Sağlıklı beslenirken;

Bende sebze ağırlıklı besleniyorum
Ekmek tadını bilmem yıllardır
Hamilelik öncesi 34 beden pantolonlarım oluyor mesela
Eşimle konuşunca dolabıma baktım sonra aldığım pantolonlar hep 38 mağazada alıyorum
Sonra güzel durmuyor diye giymiyorum
Saçma sapan bir durum

öyle söyleme kendine sakın . hiç de öyle değilsin . gördüm yani. kendini öyle görüyorsun bence.
ama illa belli bi kiloya inmek istersen yeme alışkanlıklarını değiştirirsen olur bu iş . biliyorsun sen bu işi zaten .

canım benım
belkıde yasadıgın stres uzuntu ıle kendını unutup sonra kendıne baktıgında gormek ıstedıgını goremedıgınden etkıledı senı
ınan bana tum samımıyetımle soyluyorum cok saglıklı cok normal cok ıdeal gorunuyorsun
ama daha mutlu olurum kılo vermek ıstıyorum hareketlerımden anladıgım bırkac kılo fazlam var dıyorsan senı sonuna kadar desteklerım bırlıkte yeme duzenımızı gozden gecırırız olur bıter ınan basıt cozerız bu ısı :)

en onemlı soruyu soruyorum 10 kılo versen de tam ıstedıgım gıbı oldum dıyecek mısın yoksa hala ıstedıgım gıbı gorunmuyorum dıyecek mısın
o nokta onemlı kılo vermenın sonu yok cunku verdıkce veresı gelıyor ınsanın

ama zor zamanlar geçirmişsin . bunlar normal . yeter ki iyi ol . spor yapmak derken ben de kardiyo seviyorum . yapıyorum .
şu ara çok yorğunum . o yüzden yapmıyorum ama kendimi iyi hissettiğimde yaparım . kilo verme dönemlerimde yaptım .
müzik ile dans da edebilirsin . seratonin salgılatır hem

zor zamanlar geçirdiğinden o kiloyu alman normal . baban iyi mi şimdi nasıl .

hamilelik ve emzirme dönemi hiç kıyafet almadım .
emzirme dönemi sonrası zayıfladıktan sonra kendime cici almaya karar verdim hep . zayıflayayım öyle alacağım diye.
bu da bana tabi kararlı olma şeysini getirdi. cici almam için 36 bedene düşmem gerekti.
ben de şu an 36 giyiyorum . ama bu ara 34 de giysem olacak gibi. yine de 34 beden alışveriş yapmam . çünkü benim bünye 36 bedene alışkın . 34 de düşmüş olsam da kısa sürede 36 bedene çıkarım .
üst beden benim ince bi de daha da 34 beden oluyor rahat .

34 beden pantolon ne guzel bır duygudur ya
bak 36 beden pantolon gıyıyorum ama 34 beden olmak ısterdım haklısın o hafıflık rahat guzel bır duygu ama
senın sansın yapın da kıbar son gordugum resmınde 36 beden gorunuyordun mesela
bu yeterlı standartlarda saglıklı bır goruntu degıl mı zaten

aslında yaza kadar 5 kılo versem super olurdu mayo gıycem ya stresdeyım
Ay Nisaa yaa, atıcam kendi mi pencereden şimdinkkk...hayır ölmem de sakat kalırım ama. Son kez diyorum, gayet güzel bi vücud yapın var yaa. İdeal bence. Birde öyle zayıf surat insanı olduğunda yaşlı gösteriyorr.

Diğer topikde kızlara da senden bahsettim, efsane before after fotoları var diye..herkes merak etti ama, tabi neredeydi fotolar bulamadık.

evet yeterli zaten . memnunum şükür .
54 kilo olduğumda 36 beden sıkıyor mesela. rahatsız ediyor .
ölçülerim de aslında şöyle
86
70
92

Hiç bilmiyorum ya profesyonel sporcuydum
Belki o kaslı görüntüyü özledim
Bacaklarım falan iyi aslında
Beni düşüren sanırım göbek kısmı
55 olsam rahatlayacağım gibi
Yeme düzeni kısmı sağlıksız pek birley yemiyorum yani prinç bile yemem ben
Ama oturup yemek yediğim nadir
Genelde ayak üstü ve hızlı
Doğru düzgün uyumuyorum onunda etkisi var diye düşünüyorum

ahahha
keske kacıncı sayfada oldugunu kaydetseymısız ya
dur bulurum sızın ıcın
olmadı arsıvden resımlerı cıkarırım
evet yeterli zaten . memnunum şükür .
54 kilo olduğumda 36 beden sıkıyor mesela. rahatsız ediyor .
ölçülerim de aslında şöyle
86
70
92
ya cok merak ettım suan vucut olcumu dur olceyım bende

Zorlu bi 6 ay geçirdi eskisi gibi olmasada iyi çok şükür
Pilates kardiyo yapıyordum düzenli
Şimdi hiç biri yok
Müzikde dans sürekli yaptığımm birşey oğlum kucakta tabi
Onun sayesinde sıkılaştım ama vücut alıştı artık sanırım etkisi kalmadı

ben senı okadar ıyı anlıyorum kı suan
senelerce zayıf fıt goruntuye alıs
kısa surede cok kılo al
kılo versen de o eskı form hıssetme
sonra depresyon

aynı bırebır aynı seyı hıssedıyoruz ama sanırım bu hıssın sebebı dogum ...
yenı dogum 6 ay daha bekle 6 ay sonrakı farka ınanamayacaksın cocuk 2-3 yas arasındayken tam olarak vucut oturuyor bence
bıraz buyudugunde hareket etmeye de baslarsın kavusursun eskı goruntune emın ol
bıraz daha sabret

helal kız baska bırı olsa yok emzırıyorum yok yenı bebıs dıye bekler salar kendını
dogurdugun gunden berı kılo verıcem dedın hep korudun kendını :)

çok normal yaşadıkların ama . yani acele etme. panik yapma. şimdilik kendine süre ver . bebek ve uyku düzeni seni alt üst eder . ben de öyleydim . zombi gibi geziyordum . çocuklarım uykusuz . 3 yaşına kadar problem çıkardılar hep uyku konusunda.
en korktuğum şeydir zaten uykusuzluk . günlük 3-4 saat uyku ve işe gidiş . vs . başka çocuklarım da var . öyle olunca tabi çooook zorlandım . ama geçecek diye düşündüm . böyle olmaz . sen de öyle düşün . geçecek . biraz daha bekle ve acele etme. yeme alışkanlıklarını değiştirirsin . profosyönel sporcu bilir nasıl besleneceğini . sıkıntı yapma.

2-3-4 ü ölçeceksin kuzum . alıntı yaptım resmi.

olculerım kızlar

gogus 86
bel 73
basen 99

resmen totomla dovuyorum

demırleke bak kasteddıgım bu
benım yarım kadar ınce gorunuyorsun benden
senın gıbı gorunmek ıstıyorum
ne sanslısın yahu ne vardı o gen bende de olsaydı

azıcık ben de senin kafadayım . çok hareket ediyorum . oturamam . illa kendime iş çıkarırırm çocuklar küçükken yorulmak daha kolay . ama büyüdüklerinde biraz daha rahat bi zaman kalınca . diyorum ki hayır olmaz böyle duramam . kalk bi şeyler yap .
zaten eğer oturursam garip şekilde strese giriyorum . canım kalkmak istiyor . bi şeyler yapmak istiyor . ama beynim otur dinlen diyor . bi kez de nabzım artıyor . kalbim çıkacak gibi oluyor . kalkıyorum yerimden bi şeyler yapıyorum . iyi geliyor o zaman . oturmak benim için büyük strese sebep . yaradılış sanıyorum . memnun değilim kendimden ama napalım .

hahah. kıyaam . kuzum ölçülerimiz zaten çok benziyor ki . aynı hatta.
nasıl senden daha ince görünüyorum bilmiyorum . gen mi bilmem . bilmiyorum . dur canını sıkma şimdi. gayet iyi ölçüler bunlar . daha ne olsun .
yeni bi foto var mı . atıver . aynadan falan çek kendini.

Nisaa ama kum saati figürüü şahane işte yaa. Niye dümdüz olmak istiyorsun ki? Eniştenin de bi fikrini al istersen.

bı an kendımı unutup cekıp atıyordum az kalsın
yuzumde yeşil yeşil kil maskesı sacımda bepanten evıgen bemıks zeytınyagı karısımı yag varda
yemın ederım cıkamazdınız travmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…