adamlayımm:)
hayırdır canım evmi değiştireceksiniz:26:,bizde bi türlü istediğimiz gibi bi ev bulamadık,ne var 2014 hem bebek hede evle birlikte gelse,evrene tüm pozitifliğimle gönderiyorum bunu
bugün herkeste bi sıkılmışlık var sanırım,bende sıkıntıdan patlıyorum,akşam olsada sporuma gitsem,orda tüm negatif enerjimi atıyorum
bideee eve gidince mutfağa atıcam kendime,yarın günüm var benimde,kendi tabağımı hazırlayıp gidicem,o yüzden dukan mamaları yapmam lazım,ama neee:26::26:
sende pazarın tadını çıkar canım,hem kahvaltıdan bişi olmaz
yalnız deli çenem düşmüş dorunda hem buraya hem etrafa yetişiyorum bugun
manıkmıyım neyim
canım sıkılınca ceneme vuruyo
hakkaten helal olsun senınkı double başarı bacımm
ayrıcada masa taM BENLIKMIŞŞ YAWWW:)
gelimmi:)
hadı yaa
valla ben bunu cok sevıyorum yaaa acaip lezzetlı oluyo..
normal korı sosludakı krema yerıne süt hem hafıf oluyo hemde daha vıcdanımı rahatlatıyo:)
valla cok sanslisin esram masallah kari koca hedefiniz ayni
Benimki her aksam bi tabak dolusu cips, evde varsa tiramisu yoksa hazir aldigi cikolatali tatlilar olur ya yogurt gibi onlardan, en olmadi yemekte doymamissa 1 koca tas kellogs yer bunlarin yaninda yutkun cigdem yutkun
en basiti dün gece yattik ben aciktim dogal olarak ve ufff cok aciktim dedim beyfendinin aklina geldi acligi gitti kellogs yedi geri yatti hey Allahim yaaaa gicik olmamak elde degil
2 çatalla doyanlarada hayret ediyorum ya kasinti insanlar nolcak, daha ben 2 çatalda yemegin tadini cözememis olurum be
hakkaten neslim sizde ariyodunuz daha bulamadiniz mi :26:
biz su an kiradayiz canim bi ev almak istiyoruz krediyle.. hazir cocuk yokken geç bile kaldik aramakta ne kadar cabuk baslarsak o kadar iyidir
ohhh mis gibi sporada gitceksin aksam süper yaa bende isterdim senle gelmeyi
Aksam arkadasimin kinasi var anami alip oraya gidicem bende
Insallah ikimizde hem birer ev hemde birer (hatta ikiser) bebisle gireriz bu yeni seneye
bana çift sayilar ugur getirmistir zaten hep, insallah yine öyle olur
tarif olarakta sen benden cok biliyosun canim ya, netten bak bide ne bulabilirsin
yoklugunun acisini cikariyosun sanirimdevam devam
Günaydin kizlarrrrrrrrr :) hayirli cumalar, Rabbim gönlümüzden geçenleri hayirli eyleyip bize nasip etsin insallah
Neslim bozma moralini kuzum benim sen zoru bitirdin güçlendirmeyede baslayincada gidiyormus kilo, kafana takma canim
Naz tebrik ederim valla süper bi kilo gitmis yahu
Sinemcim senide tebrik ederim canimeminim hedefine ulasirsin sendeki azimde hayran birakiyor beni
Esraaasende kilo bildirimine basla artik bak olmuyor bildirim yapip utanalim
Edacim bende sendenim bu hafta giden 200g oldu.. olsun hic yoktan iyidir hesabi :)
Ay muhabbet kuslarina bayilirim yaaabundan 3 sene önce cennet papagini almistim evlenene kadar baktim sonra bizim eve getirdim ama yan komsum sikayetci olunca kayinvalideme verdim simdi onlar bakiyorlar arada gidip seviyorum beni unutmuyor ama nasil bagiriyormus cennet papaganlari töbe bidaha alirsam muhabbetten vazgeçmem ve suan cok özendim keske benimde bi kusum olsa
Evet yukardada dedigim gibi
geçen hafta: 65.5
bu hafta: 65.3
giden 200gr.. amaaa sali günü 66 yi görmüstüm cok sükür inise geçtim hemen
Aksamlari aç yatmak marifet..
Evde bi yesil salata yiyorum 2 tabaga yakin bol marul roka domates falan
Bide caydan önce yada sonra; ya ayva ya greyfurt yiyorum sisiriyor
hahahah bende hayatta duramam kotla nasil rahat ediyosun hayret eda :)
puhahahahah kilolarin ragbet gordugu bi yer varsa banada haber ver kiz seni yalniz birakmayim
Resmen karin tokluguna degilde zevkine yiyorum, yemeye heleki ivir zivira bu kadar asik olunabilir miii
Her cuma sabah tartildiktan sonra kendimi tatil ilan ederdim, cok sukur bugun hâlâ kaçirmadim
delüüü
ahh esram sorun zaten orda,biz kiloyu bi şekilde ne yapıp edip veriyoruz ama iş korumaya gelince orda çuvallıyoruz:26::26:bakalım inş.bu sefer dukanla başarıcam bunu
ya işte ben ne zor şartlar altında diyet yapıyorum bi bilsen,o yüzden volkanı çok takdir ediyorum
mesela şu anda mutfak masasının üstünde antep fıstık ezmeli baklava,fındıklı ve fıstıklı çikolata,kadayıf,bide ıspanaklı börek vardı,dolaptakileri hiç sölemiyom bileay yazarken bile acıdım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?