Sağlıklı beslenirken;

Oldu, 10 kg daha ver, kaybol sen. Evde geniş, sonra sizinkiler senin arar durur Nisa nerde diyee.

Senin boy 1,70 üzeri değil mi ya? 40 lara mı inicen!! Allah korusun.

Oldu, 10 kg daha ver, kaybol sen. Evde geniş, sonra sizinkiler senin arar durur Nisa nerde diyee.

Senin boy 1,70 üzeri değil mi ya? 40 lara mı inicen!! Allah korusun.
172 kuzum
ama versem gıdecek hala
yanaklarım nıye kuculmuyor ya benım kafam buyuk
bır yanakta ıkı koftelık et var

172 kuzum
ama versem gıdecek hala
172 kuzum
ama versem gıdecek hala
Şaçmalama Nisaa, Gayet güzel bir suratın var, elmacık kemikleri onlarr ve sana çok yakışıyor. Sen tombul surat görmemişsin. 52 kg iken de tombul surat bende vardı, şimdi daha ileri versiyonuu var . Şu an kilon gayet iyi, istemeden kaybedersen de 56 nın altına da asla inmemelisin benceee.

aslında ben hep 55 kılo olmak ıstıyordum hayalımde kı kılo oydu 4-5 kılo daha gıtsın yavas yavas ıyı olur :)

bırde sankı her sene vucut yaglanmaya daha musaıt oluyor ya yaslandıgımda gobeklı olmaktan cok korkuyorum
ınceeeecık olmak ıstıyorum boyle ınce ınce mınık

bırde sankı her sene vucut yaglanmaya daha musaıt oluyor ya yaslandıgımda gobeklı olmaktan cok korkuyorum
ınceeeecık olmak ıstıyorum boyle ınce ınce mınık
Nisa fazla kalori yok, şeker yok, basit karbonhidrat yok, sık sık yenen 6 öğün yok, neyi tutup kendine göbek yapacak o beden? Antep'in havası yağ mı yapıyor?

Nisa fazla kalori yok, şeker yok, basit karbonhidrat yok, sık sık yenen 6 öğün yok, neyi tutup kendine göbek yapacak o beden? Antep'in havası yağ mı yapıyor?

yapar sasırmam valla havamız bıle obez bızım
korkuyorum kılo alırım dıye cok korkuyorum bıldıgın gıbı degıl fobı oldu bende

ben de yanaklı insanım . zayıfım ama yanaklarım illa durur . elmacık kemiklerim de öyle .
verdiğim kilo en son yanaktan gider . bazı insan kilolu olur ama yüzü ince olur . benim öyle değil . zayıf da olsam yanaklarım var .
şimdi daha kilo verdim sanki ama hala duruyorlar

yaa sen bundan rahatsız oluyor musun pekı
ben rahatsız oluyorum
guldugumde gozum kapanacak sankı yanaktan karsıya baktıgımda yanagımı goruyorum
resımlerde falan kafadan 5 kg sısman gosterıyor

yanak zayıflatma bırseylerı var mı acaba

tum ınsanlar herkes zayıf olsa keske mıllete sardım sımdı
hahahahahhaha kıyamam kuzum . aynı düşüncedeyim . ben de tüm insanların zayıf olmasını istiyorum nedense. daha sağlıklı olduklarını düşünüyorum istemsiz . kilo zor gerçekten . taşımak zor .

kesınlıkle oyle kesınlıkle daha saglıklı :)

hahahah. yok kuzum yaaa. olur mu öyle operasyon . millet elmacık kemik yaptırıyor kendine. ne diyorsun

62 kilo iken ben de rahatsız oluyordum .
o yüzden kilo verdim .
zaten kilo bende çok fazla görünüyor . çünkü ince kemikliyim . yani 62 kilo bana çok geliyor . kemik olmayınca toptan et gibi oluyorum .

ve çok daha fazla dikkat çekiyorum kiloluyken .
millet bana bakıyor gibi geliyor . erkeklerden de rahatsız oluyorum . bakışlardan . zayıfken kimse bakmıyor şükür

aha da böyle artık benim yüz . şükür istediğim gibiyim . Allah sağlık versin önce. zayıf olmak rahatlık gerçekten . yeter ki sağlıklı zayıflık olsun . her mamadan da yiyorum .

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 60
olmak istediğin kiloya da ulaşırsın umarım . bebek küçük ise ve emziriyorsan çok problem etme. bu günler geçer . emzirme işi bitince daha kolay olabilir .
Bebeğim 16 aylık hala emziriyorum aslında sağlıklı besleniyorum ama pek spor yapamıyorum bu ara

Bebeğim 16 aylık hala emziriyorum aslında sağlıklı besleniyorum ama pek spor yapamıyorum bu ara
ben de 170 boyundayım .
sanıyorum şu an 50-51 kilo aralığındayım . emin değilim . tartımın pili yok .
ama dönem dönem yeme krizleri oluyor . özellikle tatlı . dönem dönem normal oluyorum .
bu ara iyiyim . ama adet dönemlerinde çok yesem de doymuyorum . genel olarak 50-52 aralığı diyeyim .
evlenmeden de öyleydim . evlendikten sonra da . 3 çocuk doğurdum . doğum sonrası da hep bu aralığa döndüm . beslenme alışkanlıkları ile de ilgili. sebze çok seviyorum . bilir N nscckts

Ya ben hep aşırı zayıftım
Gençlik döneminde sık sık doktora götürürdğ babam bu çocuk kilo alamıyor diye
Üni döneminde normalleştim
Hamileliğim berbat geçti
Öğrendiğim gün babam kalp krizi geçirdi komaya girdi
Kanamalarım başladı 3 ay düşük riskiyle yattım
6 ayda açılmam oldu erken doğum riskiyle full hastanede yattım
Sonuç tam 25 kilo aldım
Ne zaman bu hale geldim bilmiyorum eşimde söylemese farketmeyecektim

hah ıste benım ıstedıgım boyle kıbar kemıklı olmak kıbar durmak
mubarek bıldıgın kas kemık duruyorum
zayıfladıkca kaslarım daha ortaya cıktı bana salona mı gıdıyorsun dıyorlar ınsanda kıbar kol olur gergedanus gıbı kol mu olur hıc kıbar yapım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…