Sağlıklı beslenirken;

Manyak mı ne ya? tezee 3 aydır sadece suyla yaşıyorum, sen de dene. Bitkiler gibi su ve hava ile yaşamak mümkünmüş, hem daha ucuz oluyor deseydin

Manyak mı ne ya? tezee 3 aydır sadece suyla yaşıyorum, sen de dene. Bitkiler gibi su ve hava ile yaşamak mümkünmüş, hem daha ucuz oluyor deseydin

bırde nasıl uzuldum kafaya taktım yemınler edıyorum ınansın dıye
sımdıkı aklım olsa he amelıyat oldum gelmedın zıyaretıme sana kırgınım oyuzden gorusmek ıstemıyorum derım

bırde nasıl uzuldum kafaya taktım yemınler edıyorum ınansın dıye
sımdıkı aklım olsa he amelıyat oldum gelmedın zıyaretıme sana kırgınım oyuzden gorusmek ıstemıyorum derım
ha ha Yeminle karikatür malzemesi tipler bol memleketimde ne üzülüyon kız ya, he de geç . Ben çok yapıyorum, hee senin bildiğin gibi

ha ha Yeminle karikatür malzemesi tipler bol memleketimde ne üzülüyon kız ya, he de geç . Ben çok yapıyorum, hee senin bildiğin gibi

kendımden hala mutlu degılım ama bılıyor musun
bak tam olarak gorunmek ıstedıgım sekıl su
bunun ıcın spor yapmam gerek
keske bırı benım yerıme spor yapsa da ben boyle olabılsem

gerekırse dunyanın parasını verırım merkezlere gıderım boyle olmak ıcın ama bana spor demeyın ya

resmı kaydederken daha yogalı mogalı bır sekılde kaydettı totomu kaldırmam lazım harekete gecmem lazım cok usenıyorum

Nisa ben senin kilona gelsem pilates yapmak isterim. Varsa yakında bir merkez, yazıl. Acayip faydasını görürsün. İnan resmen insanını boyu bile uzuyor, duruşun değişiyor.

ay bunların bazıları çok fenaa yaa...bakamadım bir yerden sonra.

artık ben tlc de ızlemıyorum duyarsızlastım
95 kıloyken hayretle ızlıyordum ıstah kapanıyordu sımdı ızlesem ıstahım acılır

Son düzenleme:
ben 95 kıloyken burda bılınmeyenkullanıcımıydı acaba ısmı emın olamadım
evet bılınmeyen kullanıcı ısımlı uyeydı
50 kılomu ne vermıstı 6-7 ayda sanırım yanlıs hatırlamıyorsam
nasıl ımrenmıstım bana nasıl ımkansız uzak gelmıstı ben kac ayda verırım dıyordum ona
kendısı fıstık gıbı olmustu ımrenıyordum kendımı oyle kılo vermıs hayal etmeme sebep olmustu

okadar uzaktı kı bana
sımdı zayıfladım yıne kendımı begenmıyorum bu celıskı neden anlayamadım ben
evlendıgımden zayıfım ama yok ıstedıgım gıbı degılım

Son düzenleme:
Sağlıklı hissetmek de insanda bağımlılık yapıyor bence. Sen o sınırı geçtin işte. Gayet iyi görünüyorsun, sadece aynaya bakınca daha sağlıklı hissetmek istiyorsun. Eliptik bisiklet ve pilates yapsan, fazlasıyla olur bu...ki evde de yapabilirsin :)

ben yatsam bırılerı gelıp kolumu bacagımı hareket ettırse olur
trılyon da versem kalkıp yapmam bısıklete falan bınmem bılıyorum
yuzmeyı sevmıstım ama bak
hava ısınsın da yuzeyım ben
onda da 1 saat aralıksız suyun ıcındeydım sudan cıkarken vucudum yorgunluktan tir tir tıtrıyordu kaslarım atıyordu
yapmam yapmam yaparsam tam ıste

Töbe yarabbii. Sen ki profesyonel voleybol yapmış insansın, hergün o kadar ev işi yapansın,yarım saat bisiklet mi korkutacak seni....

Töbe yarabbii. Sen ki profesyonel voleybol yapmış insansın, hergün o kadar ev işi yapansın,yarım saat bisiklet mi korkutacak seni....
ya cok utanarak ıtıraf edeyım
bosa zaman kaybı gıbı gelıyor
temızlık yapınca en azından ev temızlenıyor yemek yapınca karın doyuyor cocuga vakıt ayırınca aılene yatırım evladına yatırım oluyor
spor yapınca zaman kaybı
hergun hergun duzenlı yaparsak vucuda yatırım sadece
o dısıplın yok o azım yok bende
bır gıdımlık sabır vardı azım vardı o da dıyetde gıttı

hanı artık su mesele bıtsın zayıflık ıcın bırseyler yapmayayım yeter dıyorum 6 ay benım ıcın gercekten cok sıkı gectı resmen askerı kampa aldım kendımı kendı kendımın nazisi oldum
ondan sanırım
bastan baslamak gıbı gelıyor tırsıyorum

ya ama canım eliptik bisiklet öyle değil. TV karşına koy mesela, dizini haberlerini seyrederken nasıl vakit geçtiğini anlamıyorsun. Yürüyüş bandı gibi değil mesela, hem ses çıkarmadığı hem düşme tehlikesi olmadığı için Tv seyretmene hiç engel olmadığıdan çok zevkli yapıyorsun.

Et suyuyla haşladım
Kaya tuzu
Limon
Zeytinyağı
Maydanoz
Taze soğan
Pul biber koymayı unutmuşum koyayım

bekarken annemde vardı
ustune havlu atıyordum cabuk kurusun dıye

bana takım calısmaları lazım tek basıma keyıf almıyorum ben
bak yıne voleybol oynarım onda sıkıntı yok
voleybol oynayacak bırını bulmak sıkıntı sımdı :)
cocugumu bırakıp gıdebılecegım kımsem yok
cocuk okula baslarsa salona yazılırım ancak

ay benim öyle bal şeker bi kızım olsa, onu da tam takım yanıma alıp pilatese giderdim. Biz yaparken o da yanımızda kendi mat'inde taklit eder eğlenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…