Bende sebze ağırlıklı besleniyorumben de 170 boyundayım .
sanıyorum şu an 50-51 kilo aralığındayım . emin değilim . tartımın pili yok .
ama dönem dönem yeme krizleri oluyor . özellikle tatlı . dönem dönem normal oluyorum .
bu ara iyiyim . ama adet dönemlerinde çok yesem de doymuyorum . genel olarak 50-52 aralığı diyeyim .
evlenmeden de öyleydim . evlendikten sonra da . 3 çocuk doğurdum . doğum sonrası da hep bu aralığa döndüm . beslenme alışkanlıkları ile de ilgili. sebze çok seviyorum . bilir N nscckts
öyle söyleme kendine sakın . hiç de öyle değilsin . gördüm yani. kendini öyle görüyorsun bence.hah ıste benım ıstedıgım boyle kıbar kemıklı olmak kıbar durmak
mubarek bıldıgın kas kemık duruyorum
zayıfladıkca kaslarım daha ortaya cıktı bana salona mı gıdıyorsun dıyorlarınsanda kıbar kol olur gergedanus gıbı kol mu olur hıc kıbar yapım yok
canım benımYa ben hep aşırı zayıftım
Gençlik döneminde sık sık doktora götürürdğ babam bu çocuk kilo alamıyor diye
Üni döneminde normalleştim
Hamileliğim berbat geçti
Öğrendiğim gün babam kalp krizi geçirdi komaya girdi
Kanamalarım başladı 3 ay düşük riskiyle yattım
6 ayda açılmam oldu erken doğum riskiyle full hastanede yattım
Sonuç tam 25 kilo aldım
Ne zaman bu hale geldim bilmiyorum eşimde söylemese farketmeyecektim
ama zor zamanlar geçirmişsin . bunlar normal . yeter ki iyi ol . spor yapmak derken ben de kardiyo seviyorum . yapıyorum .Ya ben hep aşırı zayıftım
Gençlik döneminde sık sık doktora götürürdğ babam bu çocuk kilo alamıyor diye
Üni döneminde normalleştim
Hamileliğim berbat geçti
Öğrendiğim gün babam kalp krizi geçirdi komaya girdi
Kanamalarım başladı 3 ay düşük riskiyle yattım
6 ayda açılmam oldu erken doğum riskiyle full hastanede yattım
Sonuç tam 25 kilo aldım
Ne zaman bu hale geldim bilmiyorum eşimde söylemese farketmeyecektim
hamilelik ve emzirme dönemi hiç kıyafet almadım .Bende sebze ağırlıklı besleniyorum
Ekmek tadını bilmem yıllardır
Hamilelik öncesi 34 beden pantolonlarım oluyor mesela
Eşimle konuşunca dolabıma baktım sonra aldığım pantolonlar hep 38 mağazada alıyorum
Sonra güzel durmuyor diye giymiyorum
Saçma sapan bir durum
34 beden pantolon ne guzel bır duygudur yaBende sebze ağırlıklı besleniyorum
Ekmek tadını bilmem yıllardır
Hamilelik öncesi 34 beden pantolonlarım oluyor mesela
Eşimle konuşunca dolabıma baktım sonra aldığım pantolonlar hep 38 mağazada alıyorum
Sonra güzel durmuyor diye giymiyorum
Saçma sapan bir durum
Ay Nisaa yaa, atıcam kendi mi pencereden şimdinkkk...hayır ölmem de sakat kalırım ama. Son kez diyorum, gayet güzel bi vücud yapın var yaa. İdeal bence. Birde öyle zayıf surat insanı olduğunda yaşlı gösteriyorr.aslında yaza kadar 5 kılo versem super olurdu mayo gıycem ya stresdeyım
evet yeterli zaten . memnunum şükür .34 beden pantolon ne guzel bır duygudur ya
bak 36 beden pantolon gıyıyorum ama 34 beden olmak ısterdım haklısın o hafıflık rahat guzel bır duygu ama
senın sansın yapın da kıbar son gordugum resmınde 36 beden gorunuyordun mesela
bu yeterlı standartlarda saglıklı bır goruntu degıl mı zaten
ay 16 aylık yavru yeterınce hareket ettırıyordur sana zaten yaBebeğim 16 aylık hala emziriyorum aslında sağlıklı besleniyorum ama pek spor yapamıyorum bu ara
Hiç bilmiyorum ya profesyonel sporcuydumcanım benım
belkıde yasadıgın stres uzuntu ıle kendını unutup sonra kendıne baktıgında gormek ıstedıgını goremedıgınden etkıledı senı
ınan bana tum samımıyetımle soyluyorum cok saglıklı cok normal cok ıdeal gorunuyorsun
ama daha mutlu olurum kılo vermek ıstıyorum hareketlerımden anladıgım bırkac kılo fazlam var dıyorsan senı sonuna kadar desteklerım bırlıkte yeme duzenımızı gozden gecırırız olur bıter ınan basıt cozerız bu ısı :)
en onemlı soruyu soruyorum 10 kılo versen de tam ıstedıgım gıbı oldum dıyecek mısın yoksa hala ıstedıgım gıbı gorunmuyorum dıyecek mısın
o nokta onemlı kılo vermenın sonu yok cunku verdıkce veresı gelıyor ınsanın
Ay Nisaa yaa, atıcam kendi mi pencereden şimdinkkk...hayır ölmem de sakat kalırım ama. Son kez diyorum, gayet güzel bi vücud yapın var yaa. İdeal bence. Birde öyle zayıf surat insanı olduğunda yaşlı gösteriyorr.
Diğer topikde kızlara da senden bahsettim, efsane before after fotoları var diye..herkes merak etti ama, tabi neredeydi fotolar bulamadık.
ya cok merak ettım suan vucut olcumu dur olceyım bendeevet yeterli zaten . memnunum şükür .
54 kilo olduğumda 36 beden sıkıyor mesela. rahatsız ediyor .
ölçülerim de aslında şöyle
86
70
92
Zorlu bi 6 ay geçirdi eskisi gibi olmasada iyi çok şükürama zor zamanlar geçirmişsin . bunlar normal . yeter ki iyi ol . spor yapmak derken ben de kardiyo seviyorum . yapıyorum .
şu ara çok yorğunum . o yüzden yapmıyorum ama kendimi iyi hissettiğimde yaparım . kilo verme dönemlerimde yaptım .
müzik ile dans da edebilirsin . seratonin salgılatır hem
zor zamanlar geçirdiğinden o kiloyu alman normal . baban iyi mi şimdi nasıl .
Hiç bilmiyorum ya profesyonel sporcuydum
Belki o kaslı görüntüyü özledim
Bacaklarım falan iyi aslında
Beni düşüren sanırım göbek kısmı
55 olsam rahatlayacağım gibi
Yeme düzeni kısmı sağlıksız pek birley yemiyorum yani prinç bile yemem ben
Ama oturup yemek yediğim nadir
Genelde ayak üstü ve hızlı
Doğru düzgün uyumuyorum onunda etkisi var diye düşünüyorum
çok normal yaşadıkların ama . yani acele etme. panik yapma. şimdilik kendine süre ver . bebek ve uyku düzeni seni alt üst eder . ben de öyleydim . zombi gibi geziyordum . çocuklarım uykusuz . 3 yaşına kadar problem çıkardılar hep uyku konusunda.Hiç bilmiyorum ya profesyonel sporcuydum
Belki o kaslı görüntüyü özledim
Bacaklarım falan iyi aslında
Beni düşüren sanırım göbek kısmı
55 olsam rahatlayacağım gibi
Yeme düzeni kısmı sağlıksız pek birley yemiyorum yani prinç bile yemem ben
Ama oturup yemek yediğim nadir
Genelde ayak üstü ve hızlı
Doğru düzgün uyumuyorum onunda etkisi var diye düşünüyorum
azıcık ben de senin kafadayım . çok hareket ediyorum . oturamam . illa kendime iş çıkarırırm çocuklar küçükken yorulmak daha kolay . ama büyüdüklerinde biraz daha rahat bi zaman kalınca . diyorum ki hayır olmaz böyle duramam . kalk bi şeyler yap .Zorlu bi 6 ay geçirdi eskisi gibi olmasada iyi çok şükür
Pilates kardiyo yapıyordum düzenli
Şimdi hiç biri yok
Müzikde dans sürekli yaptığımm birşey oğlum kucakta tabi
Onun sayesinde sıkılaştım ama vücut alıştı artık sanırım etkisi kalmadı
hahah. kıyaam . kuzum ölçülerimiz zaten çok benziyor ki . aynı hatta.olculerım kızlar
gogus 86
bel 73
basen 99
resmen totomla dovuyorum
demırleke bak kasteddıgım bu
benım yarım kadar ınce gorunuyorsun benden
senın gıbı gorunmek ıstıyorum
ne sanslısın yahu ne vardı o gen bende de olsaydı
Nisaa ama kum saati figürüü şahane işte yaa. Niye dümdüz olmak istiyorsun ki? Eniştenin de bi fikrini al istersen.olculerım kızlar
gogus 86
bel 73
basen 99
resmen totomla dovuyorum
demırleke bak kasteddıgım bu
benım yarım kadar ınce gorunuyorsun benden
senın gıbı gorunmek ıstıyorum
ne sanslısın yahu ne vardı o gen bende de olsaydı
hahah. kıyaam . kuzum ölçülerimiz zaten çok benziyor ki . aynı hatta.
nasıl senden daha ince görünüyorum bilmiyorum . gen mi bilmem . bilmiyorum . dur canını sıkma şimdi. gayet iyi ölçüler bunlar . daha ne olsun .
yeni bi foto var mı . atıver . aynadan falan çek kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?