Oldu, 10 kg daha ver, kaybol sen. Evde geniş, sonra sizinkiler senin arar durur Nisa nerde diyee.canımmmm
e ben sana okadar dedım daha ne kadar zayıf olucaksın cok zayıfsın zaten dıye
hem cok zayıfsın hemde oldugun kılodan daha zayıf duruyorsun senın kas kutlen daha fazla en ufak yag bırıkımın yok kı yenı dogum yapmıs halını kastedıyorum
cok sevındım aslında gıdıp gayet saglıklı kıloda oldugunu ogrenmene :)
aynı memnunıyetsızlık bende de var aynaya bakınca kendımı asla zayıf gormuyorum nıyeyse 10 kılo daha veresım gelıyorbır kusur arıyorum kendımde
bu yakladık 6 aydır var bende ıyı oluruz zaaar
172 kuzumOldu, 10 kg daha ver, kaybol sen. Evde geniş, sonra sizinkiler senin arar durur Nisa nerde diyee.
Senin boy 1,70 üzeri değil mi ya? 40 lara mı inicen!! Allah korusun.
172 kuzum
ama versem gıdecek hala
yanaklarım nıye kuculmuyor ya benım kafam buyuk
bır yanakta ıkı koftelık et var
Şaçmalama Nisaa, Gayet güzel bir suratın var, elmacık kemikleri onlarr ve sana çok yakışıyor. Sen tombul surat görmemişsin. 52 kg iken de tombul surat bende vardı, şimdi daha ileri versiyonuu var . Şu an kilon gayet iyi, istemeden kaybedersen de 56 nın altına da asla inmemelisin benceee.172 kuzum
ama versem gıdecek hala
yanaklarım nıye kuculmuyor ya benım kafam buyuk
bır yanakta ıkı koftelık et var
aslında ben hep 55 kılo olmak ıstıyordum hayalımde kı kılo oydu 4-5 kılo daha gıtsın yavas yavas ıyı olur :)Şaçmalama Nisaa, Gayet güzel bir suratın var, elmacık kemikleri onlarr ve sana çok yakışıyor. Sen tombul surat görmemişsin. 52 kg iken de tombul surat bende vardı, şimdi daha ileri versiyonuu var . Şu an kilon gayet iyi, istemeden kaybedersen de 56 nın altına da asla inmemelisin benceee.
Şu beslenme tarzıyla garanti gidecek Nisa... sakın özel bir efor gösterme gitsin diye. Gereksiz de zayıflamaaaslında ben hep 55 kılo olmak ıstıyordum hayalımde kı kılo oydu 4-5 kılo daha gıtsın yavas yavas ıyı olur :)
Nisa fazla kalori yok, şeker yok, basit karbonhidrat yok, sık sık yenen 6 öğün yok, neyi tutup kendine göbek yapacak o beden? Antep'in havası yağ mı yapıyor?bırde sankı her sene vucut yaglanmaya daha musaıt oluyor ya yaslandıgımda gobeklı olmaktan cok korkuyorum
ınceeeecık olmak ıstıyorum boyle ınce ınce mınık
aslında yaza kadar 5 kılo versem super olurdu mayo gıycem ya stresdeyımŞu beslenme tarzıyla garanti gidecek Nisa... sakın özel bir efor gösterme gitsin diye. Gereksiz de zayıflamaa
Nisa fazla kalori yok, şeker yok, basit karbonhidrat yok, sık sık yenen 6 öğün yok, neyi tutup kendine göbek yapacak o beden? Antep'in havası yağ mı yapıyor?
eğer öyle olmak istiyorsan diyecek bi şey yok . inşallah istediğin gibi olur .aslında yaza kadar 5 kılo versem super olurdu mayo gıycem ya stresdeyım
eğer öyle olmak istiyorsan diyecek bi şey yok . inşallah istediğin gibi olur .
yaa sen bundan rahatsız oluyor musun pekıben de yanaklı insanım . zayıfım ama yanaklarım illa durur . elmacık kemiklerim de öyle .
verdiğim kilo en son yanaktan gider . bazı insan kilolu olur ama yüzü ince olur . benim öyle değil . zayıf da olsam yanaklarım var .
şimdi daha kilo verdim sanki ama hala duruyorlar
hahahahahhaha kıyamam kuzum . aynı düşüncedeyim . ben de tüm insanların zayıf olmasını istiyorum nedense. daha sağlıklı olduklarını düşünüyorum istemsiz . kilo zor gerçekten . taşımak zor .tum ınsanlar herkes zayıf olsa keskemıllete sardım sımdı
kesınlıkle oyle kesınlıkle daha saglıklı :)hahahahahhaha kıyamam kuzum . aynı düşüncedeyim . ben de tüm insanların zayıf olmasını istiyorum nedense. daha sağlıklı olduklarını düşünüyorum istemsiz . kilo zor gerçekten . taşımak zor .
hahahah. yok kuzum yaaa. olur mu öyle operasyon . millet elmacık kemik yaptırıyor kendine. ne diyorsunyaa sen bundan rahatsız oluyor musun pekı
ben rahatsız oluyorum
guldugumde gozum kapanacak sankı yanaktan karsıya baktıgımda yanagımı goruyorum
resımlerde falan kafadan 5 kg sısman gosterıyor
yanak zayıflatma bırseylerı var mı acaba
Bebeğim 16 aylık hala emziriyorum aslında sağlıklı besleniyorum ama pek spor yapamıyorum bu araolmak istediğin kiloya da ulaşırsın umarım . bebek küçük ise ve emziriyorsan çok problem etme. bu günler geçer . emzirme işi bitince daha kolay olabilir .
ben de 170 boyundayım .Bebeğim 16 aylık hala emziriyorum aslında sağlıklı besleniyorum ama pek spor yapamıyorum bu ara
Ya ben hep aşırı zayıftım-Mavi benım de gıtmem lazım doktora
bu aslında bızım ıcın bır problem herseyın onune gecıyor sahsen kendıme bırsey yakıstıramıyorum bu olmaz bana dıyorum
hoş senın en sısmanım dedıgın zaman da bırcok kısıden zayıftın yıne de :) bız tombısken travma yasadık sanırımetkısınden cıkamıyoruz
hahahah. yok kuzum yaaa. olur mu öyle operasyon . millet elmacık kemik yaptırıyor kendine. ne diyorsun Eki Görüntüle 2250932
62 kilo iken ben de rahatsız oluyordum .
o yüzden kilo verdim .
zaten kilo bende çok fazla görünüyor . çünkü ince kemikliyim . yani 62 kilo bana çok geliyor . kemik olmayınca toptan et gibi oluyorum .
ve çok daha fazla dikkat çekiyorum kiloluyken .
millet bana bakıyor gibi geliyor . erkeklerden de rahatsız oluyorum . bakışlardan . zayıfken kimse bakmıyor şükür Eki Görüntüle 2250933
aha da böyle artık benim yüz . şükür istediğim gibiyim . Allah sağlık versin önce. zayıf olmak rahatlık gerçekten . yeter ki sağlıklı zayıflık olsun . her mamadan da yiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?