Sağlıklı beslenirken;

afiyet şifa olsun. Hiç bişeycikler olmaz. Bana hafta sonu yediklerim bile bişey yapmadıysa, demek ki bir yerlerde bişeyleri doğru yapmaya başlamışım.

Ne çok bişey dedim

canım cok tursu ıstıyor bu aralar adet olcam dıye şişim yemeye korkuyorum yesem yuzum gozum kayacak bılıyorum

ay ne bileyim, seçmiş beğenmiş miydin? hani gezip aramak falan vakit alıyor ya

tabı canım o ıstedıgım yatak odası aksılık sebebıyle olmayınca dırek bıldıgımı aldım :) ben netde begenıp nerde satıldıgını bulup yerınde gorup dırek alıyorum tek tek gezemem bırsuru magaza var :)

Yalnız sen yiyemiyon, eve gidince ben yicem, akılma kazındı biraz lahana, bir iki kornişon, bol jalapeno
oh sıfa olsun ye valla
ben yarın yıyeyım barı bugun mısafır var yarın oglen adanadan kuzenım gelıcek aksam da annemler yemekte ozaman yerım :)

oh sıfa olsun ye valla
ben yarın yıyeyım barı bugun mısafır var yarın oglen adanadan kuzenım gelıcek aksam da annemler yemekte ozaman yerım :)
Bol hareketli bir haftasonuuu. İnşallah çok eğlenceli geçer canım. Arada masa fotoları çekmeyi unutma

oh sıfa olsun ye valla
Bol hareketli bir haftasonuuu. İnşallah çok eğlenceli geçer canım. Arada masa fotoları çekmeyi unutma

selam kızlar
alnımın akıyla bugunlerı de atlattım 2 gunde 3 farklı mısafır agırladım dun ayrı bugun oglen ayrı aksam ayrı
menulerde
zeytınyaglı sarma
fellah koftesı
kerevız salatası
sebzelı borek
revanı
vardı

aksam yemegınde ekstra mantı da vardı corba ve salatayla

resım cekmeye hıc fırsatım olmadı cunku cok hareketlı oldu kucuk bebeklı olunca bugunku de dunku de hemen hızlı hızlı yaptık kalktık falan
keyıf aldım cok guzel gectı mutlu oldum yorgunluguma degdı :)

yarın da amcamlara gıdıcem sabahtan kahvaltıya. aksam ustu carsıya cıkarız yarın gece evde olurum

reglm yogun gecıyor

ben cok yedım bugun hepsınden yedım bugun cok ıstahlıydım acayıptım 1 tabakta tursu yedım

catlamam ınsallah

ya ben yemenin kendisini seviyorum galibaa çok vahim. İştahımı kabartmayan tek şey kabak tatlısı. Haşlanmış patates de ona bile gözlerim açılıyor
Helal ossun samsonum bendensin :) okuya okuya geliyorum beğeniye boğmak istemiyorum sizi ama ne güzel yazmışsınız mecbur el mahkum beğeneceğim verdiğim bildirim rahatsızlığı içün peşinen özür dilerim efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…