Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kocacin yanlis anlamis seni onu düsünüyosun ama anlayamamis
sende yapma artik tatli madem gidip aliyor nasilsa kendine bari çile çektirme

sinem arim balim hemde ne sevme o kuruyemisleri aynen antep fistiginin yeri bambaska benim icinde
7/24 su ve kuruyemisim olsun baska bisey demem heralde

ay iki haftadir bende spora gidemiyorum niyeyse ayaklarim gitmiyor valla
siz bugun baslayin bende yarin gidem bari tek basina diyet bi ise yaramiyor cunku

avantajiniz sizin elinizin altinda olmasi aksamlari ohhh ister yap ister yapma yapin bol bol tabi

ayy kizlar aramizda yilbasi cekilisi yapalim miiiii?

aslinda kk da genel cekilis var ama taniyip sevdiklerime yollamak daha güzel olur diye düsündüm

ne dersiniz ?

emin ol güzelim içinde depolanırkende onları yeri ayrı :))) anaamm hiç aramam kuruyemişi ben genelde bunalımda olucam demlicem çayımı yanında kuruyemiş oda karşımda kocam gibi ateşte çeviren özendiren biri olacak :))) aslında bana da kaju dersen bir hoş olurdum küçük bir pakette kaju kalmış eşimde yemiyor dursun diyorum ne zaman yicen dedi eh marta doğru inşallah yicem ne atıyorsun dedim gözüm gibi bakıyorum o bir avuç kaju ya yiyecem onu ama dukan ne zaman izin verirse :)

ayy kizlar aramizda yilbasi cekilisi yapalim miiiii?

aslinda kk da genel cekilis var ama taniyip sevdiklerime yollamak daha güzel olur diye düsündüm

ne dersiniz ?

bana uyar valla hatta güzelde olur...

öyle bir çekilişle tahmin edebiliyorum herkes birbirine 36-38 beden kıyafetler yollarmış motivasyon olsun diye...

günaydın güzel hatunlar...

yağmurlu bir sabaha uyandık ve bugün kazak giydim yahu soğuk mu ne :) sanırım kış antalyaya da geldi

dünkü menümü de yazayım bari aslında biraz da dukan olduğundan menülerimi yazmıyordum ama yazayım ya sizlerde yazın da bakalım belki yanlış yaptığım birşey olur çekinmeyin geçirin kafama çantayı :)

sabah: aç karnına ılık kefir, peynir + haşlanmış yumurta + 1 dilim hindi füme

ara: yeşil çay

öğle: lorlu et köfte + yoğurt

ara: yeşil çay

ara: kakaolu dukan kurabiyelerim ve çay

akşam: tavuk sote

ara: çeçil peyniri ve bol siyah çay :)

dün saf protein günümdü bugün sebze günüm bol bol yeşil biber yicem grip olmaktan tırsıyorum çünkü...

Günaydin kizlar

sen bu kadar kuruyemise ve meyveye düskün olmadigindan rahat yapiyosun dukani bence sanslisin o yönden

kajuuuuuuuuu !!! tuzlusu tercihim ama tuzsuzuda süper lezzetli oluyor
ay resmen agzim sulandi su an eda, marta kadar nasil saklayacaksin bakalim neyse sonra zevkle yersin ama

dünkü menün süperr bu arada masallah kacirma macirma yok

bana uyar valla hatta güzelde olur...

öyle bir çekilişle tahmin edebiliyorum herkes birbirine 36-38 beden kıyafetler yollarmış motivasyon olsun diye...

hahahah iyi fikir aslinda ! Bi tane motive edici hediye + bi tanede normal hediye yollayalim artik gönlümüzden ne koparsa

haklısın meyveyi hiç aramadım herhalde 2 ay oldu :) kaç kere ellerimle eşime nar ayıkladığımı da düşünürsek baya baya iyi dayanıyorum :))

kuruyemişi şöyle tüketirdim zaten fındıklı çikolatalı kek yada tarçınlı cevizli kek olaraktan birde kaju ha birde taze antep fıstığı var onunda yağı kuru halinden çok çok az yok dayanırım ben marta kadar Allahın izniyle

hediye işinde çekilişi nasıl yapıcaz ???

valla katilan olsa o kolay..
isimleri bi kagida yazip kapatip calkalayip bi kutunun icine koyup ikiser ikiser cekebiliriz sonrada herkes özelden adresini adini falan sadece bi kisiye göndericek o kiside özelden mesela A kisisine B ciktigini soylicek adresini vercek o sekilde hediye gonderebilcek supriz olarak.. katilmak istemiyor kizlar pek galiba bi gelseler sorarizda yok kimse ortada :44:

daha yılbaşına var zaten gelirler nasılsa :) merak etme tatlım 2 kişiyiz nasılsa pek süpriz olmaz ama bizde yaparız

yani 1 kişi yapacak bu çekilişi :) diğerleri meraktan çatlayacak :)

daha yılbaşına var zaten gelirler nasılsa :) merak etme tatlım 2 kişiyiz nasılsa pek süpriz olmaz ama bizde yaparız

yani 1 kişi yapacak bu çekilişi :) diğerleri meraktan çatlayacak :)

aynen aynen digerleri catlayacak meraktan

olmadi biz hediyelesiriz edacim sorun degil yani

heyyyy nesli, sinem, esra, naz, nerdesiniz gizli gizli tikiniyorsunuz dimiiii

ben spora gittim geldim, 2 haftadir gitmem iyi geldi

yemektede bi tas çorba yaninada bi light yogurt yedim

aksamada salata ve meyve insallah :)

kayıp bugün herkes yoğun galiba...

bende bugün ne yedimmm yazayım bari akşam belli çünkü :)

sabah: önce kefir + çeçil peyniri + 1 haşlanmış yumurta + domates

ara: 1 yeşil biber

ara: sayılır sarmısak çayı :)

öğle: taze fasülye + lorlu et köftesi

ara: 1 havuç ve salatalık

ara: kakaolu dukan kurabiyem + bol çay

akşam: ciğer kavurma + marul salata

ara: yoğurt planlıyorum :)

günaydın kilo vermişim hemde sporsuz ilk haftaya ondan sanırım 3 kg gitmiş çok sevindim morel olduu inşallah daim olur
kilom 99 du 96 oldu çok şükür

dünkü menüm
sabah 3 galeta
öğlen 1 porsiyon köfte domates
ara 1 mandalina
akşam 1 kase yoğurt 3 kaşık musakka 1 tabak semizotu
gece 2 mandalina

eda galetaa kötü bi tercihmi kahvaltı için çekmecem için pratikk o yüzden tercihim bu oluyor

bence iyi bir tercih sadece yanına süt eklemeni öneririm böyle sadece karbonhidrat almış oluyorsun mide kazınması yapabilir çabuk acıkırsın... birde bu köfte dışardan hazır alınan bir köftemi ??? köftenin içini dolduruyorlarda dışardan yiyeceksen döner tavsiye ederim hatta birde peçeteyle yağını alırsan süper olur...

menün güzel kilo vermene de yaramış bence devam et sakın kaçamak deme :)

günaydın kızçelergelemedim bi kaç gün,hoş eda ve çiğdemden başkada pek yazan olmamış,hepimiz hava muhalefetine mi kapıldık yoksa

kuruyemiş muhabbeti yapılmış,ahh ahh haftasonu beni yakanda o oldu zaten,antep,badem kaju üçlüsü beni benden alıyo,hani çiğdem demişya su ve kuruyemiş olsun başka bişi istemem,valla aynen bende o moddayım,bide bizim burası malum kuruyemiş cenneti,nereye baksan bi dükkan görürsün,neyse yılbaşı sonrasına kadar sabır,güçlendirmede günde 40 gr peynir hakkı yerine kuruyemiş yiyebilicem

bu arada yılbaşı hediyeleşme fikri banada uyar,hatta nazlım bilir 6.takımda daha önce yapılmıştı,gerçi ben katılamamıştım takıma ara verdiğim içinama ne derseniz uyarım çiğdoşumm

diyetimede tekrar motive olmuş durumdayım,hatta spor salonu haricinde gündüz yürüyüşlerinede başladım,dün itibariyle

artılarda yavaş yavaş gitmeye başladı,valla almak 1 gün vermek 1 haftaadaletmi buu

dün akşamda misafirlikteydik,gelince hemen mutfağa attım kendimi,kocama karışık kuru sebze yaptım yanına bulgur pilavı bide havuçlu yoğurt,kendimede 2 günlük dukan ekmeği,bide öğlen için tavuk ciğer yaptım,bol kimyonlu soğanlı,tavsiye ederim harika oluyo,hatta salata tabağıma en alta yeşillik,ortaya tavuk ciğer,en üstede karışık kuru sebzeden koydum,ımmm nefis oldu,böyle anlatınca alakasız gibi geliyo ama tadı gerçekten çok güzel

alın size resmi (bu arada salata tabağını burger kıng ten aldım,salatam bitince tabağa kıyamadım,kocamda aldı eline çıktı)

buda 2 günlük dukan ekmeğim

Son düzenleme:
Selam kizlarrrrr :) o kadar kuruyemisten bahsedersek dayanamayip aksam minik bi kase yerim...
icinde beyaz sari leblebi vardi 2-3 fistik 5-6 antep ve 5-6 findik vardi ve bunlar beni bi anda 65.9'a yükseltti 65.3'ten oynamiyorum yaaaaa bu kadar acimasizda olmamali kilo vermek

Sarimsak cayini nasil yapiyorsun ve ne ise yariyor eda?

offf neslimm ayni dertten muzdaribiz lanet kuruyemis yakti beni 64'lere düsmeyi planlarken bu haftada yatti

aa güclendirmede hakkinda varmis cok sevindim yersin artik özlemini gidererek

süper ozaman etti 3 kisi hadi kizlar gelinnnnnnn yilbasi cekilisi yapalim

offfff sebzeler cok lezzetli duruyor ellerine saglik super olmus hepside
hahaha burger king'ten mi haciladiniz tabagi çok hossunuz valla isine yariyor iste neden olmasin güzelmiste

Sabah evden bisey yemeden ciktim; su incir kürüm biteydi zor içiyorum artik sabahlari sekerli sekerli sevmeyerek

is yerine gelirken sandvic aldim 1 bucuk karis boyunda keçi peynirli ve domatesli umarim çok asiriya kaçmamisimdir herzaman midem kazinmiyor böyle dayanamadim aldim bugün..

öglende tel sehriye corbam var evden getirdim bide cacik yaptim getirdim

yoyo gibi olmak istemiyorum her hafta 300 gr versem yeter yaa

nasılsınız kızlar gelemedim kaç gündür oğluşum çok hasta ateşini dengeleyemiyoruz bir türlü . vucuttaki mikrop sayısı olması gerekenin nerdeyse 10 katına çıkmış . doktor amcamız iğne verdi onları vurunduk bugünde kontrole gideceğiz ateşi tam düştü diye rahatlıyoruz hop sonra tekrar yükseliyor şurup , vitil ,soğuk kompleks yapıp tekrar düşürüyoruz böyle devam edip duruyor

geçmis olsun Naz umarim atlatir bir an önce yavrucagin Allah sifalar versin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…