Sağlıklı beslenirken;

diyebilirsin sıkıntı yok

çok uykum vaar . uykusuzum. aslında uyudum ama sık uyandım .siz de uykunuzu alamadınız mı
benim 6 saat kesintisiz uyuduğum nadir. Uyusam çok iyi geliyor..genelde bölük pörçük uykularım. Şu an iyiyim ama, tek sorun bahar alerjileri

Mersini çok severim nisam daha doğrusu bozkır bebesi olunca en ufak su birikintisine dibim düşüyor :)
mersinde susanoglunun plajını sevdım ben bırde ayaşı sevdım mersıne gelırsen bu ıkısıne mutlaka gıt
plajı tertemız ve harıka ıncecık kum :)

merhabab kızçeler
merhaba canım

Ne güzel Nisa yaa. Bu sefer foto çekmeyi unutma ama. Havalar da güzel olur inşallah, bol bol gezin eğlenin.
ınsallah unutmam gezmeye dalınca
nisa gezmeye gitmiş . yine yok . ne geziyor arkidiş .

leyleği havada görmüş herhal

kızar bugun bır uyumusum bır uyumusum sabah 8 de kalktım yuzum gozum şiş nasıl uyumusum oyle
hemen kalktım kahvaltı hazırladım kahvaltıyı hazırlarken fıltre kahvemı yaptım
bı yandan ıce ıce hazırladım
ne hazırladım ? tavuk sote
canım cektı kahvaltı mahvaltı napım tavuk sote cektı

yedım bır guzel sımdı turk kahvemı ıcıyorum

aksama kıymalı turlu guvec yapayım barı
ıcıne patlıcan kabak havuc sogan sarımsak dograrım salcalı yaparım kıymalı :)

Mmm afiyet bal şeker olsun Nisa

Hep var yaaa:/ 12.haftaya kadar sürer herhalde. uyku da uyuyamıyorum. Yaş ilerledikçe beden de zorlanıyormuş hakkaten bu hamilelikte:/

oyy canım benım ya ıyı olacak hepsıne degecek saglıkla ınsallah

Zavallı bünye kaç günlük uykusuzluğu çıkardı acaba Menüler enfes yine!

Patlıcan kesinlik en favori sebzem.

Buralar terk edilmiş, buralar ıssız. Baklavar börekler, hep glikoz olmuş. Ayten ağlıyor

ya bu aralar bırsey yemıyorum ben hıc ıstahım yok
regl yarın bıter ben mersıne gıtmeyı beklıyorum yemek ıcın
tantunıler
adanaya gıder muzlu sut de ıcerım cok guzel yapıyorlar orda
buzlu buzlu oy :)

Ya reglde aksine iştah açılmaz mı Nisaaa

off tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiii!! ye tabiii, afiyet şifa olsun. Muzlu süt mü satılıyor Adana'da? Hakkaten değişik bir kültür var orada

Suriye de satarlardı böyle meyveli sütler.

balayı donusunde mersıne ugrayıp tantunı adanaya ugrayıp muzlu sut ıcmıstık tadı damagımda kaldı
burasıydı gıttıgım yer esım adanada calıstı da 1 sene hergun gıder ıcermıs
mıllet bara gıder benımkı muzlu sute

sutun kıvamını gordunuz mu
safi muz tadı ama baymıyor sahlep kıvamlı ama pısmıyor
soguk soguk :)

Nisaa o beyaz son kattığı donmuş süte benziyordu da, bir önceki şeker miydi? Muzlu süte şeker mi? yok yok , es geç sen bunu yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…