Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydınnn kızlarrr

şöyle geçmişe bi bakıp yazdıklarınızı okudumda hepınızın evınde klasık turk erkegı var he:)
ye iç yat:)

ben zayıf olsam bıle emınım kendı için yine evde abur cubur bulundurmazdı,
kime çekmiş bu anlamadımki:)

bu haftasonu güzel geçti kaçmaksız dicem ama degil
şöylekı ctesi aksamı kayınvalıde bnım annemlerı balık yemeye davet ettı orda balık arkası bı parca helva yedım:)
ındıgımı hıssedıyorum zayflıyorum ama kendıme 30 kasım kotası koydugum için tartılamıyorum
neyse haftaya akla kara bellı oalcakk

haydı kızlar gelınde bı gül cemalınızı gösterin:)

günaydın kızlar,

bol eksili bir hafta diliyorum hepimize
h.sonu kaçamaksız geçti ü,ama spor yok malesef :)
ama olsun tartı hergün yüzüme gülüyo

gene uğrarım ,öpüyorum hepinizi

günaydın hepinizebizim için bol eksili bi hafta olur inş.

ben haftasonunu hiç kaçamaksız full sporlu geçirdim demeyi çok isterdim amamaalesef tam tersi oldu,ne oldu bana anlamıyorum,ama tehlike çanları çalmaya başladı,:18:ben beynime değil o bana hükmetti, günde dukana uygun yapıp götürdüklerimi falan yedim ama akşam ve pazar günü sapıttım biraz,suda içemeyince bu sabah tartıda kabus gördüm resmen

ve dün akşam yatmadan yılbaşı gecesine kadar kaçamak yapmayacağıma yemin ettimtekrar eski günlere dönmek istemiyorum,bu kadar sona gelmişken

evettt şimdi kaldığımız yerden hiç bişi olmamış gibi devam,bugün bol protein,bol su,beyaz çay ve tabisi akşamına spor

günaydınlar çıtır hatunlar....

günaydın edacım,nasılsın nasıl gidiyo dukan

günaydın canım

valla senin koca gibisinden her eve lazım,haftasonu bende kaçamak yapınca kocama çattım,bidaha alma,bak artık dayanamıyorum dedim,ben öyle deyince masanın üstündeki çikolataları alıp dolaba koymuş,hey allahım ya,sanki ben dolabı hiç açmıyorum

esramm yav cuma tartılsanda bizde öğrensek kilonu
günaydın kızlar,

günaydın kuzucum,senin adına çok sevindim canım,ohh çizelgede değişmiş,nihayet kurtulmuşsun 76 dan,inş.devamıda tıkır tıkır gelir

Günaydin kizlar hayirli haftalar olsun hepimizede

haftasonum kaçamaksiz geçti tamam kendimi kasmadim yemicem diye herseyden yedim ama harekette bol olunca aynen cuma gunku rakami gordum tartida

hahah neslim yine seninki eritmeyi planliyor benimkinde oda yok fenalardayim
Ozaman insallah Rabbim her isteyenin içinde bizimde kucagini saglikli bir evlatla doldursun 2014'te diyelim

Evde olur insallah canim zamanla

ayy rica ederim canimmm çok sevimliler ama iki laf edemiyosun kusun yaninda senle yaris yapiyor sanki cenesi düsükler
hahahaha o ne bicim kuslarmis yeni mi evlenmislerde öyle romantik romantik takiliyorlardi
Bencillik degil bence sen kendine arkadas aliyorsun sonucta tabiki senle ilgilenmesi lazim

esinde cok vicdansizmis yahu ben dayanamazdim bide oyle taze taze kavrulmus fistiga hicccc duramazdim kocaman tebrik ediyorum seni

ohhh esracim tek kacamagin o olsun bence süper
insallah tarti yuzunu guldurur bu cumartesi

günaydin neslimm bence takilma o kadar, sonucta hepsini almadin ya kilolarin bu hafta dikkat ederek eski haline dönersin sende insansin yahu tabiki kacamak yapicaksin

nesli moralını bozma,2 günle gider o artılar
sistemını kurdun ben senın bıdaha eskısı gibi kılo alacagını sanmıyorum
en fazla fazla kacırdıgın günlerı bikaç günle telafı edersın bu şekılde gider yanı bundan sonra..buda olması gerken şey
sonucta kımse robot degıll
o dal gbi mankenler bile 1-2 gün fast food yiyip sonra dengelyoruz diyolar,buarada yemın etmıssın bende yemın edıyorum arada bir ve iyi gelıyo banada,istikrarımı saglıyo..
işte bende 30 kasıma kadar tartlmıycam deıdgım için tartılmıyorum,ptesi sölerim sonucumu:)
bide haftaiçi wc sorunum oluyo evden paldır kuldur cıkıyorum falan,haftasonu genıs genıs takılıyorum o sonuc bana daha gerçekçi gelıyo:)

çidommm bol hareketlı gecirmişsinn
darısı benım basıma bugun allahın ıznıyle koşu bandımla buluşuyorum:)
özledım eskı sistemımı ve yavas yavas kuruyorummm:)ve reglmde bitiyo artık daha rahatımm

ooo herkesss burdaymış ne güzel...

anaaam klasik mi bilmiyorum da diyete ve akla zarar benimki :)))

ben zayıf olsam bizimki neler yedirirdi tahmin bile edemiyorum...

ooo haftaya görücez yani sonuçları süperrr

günaydın tatlım dukan çok iyi ben baya baya alıştım yaaa eve her gelişimizde gidişimizde eşim asansöre ben merdivene... henüz kaçamağım yok inşallahta olmaz yanlız haftasonu eşim durmadan et tavuk balık yiyorum diye çeşit yapmış bana ciğer yürek ve bıldırcın almış pazarda bıldırcını yaptık acıktığım için dukana uygun mu değil mi bakamadım zaten minicik birşey butunu kanadını yemedim göğüs etinden yedim derisini yemedim inşallah kaçamak yapmış olmuyorumdur :44:

bizimkine bunların ne işi var dayanamıyorum deyince direk çöpe atıyor kıyamıyorum öyle yapacak diye hiç ağzımı açmıyorum yiyor içiyor valla... seninki yine insaflıymış... abur cubur çekmecesi yapın oraya koysun hepsini buzdolabı yanlış seçim

valla bende kendimi üstün bir azim içinde görüyorum güzelim hadi hayırlısı... dün eşime dolapta bir sürü yaptığım tatlı varken gidip yine birşeyler almış fırında ısıtırken yakaladım. ona laf ettim yazık değilmi bir sürü güzel şey var dolapta diye akşam tatlısını mutfakta yedi geldi diyetin beni sarstığını düşünüyormuş... yaw onca şeyi yemene dayandım sadece dışardan sağlıksız şuruplu tatlıları tüketmesini sevmiyorum o ise benim diyet yüzünden krize girdiğimi sanıyor

neyse en azından akşam karşımda yemedi

günaydın kızlar,

bizde dün yürüdük biraz eşimle oda alıştı arabayı yıkatmaya verdi gel günlük yürüyüşünü de bitirelim bari dedi

uğra anacım kendi adıma ben buralardayım :)

neslihancım balım,1 gün yemekten bişi olmaz biliyosun , devamınıda getirmessin ki zaten
emeklerini boşa çıkarıcağını hiç sanmıyorum ben artık
inş. bıdaha alıcagın kılolar bebişinin sana aldırdığı kilolar olur inş canım arkadaşım..

eda cım yaw sende istikrarlısın maaşallah diyim işte bi dönem sanırım bu kılolarımızdan kurtulmamız,daha once çok çeşitli diyetler denedik ,demekki buymuş senın kılo vermende en yararlı dıyet
dukanın diğer olan hakkını inş. bebişin olduktan sonra kullanırsın :) ,bıdahada geri almazsın ,amin inş.

çiğdoşumm canımcım sen kuruyemişi çok mu seviyosunnn bakemmm ,bende çok seviyorum antep fıstığına özellikle zaafım var,
spor yapmıyorum şu sıra niyeyse çok şımardım ,ama esoşum gibi bugun sahalara geri dönüyorum bende

nazz nereledersınn canım?
melekk nerelerdesın kuzu?
gülnihal ablamm nerelerdesınn? terk edip gittin bizi

dukancı kızçeler ,dukan da hindi yeniyor mu ?
şu sıra tarıflerımı dukan usulü yapıyorum :),hiçte üşenmıyorum ,neslihancığıma duyurulurr

sanırım dukanda yiyemediğim bu sıkı dönemin hakkından eğer gebe kalırsam gelicem :))) sonrasında dukana yine :) evet ya sonunda buldum bana göre bir diyet inş. almam...

evet gülnihal ablam yok meydanda face de beğenilerini yapıyor filan herhalde yoğun... elifte yok inş. yine kaçamakları yüzünden uzak değildir buralardan... (gırgırına olan elif :)

hindi yenmez mi kızz tavuktan daha az yağ içerir genelde bizim izinli salam grubumuzu oluşturur hindi candır :)

edacım sizi takip etmeyi bırakmıyorum ama kilo vermedende yazmak istemedim sonra yine yazdın kaçtın olmasın diye bugün 6. Günüm çok şükür başladım diyete ama dukana değil dukanı yarıda kesmenin geriye dönüş kilo aldırdığını bildiğimden son silahım olarak düşünmek isitiyorum 5 günde 5 kilo yapıyorum çok acıkırsam baktım bozucam hemen yoğurt ayran içiyorum çarşamba tartılıcam kilo verdiğimi görürsem girip yazmak isterim

hadi yaz bakalım ne yiyip ne içiyorsun???? mühim olan kilo vermen değil ki güzelim diyete yada şöyle diyelim sağlıklı beslenme yoluna adım atman yaz ki bize ne yapıyorsun ne ediyorsun destek olalım. sen şunu yaptım 5 kilo da verdim dersen biz sadece tebrik ederiz... bize kaçamaklarınla değil diyet listelerinle gel :)

belki yediklerinin yanına içeceğin birşeyler öneririz burda kilo verme başarısını değerlendirmezsek baya bir diyet geçmişi olan var :)

açıkcası benim için ilk hafta zor oluyor midem küçük olmadığı için iştahıma engel olmakta zorlanıyorum neyse siizin sayenizde biraz motive oldum ilk gün sırf yoğurt yedim 2 saat arayla ağzım hiç boş durmadı 2 gün et yedim 3 gün sebze yedim şimdi normale döndüm 3 saatte bir atıştııryorum am kaloriis düşük gıdalarla
bugünki menüm
sabah 2 galeta
öğlen 3 köfte 1 kase yoğurt
ara 2 mandelina
akşam seebze yemeği yada slata olabilir

suyu çok içemiyorum zaten kansız devamlı üşüyen biriyim su içtikçe üşüyorum
ama her yemekten önce 2 su bardağı su içiyorum böyle böyle arttırıcam inşallah

canım zorlanırsan akşama tarçın serpilmiş ılık süt veya çubuk tarçınve elma kabuğundan bir çay demle kendine yanlız 1 bardaktan fazla içme... iyi gelir... zaten az yiyormuşsun yeşil çaylara yönelipte mideni kaldırma ama sıvı tüketmek adına iç bence...

çayın yanına kaloriis düşük oyalıycak bişey bulsam çok iyi olacak ceyda düvencinin dietisyenii yağsız tuzsuz patlamış mısırı yiiyn diyor ama ben pek güvenemedim

çayın yanına kaloriis düşük oyalıycak bişey bulsam çok iyi olacak ceyda düvencinin dietisyenii yağsız tuzsuz patlamış mısırı yiiyn diyor ama ben pek güvenemedim

onu bende izledim ve çok güldüm :) bir zamanlar benimde diyetisyenim bana serbest bıraktı bizde arkadaşımla bildiğin market poşetine doldurduk patlamış mısırı okula onu götürdüm atıştırmaya nedense 1 sonraki hafta kilom kıpırdamayınca diyetisyen kesti :) oda haftanın 2 günü 1 de akşam sinemaya gittiğimizde yediydik tek suçlu o çıktı listeden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…