Kusmuyorum demir leke, midem bulanıyor ve canım hiçbirşey istemiyor genellikle. Zoraki yiyorum.49 kilo gayet iyi bir kilo . güzel .
kusma vs ile daha da verme de . kaçıncı ayı hamileliğinin .
haha. eminim güzeldir öyle de . sarımsaklı ya da soğanlı
nobahari kusma yoksa korkma. ilk 3 ay zaten kilo almama çok normal . 3 . aydan sonra 1 er kilo alarak devam edersen sağlıkla devam edersin inşallah .Kusmuyorum demir leke, midem bulanıyor ve canım hiçbirşey istemiyor genellikle. Zoraki yiyorum.
2 aylık hamileyim henüz.
kesinlikle . mutlaka deneyeceğim . aklımda ilk bunu denemek var . pırasa alayım . nohut da bitmiş . akşam baktım kalmamış . kurufasülye de kalmamış . yeşil mercimek ısladım mecburaynen oyle de guzel oluyor tatda buyuk bır farklılık olmuyor ama herturlu olur yemegı :) herkesınde sevebılecegı bır tat oldugunu dusunuyorum
aaa . daha gelmedi mi. hatırlıyorum güzel takımdı.kızlar yatak odası takımımızı yenılıyorduk bılıyorsunuz canım sıkıldı baya
sıparısten 2 hafta sonra getıreceklerdı normalde 2 hafta gectı aradık yok fabrıkada su sorun oldu yok sunu beklıyoruz yok su eksık kaldı dıye erteledıler kac kere gorustuk bugun yarın dedıler
bızde ıptal ettık paramızı gerı aldık tam sıperısın ustunden 1 bucuk ay gectı
canımın sıkıldıgı nokta ıse ... yatakodamızı ıhtıyac sahıbıne vermıstık sonra ankaraya gıttık zaten geldıgımızde de bır sekılde o kanepe senın bu kanepe benım ıdare ettık bugun yarın dedıklerı ıcın
benım acelecılıgım ıste ıhtıyac sahıbı yaslı bır amcaydı yatalak hasta esı vardı durumları acıldı bız heryerde yatarızda onların durumu kotu dedım hemen verdım pısman degılım de
sımdı haftasonu yatak odası almaya baska yere gıdıcezbırkac gun daha o oda senın bu oda benım tıkıs tıkıs yatcaz herıfcanla
oruç tutsaydın barı nsccktsaa ben bugun yemek yemedım he
unuttum
sabah turk kahvesı
oglen 1 avuc leblebı
suan fıltre kahve
aksam bırsey yıyım barı kahvaltı yapayım
Günaydın herkesee
N nscckts mobilya almak çok zevkli ya, çok güzel hazır takımlar var şimdi. İnşallah tam gönlünce 1 tane bulursun.
Ben senin yerinde olsam, tamamen eskisinden farklı bir model alırdım. Oda değiştirince havanız değişir yawEvde herşey beyaz, pırıl pırıl, aşırı bir düzen var, ya da ormanımsı bir yaşam sürdüğümden bana öyle geliyor
Şöyle alçak yatakları çok seviyorum ben:
Eki Görüntüle 2245473 Eki Görüntüle 2245472
dün yediklerim .
kahvaltı sütlü sıcak çikolata . sekeri az . kendim yaptım .
öğlen 1 tabak karnıbahar
4 kaşık lor ve 2 yumurtalı omlet
1 greyfurt
1 yeşil elma
1 paket etiformm
saat 3 gibi 1 paket etifoormm daha ve 3 kurukayısı
akşam bi şey yemedim . biraz pankek kalmış sabahtan ondan attım ağzıma. 1 kibrit kutusu kadar
1 kibrit kutusu kadar ekmek ile tahin pekmez
1 galeta
biraz portakal . 2 dilim kadar
türk kahve . biraz süt ekledim .
sulu sodalı içecek .
ve yatış . .
bu sabah 1 waffle . içine bi şey sürmüyorum . durağa giderken yedim hızlıca. geç kalmıştım .
öğlen için 1 tabak ıspanak yemeği. sade ıspanak ile pişirdim . soğan salça ile
2 yeşil elma
2 yumuntalı lorlu omlet
1 paket hindi füme.
doymazsam etifoormm ve kurukayısı yiycem mecbur .
akşamı yine hafif bir sebze ile geçirmek düşüncem .
beyaz lahana doğramıştım paketlemiştim . ondan kavururum sanırım . yoğurtla yerim diye düşünüyorum . nasip
oruç tutsaydın barı nscckts
genellikle öğlen öğününde sağlam yiyorum . akşamı hep atıştırma ile geçiririm .
aaa . daha gelmedi mi. hatırlıyorum güzel takımdı.
nereden almıştınız . alacağın zaman bildik markalara git al . belki öyle yapıyorsundur ama sipariş ve teslimat için en güvenli yerler oralar .
benim de tepe mobilyalarım . zaten akrabamızdı ama gününde teslimat yapılırdı her zaman . perşembe dediysek perşembe o müşteriye teslimat ve kurulum yapılırdı. 2 yıl orada çalıştım çünkü ondan biliyorum . kimse madur olmadı. biraz da patronun prensipleri ile ilgili bu tür şeyler . kendini karalamak istiyorsa böyle yapar esnaf işte. ne gerek var yazık değil mi madur etmiş sizi.
hayrını Allah kabul etsin . işte olsun . kanepede yatmak da zevkli bee. ben de severim kanepeyi.
Gebelik şekeri yoktu kızıma hamileyken, şimdi de yok çok şükür ama ben unlu gıdayı çok çok az tüketiyorum. Canımın çektiği tek şey salata, dün deli gibi haşlanmış brokoli yedim. Bulantılarım bi hayli hafifledi. Plates yapıyorum,beni inanılmaz rahatlattı. Kiloyu inşallah dediğin gibi makul seviyede bırakırım. Kızımda da doğumda aldığım yirmi kilonun çoğunu çabucak vermiştim ama sonrasında sütüm kesiliyor korkusuyla yediklerim kabusum olmuştu. Aslında sürekli dikkat edilmesi gereken bir süreç bu ama ilk çocukta insan herşeyin acemisi oluyor. Doğru düzgün yemeğe fırsat bile bulamadım,hep ekmek yiyerek geçirmiştim geçen senemi.nobahari kusma yoksa korkma. ilk 3 ay zaten kilo almama çok normal . 3 . aydan sonra 1 er kilo alarak devam edersen sağlıkla devam edersin inşallah .
son 3 ay ayda 3 er kilo kadar alınıyor yaklaşık. bazen 2 oluyor bu oran .
bi yerde okumuştum . ben de hamileliklerimde hep bu şekilde takip ettim kendimi.
bebekler 3 buçuk kilo civarı doğdu hep .
3. aydan sonra bulantıların hafiflediğinde ancak yemeye başlarsın . benim de öyle olurdu.
ilk çocuktan bilirsin . ikinci hamileliğindi diye hatırlıyorum.
3. aydan sonra da süt ve süt ürünlerine yönel . yoğurt , yumurta , et tavuk balık gibi.
benim 3 hamilelikte de gebelik şekerim olduğu için tüm unlu gıdalar yasaklanmıştı .
senin gebelik şekerin var mıydı ilk çocukta . genelde ilkinde varsa hepsinde oluyor . benim öyle olmuştu
Ben platesle kendime geldim Nisasaol canım benım sen nasılsın kendını nasıl hıssedıyorsun
evet büyüdüler . 12 yaş , 8 yaş 3 buçuk yaş .Gebelik şekeri yoktu kızıma hamileyken, şimdi de yok çok şükür ama ben unlu gıdayı çok çok az tüketiyorum. Canımın çektiği tek şey salata, dün deli gibi haşlanmış brokoli yedim. Bulantılarım bi hayli hafifledi. Plates yapıyorum,beni inanılmaz rahatlattı. Kiloyu inşallah dediğin gibi makul seviyede bırakırım. Kızımda da doğumda aldığım yirmi kilonun çoğunu çabucak vermiştim ama sonrasında sütüm kesiliyor korkusuyla yediklerim kabusum olmuştu. Aslında sürekli dikkat edilmesi gereken bir süreç bu ama ilk çocukta insan herşeyin acemisi oluyor. Doğru düzgün yemeğe fırsat bile bulamadım,hep ekmek yiyerek geçirmiştim geçen senemi.
İkinciye daha deneyimli yol alıyorum
Seninkiler büyüdü artık di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?