Sağlıklı beslenirken;

Nisaa o beyaz son kattığı donmuş süte benziyordu da, bir önceki şeker miydi? Muzlu süte şeker mi? yok yok , es geç sen bunu yawww
evet donmus sut
sekerlı ısteyene seker var bız sekersız ıstemıstık
atom ıstersen ıcıne bal ve fındık fıstık koyuyor sade dersen sekersız sadece muz ıle

evet donmus sut
sekerlı ısteyene seker var bız sekersız ıstemıstık
atom ıstersen ıcıne bal ve fındık fıstık koyuyor sade dersen sekersız sadece muz ıle
Adana burası, ihtimaller tükenmiyor yaniii.

Donmuş süt hakkaten dahiane bir fikir , ben de buz sulandırmıyor mu diye düşünmüştüm. Dondurmamsı oluyordur.

Adana burası, ihtimaller tükenmiyor yaniii.

Donmuş süt hakkaten dahiane bir fikir , ben de buz sulandırmıyor mu diye düşünmüştüm. Dondurmamsı oluyordur.

aynen oyle
ıcerken baymıyor usutmuyor sahlep tadı gıbı
bu kez ıkı porsıyon ıcerım valla
cuma sabahtan aksama adana
ctesı sabahtan oglene mersınde olucam
oglen tantunı yer yola cıkarız

aynen oyle
ıcerken baymıyor usutmuyor sahlep tadı gıbı
bu kez ıkı porsıyon ıcerım valla
cuma sabahtan aksama adana
ctesı sabahtan oglene mersınde olucam
oglen tantunı yer yola cıkarız
Nisaaa tantuni görseli farz bak offf bi tane de benim için sardır, yolluk

Nisaaa tantuni görseli farz bak offf bi tane de benim için sardır, yolluk

etlısınden tavuklusundan hepsınden bırer bırer yerım
meret hemencecıkde bıtıyor gecen sefer esımle 10 porsıyon yemıstık
ozaman 104 kıloydum tabı

yıne mayo arayıslarındayım
dogru duzgun mayo yok ya
ıncecık askılı sevmıyorum yuzerken airbaglerım suya fırlayacak dıye korkuyorum
yuzucu tıp sevıyorum ama 2 sezondur popo kısımları ucgen yapıyorlar hareket etmeye ödum kopuyor yurudukce totom ortaya cıkacak dıye
popoyu gogsu kapatan kalın askılı brıseye baktıgımda dırek tesettur cıkıyor
ne gıyecegımı sasırdım seytan dıyor kasma denız sortu gıy kurtul

benım oncekı mayom buydu cok rahattı sımdı yok

sunları buldum nasıllar ?

ya su legen kemıgı kısmımız varya orası daha kapalı bırsey arıyorum
bunlar hareket ettıkce cekıstırmek duzeltmek ıhtıyacı uyandırıyor ınsanda anladınız benı

kadın terzı bulsam kendı mayomu dıktırıcem vallahı

Merhaba, topiğinizi yeni gördüm çok güzel. Tebrik ederim sizi Çok sağlıklı kilo vermişsiniz. Spor olarak ne yaptınız acaba

merhaba tesekkur ederım :)
spor olarak kotu ornegım malesef
ben ne zaman spor yapsam fazla enerjı harcadıgım ıcın acıkıp yıyıp daha cok kılo alan bırıyım
25 kılo verdıkten sonra haftada 1 gun yuzdum bır kac saat
okadar
:) oda 1-2 ay surdu
benım sporum hergun yerlerı elımle sılmek duvar sılmek halı koltuk sılmek oldu
kucuk cocugum var onun pesınde kosmak hergun parkta onla oynamak oldu okadar

Çok teşekür cevap için çok naziksiniz Ben 11 12ilo vermek istiyorum, sizin yolunuz benden çok uzunmuş ama 12kg bile çok farkediyor gerçekten. Spor olarak 2 günde bir Leslie yapıyorum yarın da kızlarla şekersiz 90 güne Başlıyoruz , hadi hayırlısı

11-12 kılo verdıgımde 4 beden kuculmustum ben :) cok cok cıddı fark edıyor hemde
onemlı olan yagdan vermek bunun ıcın kızartma urunu ,unlu mamul ,seker ıceren herseyı kesıp proteın agırlıklı beslenmek yetıyor

sadece keserı kesmenız bıle cooookk farkedecek :) super gıdıyorsunuz duzenlı leslıe yapan bırı bu meselenın altından kalkar zaten :)

Çok teşekkür ederim yaa inşallah. Bugün son bitterimi yedim 20gr kadar.21 hazirana kadar şekersiz yaşama başlıyoruz kızlarla. Leslie başlayalı da geçen cuma başladım daha, haziran başına kadar sonuç görmeyi umuyorum ☺ meyve yeme konusu nasıldı sizde. Yediniz mi onu da mı kestiniz.Ben de keseceğim hatta ekmeği de kesmeli düşünüyorum

meyveden alacagım vıtamını sebzeden aldım meyve demek seker demek 40 kılo verdıkten sonra haftada 1 gun 1 porsıyon kahvaltıda yemeyı tercıh ettım
meyve acıktıran bırsey kanda dırek sekere donuyor :)

meyveden alacagım vıtamını sebzeden aldım meyve demek seker demek 40 kılo verdıkten sonra haftada 1 gun 1 porsıyon kahvaltıda yemeyı tercıh ettım
meyve acıktıran bırsey kanda dırek sekere donuyor :)
Tamamdır ,şuana kadar şekeri hiç kesmedim ama kendime 3 ay süre verip vitamini sebzeden, sabahki kahvaltıdan alacağım. Ekmeği kesip devam etmeyi düşünüyorum, biraz çerez alıp o şekilde devam ederim ekmek yerine tabi porsiyon kontrolüyle☺

aynen cevız badem cok ıse yarıyor
yogurtlu kerevız salatası harıka oluyor
leblebı , kabak bunlar cok ıse yarıyor

ekmek aklıma bıle gelmıyor artık benım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…