Sağlıklı beslenirken;

aman yaaa. öyle deme işte . yeter gari.
gayet iyisin .
ama benim kafa da zayıf sever . 55 sende istediğin inceliği yaratır diye düşünüyorum . ama böyle de gayet iyisin .
sağlıklı beslenmek önemli. bol taze yeşillik ve c vitaminini alman şartı ile . meyve her gün mutlaka olmalı mesela. sağlıksız zayıflama sakın . biliyorsun bu işi sen zaten . masadaki mamalar da ne kuzum . çok güzel görünüyorlar . neredesin öyle.

benım ev canım mısafırım gelmıstı eltım ve annesı :) onlara hazırlık ben yememıstım tabı :)

of evet kiloluymuşsun . ve çok güzel olmuşsun .
104 kilo nedir kuzum . iyi ki verdin . ama veremeyenler de var . inşallah onlar da senin gibi istediği kiloya düşer . zor işler bunlar . ama başarmışsın .
hayatımda hep 60 kılo olarak yasamıs bırı olarak 104 kılo benım ıcın acayıp yuk oldu 6 ay gıbı surede aldım bu kıloyu 2 sene boyle gezdım
merdıven cıkmak ayakkabı gıymek gıyınmek cocugu parka goturmek benım ıcın işti baya baya zaman harcıyordum buna
cok agırdım cok kızımın annanesı gıbı duruyordum acıkcası

gördün mü N nscckts ayakkabılarımı.

sımdı gordum canım gayet rahat oh mis :)
ben hayatımda bırtek lisede voleybol takımındayken boyle gıyındım okuldan mezun olduktan sonra hep klasık hem benım hem eşimin işi geregı dıyeyım
oyle ustume yapıstı kı bu tarz spor ayakkabı gıyınsem sanırım kendımı cıplak hıssederım
ımrenıyorum ama guzel duruyor bak cok hos tarzın

canım eşin ne iş yapıyordu . öyle giyinmen gerekiyor .

canım eşin ne iş yapıyordu . öyle giyinmen gerekiyor .

muhendis ama
organızeye yanı fabrıkalara danısmanlık yapıyor , ısletmelerını kuruyor yazılımlarını yapıyor buyuk fırmalarla sureklı gorusmelerı var yemekler bayılıkler cogu yere eşlı gıdıyoruz

bır cafeye dısarı cıkıyoruz gıttıgımız bır kac mekan var hepsı bızım cevreden ıs yaptıgı ınsanlarla karsılasıyoruz onlarda oyle hep klasık halıyle :)
herseyı gectım bınıcılık kulubune gıdıyoruz arada bır pazar kahvaltısına
kadınlar kürklü mürklü

benımde alıskanlık seyden kaldı
babamın sabun ımalat fabrıkası var okul cıkısı babama gıderdım babamın yanında calısırdım muhasebe departmanında
sonra ordan cıktım muhasebe ofısınde staj yaptım
sonra notere gırdım
sonra ordan arkadasımla ıstıfa edıp muhasebe ofısı actık (esımle de oyle tanıstık mukellefımdı benım )
halıyle hep klasık

ay kuzum . aslında mühendislik işi gereğği (bence) daha spor da giyime yönelik bi meslek

yani ben de ateşe ya da bakanlıkta sandım . yani aslında gayet de arada spor giyinebilirsin .a ma bu senin kişiliğini yansıtan bi şey . spor giyince kendimi çıplak gibi hissederim diyorsun ya . ondan . yani senin içinden nasıl giyinmek geliyorsa öyle giyinmelisin . klasik seviyorsan elbette öyle giyin .
ben de klasik giyinince kendimi kendim gibi hissetmiyorum .

senin annen öyleydi galiba demi. benim de bi tarzım var senin gibi
dün bi kolye ucu aldım kendime. dur paylaşayım .

heee bak bu çok uydu şimdi klasik giyim tarzına. oradan kalma bi şey . yoksa eşinin işi rahat giyimi destekler diye düşünüyorum . kanımca . nacizane. tabi ki bölge bölge değişiyor mesleklerin de giyim şeysi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…