boyun kaçtı nobahari , 49 kilo birisin değil mi normalde hep .Ben platesle kendime geldim Nisaama iştahım açılıyor gibi konuşmaların içinde geçen herşeyden yemek istiyorum:/
Maşallah kuzularınaevet büyüdüler . 12 yaş , 8 yaş 3 buçuk yaş .
en küçüğümüz bile baya baya büyüdü ama hala çok inat . dediğim dedik . asi ruhlu kendisi.
156, minyonum ben:) son 10 senedir+-2 oldu(hamilelik harici) ama 49 değişmedi genel olarak. Vücudun alıştığı bir kilo oluyor sanırım, bi şekilde tekrar dönüyor o kiloya.boyun kaçtı nobahari , 49 kilo birisin değil mi normalde hep .
Ben platesle kendime geldim Nisaama iştahım açılıyor gibi konuşmaların içinde geçen herşeyden yemek istiyorum:/
evet o zaman kilon boyuna göre güzelmiş ki zaten . gayet , maşallah.156, minyonum ben:) son 10 senedir+-2 oldu(hamilelik harici) ama 49 değişmedi genel olarak. Vücudun alıştığı bir kilo oluyor sanırım, bi şekilde tekrar dönüyor o kiloya.
Afiyet olsun :)
süpersin . iyi yaptın . hele domates salatalık biber bi çıksın .Günaydın KızlarHayırlı cumalar, süper eğlenceli hafta sonları şimdiden hepinize
O anne diye sarı bantlar ne yaw, bi dışlanmış hissettim gruptan
Kahvaltı olarak 2 yumurta, yanında bol salata yedim, zeytinyağlı. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar yeşillik tüketmemişimdir sanırım, meğer kahvaltıda roka, marul gibi şeyler gayet iyi gidiyor, hem de çok tok tutuyormuş.
Süpersin :) afiyet olsun canımGünaydın KızlarHayırlı cumalar, süper eğlenceli hafta sonları şimdiden hepinize
O anne diye sarı bantlar ne yaw, bi dışlanmış hissettim gruptan
Kahvaltı olarak 2 yumurta, yanında bol salata yedim, zeytinyağlı. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar yeşillik tüketmemişimdir sanırım, meğer kahvaltıda roka, marul gibi şeyler gayet iyi gidiyor, hem de çok tok tutuyormuş.
very interestingsabah 3 kaşık yulaf , 6-7 çilek . chia , keten tohumu ,1 paket ruşeym, 1 paket yulaf kepeği , salatalık, su ile 600 ml içecek yaptım . smothi mak. ile.
yanında 1 yeşil elma , 1 paket etiform 6-7 adet kurukayısı
aa çok hızlı yaa, misafir için yatak mı alınır? Misafirperverlikde son noktaa5 saat sonra mısafırlerım var ben hazırlıklarımı tamamlıyorum gıttık yatagı falan aldık geldık pazarı bekleyemedık mısafırın kucuk bebegı var uyutmak yatırmak ıster kadın sıkıntıya gırmesın sımdı dedım
aa çok hızlı yaa, misafir için yatak mı alınır? Misafirperverlikde son noktaa
Hani görsel?
afiyet şifa olsun. Hiç bişeycikler olmaz. Bana hafta sonu yediklerim bile bişey yapmadıysa, demek ki bir yerlerde bişeyleri doğru yapmaya başlamışım.kızlar bugun bırsey yemedım cunku aksama 2 tane sarma 5 tane fellah koftesı 1 kucuk kare dılım de yaptıgım yas pastasından yıyecegım
adet oldum olucam canım cektıkac gundur yemek yemeyı unutuyorum hakkım dıye dusundum
ay ne bileyim, seçmiş beğenmiş miydin? hani gezip aramak falan vakit alıyor yaya ha pazar almısım ha cuma nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?