Sağlıklı beslenirken;

kızlar yatak odası takımımızı yenılıyorduk bılıyorsunuz canım sıkıldı baya
sıparısten 2 hafta sonra getıreceklerdı normalde 2 hafta gectı aradık yok fabrıkada su sorun oldu yok sunu beklıyoruz yok su eksık kaldı dıye erteledıler kac kere gorustuk bugun yarın dedıler
bızde ıptal ettık paramızı gerı aldık tam sıperısın ustunden 1 bucuk ay gectı

canımın sıkıldıgı nokta ıse ... yatakodamızı ıhtıyac sahıbıne vermıstık sonra ankaraya gıttık zaten geldıgımızde de bır sekılde o kanepe senın bu kanepe benım ıdare ettık bugun yarın dedıklerı ıcın

benım acelecılıgım ıste ıhtıyac sahıbı yaslı bır amcaydı yatalak hasta esı vardı durumları acıldı bız heryerde yatarızda onların durumu kotu dedım hemen verdım pısman degılım de
sımdı haftasonu yatak odası almaya baska yere gıdıcez bırkac gun daha o oda senın bu oda benım tıkıs tıkıs yatcaz herıfcanla

cuma ankaraya gıttıgımde gorusemedıgım arkadasım esı ve cocuguyla bıze gelecek bızı gormeye 1 gecelıgıne sagolsunlar
ctesı de annemlerı yemege davet ettım
pazar gunu de ben amcamın yanına ugrayacagım ozledım amcamı bırde yatak almaya gıdıcez carsıda ısımız var
yarın da temızlık yaparım

guzel gunler benı bekler :)

N nscckts yatak odası olayı çok fena olmuş yaaa:/ inşallah beğendiğiniz bir model bulursunuz.
İki lokma bişeyler ye bu arada, aç aç nereye kadar

Kusmuyorum demir leke, midem bulanıyor ve canım hiçbirşey istemiyor genellikle. Zoraki yiyorum.
2 aylık hamileyim henüz.
nobahari kusma yoksa korkma. ilk 3 ay zaten kilo almama çok normal . 3 . aydan sonra 1 er kilo alarak devam edersen sağlıkla devam edersin inşallah .
son 3 ay ayda 3 er kilo kadar alınıyor yaklaşık. bazen 2 oluyor bu oran .
bi yerde okumuştum . ben de hamileliklerimde hep bu şekilde takip ettim kendimi.
bebekler 3 buçuk kilo civarı doğdu hep .
3. aydan sonra bulantıların hafiflediğinde ancak yemeye başlarsın . benim de öyle olurdu.
ilk çocuktan bilirsin . ikinci hamileliğindi diye hatırlıyorum.
3. aydan sonra da süt ve süt ürünlerine yönel . yoğurt , yumurta , et tavuk balık gibi.

benim 3 hamilelikte de gebelik şekerim olduğu için tüm unlu gıdalar yasaklanmıştı .
senin gebelik şekerin var mıydı ilk çocukta . genelde ilkinde varsa hepsinde oluyor . benim öyle olmuştu

aynen oyle de guzel oluyor tatda buyuk bır farklılık olmuyor ama herturlu olur yemegı :) herkesınde sevebılecegı bır tat oldugunu dusunuyorum
kesinlikle . mutlaka deneyeceğim . aklımda ilk bunu denemek var . pırasa alayım . nohut da bitmiş . akşam baktım kalmamış . kurufasülye de kalmamış . yeşil mercimek ısladım mecbur

aaa . daha gelmedi mi. hatırlıyorum güzel takımdı.

nereden almıştınız . alacağın zaman bildik markalara git al . belki öyle yapıyorsundur ama sipariş ve teslimat için en güvenli yerler oralar .
benim de tepe mobilyalarım . zaten akrabamızdı ama gününde teslimat yapılırdı her zaman . perşembe dediysek perşembe o müşteriye teslimat ve kurulum yapılırdı. 2 yıl orada çalıştım çünkü ondan biliyorum . kimse madur olmadı. biraz da patronun prensipleri ile ilgili bu tür şeyler . kendini karalamak istiyorsa böyle yapar esnaf işte. ne gerek var yazık değil mi madur etmiş sizi.
hayrını Allah kabul etsin . işte olsun . kanepede yatmak da zevkli bee. ben de severim kanepeyi.

aa ben bugun yemek yemedım he
unuttum
sabah turk kahvesı
oglen 1 avuc leblebı

suan fıltre kahve

aksam bırsey yıyım barı kahvaltı yapayım
oruç tutsaydın barı nscckts

genellikle öğlen öğününde sağlam yiyorum . akşamı hep atıştırma ile geçiririm .

dün yediklerim .
kahvaltı sütlü sıcak çikolata . sekeri az . kendim yaptım .

öğlen 1 tabak karnıbahar
4 kaşık lor ve 2 yumurtalı omlet
1 greyfurt
1 yeşil elma
1 paket etiformm

saat 3 gibi 1 paket etifoormm daha ve 3 kurukayısı

akşam bi şey yemedim . biraz pankek kalmış sabahtan ondan attım ağzıma. 1 kibrit kutusu kadar
1 kibrit kutusu kadar ekmek ile tahin pekmez
1 galeta
biraz portakal . 2 dilim kadar

türk kahve . biraz süt ekledim .
sulu sodalı içecek .
ve yatış . .

bu sabah 1 waffle . içine bi şey sürmüyorum . durağa giderken yedim hızlıca. geç kalmıştım .

öğlen için 1 tabak ıspanak yemeği. sade ıspanak ile pişirdim . soğan salça ile

2 yeşil elma
2 yumuntalı lorlu omlet
1 paket hindi füme.

doymazsam etifoormm ve kurukayısı yiycem mecbur .

akşamı yine hafif bir sebze ile geçirmek düşüncem .
beyaz lahana doğramıştım paketlemiştim . ondan kavururum sanırım . yoğurtla yerim diye düşünüyorum . nasip

Günaydın herkesee

N nscckts mobilya almak çok zevkli ya, çok güzel hazır takımlar var şimdi. İnşallah tam gönlünce 1 tane bulursun.

Ben senin yerinde olsam, tamamen eskisinden farklı bir model alırdım. Oda değiştirince havanız değişir yaw Evde herşey beyaz, pırıl pırıl, aşırı bir düzen var, ya da ormanımsı bir yaşam sürdüğümden bana öyle geliyor

Şöyle alçak yatakları çok seviyorum ben:

:) bende ozellıkle altı acık arıyorum oncekı boyle yerdeydı bırde evın genel konseptınden kopmak ıstemıyorum bılıyorum tarzımın dısına cıkarsam o benı rahatsız eder bır gozume batar sureklı gıder gelır elestırırım yatakodasını

kızımın yatak takımının buyukler ıcın olanı var yatak odası takımının genc kesım olanını almıstık zaten zamanında . gıder onun yetıskın versıyonunu alırım buyuk ıhtımal

oyy
afıyet olsun

oruç tutsaydın barı nscckts

genellikle öğlen öğününde sağlam yiyorum . akşamı hep atıştırma ile geçiririm .

cok su ıcıyorum susuzlugu bırden kesemıyorum ben ıcım gecer bayılırım ramazana gecerken hazırlıgım vardır yavas yavas kademelı sekılde gun ıcınde suyu keserım oruc tutabılmek ıcın yoksa tutamam su ıcemeyınce bayılıyorum

elım ayagım tıtrer ıcım gecer dırek

bılındık bır markaydı bıze bunu yapan delı ettıler bızı ya
bızde sımdı dırek bır antep fırması fabrıkadan halka ondan alıcaz

Gebelik şekeri yoktu kızıma hamileyken, şimdi de yok çok şükür ama ben unlu gıdayı çok çok az tüketiyorum. Canımın çektiği tek şey salata, dün deli gibi haşlanmış brokoli yedim. Bulantılarım bi hayli hafifledi. Plates yapıyorum,beni inanılmaz rahatlattı. Kiloyu inşallah dediğin gibi makul seviyede bırakırım. Kızımda da doğumda aldığım yirmi kilonun çoğunu çabucak vermiştim ama sonrasında sütüm kesiliyor korkusuyla yediklerim kabusum olmuştu. Aslında sürekli dikkat edilmesi gereken bir süreç bu ama ilk çocukta insan herşeyin acemisi oluyor. Doğru düzgün yemeğe fırsat bile bulamadım,hep ekmek yiyerek geçirmiştim geçen senemi.
İkinciye daha deneyimli yol alıyorum
Seninkiler büyüdü artık di mi

evet büyüdüler . 12 yaş , 8 yaş 3 buçuk yaş .
en küçüğümüz bile baya baya büyüdü ama hala çok inat . dediğim dedik . asi ruhlu kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…