afiyet şifa olsun. Hiç bişeycikler olmaz. Bana hafta sonu yediklerim bile bişey yapmadıysa, demek ki bir yerlerde bişeyleri doğru yapmaya başlamışım.
Ne çok bişey dedim
ay ne bileyim, seçmiş beğenmiş miydin? hani gezip aramak falan vakit alıyor ya
Turşunun ne zararı var ya? şişkinlik mi yapıyor? Bak benim de canım çekti. Evde jalapeno olacak, çok bi severim
canım cok tursu ıstıyor bu aralar adet olcam dıye şişim yemeye korkuyorum yesem yuzum gozum kayacak bılıyorum
Turşunun ne zararı var ya? şişkinlik mi yapıyor? Bak benim de canım çekti. Evde jalapeno olacak, çok bi severim
hadi ya, kulağa ne masum geliyor...azıcık ucundan ye, bişey olmaz inşallah.ah nasıl ödem yapıyor bende anlatamam
hadi ya, kulağa ne masum geliyor...azıcık ucundan ye, bişey olmaz inşallah.
azcık ucundanı hayatda basaramam oturur bır tabak yerım
aynı ben, ya hep ya hiçazcık ucundanı hayatda basaramam oturur bır tabak yerım
aynı ben, ya hep ya hiç
Yalnız sen yiyemiyon, eve gidince ben yicem, akılma kazındıbır ondan bıraz ondan sımdı ben hepsının gonlunu yapmazsam o tursular darılmaz mı
oh sıfa olsun ye vallaYalnız sen yiyemiyon, eve gidince ben yicem, akılma kazındıbiraz lahana, bir iki kornişon, bol jalapeno
Bol hareketli bir haftasonuuu. İnşallah çok eğlenceli geçer canım. Arada masa fotoları çekmeyi unutmaoh sıfa olsun ye valla
ben yarın yıyeyım barı bugun mısafır var yarın oglen adanadan kuzenım gelıcek aksam da annemler yemekte ozaman yerım :)
Bol hareketli bir haftasonuuu. İnşallah çok eğlenceli geçer canım. Arada masa fotoları çekmeyi unutmaoh sıfa olsun ye valla
ben yarın yıyeyım barı bugun mısafır var yarın oglen adanadan kuzenım gelıcek aksam da annemler yemekte ozaman yerım :)
Bol hareketli bir haftasonuuu. İnşallah çok eğlenceli geçer canım. Arada masa fotoları çekmeyi unutma
Tempodan ben yoruldum yalnızunutmam
pazar da ben amcamlara gıdıcem
Tempodan ben yoruldum yalnızhelal valla, maşallah
Helal ossun samsonum bendensin :) okuya okuya geliyorum beğeniye boğmak istemiyorum sizi ama ne güzel yazmışsınız mecbur el mahkum beğeneceğimya ben yemenin kendisini seviyorum galibaaçok vahim. İştahımı kabartmayan tek şey kabak tatlısı. Haşlanmış patates de ona bile gözlerim açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?