Off nisa resmen ağzımın suyu aktı bu yemeğe, bizimkiler de çok beğenir kesin haftasonu yapayım evde pırasa vardı. Ama taze sarımsak yok kurusunu aroma versin diye içine kıysam olur mu?ama şiveydız kısın olur ve kısın antep gezılmez cok soguk olur :)
Ay internetteki tariflere bakmıştım ben taze sarımsak yazmışlar senin tarifi şimdi okudum zaten diş sarımsak koymuşsun bu daha iyi olduOff nisa resmen ağzımın suyu aktı bu yemeğe, bizimkiler de çok beğenir kesin haftasonu yapayım evde pırasa vardı. Ama taze sarımsak yok kurusunu aroma versin diye içine kıysam olur mu?
Bana bunlarla gel Miho, ne zaman istersen gel, yine gel.Helal ossun samsonum bendensin :) okuya okuya geliyorum beğeniye boğmak istemiyorum sizi ama ne güzel yazmışsınız mecbur el mahkum beğeneceğimverdiğim bildirim rahatsızlığı içün peşinen özür dilerim efenim
memnunum canım cok sukurGünaydın Güzel Hatunlar.Hepimize mutlu, huzurlu bi hafta olsun inşallah
Nisa menüler enfes yine. Ellerine sağlık, şifa olsun. Yatak odandan memnun kaldın inşallah?
Helal ossun samsonum bendensin :) okuya okuya geliyorum beğeniye boğmak istemiyorum sizi ama ne güzel yazmışsınız mecbur el mahkum beğeneceğimverdiğim bildirim rahatsızlığı içün peşinen özür dilerim efenim
ayy burası bıldıgın bahar havası :) evde suan askılıyla gezıyorumKızlar, benim cumaları iş çok yoğun. Perşembeden midem perte çıkmıştı, ne yesem dokunuyor. Bugün biraz toparlayabildim ancak. Ekmekle sandviç yedim en son çare:/ ama ekmek çok küçük ve bol tahıllı, yulaflı falan..
Burda hala kar yağıyor bir de yaaaabi ısınmadı gitti hava
Off nisa resmen ağzımın suyu aktı bu yemeğe, bizimkiler de çok beğenir kesin haftasonu yapayım evde pırasa vardı. Ama taze sarımsak yok kurusunu aroma versin diye içine kıysam olur mu?
Ahaha kıran kırana bir emoji savaşı var BDV de, sen bana dislike mı atarsın al sana kızgın suratBana bunlarla gel Miho, ne zaman istersen gel, yine gel.özletme çok.
Ya kızgınlık ile dislike emojisi de eklemişler, adrenalin de arttı BDV de özellikle
Mersini çok severim nisam daha doğrusu bozkır bebesi olunca en ufak su birikintisine dibim düşüyor :)bu cuma esım bır egıtıme katılıyor mersıne ona eslık edıcem o egıtımdeyken ben mersınde gezıcem ctesı adanadakı kuzenıme de ugrarım ordan cıkar gelırım :)
Bu emoji skoru ne diyordum ben de, meğer eksili rakamlarda oluyormuş. Nefret, beğenileri götürüyorAhaha kıran kırana bir emoji savaşı var BDV de, sen bana dislike mı atarsın al sana kızgın surat
Reklamın iyisi kötüsü olmaz samsonum, gel dalalım BDVye olan skorumuzu da sıfırlayalım, temiz işBu emoji skoru ne diyordum ben de, meğer eksili rakamlarda oluyormuş. Nefret, beğenileri götürüyorilk dislike'ımı kimden yicem acaba
Günaydınnmerhabab kızçeler
Ne güzel Nisa yaa. Bu sefer foto çekmeyi unutma ama. Havalar da güzel olur inşallah, bol bol gezin eğlenin.bu cuma esım bır egıtıme katılıyor mersıne ona eslık edıcem o egıtımdeyken ben mersınde gezıcem ctesı adanadakı kuzenıme de ugrarım ordan cıkar gelırım :)
Reklamın iyisi kötüsü olmaz samsonum, gel dalalım BDVye olan skorumuzu da sıfırlayalım, temiz iş
Hoşgeldin Demir Ladymerhabab kızçeler
nisa gezmeye gitmiş . yine yok . ne geziyor arkidiş .Ne güzel Nisa yaa. Bu sefer foto çekmeyi unutma ama. Havalar da güzel olur inşallah, bol bol gezin eğlenin.
Kızgın suratlarımı kuşandım bekliyorum samsonumdur sana 3-5 dislike atıp geleyim o zaman Miho
Ama ben sana kıyamam ki MihooomKızgın suratlarımı kuşandım bekliyorum samsonum
diyebilirsin sıkıntı yokIron Lady, Margaret Tatcher 'ın lakabı. Sana Margaret mı desem bundan sonra?
Ama ben sana kıyamam ki Mihooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?