şimdi eğer kaçamak yaparsa bunu b uradan yazıcam sizde bana ceza verin dövün çanta fırlatın serbestsiniz
kız ne diyorsun üstüne çıkıp birde tepiniriz :)
herkes eksilere gidiyo ben artılara bu ara habire yiyorum ve kendimi durduramıyorum kendimi mutfağa kapatıp sürekli tıkınıyorum 70 kiloya inip tekrar 75 kiloya. çıkıyorum kafayı yiyecem artık ne oldu bana anlamıyorum al ver yoruldum artık ya
noldu sana özlemim ya al ver gidiyordun ama sanırım bayadır saldın ??? eline başka bir iş bul mutfağa dalma light tatlılar filan yap kendine özellikle sütlü şişirir en azından biraz... yoğurt ye süt iç en çokta yeşil çay kırıyor iştahı... ayrıca yorulmak nedir kuzum daha neler neler olacak ne kaçamaklar seni bekliyor bunlar içinde ne yapmak lazım tabiki kilo verip tetikte olmak lazım...
selam kızlar,
güzel bı hafta olsun hepımıze,
şaka maka 2013üde yedik:)
edacım tebrık ederım masallahın var,
benımde guzel gectı haftasonum az ve öz:)
cuma gunu işten eve yürüyerek gittik ve hızlı tewmpo tam 1saat 15dk sürdü:)
tabı havada soguk olunca cumartesi tüm gün ayy grip oldum ay olucam derken gün bitti sadece bogaz agrısı oldu:)
edacımm
canım yaa hem uzun zaman sonra regl olmana hemde kilonun birden hoopp diye inmesine çok ama çokkkkkkk sevindimm
desene yeni yıla 70 li kilolarda gireceksin
spor konusuna gelincede ben çok severek gidiyorum yaa,haftada 3 gün gidiyorum,aslında hergünde gidebilirm ama hocayla yapmak çok zevkli geliyo bana,yoksa alet evdede var yapmadıktan sonrasende spor salonuna gidebilirsen bence daha iyi sonuç alırsın,ama aylık olarak anlaş derim
bu arada benimde kondüsyon bisikletim var yıllar önce almıştım ama şimdiki aklım olsa kesinlikle eliptik alırdım,eliptik bütün vücudu çalıştırıyo,özellikle kol ve basenler için süper,ama işte evde ne kadar yapılır tartışılır,benimkiler şu anda balkonda tozlanıyolar mesela,koyacak yer bulamyorum
valla 2013 te gitti ellerimizden kaydı dostluğumuz 1 sene daha yaşlandı
ne güzel yürüyüş yapmışsın tatlım darısı başıma :) eh buranın havası ist gibi değil ama sen dikkat et güzelim orası çarpar filanda... ucuz kurtulmuşsun sadece boğaz ağrısıyla
ay sonunda koptur koptur gidiyorum alıştım sanırım eşime yağlı karbonhidratlı yemekler bana diyetin yağsız yolları... :) bu diyetle komik bir şey yaşıyorum... benim yemek bulaşıklarım su tutunca hemen makineye girecek kıvamda oluyor eşiminkilerden yağı temizle dur... her bulaşıkta söyleniyorum
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim . oğlum 3 gün hastahanede yatmak zorunda kaldı . ateşini kontrol altına alamadık bir türlü kandaki mikrop sayısı iğnelere rağmen 42 katına çıkmıştı serum bağladılar 3 gün boyunca . şimdi iyi çok şükür ateşi çıkmıyor artık tekrardan 3 gün iğne vurulduk yarın kontrole gideceğiz tekrar.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim . oğlum 3 gün hastahanede yatmak zorunda kaldı . ateşini kontrol altına alamadık bir türlü kandaki mikrop sayısı iğnelere rağmen 42 katına çıkmıştı serum bağladılar 3 gün boyunca . şimdi iyi çok şükür ateşi çıkmıyor artık tekrardan 3 gün iğne vurulduk yarın kontrole gideceğiz tekrar.
Selamin hello millet
keyifler nanay bu ara bende ugrarim yine diyete devam kaçamak yok ona göre
tekrar geçmis olsun Nazcim, bende cok ateslenirdim bademcik, geniz eti vardi bende aldirdik kurtulduk (7-8 yasinda) hep o illet yapiyor atesli hastaliklari :26: kaç yasinda oglusun :26: insallah bidaha rabbim göstermez hastalik canim :26:
süpersın edacım masallahın var bomba gibi baslıycaksın 2014e muhtemelen 7li rakamların sana yenı yıl hedıyesı olacak:)
küçülen kıyafetlerı asla atma yada verme zaten,onlar bızım motıvasyon kaynaklarımız
şahsen dolabımda 40 bendenden 48 bedene kadar her kombin mevcut ama benım giycek hiçbişeyim yokkk:)
nazlıcım tekrar geçmiş olsunn,bu olayın çözümü iğne,onunla toparlanıyo anca cocuklar
benım yegenımde dogdugu gunden berı nerdeyse her 3-4 ayda bır ateşlenıp hastaneye götürülürdü,ondada mıkrıp sayısı cok fazlaydı
doktoru demıstı yası bıraz buyusun bademcıklerının alınması lazım dıye..bademcık cok ateş yapıyomuşş
7 yasını bekleyıp aldılar bademcıgı masallah cok ıyı artık ateş vs. bitti
süpersın edacım masallahın var bomba gibi baslıycaksın 2014e muhtemelen 7li rakamların sana yenı yıl hedıyesı olacak:)
küçülen kıyafetlerı asla atma yada verme zaten,onlar bızım motıvasyon kaynaklarımız
şahsen dolabımda 40 bendenden 48 bedene kadar her kombin mevcut ama benım giycek hiçbişeyim yokkk:)
nazlıcım tekrar geçmiş olsunn,bu olayın çözümü iğne,onunla toparlanıyo anca cocuklar
benım yegenımde dogdugu gunden berı nerdeyse her 3-4 ayda bır ateşlenıp hastaneye götürülürdü,ondada mıkrıp sayısı cok fazlaydı
doktoru demıstı yası bıraz buyusun bademcıklerının alınması lazım dıye..bademcık cok ateş yapıyomuşş
7 yasını bekleyıp aldılar bademcıgı masallah cok ıyı artık ateş vs. bitti
dün öğlen geri döndüğüm diyetimin1.gününü kaçamaksız geçirdim.sürekli örgü örüp mutfağa hiç girmedim,bugünkü menüm
sabah,1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir ve bol yeşillik
ara.10 tane fındık 1bardak süt
öğlen.çorba ve barbunya yemeği ve 1 kase cacık
ara.1 tane ayva çok tok tutuyor
akşam.dünden kalan balık ve salata
ara.sütlü kahve
2 litre su ve 3 bardak yeşil çay unutmadan yemeklerden önce yoğurt kürü
günaydın demeyi unuttum kızlar günaydın bol eksili ve bol sporlu ve sıfır kaçamaklı bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?