Sağlıklı beslenirken;

Kızlar, benim cumaları iş çok yoğun. Perşembeden midem perte çıkmıştı, ne yesem dokunuyor. Bugün biraz toparlayabildim ancak. Ekmekle sandviç yedim en son çare:/ ama ekmek çok küçük ve bol tahıllı, yulaflı falan..
Burda hala kar yağıyor bir de yaaaa bi ısınmadı gitti hava

Off nisa resmen ağzımın suyu aktı bu yemeğe, bizimkiler de çok beğenir kesin haftasonu yapayım evde pırasa vardı. Ama taze sarımsak yok kurusunu aroma versin diye içine kıysam olur mu?
Ay internetteki tariflere bakmıştım ben taze sarımsak yazmışlar senin tarifi şimdi okudum zaten diş sarımsak koymuşsun bu daha iyi oldu

Bana bunlarla gel Miho, ne zaman istersen gel, yine gel. özletme çok.
Ya kızgınlık ile dislike emojisi de eklemişler, adrenalin de arttı BDV de özellikle

Günaydın Güzel Hatunlar. Hepimize mutlu, huzurlu bi hafta olsun inşallah

Nisa menüler enfes yine. Ellerine sağlık, şifa olsun. Yatak odandan memnun kaldın inşallah?
memnunum canım cok sukur
baza ne rahatsız seymıs gercekten ne sırt agrım kaldı ne bel agrım kendımı cok dınc hıssedıyorum
N nscckts maşallah sana
Samsonn senin için de güzel bir hafta olsun

ayy burası bıldıgın bahar havası :) evde suan askılıyla gezıyorum
Off nisa resmen ağzımın suyu aktı bu yemeğe, bizimkiler de çok beğenir kesin haftasonu yapayım evde pırasa vardı. Ama taze sarımsak yok kurusunu aroma versin diye içine kıysam olur mu?
olur tabı canım diş sarımsak da guzel olur

bu cuma esım bır egıtıme katılıyor mersıne ona eslık edıcem o egıtımdeyken ben mersınde gezıcem ctesı adanadakı kuzenıme de ugrarım ordan cıkar gelırım :)

bu cuma esım bır egıtıme katılıyor mersıne ona eslık edıcem o egıtımdeyken ben mersınde gezıcem ctesı adanadakı kuzenıme de ugrarım ordan cıkar gelırım :)
Mersini çok severim nisam daha doğrusu bozkır bebesi olunca en ufak su birikintisine dibim düşüyor :)

Ne güzel Nisa yaa. Bu sefer foto çekmeyi unutma ama. Havalar da güzel olur inşallah, bol bol gezin eğlenin.

Iron Lady, Margaret Tatcher 'ın lakabı. Sana Margaret mı desem bundan sonra?

Ama ben sana kıyamam ki Mihooom
diyebilirsin sıkıntı yok

çok uykum vaar . uykusuzum. aslında uyudum ama sık uyandım .siz de uykunuzu alamadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…