benim 6 saat kesintisiz uyuduğum nadir. Uyusam çok iyi geliyor..genelde bölük pörçük uykularım. Şu an iyiyim ama, tek sorun bahar alerjileridiyebilirsin sıkıntı yok
çok uykum vaar . uykusuzum. aslında uyudum ama sık uyandım .siz de uykunuzu alamadınız mı
mersinde susanoglunun plajını sevdım ben bırde ayaşı sevdım mersıne gelırsen bu ıkısıne mutlaka gıtMersini çok severim nisam daha doğrusu bozkır bebesi olunca en ufak su birikintisine dibim düşüyor :)
merhaba canımmerhabab kızçeler
ınsallah unutmam gezmeye dalıncaNe güzel Nisa yaa. Bu sefer foto çekmeyi unutma ama. Havalar da güzel olur inşallah, bol bol gezin eğlenin.
nisa gezmeye gitmiş . yine yok . ne geziyor arkidiş .
leyleği havada görmüş herhal
Mmm afiyet bal şeker olsun Nisakızar bugun bır uyumusum bır uyumusum sabah 8 de kalktım yuzum gozum şişnasıl uyumusum oyle
hemen kalktım kahvaltı hazırladım kahvaltıyı hazırlarken fıltre kahvemı yaptım
bı yandan ıce ıce hazırladım
ne hazırladım ? tavuk sote
canım cektı kahvaltı mahvaltı napım tavuk sote cektı
yedım bır guzel sımdı turk kahvemı ıcıyorum
aksama kıymalı turlu guvec yapayım barı
ıcıne patlıcan kabak havuc sogan sarımsak dograrım salcalı yaparım kıymalı :)
Günaydın kızlar
Hep var yaaa:/ 12.haftaya kadar sürer herhalde. uyku da uyuyamıyorum. Yaş ilerledikçe beden de zorlanıyormuş hakkaten bu hamilelikte:/gunaydın
bugun kendını nasıl hıssedıyorsun bulantın var mı
Hep var yaaa:/ 12.haftaya kadar sürer herhalde. uyku da uyuyamıyorum. Yaş ilerledikçe beden de zorlanıyormuş hakkaten bu hamilelikte:/
Amin Nisa yaaa, inşallah. Sen benim için de ye bu aralar olur muoyy canım benım yaıyı olacak hepsıne degecek saglıkla ınsallah
Cansın samsonumIron Lady, Margaret Tatcher 'ın lakabı. Sana Margaret mı desem bundan sonra?
Ama ben sana kıyamam ki Mihooom
Cansın samsonum
Günaydın kızlar
Zavallı bünye kaç günlük uykusuzluğu çıkardı acabakızar bugun bır uyumusum bır uyumusum sabah 8 de kalktım yuzum gozum şişnasıl uyumusum oyle
hemen kalktım kahvaltı hazırladım kahvaltıyı hazırlarken fıltre kahvemı yaptım
bı yandan ıce ıce hazırladım
ne hazırladım ? tavuk sote
canım cektı kahvaltı mahvaltı napım tavuk sote cektı
yedım bır guzel sımdı turk kahvemı ıcıyorum
aksama kıymalı turlu guvec yapayım barı
ıcıne patlıcan kabak havuc sogan sarımsak dograrım salcalı yaparım kıymalı :)
Buralar terk edilmiş, buralar ıssız. Baklavar börekler, hep glikoz olmuş. Ayten ağlıyor
Ya reglde aksine iştah açılmaz mı Nisaaaya bu aralar bırsey yemıyorum ben hıc ıstahım yok
regl yarın bıter ben mersıne gıtmeyı beklıyorum yemek ıcın
tantunıler
adanaya gıder muzlu sut de ıcerım cok guzel yapıyorlar orda
buzlu buzlu oy :)
Ya reglde aksine iştah açılmaz mı Nisaaa
off tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii!! ye tabiii, afiyet şifa olsun. Muzlu süt mü satılıyor Adana'da? Hakkaten değişik bir kültür var orada
Suriye de satarlardı böyle meyveli sütler.
Nisaa o beyaz son kattığı donmuş süte benziyordu da, bir önceki şeker miydi? Muzlu süte şeker mi?balayı donusunde mersıne ugrayıp tantunı adanaya ugrayıp muzlu sut ıcmıstık tadı damagımda kaldı
burasıydı gıttıgım yer esım adanada calıstı da 1 sene hergun gıder ıcermıs
mıllet bara gıder benımkı muzlu sute
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?